188Channel

標題: 想問問D 結o左婚o既師兄師姐... [打印本頁]

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 07:19     標題: 想問問D 結o左婚o既師兄師姐...

作者: sweetiemable    時間: 2013-5-20 07:39

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 07:55

作者: hangkachen    時間: 2013-5-20 08:00

咁又未必,都要睇你個另一半對你嘅愛有幾深,或她/他是否一個有情趣的人,
性事...千奇百趣,又唔可以玩得太盡,要慢慢玩.
要調理好情趣至引發好性趣.....
作者: damnbird123    時間: 2013-5-20 08:48

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 10:54

作者: cm1001hk    時間: 2013-5-20 11:42

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 07:19 AM 發表
男女友/ SP o既故事聽得多啦..
但係已經結o左婚住埋一齊o既朋友,
甚至係已經有o左下一代o既,
其實仲多唔多好似拍拖時候咁玩o架? :smile_41:

即係好似互相用口, 啜腳趾, sm, 射口射面之類o既

小女而家同 ...
絲打諗得多左啦!
兩公婆做得成夫妻唔係咁計,感情先係主菜,性係調味料,反而對對方的熱情激情點保持著持久先係相處之道,小弟同太太由拍拖到分開經驗了差不多十年時間,期間唔係只有親親,很多很多兩人一起經歷,面對,克服,起跌。。。
如果只用身體當作愛的感覺,難道年輕不再就要分手??
小咀,小穴,小菊相繼開發之後是不是要開發耳孔?鼻孔?
絲打應該先考慮兩人感情相處之基礎再打算其他方面!

作者: cm1001hk    時間: 2013-5-20 11:51

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 10:54 AM 發表
生完BB 可能有變數 :smile_13:
如果將生理上o既轉變暫時放開... 咁剩低o既就係生活上o既壓力
即係之前咁講, 多o左o野煩, 損害o左感情? :smile_41:

其實小女子想知o既, 係有冇朋友結o左婚一段時間,
性生活都可 ...
其實係可以保持到架,雖然小弟無緣生小孩子,不過兩公婆懂得享受生活,保持著積極心態就沒有事情會改變兩人心情!
而個人而言,在生活上,工作上,以致雙方家庭關係,坦言溝通比屈住係心更容易得到體諒與支持!
其實。。。什麼壓力重點係點樣處理和舒緩!兩人同心萬事順心!

作者: chan9898    時間: 2013-5-20 11:58

其實大家點諗,係拍拖時就話唔會成日見,好容易就會引發激情.
結婚被期,大家相處的時間多左,做愛自然會多,但係時間一耐左,好容易就由激情變為感情,如果連小朋友都生左,感情就好自然咁去晒小朋友道.
作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 12:10

作者: chan9898    時間: 2013-5-20 12:15

咁就真係要睇大家點諗啦~~~~
有夫妻可以日做夜做,而有啲真係一個月都無一次.
點解就算係夫妻,但係性生活上都唔配合?
中間係有好多問題,好似技巧就係最簡單.

所以就算結左婚都有好多人係出面偷食架......
作者: damnbird123    時間: 2013-5-20 12:15

作者: cm1001hk    時間: 2013-5-20 12:15

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:10 PM 發表
都o岩o既..
不過性愛都係人o既生理需要之一, 同食飯訓覺一樣
好似你長期唔夠訓, 脾氣會變差一樣...
生理需求係冇o野可以代替o既, 無得食飯, 不斷送新 game 你玩,
打機係好過癮呀, 但肚餓依然係會肚餓, 係咪?
所 ...
個人只是看兩人相處的重點的次序...

而且呢個就係夫妻同SP的分別

換一個角度睇...

絲打會跟一個很愛你的人建立家庭還是跟一個很會搞你的人一起建立家庭??

作者: chan9898    時間: 2013-5-20 12:28

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2013-5-20 12:15 PM 發表

個人只是看兩人相處的重點的次序...

而且呢個就係夫妻同SP的分別

換一個角度睇...

絲打會跟一個很愛你的人建立家庭還是跟一個很會搞你的人一起建立家庭??
我識得有啲人係屋企有一個固定的.
但係係性方面唔配合,得唔到滿足,咁就係出面搵一個.
成個過程都非常清楚自己做緊乜,有乜係可以做,有乜係唔可以做.
作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 12:38

作者: cm1001hk    時間: 2013-5-20 12:39

引用:
原帖由 chan9898 於 2013-5-20 12:28 PM 發表

我識得有啲人係屋企有一個固定的.
但係係性方面唔配合,得唔到滿足,咁就係出面搵一個.
成個過程都非常清楚自己做緊乜,有乜係可以做,有乜係唔可以做.
早十年前, SP, LOVERD人物只會係D有錢有時間的人和社交圈子內之間的關係容易出現!!
依家資訊容易得到手, 由網上三唔識七聯絡再步入現實生活得以容易由幻想變為現實...
所以依家SP都好似普及化左...遊戲規則亦比N年前簡單隨意...

不過呢個係好個人的問題, 不評論了!!
作者: chan9898    時間: 2013-5-20 12:42

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:38 PM 發表
其實呢...
會唔會一夫多妻先係出路? :smile_24:
當然... 要同人分享老公有dd 困難,
但係有多幾個人分擔家頭細務, 小d o野煩, 又唔係成日見, 可以保留少少激情

不過諗到老公同另一個女人在屋企愛愛時, 個心又會 ...
樓主的諗法真係非常之進取.
一夫多妻只係可以解決到男性生理的需要,咁女性係未都要一妻多夫?
咁最後未會係多夫多妻,未即係郡交 party......
作者: cm1001hk    時間: 2013-5-20 12:42

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 12:38 PM 發表
其實呢...
但係有多幾個人分擔家頭細務, 小d o野煩, 又唔係成日見, 可以保留少少激情

咪傻啦絲打, 男女都好, 真係要同人份享另一半真係講咁簡單囉!!
你剩係諗下一,三,五老公係姊妹同佢"呵呵呵"...你仲訓唔訓得著先??
作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 12:59

作者: damnbird123    時間: 2013-5-20 13:01

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 13:04

作者: damnbird123    時間: 2013-5-20 13:07

作者: chan9898    時間: 2013-5-20 14:33

真係好睇大家點諗,如果倆夫妻都係好想的話,就會諗好多唔同的野去增進感情.如果只係得一方想,咁就會煩小小.
作者: dennisrodman131    時間: 2013-5-20 14:37

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-20 14:49

作者: chan9898    時間: 2013-5-20 15:31

黎點就係最重要啦~~~~

妳覺得兩條j好核突,但係就係有人鐘意,甚至越多越好.

左手一條,右手一條,口含一條,妹妹又吮緊一條.
作者: 喵喵wolf    時間: 2013-5-20 15:44

作者: R.Gonzalez    時間: 2013-5-20 15:45

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 02:49 PM 發表

小女子反而覺得自己呢D 係病態...
不過講到 3P, 多P, 自己真係唔多接受!
一定要o既話呢, 就只招女不招男吧
情願睇住佢開心, 兩個男人喎... 兩條jj 四粒蛋, 我都覺得核突!
可能好似出面版果個故仔呢,3P遇著個基佬,對個男既虎視眈眈......
作者: 幪面超人    時間: 2013-5-20 17:59

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-20 07:19 AM 發表
男女友/ SP o既故事聽得多啦..
但係已經結o左婚住埋一齊o既朋友,
甚至係已經有o左下一代o既,
其實仲多唔多好似拍拖時候咁玩o架? :smile_41:

即係好似互相用口, 啜腳趾, sm, 射口射面之類o既

小女而家同 ...
當你同同一個人做得多咗,乜都玩過晒,佢o既身體你熟晒,大家就無晒性趣,甚至做都唔想做
作者: 白格蘭    時間: 2013-5-20 18:26

結婚之後日日見,性趣真係會小啲
不過,性趣取決於情趣~
一,三,五啜腳趾公,二,四,六啜腳趾尾
公眾假期啜中間嗰啲~~ :p

作者: damnbird123    時間: 2013-5-20 19:49

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-21 08:08

作者: chan9898    時間: 2013-5-21 10:09

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-21 08:08 AM 發表

真可憐 :smile_o05:

不過小女暫時又唔擔心喎,
事關都係講下, 如果真係唔多p 唔得,
咁就寧願招女都唔招男啫!

都從未有打算真係要多p
可能試過一次之後就愛上左.
次次都要2碌jj先夠
作者: jibaou    時間: 2013-5-21 22:00

引用:
其實呢...

KEEP住做情人 唔做家人 咪會冇呢種矛盾:smile_35:
作者: cherrypizza    時間: 2013-5-22 07:38

作者: damnbird123    時間: 2013-5-22 09:23

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-22 09:58

作者: damnbird123    時間: 2013-5-22 10:08

作者: catinhongkong    時間: 2013-5-22 15:12

作者: Superppig    時間: 2013-5-22 23:17

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-24 06:16

作者: damnbird123    時間: 2013-5-24 12:48

作者: cherrypizza    時間: 2013-5-24 13:14

作者: dennisrodman131    時間: 2013-5-24 13:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)