188Channel

標題: 那些年…無可代替的感覺 Update Part 8#42 [打印本頁]

作者: loving_still    時間: 2013-5-23 01:37     標題: 那些年…無可代替的感覺 Update Part 8#42

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: penny813    時間: 2013-5-23 01:54

支持呀!
作者: jonlai    時間: 2013-5-23 01:58

作者: 冬甩格斯    時間: 2013-5-23 02:01

作者: minnamo    時間: 2013-5-23 02:08

作者: loving_still    時間: 2013-5-23 02:23

引用:
原帖由 jonlai 於 2013-5-23 01:58 AM 發表

我以前都會咁,一班人一齊訓

果種感覺真係好close...

作者: loving_still    時間: 2013-5-23 02:25

引用:
原帖由 penny813 於 2013-5-23 01:54 AM 發表
支持呀!
引用:
原帖由 冬甩格斯 於 2013-5-23 02:01 AM 發表
新post 就來撐下場啦...
引用:
原帖由 minnamo 於 2013-5-23 02:08 AM 發表
支持情多過慾嘅post

Thank you
作者: love2share    時間: 2013-5-23 02:33

作者: edwardyeung    時間: 2013-5-23 02:44

超正,支持
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-5-23 07:01

作者: fatfata    時間: 2013-5-23 07:38

Pls. Continue
作者: studio4e    時間: 2013-5-23 09:09

支持~支持~:smile_o13:
作者: EV5322    時間: 2013-5-23 14:08

作者: 《豬兜》    時間: 2013-5-23 15:04

作者: loving_still    時間: 2013-5-23 23:18

Part 2
上回講到我地經常都係大房訓…(經常係指一個星期兩日左右啦)

咁你地知啦,係房睇戲當然係熄燈扮戲院,用電腦個15吋16:10既螢幕扮投射式特大螢幕,分最前排同最後排…座位為3,3形式,其實咪坐係床度睇,電腦放枱面:smile_30:

通常我同b都係前後座係旁邊,而c男女就另一邊,w就係中間後面大家都坐得幾埋。
咁當然汽水薯片都係必備,大家都睇得好enjoy,好緊張…:smile_46:
果陣時bt啲戲係分a,b part,通常去到戲肉都會停左…:smile_55:

中場休息做d乜?
通常大家都係去下廁所,refill snacks n drinks,灘係床度休息下就keep going啦

有一次我向後灘左係度,b就灘左係我肚既位置,當其他人番黎我地就起番身睇埋下半集:smile_52:

完場大家都有d肚餓,Y佢地自己煮,我地4個有我地自己煮
果度吾係香港,煎讓三寶就無喇:smile_39:,消夜三寶就係,腸仔蟹柳炒蛋!
通常都係我或者w煮,b,c佢地洗,而為左方便通常都用手或者"獲產"食…
b吾太食蛋黃,但鐘意食蟹柳
我就成日好偏心咁將d蟹柳同蛋分離,跟住比b食,而我就食蛋:smile_13:

其實果陣都對b有d意思,其實都做到好出面,但係我有女朋友只可以默不作聲啦…:smile_44::smile_43:

大家又係大房訓,平時我都係背住b或者平訓…
果晚訓訓下,吾知點解我同b隻手臂q住左…第二朝我醒左都扮未醒,q多陣嘛…:smile_34:

就係依一q,之後發展就不同了…

講多少少,我果時個女朋友一齊左一年左右啦不過佢比較痴身,事無大小都可以發脾氣發一餐,加上long d 發得更多…:smile_o16:
當時都只係靠msn聯絡,每日都要報告行蹤,食乜做乜少一不可,一揾我吾到就發din,瘋狂打電話比我果種,係可以超過一百個miss call...
每日講幾分鐘電話都係要報告同比人問話:smile_o08:
久而久之我都有d灰…不過依一個吾係一個藉口:smile_51:

下回會有更多身接觸:smile_53:都幾激進下

作者: lee1997    時間: 2013-5-24 00:51

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: lostergundam    時間: 2013-5-24 09:02

加油,支持!

作者: loving_still    時間: 2013-5-24 18:27

Part 3 身體接觸
果次既q手,令到我個心都即刻十五十六係度估估下咁:smile_13:

如是者第二日又係大房訓…
第二朝,吾知係我反訓丫定因為琴日既事,今日隻手又繞住左既:smile_14:
更重要係我係面對住b,而佢都係面向我
未想起身又吾想郁,因為一郁就會整醒b,咁就繼續合埋眼訓
突然我感覺到b個頭接近左我個頭,重鼻掂到鼻添喇咼!
咁我就係度諗發生咩事呢,當時我都係無開過眼

跟住b個咀輕輕掂到我個咀
大腦既信息多到不能思考,竟然b做主動
我應該點好呢?回敬?擰番個頭去平面?點好點好…
9秒9過後b再一次輕吻我…

終於明白咩叫人在外地特別大膽...
我輕吻番b…不斷輕吻上唇與下唇,一個個有力而軟綿綿既輕吻
當時真係緊張又刺激…因為格離重有兩個人嘛

係張大被下,我地既手其實係度玩弄緊大家既手指
過左一陣,b突然放另一隻手係我心口度遊走…omg 一波未激完一波又起
我都有少少淆底不過我都不甘示弱,放番隻手去b心口先!:smile_34:
當時吾可以放去背因為驚整到c...
遊走左一陣,輕輕力摸下b個波波先,好似幾有手感:smile_44:

我有偷偷地開眼望下b,佢好似好enjoy,個樣真係好吸引,感覺好特別:smile_40:
我再輕輕力揸下b個波波(果時小弟吾知咩叫大點分cup,總之有手感:smile_13
不得了…b隻手遊走去我乳頭還擊:smile_42:
Shit小弟係d乳頭比較敏感既人,大佬點頂呀!細佬都硬哂…:smile_27:

b好似知道咁,隻手遊左去細佬既位置,係條波褲出面係咁磨:smile_27:
第一次比人咁磨法,真係同自己講死都要頂住呀,吾洩得架:smile_22:

咁我隻手即刻遊落去格住條褲同妹妹打個招呼先(其實果時咩都吾識只係輕輕力亂摸一通:smile_19
嘩我頂b直情伸埋入條波褲度摸!好彩有著底褲如果吾係我應該輸左了:smile_42小弟平時自己訓只係著媽煙通:smile_34
我又再還擊係b條熱褲管度伸入去摸,感覺到好似濕濕地,原來b用左護墊所以未濕到出黎:smile_14:

係我就頂吾順既時候:smile_42:,c同w都醒醒地,所以我同b手停口停也
起身大家都無乜野

如果師兄師姐支持就繼續打  下回單獨相處

無就…:smile_13:

多謝收看:smile_38:
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-5-25 07:04

作者: 舊類型人    時間: 2013-5-25 10:02

作者: colacola2001    時間: 2013-5-25 10:17

作者: studio4e    時間: 2013-5-25 11:52

support 精彩~精彩~:smile_o12:
作者: love2share    時間: 2013-5-25 12:07

作者: loving_still    時間: 2013-5-27 21:23

Part4
上次講到呀b有人都咁主動大膽…:smile_14:

事隔幾日
b話想睇套卡通片,但c就想温書咼...
咁b就問我想吾想睇,我有睇過但無追開就話無所謂啦…
咁佢就過左黎我間房度一齊睇
醉翁之意不在卡通片了吧

睇左一陣,你眼望我眼吾洗講梗係錫左先啦!
因原本坐床變左訓係度…
b又係我身上遊走,今次經過上次既經驗,大家都無咩顧慮,動作都比較大…
b個波吾算大,但好岩我手形,不斷輕輕咁揸真係好正:smile_47:
同時b隻手不斷係我條媽煙通出面係咁chok...@@"
我隻手都不甘示弱摸佢妹妹…實在太興奮…
終於我射左係條媽煙通道…(因為當時都未有依方面既經驗所以…我無出聲:smile_19

B笑笑口咁問:你射左喇?
我:嗯…點點頭:')
B笑我話:下次你出聲射係我度嘛

清理完佢就番左自己房

師兄師姐們既支持我會打落去
文筆吾好請見諒:smile_13:

下回有第一次...  , 關係見光了:smile_42: (重未有sex住請見諒:smile_13
作者: 舊類型人    時間: 2013-5-27 21:40

作者: Just_Angel    時間: 2013-5-27 23:36

作者: loving_still    時間: 2013-5-28 00:23

引用:
原帖由 Just_Angel 於 2013-5-27 11:36 PM 發表
I support you!  
Make a guess
thanks for support 師姐?:smile_35:
作者: loving_still    時間: 2013-5-29 04:09

Part 5
又過左幾日…
人在外國當然要飲下酒啦!:smile_34:
買左勁多酒番去左溝右溝…
但小弟以似好少飲,但其他人個個都酒鬼黎勁飲得:smile_27:

當晚大家都飲到咁上下咁就各自番房啦,我都吾記得左點解b會去左我間房,重訓左係我張床度:smile_13:

但係y男有野係b間房度,又吾知點解會過黎我房揾b吾係直接去大房自己拎…真奇怪:smile_45:

其實依種叫咩關係呢?我自己都吾知點解釋

就係咁比y男知道左,我同b既事見左光:smile_39:

過左陣c過黎問: 洗吾洗叫醒b番大房?
我就話: 吾洗啦b都醉醉地咁
就係咁b果晚就第一次同我一齊訓:smile_40:

飲左咁多我都已經嗌哂救命:smile_42:
點知一訓低b就轉身車我
飲左酒原來理智真係會差左…:smile_30:
今次我主動攻擊b對波,輕輕地揸好軟又好彈:smile_40:
去到咁上下想除左佢個bra,單手?雙手? 好可惜我係新手搞左勁耐都除吾到:smile_19:
最終b自己除左,再大家除埋衫
第一次見到b個波,都幾firm,吸手波正!:smile_47:又未到飛機場果種
乳頭就啡色…邊有咁多粉紅色丫

今次我重除埋佢條底底…一摸落去有d濕
果時只係敢輕輕力卒下,b都開始呻吟 (睇AB就睇過姐, 但整痛b就吾好啦!)
b呻吟真係好好聽好正,細細聲好温柔少少高音…吾係d狂叫又粗魯既聲
佢除左我條褲不斷咁chok...

今次我有出聲話想射!我問b射去邊好…:smile_35:
b笑笑口答:你係上面射係個肚度啦
我9秒9轉身,望住佢個enjoy樣,雙手揸住佢對波,加上聲音既效果...好快我就射左:smile_30:

清理完我就同b繞加拖手仔訓覺覺了
重送多個good night kiss omg so sweet :smile_40:

下回關係破裂,我的離開:smile_39:

再下回就有sex準備入戲玉:smile_38:

好似無咩人支持…係咪太悶?:smile_13:
作者: s987358    時間: 2013-5-29 10:54

支持支持
ching 加油 !
作者: lostergundam    時間: 2013-5-29 11:16

支持, 請完成你的經歷~~
作者: sinar45    時間: 2013-5-29 11:49

support support :smile_o12:
作者: bigger169    時間: 2013-5-29 12:14

作者: loving_still    時間: 2013-5-29 19:17

Part 6
自從果次b係我房訓之後,一個星期總有兩晚過黎訓
吾訓都過黎談下心,無錯係談心
傾下大家既興趣,喜好,飲食習慣,細個點呀,以前既情史等等
大家訓係度望住個天花傾通宵,有時傾傾下都會訓著左:smile_13:

平時都係大家互車,久而久之
b都好似放左,我都知道佢既敏感位置
摸背我深信好多女仔都好鐘意...
開始練習到可以單手除bra:smile_34:
揸落b個波真係好正,終於咀左落去佢個乳頭度,粒的吾算好大但都凸哂!
而佢下面都越黎越濕,呻吟聲越黎越誘人!:smile_42:
有一次我扒左係佢上面…
b:吾可以插入去丫
我:知道喇
(又岩既我地又吾係男女朋友,女仔都吾應該咁隨便既…)
就狂卒b下面,而佢震左幾下我都知佢到左...
b就狂chok我細佬,又用手攻擊我乳頭,再加上吾知幾時學識係我耳邊温柔咁吹氣呻吟…omg 點忍,就射哂佢度:smile_35:

每次我射完係b度都會幫b清理番,佢只需要好似大少姐咁訓係度就可以
之後b實笑笑口咁情深一吻…:smile_40:

但之後因為w做金手指,y男定吾知女係度做幕後:smile_55:,搞到我同女友同b關於破裂…差d三角大戰

自此之後…我同b開始吾知點相處
b有話過佢離開我,不過大佬日日都重要對住點離?!:')
加上我又吾捨得,所以…我放假番香港前對b特別好,同時減少床上活動...

到我要走時b好吾捨得我,其實我都好吾捨得b:')
b:你今次番香港我等你番黎比個答案我(依種係咪叫2揀1?)
跟住係我隻手度咬左一下好大力,話即使我無揀到佢,都要永遠記得佢!
個牙印去到我上飛機都重未退…我摸住個印雖然痛但我好掛住佢…:smile_24:

一個愛的烙印…去到今日我都依然記得佢。並吾係因為床事而係果種無人可以比到我既感覺…:smile_39:

走前我比左我房條匙b,佢話有時間想入去懷念下…:smile_41:

下回我在香港時...及我的回來…

多謝支持
作者: victor017    時間: 2013-5-29 20:33

作者: loving_still    時間: 2013-6-2 04:06

Part7
上回題及到我番香港前比左條匙呀b

其實果時係christmas holiday黎…
番到香港,同女友鬧交多過食飯…都開始淡:smile_39:
每日最開心都係每晚番到屋企同b msn玩 webcam,即使我幾攰幾眼訓,一見到b就吾想訓

就係Christmas day,我同女友又鬧交,起因當然係因為b既存在啦…:smile_42都係我既錯!)
只不過我真係有樣野估吾到…就係佢先打比b再同我嘈交,再發din打我又"meet"我, 無錯係"打",臉手腳乜都打, "meet":smile_42:
真係投哂行...(講左D背住良心既說話自保, 我吾想入廠)...咁b就聽到哂我地既對話
(下删千字)
過左幾日,最後分手收場...

又番番去外國,第一件事就係宿舍門口等b番黎(因為我條門匙係b度,而佢又番左學校)
終於見到b同c番黎,b淨係比左條匙我一句說話都無同我講過,個眼神好似有少少逃避緊我:smile_13:
當然我二話不說番自己房啦睇下b係度做咩黎嘛:smile_35我好似有d小人之心:smile_19
原來b每一日都會去我間房度,靜靜地懷念下我同佢既日子:smile_24:
因為b每一次去我間房都會用紙寫低佢既諗法或者感受,眼見紙上啲原子筆字都化化地…睇到我都喊:')

雖然果幾張只係好普通既a4紙,但對我卻有好大意義,依家我都好好保存...

同一日我病左,又發燒又傷風又咳又jet lag,莫講話直線,真係幾步都行吾到…辛苦到媽媽都吾認得:')
係依個時候,b就過左黎,揾藥比我食,煮埋野比我食…等我可以好好休息:smile_24:
b對我無微不至既照顧,真係畢生難忘:smile_40::') (ex以前只會打黎問我點解無sms打比佢話佢知我做緊乜)

但佢襯我病係咁偷影我同自拍,好可惜我無力還擊

題外話
近日xanga 話要集資否則shut down..
其實果時我同b有個xanga 係用黎同大家private溝通…好可惜太耐我吾記得點log in

而b個xanga改左密碼…我都吾可以再入去睇我地既回憶了…:')

吾通我地既過去就咁就被删去?!

下回我同b既第一次(有sex喇:smile_52

其實我係咪貼錯區…好似無咩師兄師姐想睇咁

Anyway 多謝支持! :smile_35:
歡迎吹下水
作者: studio4e    時間: 2013-6-2 16:40

support  suuport waiting your update
作者: yin429429    時間: 2013-6-2 19:23

作者: s987358    時間: 2013-6-3 10:41     標題: 回覆 10# 的帖子

支持支持
有追你post 架 ching
作者: loving_still    時間: 2013-6-5 01:06

多謝咁多位:smile_38:

明天應該有時間update
作者: Hkwargod    時間: 2013-6-5 01:13     標題: 回覆11 #的帖子

have a good job
外國生活特別放

作者: loving_still    時間: 2013-6-5 01:15

引用:
原帖由 yin429429 於 2013-6-2 07:23 PM 發表
索拉卡shut down:smile_30:
btw支持師兄繼續出文
索拉卡 = xanga ?
其實我好想login 番我同b 個 xanga...
不過真係大耐揾吾到個username

揾日開番個notebook search 下先:smile_13:
作者: loving_still    時間: 2013-6-5 01:16

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-6-5 01:13 AM 發表
have a good job
外國生活特別放

係...
又無人管, just do what you want :smile_52:
作者: hphphp    時間: 2013-6-5 01:43

引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-2 04:06 AM 發表
Part7
上回題及到我番香港前比左條匙呀b

其實果時係christmas holiday黎…
番到香港,同女友鬧交多過食飯…都開始淡:smile_39:
每日最開心都係每晚番到屋企同b msn玩 webcam,即使我幾攰幾眼訓,一見到 ...
支持ching, 有情有慾的分享!

作者: loving_still    時間: 2013-6-7 01:40

Part 8
經過b既照顧,過左幾日病到五顏六色既我終於好番!

係我番去既時候,我係duty free買左支b一直都好鐘意既香水送比佢
b收到之後好開心係咁影相…依樣係我第一份正式送比b既禮物
點知原來我買果枝係沖涼液黎…樣衰左:smile_43:
不過吾緊要可以以後一齊洗白白用:smile_35:

咁好明顯我就係揀左佢啦

有一晚b過黎訓,咁耐無親吻過佢個咀仔梗係好掛住佢啦!
大家不斷地車,b隻手已經好吾安份表現得好想要…
大家已經除左上身所有既衫,我隻手開始進攻緊b妹妹,已經濕哂
我:可吾可以插入去呀?
b:嗯…不過你有套套咩?

之前其實一直我都無套係房,因為都無諗過會入
但番左去之後我靜靜雞買左3個,第一次買勁尷尬…:smile_19:

我拎左盒dom比b睇下
b笑笑口咁問:你幾時自己走左去買架
根住b隻手就cool住我條頸再車

當時既心情真係超興奮,心諗終於有得入:smile_47:
跟住戴套,男上準備入
我再問多次b:真係可以?
b:嗯…不過吾好咁快
我錫左佢一下:知道…你痛記得叫我停,我吾想整痛你:smile_13:

其實戴左套果種壓力壓住細佬真係吾好受…雖然減少左sensitive,我覺得一戴完好易走火…可能我吾習慣:smile_39:

因為我都吾知妹妹個洞口係邊,都係因b隻手引領細佬去到洞口:smile_27:
慢慢插入去,入左少少…omfg好窄好暖個感覺好奇妙:smile_38:
同時間b面有難色好似好痛,我停左
b:繼續慢慢入丫…嗯嗯咁叫
當我細佬完全入哂去時大家都"呀"左一聲!:smile_34:
真係好舒服好暖好窄!
我雙手撐住上身,下身慢慢地抽插...
b亦都開始呻吟,又摸我個乳頭:smile_27:
我就吹氣係佢耳仔,錫佢條頸,b依兩個位置都幾敏感:smile_30:
我:好舒服呀有d想射…
b好温柔用氣咁回應:嗯好舒服呀我都
今次聲畫同步重要出力,好快我就射哂係個套入面:smile_35:

咁就好完美咁完成左我同b既第一次
我:講個密你知吖不過你吾準話比人知架咼:smile_43:
b:咩野丫古古惑惑咁:smile_41:
我:其實…頭先…係我既第一次:smile_13:
b:哈哈哈哎喲你既第一次就咁比我奪去左
我:咩呀你都好似係咁上下架咋咼

b之前有幾個男友,而佢自稱吾知道前前度有無插入到,淨係話覺得好痛根住停左…(一齊左短暫既時間)
前度一齊左一年無插入淨係打jj出野…

師兄師姐們覺得可信嘛?:smile_41:
究竟係我食左人定我比人食左呢:smile_39::smile_40:

如果多人支持下回講內射:smile_38:
作者: 主音仔    時間: 2013-6-7 03:20

作者: colacola2001    時間: 2013-6-7 09:09

作者: s987358    時間: 2013-6-7 10:51

引用:
原帖由 loving_still 於 2013-6-7 01:40 AM 發表
Part 8
經過b既照顧,過左幾日病到五顏六色既我終於好番!

係我番去既時候,我係duty free買左支b一直都好鐘意既香水送比佢
b收到之後好開心係咁影相…依樣係我第一份正式送比b既禮物
...
邊個食邊個都唔重要
最緊要係大家愛對方啫
作者: sinar45    時間: 2013-6-7 12:35

support support:smile_o12:
作者: 大互    時間: 2013-6-7 22:59

作者: loving_still    時間: 2013-6-9 01:15

引用:
原帖由 colacola2001 於 2013-6-7 09:09 AM 發表
你比人食左咯

吾通我比佢"表面斯文,內裏open" 呃左?:smile_42:
作者: loving_still    時間: 2013-6-9 01:16

引用:
原帖由 s987358 於 2013-6-7 10:51 AM 發表

邊個食邊個都唔重要
最緊要係大家愛對方鎹
好可惜...年少不懂事...
我失去左佢...:smile_24::smile_39:
作者: loving_still    時間: 2013-6-9 01:17

引用:
原帖由 主音仔 於 2013-6-7 03:20 AM 發表
支持

引用:
原帖由 sinar45 於 2013-6-7 12:35 PM 發表
support support
引用:
原帖由 大互 於 2013-6-7 10:59 PM 發表
感覺各不同
Thanks so much!!!
作者: 冬甩格斯    時間: 2013-6-13 02:44

作者: love_ccy    時間: 2013-6-13 03:06

加油!你應該早d同你ex講清楚………

作者: flying_castle    時間: 2013-6-16 06:15

作者: 冬甩格斯    時間: 2013-6-19 02:34

作者: cok678    時間: 2013-6-19 03:25

有劇情, 寫得幾好, 值得鼓勵.
作者: loving_still    時間: 2013-7-1 01:39

引用:
原帖由 love_ccy 於 2013-6-13 03:06 AM 發表
加油!你應該早d同你ex講清楚………

最後就係吾清吾楚....:smile_39:
作者: loving_still    時間: 2013-7-1 01:40

引用:
原帖由 冬甩格斯 於 2013-6-19 02:34 AM 發表
有冇搞過其實係唔係真係咁有所謂先...係鍾意咪得囉
係呀
引用:
原帖由 cok678 於 2013-6-19 03:25 AM 發表
有劇情, 寫得幾好, 值得鼓勵.
thanks ching

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)