188Channel

標題: 懷舊H文#繼母(追加ann姐慾戰mass巨炮) [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2013-5-13 22:16     標題: 懷舊H文#繼母(追加ann姐慾戰mass巨炮)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: spamna    時間: 2013-5-13 22:16

阿joe真係想唔到an姐咁做,阿joe心裡噗通跳得厲害,電影電視情節先會?現實親身經歷,阿joe伸手幫ann下面中間執紅唇膏,他手指釐米碰到ann姐大腿,突然ann姐發出:【喲…?】

嚇得阿joe縮手:【so...sorry !】

ann姐捉弄笑:【唔好意思啊~?啱啱喉嚨有點唔舒服,你…你繼續得啦…。】

阿joe 一連俾玩兩次,不甘再會有第三次?佢一手插入兩腿中間執紅唇膏,但阿joe 手指還玩返阿ann 姐『哼!今次唔玩返你』,手指在她的下胯度輕輕地撩,阿ann 身體微微顫動,阿joe見阿ann姐無阻止,阿joe再她褲檔地摸索,阿ann 姐雙髀一夾,手背更碰到ann姐下體,夾實阿joe隻手:【噢~!乜你…摷咁來…紅唇膏啊…?搞到人地…好舒服唷…?】

阿joe異想不到ann 姐咁淫蕩?阿joe淫淫笑:【ann姐…我…啱啱摷到枝紅唇膏啦?咁…咁放起邊度吖?】

阿ann姐語出驚人:【咁…放住我心口度先?】

阿joe疑為耳仔有毛病問多次:【放…邊度…?】

阿ann轉心駕駛:【放入我心口中間可以,thank 。】

阿joe嚥一口水,簡直引人犯罪?阿joe兩隻手指夾住唇膏慢慢攝入波罅,唇膏慢慢陷入兩團肉埋藏,阿ann姐突然一手襟住阿joe隻手揉揉『哇…!好…好軟林林…好彈手喎…』阿ann姐:【嘻嘻!thank joe ,放得好隱陣啊…?thank 。】

阿joe俾ann姐娛弄挑逗法面紅起來,他下面小弟弟都有反應扯起來,阿joe稍微移動身體免給ann姐面前出羞,但逃不ann 姐眼力:【啊啊啊!你小弟弟…幾好精神喎?你…有無…需要…感覺…?】

ann姐將車駛去山頂停下來。

阿joe不知何解annvm駛上山頂:【阿…ann姐…乜…唔係食早餐咩…?】

阿ann姐一手摸下阿joe褲襠:【後生仔…憋住會好辛苦啊?對身體更加唔好啦…等我幫你出出火好嗎?】

阿joe正常男仔,被成熟女人三翻四次性挑逗,阿joe被摸得好舒服,小弟弟再忍唔住再扯起:【阿joe…你…哪兒脹大得好大好大好硬啊?】

阿ann姐拉開他褲鏈掏出雞巴,再靈巧手指弄着阿joe老二龜頭,男性最敏感地帶傳來一陣陣酸軟和酥軟快感直沖大腦,頭龜再澎脹多些和滲出透明液體,阿ann姐好溫柔上下劣『阿ann姐手勢好得啊…烏…唷…』阿ann姐將胸前挨貼阿joe手臂:【你…枝…棍好勁啊…?唔知…你中看不中用呢…?不如等我試試看…?】

阿joe疑惑:【掂…試呀?】

阿ann姐底下頭來吸吮雞巴,阿joe從來未試過會光天白日,被件熟女用口服侍,因阿joe成晚無換過底褲,濃烈臭汗味更令阿ann姐有些瘋,她熟練口技吞吞吐吐,舔舔吻吻足而令阿joe全身肉緊蹦蹦硬硬『哇…媽呀…阿ann姐吹吹蕭好掂當呀…烏…嗄…嗄…烏…』咻咻咻…!阿ann姐微絲細眼道:【舒唔舒服呀…阿joe…?你…都可以碰我身體摸我身體都無問題啊?】

姣婆遇着胭脂客,阿joe唔客氣,仲手摸阿ann 姐對波和摸佢圓圓屁屁,阿ann姐繼續埋頭苦幹功幹,阿ann更覺地解開褲頭,讓阿joe隻手伸入神秘地方探險?阿joe手指摸索毛茸茸地芳,手指碰到阿ann姐敏感地帶,她輕輕"啊"一聲嚮,阿ann手指慢慢鑽入陰道去『咦…!掂下都濕喎…咁X敏感嘅?』阿ann更將阿joe set位椅背調底,讓阿joe躺下,阿ann 姐禽上他身上拉高衫,用脷舔落阿joe胸堂兩粒"的",阿joe意想不到奇異事件會發生他身上,女人三十如狼,四十如虎『哇…狼過我添…等我捽返你粒"的"先得』阿joe唔使同ann 客氣,掀高ann姐上衣,三十幾歲成熟胴體,幽幽香氣,更激法男性慾火,大力地捏下對奶,

【嗯~摸得好舒服啊~唔】

阿ann享受阿joe揸波,阿joe更享受阿ann姐『劣雀』手勢。阿ann姐喉嚨發出底頻叫聲,像慾火隨時一觸即發,阿ann姐已忍不性慾要洩:【有…有無套呀…嗯?】

阿joe想起琴晚用咗俾yuki身上:【ann …姐…我無…套呀?】

阿ann嘴唇輕輕咬阿joe下唇:【妖…乜男人…都無預備吖…?】

阿ann姐在自己名貴手袋拿出金屬盒來,打來拿出男性安全套來,阿joe從未上到眼前熟女會有帶安全套,即是隨時同男人搞嘢心態,真在太淫蕩啊?阿joe無曾遇過咁有進取中女。阿ann撕開錫袋拿出膠笠套上雞巴,阿joe望住阿ann姐背影,她將褲褪去膝蓋位置,騎上阿joe上面,纖纖玉手握住雞巴移去肉縫門,阿joe睇實自己龜頭逐D吞內她體內,『哇…媽呀…佢…坐晒成條呀…裡面好深深…唷…好緊緊…』阿ann姐開始扭動腰部,上上下下前前後後左左右右扭動:【哎﹏呀﹏阿joe你枝棍起我入面好硬…好硬…又熱唷﹏唔﹏喲啊﹏】

阿joe睇住淫水數少滴下來,阿ann姐激烈大力大力坐下阿joe雞巴,噗噗噗聲不段誓要坐爆阿joe『哇…ann姐好似未俾男人仆過咁…咁X狼死咁…好X狼死呀…』阿ann姐興奮得雙手撐住車頂來騎:【哇…好入…真係插入好盡…好…興奮呀…!】

阿joe望住陽光普照慰藍天空,在車廂裡同一個三十歲以上熟女兼係女友繼母做愛,實在太神奇太荒謬絕倫?說出來都無人會信?阿joe連自己都high都亢奮前所未有『我…我唔可以俾佢坐爆…』阿joe攬實ann姐轉位,娛了ann姐伏在set位,阿ann知道阿joe想玩狗仔式,她自覺地圪起屁股,阿joe就住身型慢慢插入濕漉漉小穴,阿ann姐長長呼出夢囈聲來:【啊﹏﹏﹏噢﹏﹏﹏!】

阿joe擺好陣式就開始幹,想着幹人地繼母異想興奮無比,再加上日間做愛和車廂狹小,阿joe如一頭野牛地用盡力向目標衝刺小穴,ann姐和阿joe兩人合拍迎合對方,瘋瘋狂狂做愛,二人激動動作令車地震發出軋軋聲響,【呼啊啊﹏頂到了﹏好啊﹏阿joe你﹏你好勁唷﹏幹﹏幹人家就來死啊﹏饒﹏饒了﹏﹏wow ﹏so good ﹏wow﹏我咦﹏啊﹏插﹏插深深去﹏去﹏裡面﹏我﹏我要去﹏要去啊﹏】

阿joe俾ann姐淫浪聲刺激下要射:【嗄…ann姐…我…我已經…要出…】

【嘴裡…可以射我嘴裡…!】

阿joe伸有得玩口腔爆,他嗱嗱林拔出雞巴扯甩膠笠,ann姐張開口含實吸,阿joe一陣陣酸軟無比下,將精華射進ann姐口腔去,阿joe望住ann 姐淫蕩樣一口一口吸盡精華。 。 。 。 。

數天後

【yuki,我吖…!阿joe,上次同你講件事呢?已經搞掂啦…?你想幾時用手呀…?】

阿joe在手機說。yuki 在想返起,阿joe 幫他報復搞ann姐:【叻仔…!今就…今晚做佢老母臭西…?】

【好吖…?今晚就安排…?】

yuki收線後,望住化妝鏡露出陰險俏臉『嘿……!』晚上;阿ann姐知道yuki下廚請ann姐食晚飯,ann姐回到大宅,yuki和阿joe已將晚餐整好放在餐枱上,ann姐從未想到yuki會下廚弄餸給她食,心裡說不出開心,而ann姐同阿joe兩人照面,有種靦腆表情,yuki梗不含兩人有關係。這晚yuki好殷勤服侍ann 姐,ann好開心好開心,喝酒漸漸喝多,有點醉意『吖…無理由…我……我酒量咁渣…好想…想瞓覺……!』ann就咁伏在餐枱上睡,

【ann姐…ann 姐…你無事嗎?你飲醉呀…ann姐…!】yuki嘗試叫醒ann姐。

阿joe在旁奸笑:【嘿…!我依隻迷藥好"哽"?】

yuki再ann姐身體:【隻藥真係咁"哽"?】

阿joe好有信心:【隻藥葯力好哽?兩粒成份起碼瞓成晚先識醒?我而家call人來…!】

阿joe行開一旁打電話,yuki高傲姿態:【嘿嘿!你隻淫雞,咁鍾意勾男人嗎…?今次搵人輪人大米…哈哈哈!掂呀…?阿joe…搵到人未呀…?】

阿joe回答:【好…搞掂…來緊…?】

作者: spamna    時間: 2013-5-13 22:18

阿joe打完電話後,再拿兩杯酒來:【祝我地計劃成功,cheers ?】

yuki開心碰杯:【cheers…!】

阿joe喝完後想同yuki溫馨一番:【唔…趁有時間…我地不如…做囉…?】

yuki用膳時侯也喝多了酒,令到身體都有點飄飄?阿joe先發攬住yuki吻下她吻,yuki好像不想做:【唔…乜你咁…色啊…唔好啦…唔…嗯…?】

最後yuki都接受阿joe熱吻,yuki身體漸漸好慶合合,yuki疑為是油精影響,但漸漸心跳加速,額頭滲出汗珠來,阿joe雙手在yuki身體摸索,yuki俾佢越摸越慶,yuki沒法抵擋阿joe熱情來,yuki突然好需要好需要性!阿joe隻手竄進yuki衫裡捏著對波,yuki胸前陣陣快感傳上腦中:【喲﹏啊﹏!】

阿joe掀起yuki奶罩,刻意玩弄yuki乳頭捏下捽下,yuki欲拒還迎:【唔…唔好啦…?做嘢…嗯~唔~唔好搞~做…緊~要~?】

yuki俾阿joe又吻又揉,身體開始發軟,心跳加快氣急促和胸脯感覺到特別漲大,而下體有種痕痕癢癢蝕骨感覺沖落私處,似火燒難受?yuki心諗可能月事幾日來…會有需要的!yuki再沒法忍受骨子裡酥癢,已緊緊擁入阿joe身體,好想阿joe熱情熔掉了。yuki隻手已摸索阿joe褲檔之物,阿joe舌頭挑逗yuki耳窩說:【我地…趁有D時間…入房…咩囉…?】

yuki內心好想做:【咁…條八婆…掂呀…?】

阿joe好有信心:【佢…十個鐘都唔會醒喇…!我地嗱嗱林…做完…咪時間啱啱好囉…!】

yuki點頭,阿joe時不而遲拖住yuki的手上房,兩人入房後,阿joe急不及待除去yuki上衣,粉黃色bra托住粉紅色兩個肉球,阿joe雙手輕輕波底一夾,對波更加漲大,阿joe埋頭伏在乳溝擦動,今晚yuki 胸脯突別感,有動騰雲駕霧快慰,阿joe拖yuki上床,阿joe望住yuki擺出體態撩人性感,yuki輕輕咬着下唇:【唔~阿joe~你仲唔除衫唷…!】

阿joe看yuki春情盪漾姣樣,心口一起一伏,穿短褲的yuki ,更將雪白的雙腿趴開,手已下面輕輕掃著神秘地帶引誘阿joe,阿joe正常男子,看到香艷情況,下面反應勃起,阿joe趁有些時間不能沈時,立即除衫,飛撲去yuki攬作一起,yuki 被吻著全身,一浪一浪湧上心靈。

【唔~唔~喲~?】

yuki趴在床上叫春,yuki反手向後掏出阿joe雞巴弄着,而阿joe吻遍她背部和脫下她的粉黃色bra,阿joe右手竄入捏yuki對奶,yuki閉上眼享受:【喲﹏你捏好舒服啊﹏唷﹏大力揸我﹏無問題唷~喲﹏!】

阿joe在yuki背後,用舌頭舔服侍她,左手攝進yuki內底搓揉,手指頭慢慢爬下中間肉縫騷癢着。yuki私處俾弄挖着,牽動每條神經:【喲﹏喲﹏嗚﹏!】

yuki手捏著阿joe陰莖不放,阿joe更會不放棄手指攻勢。

噗噗噗!

【yuki…你濕得好緊要啊…!】

【喲﹏都係你衰﹏硬要來﹏搞人地﹏呵﹏我﹏我要俾﹏我﹏咦﹏!】

阿joe已褪去yuki所有褲,yuki下面小穴越俾手指幹越像火燒!她姣勁地圪起屁股讓他手指弄:【嗚﹏我﹏我要﹏咦咦咦﹏呵呵呵﹏我要﹏呵呵呵﹏!】

yuki瘋癲雙手捏住床彈蹦直身體:【嗯嗯嗯嗯嗯!】

噗噗噗噗噗!

【精彩 精彩呀!大少姐吖】

突然房間出現第三者,嚇得yuki雙手遮重要地方,看第三者是誰【邊…個?】

yuki不甘相信眼前第三者:【吓…?點…點解係…你呀…你無暈到…?】

第三者出現是ann姐活生生企在房門看住兩人床上纏繞?

yuki眼神詢問點解?

阿joe奸笑慢慢退去ann姐身邊:【你係咪諗唔到呢…?】

yuki不是蠢女人好快諗到兩個字『出賣』,yuki 真真俾阿joe出賣好忿恨:【阿joe…點解係你出賣我…點解…?】

阿joe一面戲皮臉樣:【呵…呵…大少姐,平時你掂對我呀…?你從來無當係男友,你當我一頭狗乍…?呼呼喝喝…你仲有時背住我同其他男人搞嘢…!你咪當我傻仔呀…!如果我唔係貪你有米,你送俾屌…我都嫌你個西臭…濛婆…哈哈哈!】

yuki俾阿婆數糗事沒有怨,因為yuki事實背他同第二個男人偷食:【嗰賤人俾咩好處你…?】

ann姐將身體倚在阿joe旁:【大少姐啊…!我私人醒"一球"(1佰萬)同我身體,賣你消息…?原來想"社"暈我,再搵人強我拍片,跟住威脅我離開你爹D公司嗎?哈哈哈!】

yuki諗爆頭阿joe會咁貪錢怪和同老女人有路做二五仔擺老門,心中嬲都想爆:【仆街…?你地…離開我間…仆街…!】

ann姐開懷大笑:【呵呵呵!大少姐…你暫時未分清邊個係庄邊個係閒啦…?】

ann姐和阿joe行近yuki身邊,阿joe再雙手用力扯開床被,yuki害羞雙手護三點縮埋一團,ann姐笑容滿面,隻手撫摸yuku玉腿:【你…你知唔知道…你爹D點解唔要你媽咪呢…?】

yuki怨恨眼神望住ann姐:【咪…識能着你仆街婆…?】ann姐一把掌摑yuki臉上。

啪!

【大少姐…說話客氣一點好…?】

yuki捂住痛處:【你...想點…?】

ann姐從褲袋取出四張相片散下床上,yuki看到相片一男一女好親暱相片,yuki一眼看出照片中女人是yuki 生母,而男就黑人,但yuki識不出黑人是誰,四張照片都是同黑人,在其中一張泳池拍攝,yuki媽媽好熱情水中同黑人kiss,照片顯示是一對情侶?yuki用盡力想媽媽生前沒有一個黑人朋友:【呃人…照片做過手腳…?】

ann姐又從另一個褲袋取出五六張照片,每張照片都是yuki母親和黑人一起,有張是全部照片都是外地拍照及全部偷拍照,有三張都酒店門口入同出照片,而見yuki媽媽繞住黑人手臂好開心樣子,yuki無意識地搖頭:【照相…呃人…我唔信…我唔信…?】

ann姐拿起一張照片道:【我初初入你爹D公司做秘書時,你媽咪嘆無老公陪好寂寞,我就介紹去玩男妓,掂知你媽咪越玩越迷,越迷越沉,最後同黑人一齊有9個月交往了?後來…你媽咪逢出外旅行,我都會搵偵探社偷拍你媽咪一舉一動,跟住再寄去你爹D睇,你爹D硬朗呀?佢完全無嬲過你媽咪?仲叫我隱瞞你唔俾你知你媽咪D衰嘢?我都佩服你爹D,真係無當問題,我唔走你媽咪…我計劃會失敗,只好引誘你爹後,再轉告你媽咪再加鹽加醋,你媽咪信到十足直接找你爹悔氣攤派,不過想唔到你媽咪交通意外死掉…哈哈哈!天助我也。】

yuki發夢都諗唔到媽咪背叛爹D先,原來爹D一直捂住驚世秘密件事,就唔想親女同媽咪敬仰已失望…yuki對父親怨憤天天加深,她更對自己放棄學業,反叛,這三年都怪錯爹D,怪錯尊敬父親,yuki沒法彌補父親感情,所有都是眼前衰人ann姐一手造成。

yuki破口大罵:【係你…賤人…破壞我家庭…呃…呃…?】

yuki突然陰道好像俾虫蟻咬?好熱好燙?身體發熱好慶?yuki不知何解有需要…?

『哎﹏點解身體比求先咁熱…下面好癢…』yuki細微動作逃不過ann姐眼睛:【呵呵呵!大少姐…你下面係咪好係呢…?求先你同阿joe碰杯時,阿joe起杯酒落咗春藥,跟住在起你個西度塗上極強勁淫膏落去,淫膏加淫水一混合埋,就算妮姑都要變淫娃,仲要打孖成份淫藥,哈哈哈!跟住就要男人來慰籍,就算無男人…係雄性物體…貓狗都唔會放過?兩個鐘頭有排你受,哈哈哈!】

yuki忍住葯力:【呸!你…你死心…仆街…?】

ann摸摸yuki大腿:【你唔好怪我呀?我都係而其人之道還其人之身,哈哈哈!不過;我唔會貓狗對你,我會安排好勁人俾你享受嘅…?哈哈哈…!】

yuki 死忍住,但淫藥效力好勁,隨着血液流動上大腦,慢慢侵蝕腦細胞,意志失控,yuki嘴唇涸乾得要命,不停地恬著雙唇,雙眼開始散渙,雙手更不知覺身體游動和雙腿互磨合:【啊﹏啊﹏好熱﹏啊﹏唔﹏好熱﹏唷﹏!】

yuki全身火燒在床典來典去,雙手起身上自摸,手指更加伸去下面火辣地方,手指不段插入挖掘小穴:【哎﹏好辛苦啊﹏好熱啊﹏俾我…俾我﹏我要…我要男人啊﹏喲男人﹏阿joe起邊…過來喲﹏俾我﹏我要含﹏喲﹏!】yuki已神智不清淫叫,

ann姐常凌辱yuki :【大少姐…咁心急要男人吖…!哈哈!你伸條脷舔我手指先…!】

yuki伸脷舔ann姐手指:【哈哈哈…!】

ann姐再一把摑yuki:【沒出息,哈哈哈…!】

ann姐兩根手指插進yuki陰道亂挖:【嘿…!淫西即係淫西…西水咁X多嘿嘿嘿!】

用力瘋狂抽挖一輪,yuki身體抽搐顫抖。ann姐手指沾上淫水再遞前,一手抓住yuki頭髮道:【再繼續舔手指,要 一 根 一 根 舔 得 乾 淨 為 止!】

yuki像小狗拚勁舔手指上淫水乾乾淨淨:【ann姐…男人…俾我…我…我好X辛苦…ann姐…!】

yuki再繼續床上典床典席自慰:【嗚﹏喲﹏要﹏俾我﹏阿joe﹏求你啊!】

ann姐命阿joe:【幫佢拍套片,送俾佢紀念?哈哈哈!】

作者: spamna    時間: 2013-5-13 22:19

阿joe一早準備好手提式攝錄機,拍攝yuki自慰春宮片。

阿joe手機響起:【ann姐,D嘉賓到啦,我落去接佢地呀?】

ann姐:【good …!大少姐…好快有男主角同你做戲吖…哈哈哈…!】

阿joe帶了一名黑人來:【ann姐,主角到啦…?mr mass 。】

這名黑人昂藏6呎巨人,黑人肌肉紮實大塊頭,雙眼凶獰,鼻亦開寬,像頭黑猩猩。

ann好滿意黑人身形:【good …!mr mass ,you take off your pants ,show me  the cock !(你除去褲,俾我睇你下面咕咕)】

黑人一齊將褲除下,粗壯巨根未勃都有四吋長,在下胯中間耀揚,暗黑色光澤龜頭,特大春袋,活像黑色大笨象,阿joe親眼看到mass巨根都慚愧自己生得短『哇…!乜咁大兜…吖!』ann姐嘴角翹起『條女仲唔X屌到反皮…』:【you will do the girl on bed 。(你去幹床上女子)】

ann姐再將極強淫膏塗去yuki小穴,加強她淫蕩:【你媽咪生前咁鍾意黑人,今次幫你搵返黑人比你,哈哈哈。】

mass笑騎騎:【can I do it!ok 。(可以做!得嗎?)】

yuki被淫藥沖昏腦袋,更將mass誤當係韋士密夫國際影星:【喲﹏好啊﹏好啊﹏smith 啊…嘻!過來哦﹏我﹏我好鍾意你做戲…嘻嘻…過來…我要睇你嗰度唷﹏!】

mass企在床邊,yuki嫵媚發情的貓,地張開櫻桃小嘴擔住mass巨物龜頭,放入口腔裡吸吮,mass下胯巨物陣陣快感:【wow……oh!good …good!】

yuki當mass條巨根如珠如寶,用脷舔巨根每個地方,連春袋袋也啜得徹底,啜得卜卜聲。

咻咻咻…!

巨根在濕濕暖暖口腔裡刺激下,它慢慢變成十二吋長又勁又粗天賦異品龐然巨物!它正興奮而跳動,加上粗大陰莖上蚯蚓般血管噴漲,仿如一頭黑豹在張牙舞爪!成條巨物如小孩小臂胳粗大,龜頭更加澎脹鵝蛋咁大得要命!yuki小嘴撐開辛X苦,小嘴吞盡只能含到巨物五分之二巨物,含能滲出冷汗發出辛X苦叫聲:【唔…唔…嗚…唔!】

mass爽樂地拍打yuki臀部:【哈哈!your mouth vey nice,哈哈!(你個口好正呀)】

啪!啪!啪!

拍打yuki屁股留下紅卜卜掌印,阿joe在旁拍攝『哇…咁七大條,yuki掂能樣吞得晒成條…』阿joe睇得興奮扯旗。

mass將yuki倒轉抱起玩企立式69動作,yuki頭部充血忘情吞吐mass巨物,一口一口吞吐,而mass肥大舌頭舔下濕漉漉肉縫,手指更捽yuki肉縫裡粒小豆,舌尖鑽進小穴洞內撩起,喝下她滲出淫水,粗糙手指更鑽入肉道挖著插著啜手指上淫水味道。yuki更扒開雙腿,讓肥大舌頭讚入陰道裡撩更深肉壁。

yuki肉縫俾弄更興奮,她掰大喉嚨盡吞巨物,倒轉頭部努力前前後後,巨物在yuki口腔漲大咕起泡來,阿joe將鏡頭拉遠拍攝,活現巨人玩弄小娃娃。mass在輕放下她,mass跪下yuki頭部,擺動長巨物塞入yuki口腔,雙巨型手在嬌細身軀,揉搓軟綿綿對肉球,揸下捏下,阿joe近鏡拍攝每個動作,阿joe下面已脹大起一個蓬,ann姐望mass巨物都心動,她下面開始濕。

yuki含能含得嘴有點酸痛,mass移去yuki雙腿,巨手一分,黏滿淫水小穴閃閃晶瑩,mass將手指輕輕捽yuki陰唇後,鵝蛋咁大龜頭在肉縫前,mass微微身體移前,巨物前端援援擠進狹窄細小地方,yuki一刻像火燒撕破痛楚湧上心處:【吔…!】

沙…!

mass再將巨物迫進四吋裡,yuki慘叫:【好能痛…真係好能痛…X你老母…!】

yuki昂頭慘叫,雙眼流出淚水,身體痛得蹦直,mass見她痛苦令他更加興奮佰倍,mass更不理yuki承不承受巨物,不顧一切推前,yuki的小穴洞足足吞入八吋,yuki十級痛地四肢亂抓亂動,mass下身一股一股抽送,陰道外皮也引巨物扯動已翻出翻入,阿joe邊拍邊手摸自己下面來增加快感,ann姐看住mass不留力轟進yuki身體,ann姐好像轟進自己心坎裡『嘩…!條黑鬼碌嘢大能到癡線…!』mass喉嚨咆哮【胡…!】

二佰幾磅重身軀,再加巨物每秒速度十幾磅力轟進yuki肉縫,簡直驚心動怕?yuki好彩有淫藥令陰道愛液氾濫足夠,否則幹稀巴爛?yuki痛楚只是為持五分鐘左右,劇痛已轉為前所未有快樂,yuki四肢緊緊纏實mass龐大身體,mass下身像翻騰來來回回插進,mass讓阿joe拍攝兩個器官更清楚,將yuki下身拗向心口度,雙腳扒開"M"字更開,打椿式轟下去,啪啪啪啪…!巨物擠壓濕水標出來,床上一對美女與野獸,發出蝕骨和心亂叫聲,令在旁阿joe看得下面火燒好難受,ann姐更加紅面耳赤,雙眼交叉夾住下面來磨磨陰戶。而mass仰臥式﹑躺臥式﹑側臥式﹑單提腳式、坐蓮式,而及yuki後推狗仔式!

每一下,頂盡子宮!

每一下,汗液四射!

每一個花式,發出巨响喧天!

如火灼熱的十二吋筆直巨物在狹窄洞裡鞭撻着,龜頭硬梆梆緊緊挖掘yuki嫩嫩肉壁,yuki除了張開口承受折磨。yuki俾巨物弄得差不死掉?淫水汗水已弄濕床單,mass作稍回氣,ann姐不想yuki有喘息機會:【mass,come on ,do to her anal now?(馬士,繼續,幹埋她胚門)】

mass聲到有得走後門,精神大增︰【wow…!no problem ,I like it?(噢…無問題,我鍾意)】

mass移去yuki頭部再跪,將巨物擠入她口腔,yuki已幹得昏昏迷迷,就算yuki 眼前擺放一條馬能狗能都會一一照含?mass再捉實yuki 雙腿拗前,mass叫阿joe拍特大寫,阿joe看住mass手指在yuki肛門四周撩轉,再輕輕壓下『菊花口』,yuki 口中傳輕輕叫聲:【哎…!】

mass好耐心弄yuki『菊花口』和吐出口水增加潤度,慢慢一節再跟住一隻手指,再三跟住兩雙手指都容納度,手指每次插入,yuki都叫一聲,mass見yuki 肛門肌肉鬆弛後,mass像藤山壓頂式,幾粗大可怕龜頭慢慢擠進『菊花口』yuki半個彎曲坐住,彈動不得,mass再慢慢再多幾吋入去直到根底,肛門第一次俾mass破處,痛得眉頭緊皺,破大喉嚨,雙手勁力抓住床彈慘叫:【吔…哎…!好X痛呀…!你哋做乜篤我後面…嗰度…拔返出來呀…阿joe…好痛…嗚!】

mass不理yuki哭號,起動身體坐上坐下,yuki除了慘叫和咬牙切齒,更痛苦肛門一拉一進撕暴,mass巨物再快插下,巨物莖上沾上白色汾泌物。

吔~吔~吔~!

ann姐好膽心會搞出人命:【阿…阿joe…條黑鬼會唔會…小死人呀…?】

阿joe:【我請依個專業拍AV,佢會睇住條女來睇,好有經驗吖?】

ann姐沒想到請AV黑人來?搞到房內氣氛淫緋,ann看住mass抽插動作好似身同感受,除了面紅心跳外,下面滲出愛液來『唔…搞到我…好想試阿mass枝…棍…』。

阿joe下面老二漲大憋不住:【ann姐,我…可唔可以加埋一齊玩呀?】

ann睇到有些氣促:【玩…可以啦?】

阿joe放下攝錄機,立即脫去身上褲,飛撲上床:【3p join me,ok?(參埋我3P)】

mass笑笑:【ok!】

mass放下yuki平臥,阿joe塞入雞巴入yuki口裡吹蕭,mass繼續幹yuki小穴,yuki完全任兩個男人身上幹,mass抱緊yuki反起,雙手扒開yuki屁股,粉紅色而紅腫肛門對住阿joe,阿joe明白mass意思,操她後門人肉三文治,阿joe柩一個她媽的真軍,擺好直推姿勢,一步一步鑽進肛門,yuki前面一枝粗得好恐怖巨物,後面一枝硬棒,激烈地張開口叫:【咦咦咦咦咦咦…!】

床上3p淫亂激戰,看到ann姐春心動,情不自禁地恬着乾涸紅唇,雙手身體上摸着,下面氾濫成災,水漬透出褲面自慰。mass見ann姐一人娛樂:【joe,pitty girl your own enjoy,I have another target?(祖,條女你一個人玩,我找甄另一個目標)】

阿joe更明白mass意思,mass退開,阿joe繼續操夠yuki屁眼,mass赤條條行去ann姐邊,ann姐望住12吋長巨物,心中有回怯:【on...on way…on…?】

mass不理她攬住ann姐kiss,ann姐其實好想好想做,但此終矜持,最後ann姐欲拒還迎地和mass『打茄輪』,mass掀起ann姐襯衫,巨大手掌溫柔揉搓,ann姐隻手指掂掂mass胯下沾濕yuki淫水的巨物:【wow…It so big?(噢…好大條)】

mass道:【you try touch it by hand?(用手掂下佢)】

ann姐用手握巨物,感覺巨物好澎湃好粗和好熱,好似摸緊一枝熱棍?ann姐再用雙手握都有餘『哇…一手揸唔晒…真係大條好粗…』ann姐難免有點心怯。

ann姐手指撩鵝蛋形龜頭,玥慢慢『劣』條巨物,mass底頭啜ann姐飽滿乳房,另一隻手解開ann姐褲鏈,竄入內褲摸摸ann姐私處:【ho…very wet?(好濕)】

手指勾形插入ann姐體內,ann姐難而形容快感走遇全身:【啊啊啊啊!】

mass身上強烈汗水味和淫水味,再加阿joe那邊吟聲,ann姐再無能力抗拒,身體亢奮難忍:【mass, we wel lgoto bathroom?(我地去浴室)】

mass笑淫淫:【good idea。】

mass抱起行去浴室來一個水戰,好快﹔阿joe聽到浴室傳出ann似痛非痛叫聲和肉碰肉撞擊聲。

全編完

作者: spamna    時間: 2013-5-14 21:31

後話:這編繼母內容全新,只係題目舊姐:smile_35: ,初初寫時都有紊亂,一:寫繼母淫蕩搞繼仔。二:繼母賢妻良母,不過賤格繼仔搞後母。以上兩個橋段都有人寫過,所以寫下繼母搞下繼女男友,一諗到就寫,初初大綱寫阿joe同ann姐車震作完結,可以8,9號上文,不過睇返上編"母債女償"有師兄故事悶同唔夠色,作將故事重新執過,無間道+勾心得出這編"繼母",大家睇開頭估yuki老豆有二奶ann姐,迫走yuki媽媽,原來係yuki阿媽外面玩鴨仔先,yuki老豆死忍唔爆俾yuki知道?,等yuki保留媽媽敬仰,後來yuki知道媽媽一早背叛父親後,多年憎恨父親嗰種心情幾咁down,我都度埋yuki媽媽玩黑鴨仔,yuki整黑人俾佢享受,而joe仲衰無間仔,跣yuki一鑊金,鋪派我都滿意,係尾段寫yuki發姣大戰黑人都係掙少少唔夠爆,我諗好花式掂仆嘢,實在淫意諗得太勁,導致自己忍唔住打幾次手槍 ,同埋想寫4p,不過好難度,和後後黑人同ann姐浴室鴛鴦浴淫慾,小口狼狽吞吞巨物,抱起ann姐掛股,坐廁大戰…為自己身體着上,都係寫到入浴室算啦,
作者: winson1984    時間: 2013-5-15 01:44

個故仔幾得意既, 支持一下啦
作者: spamna    時間: 2013-5-15 07:36

引用:
原帖由 winson1984 於 15-5-2013 01:44 發表
個故仔幾得意既, 支持一下啦
個故事得意:smile_41:邊度得意呢:smile_14:不過例牌多謝,多謝:smile_15:
作者: DannyYiu13    時間: 2013-5-15 13:07

作者: jer_lim    時間: 2013-5-15 17:02

作者: spamna    時間: 2013-5-15 19:29

大家有無意見俾小弟,例如故事唔夠甜,故事內容爛,唔夠雜之類?小弟寫多編…就減產或唔寫啦?小弟處女作品『降頭術』,而家構思緊『降頭術2』作結尾:smile_15:

作者: 無巧不成書    時間: 2013-5-15 22:03

作者: spamna    時間: 2013-5-15 23:07

引用:
原帖由 無巧不成書 於 15-5-2013 22:03 發表

唔寫咪好晒囉!spamna兄今篇加入的計中計,又有解謎,令整篇色文提升左格局,比起你之前大部份作品都好!
多謝啊?但都係美中不足,3p寫得唔淫,嗰時心大心細,3p好4p好呢?或一對一對分開做好呢,最後取易不取難,3p再加分開做,理論上ann姐尾段都可以再寫落去,不過自己淫意太勁,未寫要用手泄泄,所以都係入浴室,後期大家再諗諗情境啦?下一個故事(可能最後)希望會寫得好好啦?仲有空間改進。盡快月尾交貨啦?
作者: 無巧不成書    時間: 2013-5-15 23:39

作者: spamna    時間: 2013-5-16 00:06

引用:
原帖由 無巧不成書 於 15-5-2013 23:39 發表
幾多P同點搞果d係心機野.但要想好佈局才最緊要嘛,像今篇就不錯啦!
但都要多作實踐嘛..寫多一篇是不夠的,起碼寫多幾篇先嘛!
佈局...真係突然靈光一閃,排一個局中局,大家睇時都會諗男人一家偷食先,今次調轉阿媽偷食先,而女兒憎恨父親三年先發覺媽咪對爹D不住先,父親忍辱戴6帽9個月之多?女兒更遭撻自己濫交,算係社會寫照,下編文就正路D,唔會有乜花巧嘢…而家用二三日構思,跟住開恆turbo...?
作者: 無巧不成書    時間: 2013-5-16 00:12

作者: spamna    時間: 2013-5-16 09:22

引用:
原帖由 jer_lim 於 15-5-2013 17:02 發表
good:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 DannyYiu13 於 15-5-2013 13:07 發表
Thanks for sharing
多謝兩位,如果『讚』多返D就好啦:smile_o06: 而家得4個『讚』:smile_o03:

作者: spamna    時間: 2013-5-16 09:29

引用:
原帖由 無巧不成書 於 16-5-2013 00:12 發表
梗係!諗下點樣寫得有趣,自己寫得覺著有趣就會有動力寫下去啦..
不過都係睇下時間寫乍:smile_o13: 我會大概寫『戲慾』後加文場,到時驚寫唔返『戲慾』情節來耶:smile_o16:
作者: spamna    時間: 2013-5-18 23:55

引用:
原帖由 tcp1025 於 18-5-2013 09:38 發表
thanks for sharing
多謝多謝, 我推返上去先!

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-23 14:57

作者: spamna    時間: 2013-5-23 17:33

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 23-5-2013 14:57 發表
本來唸住自己出唔到文 , 就唔好霸住人地個POST講自己野 ,
但始終寂寞難奈 , 最終都係效婆守唔到寡 ...

我想報告一下進度 :
原本寫開果篇 , 係寫左一半之後又遇牆期 , 己經停工近一個月 ;
但我開左兩篇新文 , ...
我都係同你一樣啦,想寫一編時...嗰腦就諗第二樣嘢...突然想寫埋ann姐浴室慾戰黑人後編..我有少少亂思...暫時停手唔寫住...或者真係停手收皮...?
大將軍,嘩...?你手上有兩編文,一編國際,一編題材common ,還有一編『萌』都好耐下喎...?

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-5-23 21:07

作者: spamna    時間: 2013-5-23 22:59

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 23-5-2013 21:07 發表
"萌" 那篇己經放進了雪櫃 , 應該下年先會出 ... :smile_35:
哎喲~!"萌"雪櫃吖…?omg?我都想睇睇國際化會唔會寫一個獨裁『脫脫大將軍』,將所有年滿十八歲少女都要當兵,再自行受"瞓"練習....:smile_47:
作者: 無巧不成書    時間: 2013-5-23 23:59

作者: spamna    時間: 2013-5-24 09:58

引用:
原帖由 無巧不成書 於 23-5-2013 23:59 發表
脫將軍大概是三國時代吧?咁就要玩穿越至得啦!黎個脫將軍大喬細喬3p大亂鬥、單挑女版趙雲大兜亂...都好喎:smile_13:
脫脫大將軍投胎一個殘酷將軍"月月大將軍"將所有年滿18歲少女招入軍營,要遂個遂少女陪瞓,而有一個以上近身女侍衛,功夫了得外,獵男更加手到拿來...
作者: fm701    時間: 2013-5-24 13:59

Perfect story

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-5-24 19:21

作者: spamna    時間: 2013-5-24 19:33

引用:
原帖由 fm701 於 24-5-2013 13:59 發表
Perfect story

多謝,依編短文編算滿意作品,計中計+無間+少少人性:smile_13:
作者: spamna    時間: 2013-5-25 00:09

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 24-5-2013 19:21 發表
佢己經投左胎 , 今世叫 "烏克蘭哥薩克"
"脫脫大將軍"今世投胎是"烏克蘭哥薩克"表面看係男,實質是女兒身,晚晚要近身侍衛保護,體貼入洞,嘿嘿嘿…!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-25 10:08

作者: spamna    時間: 2013-5-25 11:58

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 25-5-2013 10:08 發表
點解咁都比你估到???
我寫緊果3篇 , 真係有兩篇係女性主觀角度架喎 ...
大將軍你會說笑耶,唔係男就係女啦?莫非今次寫人妖…收伏烏克蘭哥薩克。
我寫緊新編『降頭術2』開頭有阻滯,睇睇人地編『降頭師』又有少少頭緒撞開幅牆啦…?月尾可能上唔到文啦…!我都有疑問…我想寫鰻魚人性交會唔會俾板主block呢?:smile_35: 一係用『蕃薯降』來落毒?
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-25 17:00

作者: spamna    時間: 2013-5-25 23:12

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 25-5-2013 17:00 發表

1,S兄咪講笑拉 ... 只要上過下中學國文 , 都知寫文除左男性主觀角度  女性主觀角度 ,
仲可以用第三身旁觀者角度 ... 你唔係唔知呀???:smile_04::smile_04::smile_04:

2,我建議就唔好搏 ...
因為 , 出人獸交文 ...
我較早前舊文都有寫過小狗用鼻子聞聞女人下面都無事,舔對波都ok冇事。
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-26 10:33

作者: spamna    時間: 2013-5-26 15:42

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 26-5-2013 10:33 發表

咁我隻狗唔係舔對波麻 ... 你明架拉
(其實我都承認 , 我自己係細膽左少少既:smile_13: )
咁樣我都係細膽,曾經我諗過用狗角度來寫"鹹濕狗與乾物女"故事,狗眼看裙底,同女主人鴛鴦浴池,或者趁女主人爛瞓時,踢開被舖,睡裙掀起露春光,用狗鼻聞和奶…,更或者同狗女打野戰…類似日漫故事,不過寫完上唔到香討呢?
作者: 無巧不成書    時間: 2013-5-27 18:53

作者: spamna    時間: 2013-5-27 22:12

引用:
原帖由 無巧不成書 於 27-5-2013 18:53 發表

支持spamna兄寫乾物女和小狗
理論上都可以過骨?雙方無器具接觸都冇題(我個人諗…)不過我寫緊新作又呆滯不前,有要磨磨磳磳一番先…,真係喊咁濟
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-29 13:18

作者: spamna    時間: 2013-5-29 20:15

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 29-5-2013 13:18 發表
定義呢D野 , 我覺得你PM版主問下會好D ...
至少唔駛死左都唔知咩事

係呢 , 我又講下進度先 ... 寫緊果篇進度良好 , 己完成接近6/9 ,
希望一個星期內可以完成佢拉~~
如果寫得隱晦曖昧,鹹而不交得話,用狗角度來看女住人自慰…女主人帶男友回家做愛,小狗聽到女主人仆嘢嗌,小狗趴起房門外聽諗:【乜條仔咁渣呀…!仆嘢都無力度!我一聽知,我靚靚女主都未到高潮位,嗌得咁hea,等等幫你一把啦…o靚仔?】小狗用頭開房門,慢慢攝上床上,用前腿用力一壓男友屁股,兩重力度壓下女主人小穴,一刻雞巴碰到子宮,女主人嗌出高幾度叫春聲:【喲﹏喲﹏!正呀~!】
寫住咁多先,你新作下月9日上,不如同日一齊上文,橫掂我都未曾寫完。

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-30 15:00

作者: spamna    時間: 2013-5-30 20:22

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 30-5-2013 15:00 發表
小弟最迷上了爆乳系的杏美月  長澤 ,
是了 , S兄也喜歡爆系嗎???
我一段時間都好鍾意巨乳娘,34-36/7吋就最正,又可以玩乳交七,碌J夾住中間,軟軟冧冧感覺,如果M碌雀有八吋長,呵呵!女女一邊夾就一邊奶龜頭,哇塞!視覺幾有張力呢…?不過太過爆乳就一般鍾意啦?太過怪怪囉,依八年少睇AV囉,如果最近期都算倉井空,人索波靚,還有小澤瑪麗亞,近掛睇返小澤消息,唉~!變晒樣,有D心痛,呀?還有水著女優原幹惠,對波都好堅下:smile_04:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-5-31 13:05

作者: spamna    時間: 2013-5-31 22:20

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 31-5-2013 13:05 發表
其實如果不是巨乳症果種程度 , 都可以接受吧 ... 我甚至覺得肉肉的 ,
也挺可愛呢~~

http://i4.photobucket.com/a ...
大將軍,你新作幾時上文,u up my up,嘿嘿嘿:smile_47:
作者: spamna    時間: 2013-6-1 09:34

失敗...我心目中定兩星期裡,"繼母"會過二萬伍點擊次數...唉...!我諗真係要自己檢討下...標題唔吸引,故事老套,唔突出,冇鹹味,寫法不知所謂。:') :') :')
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-1 09:37

作者: spamna    時間: 2013-6-1 11:17

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 1-6-2013 09:37 發表

暫時預計6月4日可以上載 , 不過 ... 你知拉 , 我D預計日子同女人經期一樣 ,
通常都唔準 ...

係呢 , 呢排睇翻一D舊圖 , 真係覺得以前同E+好多成日提材唔同左 ...
好似以前近親相姦 , 重點好集中係禁戀FEEL上面 ...
64,不如65呀...我差三成就寫完上卷,下卷要諗諗有冇時間寫囉...?可能最後一編文唔再寫文囉?心身都好辛苦了...,近排我幾鍾意睇推油片,見男按摩又好女人按摩又好,真係睇到自己出火,我諗潛意識要搵人揼揼骨按摩鬆下心身先得囉?哈哈哈
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-1 14:11

作者: spamna    時間: 2013-6-1 19:44

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 1-6-2013 14:11 發表

你 ... 你欺騙我 !!! 上次仲勸我唔停 , 你今次竟然話自己收爐???
咁拉 , 我下年都收爐拉 , 你不如寫埋2014年 , 2015年1月1日一齊收爐 ,
好唔好???

又或者咁 , 好辛苦了都係為趕文姐 , 放鬆D  出慢D會唔會好D? ...
有句說話:自欺欺人嗎?我想改下寫文方式,一個月上一個故事,唔再以前,七日或兩星期咁趕命...?我地留咗一位朋友,無巧兄要上文耶,等等我推返編文上去先?

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-2 09:11

作者: spamna    時間: 2013-6-2 16:46

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2-6-2013 09:11 發表
唔通真係不能逾越的禁忌???
我下次開左口預計出文日期後 , 就撞牆撞到E+拉 ... :') :') :')
撞牆撞撞下有條路行啦,開了期票係迫自己交貨,寫唔晒咪上一半,過多幾日再上埋下part
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-3 09:25

作者: spamna    時間: 2013-6-3 16:43

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 3-6-2013 09:25 發表
S兄 , 我最近又睇翻一D重口味/較偏既片種 ... 顏面破壞  異物插入
長身高  軟骨女  , S兄有無興趣寫ED類別既文???

其中最近先開始既係西洋紋身類別 ... 其實我本身對紋身女無興趣 ,
本來係想搵超短髮  或者兩邊 ...
重口味少睇囉z
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-3 21:03

作者: spamna    時間: 2013-6-3 21:40

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 3-6-2013 21:03 發表
唔講A片內容 , 講女優類別 , S兄鐘唔鐘意搖滾味少女???
http://www.pussyspot.net/media/images/1/christy-mack/christy-mack-35417 ...
咁punk樣不敢恭維囉?太激了?:smile_19:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-4 16:18

作者: spamna    時間: 2013-6-4 21:23

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 4-6-2013 16:18 發表
又一次走火鎗 ... 本來之前兩日都每日寫到5行架 ...
其實剩番唔多 , 但唔想求其了事 ... 或者太耐無做運動拉 ,
我成個禮拜無郁過拉~~
唉…?我又撞牆…真係好x煩呀?我突然間想放棄唔寫啦?不如寫超短短文好過D。
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-6-7 16:33

作者: spamna    時間: 2013-6-7 20:10

ann姐慾戰mass 後編!

mass聽從ann姐說話,一手托起ann姐放在肩膀上,嚇得ann姐呱呱大叫:【呀~呀~~哈哈!】mass邊往邊拍打ann姐靚股。

啪啪啪!

哎哎呀!

mass進入浴室,空間算是寬躺,mass輕放下ann姐,mass大鵬展翅擁抱ann姐懷裡,mass粗厚嘴唇一口印上ann姐朱唇熱吻,兩片舌頭濕漉漉互相纏綿,mass大型手掌在ann姐身上摸摸捏捏,而本身ann姐一早春情氾濫,再加mass巨手觸摸胸脯,ann姐全身軟下來,mass巨舌在ann姐耳窩挑逗,吻下嫩滑玉頸,吻得ann姐迷迷湖湖身體凌亂,雙腳差點站不隱,mass讓出一隻大腿給ann姐坐上大髀,mass嘴巴更放肆吻ann姐香乳,拉底乳罩杯來更托起雙峰,mass流露貪焚眼光:【wow…it beautiful ,I could help to eat it
。】

ann姐隻手未曾離開巨炮,握在手中輕快套弄,mass雙手一掀,扒光ann姐身上衣服,一絲不掛成熟身體,身材不遜色yuki,mass再讓ann姐坐上坐廁,她的口部剛好對住巨炮,ann姐望住巨物有點不惜從『哇…咁大條碌…掂放入口呀!』

ann姐傻氣地笑着:【omg!it  so  big?】

而ann姐口交經驗來看,今次面對咁大碌嘢放入口,先要條件用水弄濕表面上沾染yuki陰水,ann姐在巨物吐出口水塗上陰莖清洗,加強滑度,再用手在陰莖上按摩握捏數下,她用手慢慢上弄下套,巨炮在手顫抖厲害,熱力傳上掌心處『條嘢好熱呀』ann姐伸出香舌舔鵝蛋般大暗紅色龜頭,溫柔地在龜頭打轉,脷尖『奶』和恬數下龜頭底筋部,mass撥開ann姐額前看看ann姐含春姣樣,ann姐張開口叨住龜頭,運用靈巧舌尖在口腔裡撩龜頭前端馬眼,再撐開口慢慢吞進巨炮,ann姐未試過吹一條咁粗壯黑色巨炮入口,撐我有點辛苦,ann姐完全吞不盡巨炮,只能頂盡得6吋,但ann姐好享受口中巨炮味道,她的頭前後動作,abb姐手玩玩mass陰囊,ann姐技巧地又吹又舔,由頭舔落根底部,再底部舔上龜頭,ann姐自己拉開褲鏈,伸入自己濕潤肉縫輕輕捽小豆豆,mass更加單腳提高撐住沖廁水箱,要ann姐含巨炮更深喉,更要奶埋袋底『臥薪嘗膽』,ann姐運用吹蕭技能都也點吃力,咻咻咻!mass不停叫:【good...good...?】

mass將ann姐抱起來,轉移位置讓ann姐任下他腰上,ann姐不心亦亦慢慢坐下巨炮,她陰唇慢慢撐開吞入巨炮,只係進了三吋,ann姐完全感受到巨炮威力?幾咁震撼啊!她的五官像擠在一起似痛非痛叫:【嗚﹏哎﹏嗯﹏?輕力點﹏會...爛﹏噢﹏啊?】

mass雙手攬得ann姐腰際上下動作,ann姐身體裡一火熱力量湧遍全身:【啊﹏啊﹏你老母好X勁﹏嗯﹏嗚﹏插得好X痛呀﹏仆街﹏嗚﹏嗄﹏】

ann姐被粗大巨炮幹得有點瘋,不停爆破口外,更用盡力啜mass嘴唇,不停打茄輪來減輕下面苦楚。mass將ann姐放下地上,托起ann姐一隻腳,再擠進巨炮進入小穴,這次ann姐再沒有痛楚,她下面彈性陰道壁接受了巨炮粗糙寬度,mass一伏一伏插進,ann姐兩條輕柔的蛾眉和兩顆亮晶晶的眼睛及兩邊稍稍泛紅的臉頰,顯示出她高潮來臨,使她張著嘴巴哼出美妙呻吟聲來,mass巨炮被ann姐流出來淫水弄濕及閃亮,mass問ann姐:【舒服嗎?哈哈哈!】

ann姐點頭叫爽:【good...feeling good..fuck me fuck me?】

mass站立抱起ann姐『龍舟掛股』,ann姐雙腿夾實mass粗腰自己動,mass鬼馬伸舌頭頂ann姐啜。而另一邊阿joe幹着yuki屁眼,他雙手捉握yuki手臂,活像野馬鞭策着,yuki雙乳隨身體亂擺動著,mass又再改換『狗仔式』放下ann姐地板上,反轉ann姐托高臀部,mass手指分開陰唇洞口,再擠進小穴深深插入,跟住再抽回出來,洞口慢慢鵝蛋咁大個洞縮回小孔,mass又再插入成碌巨炮,從後抽插更令巨炮操得更深,下下碰到子宮和磨擦G點,ann姐咬牙切齒搖擺臀部迎合巨炮:【幹爆...我...fuck you...幹爆我...fuck you...啊?】

ann姐被操小穴雙手無力支撐,趴下上半身來繼續圪起臀部,mass更加將二佰幾磅壓下ann姐屁股,變了一座人肉天橋上下搖合,ann姐瞇了眼望向出面臥室情況,剛好見到阿joe幹完yuki胚門後,在她頭部一輪顏射,那小子更衰衰行入浴室觀看mass巨炮幹ann姐小穴:【ann姐;我找...這嘉賓沒有選錯嗎?ann姐一定好滿意他服務啊?】

ann姐沒有回答他,因為表情已告訴阿joe這位黑人十分滿意?mass再將ann姐倚去浴缸邊旁,頭下腳上像蝦米旁住浴缸邊,雙腳扒下扒下,小穴更加外露,mass再一記打椿轟下ann姐小穴活塞,ann姐不知是爽還是痛:【唔﹏唔﹏嗯﹏呀﹏!】

阿joe被ann姐叫春聲和掰開口這淫樣?再次喚醒他老二,阿joe『有得食唔食罪大惡極』,立即竄去ann姐頭部,擠入口裡迫她吹蕭,阿joe打一個眼色給mass,mass明白阿joe意思,mass抽出巨炮來,再移落些,拮入ann姐屁眼,ann姐一刻火燒後欄傳上大腦:【no...no...don’t touch my anal...no...】

ann姐反對沒效,她雙腰被阿joe捉實,口被雞巴塞滿呻吟連連:【唔...唔...唔...】

mass抽動身體一伏一伏擠爆屁眼,肛門肌肉也隨巨炮翻出迫入,好彩ann姐不是第一次肛交,及淫水夠充足,否則被巨炮轟破血流?不過肛門灼熱感覺十分難頂『噢...!pk...死人黑鬼...第二日去...廁所...慘了...要..同阿joe算帳...pk衰仔...連阿姐都玩呀』阿joe心裡有點凌辱女人心態,看見ann姐倒奶情境左加搖晃水浪浪,手指更不放過插入ann姐小穴挖,mass揮手要阿joe一齊幹圭前面,阿joe奉命將雞巴對準小穴插下去,ann姐望上看到阿joe加入一份兒,急怨搖頭:【阿joe...唔好呀...會...給你們幹死人啊?】

阿joe喜皮笑臉:【ann姐;唔怕啦,我同你...不至一次啦,你嗰度...好好屌啊?又窄又多水...?】

阿joe不理ann姐哀求,身體也下沉,一下插入濕淋淋小穴,二人更加拍掌一齊幹,雙重打楮式雙重快感令ann姐更瘋癲,這種狂熱的燃起慾火,小穴和尼眼裡抽插、攪弄著,弄得她胯下一塌糊塗,陰毛被淫水黏答答在陰唇和屁眼,三條肉蟲在浴室的地板上纏在一起,ann姐任由二人淫辱:【哦…啊…你把我幹死算了…姦死我吧…啊…不要拔出來…繼續幹我…】。 。 。 。 。完

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)