188Channel

標題: 我在香港的那段不堪回首的悲慘經曆 [打印本頁]

作者: wongwong686    時間: 2013-5-24 22:42     標題: 我在香港的那段不堪回首的悲慘經曆

作者: iamsamuel    時間: 2013-5-24 23:02

淨係睇最尾個段
有無俾人洗腦?

作者: 人到無求    時間: 2013-5-24 23:22

作者: LaTaSa    時間: 2013-5-24 23:27

同毒果有關

作者: ATP    時間: 2013-5-24 23:44

經歷呀
作者: krle1422    時間: 2013-5-24 23:47

作者: 高文    時間: 2013-5-25 01:01

樓主你醒下啦!:smile_39:唔好俾呢條"記者"威脅喇!更加唔好繼續沉淪落去出賣自己肉體喇!:smile_39:毋須擔驚受怕!挺身指證佢吧!:smile_38:
作者: magi123    時間: 2013-5-25 10:23

作者: 110826    時間: 2013-5-25 10:39

作者: 性急仔    時間: 2013-5-25 11:46

作者: jυnqi    時間: 2013-5-25 12:08

作者: 香港沙兄    時間: 2013-5-25 12:08

作者: yeyau    時間: 2013-5-25 12:28

為求清白, 馬上去報警  :smile_38:
作者: autbrisky    時間: 2013-5-25 21:41

作者: wachovia    時間: 2013-5-26 02:20

作者: zzzzzcheng    時間: 2013-5-26 03:51

作者: wongwong686    時間: 2013-5-26 20:36     標題: 生果记者都系咁……………………

作者: autbrisky    時間: 2013-5-26 21:23

作者: LaTaSa    時間: 2013-5-26 21:24

因為作家系比較風流

作者: Tree2328    時間: 2013-5-27 08:23

作者: yosogo    時間: 2013-5-27 09:16

作者: kf7093    時間: 2013-5-28 15:24

作者: ScoutDant    時間: 2013-5-28 16:09

引用:
原帖由 wongwong686 於 2013-5-26 08:36 PM 發表
(轉)"我的大伯在深圳一個區的聯防大隊工作,又一次行動它們抓了一個正在嫖娼的全身一絲不挂的香港記者,事後這個記者寫了悔過檢討書、交了罰款了事,又一次他拿了這份檢討書給我看,實在太搞笑了。

悔過書

本人來自燈紅酒綠的香港,自幼受資本主義所毒害,少年時代就喜看成人刊物和A片,在耳染目濡之下,養成好色之習,滿腦子色情思想;成年之後,又喜與豬朋狗友鬼混,終日流連風月場所,花天酒地。 近日我來到大陸旅遊/工作時,對祖國髮廊認識不足,不知青春少艾之技師為男客人洗頭剪髮之餘,尚提供出火回春之服務,本人從未受過黨之思想教育,故意志力特弱,雖知違法,但仍受不住誘惑,我忘乎所以,以為仍置於香港,幹出淫辱祖國婦女之下流無恥勾當,幸現今有公安同志對我愛護有加,在拘留所之十數日內,不惜勞苦,對我循循善教,思想改造,公安同志之愛心,使我感動得痛哭流涕,誓要痛改前非,重新做人。我保證今後不再來大陸尋花問柳,並決心戒除嫖妓陋習,做個愛黨愛國之香港人。

韓耀庭"
香港蘋果日報記者
究竟係罰款了事拘留十數日?諗清楚先寫嘛 ...
乜悔過書都會寫出火回春 就算係,大陸都唔係咁寫嘅喇 ...
嫖娼的全身一絲不挂 ... 幾時開始嫖娼 = 出火回春,而髮廊出火回春又會一絲不掛?
你嘅大伯又會咁啱知道尼個人同你有關?悔過書又可以隨便拎到俾人睇?
俾你睇 ... 定俾你手抄?成篇落齊咁完整

原稿還可以 ... 續集要重作:smile_34:

作者: iamsamuel    時間: 2013-5-28 19:34

引用:
原帖由 autbrisky 於 26-5-2013 21:23 發表

點解好似次次都係生果報D記者嫖妓出醜, 唔通其他報館既記者從來都唔去141??:smile_41: :smile_41:
蘋果作者自己叫過擰左料就可以俾錢搵人去叫順便做新聞

作者: mllmllmll    時間: 2013-5-29 02:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)