188Channel

標題: 第一次ons 更新結局#21 [打印本頁]

作者: Hason    時間: 2013-5-8 04:47     標題: 第一次ons 更新結局#21

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: single_lover    時間: 2013-5-8 05:13

作者: Hason    時間: 2013-5-8 05:24

引用:
原帖由 single_lover 於 2013-5-8 05:13 AM 發表
正啊,精彩
thx 師兄咁夜都支持:smile_35:
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-5-8 06:45

作者: Hason    時間: 2013-5-8 16:05

多謝支持,遲d會再更新!

作者: 肥中佬    時間: 2013-5-8 16:14

作者: studio4e    時間: 2013-5-8 20:27

support support 精彩
作者: Sam0079    時間: 2013-5-8 20:47

支持 :smile_o12:
作者: kit6098    時間: 2013-5-8 21:25

作者: den-mo    時間: 2013-5-8 21:31

精彩! 支持!
作者: @cf    時間: 2013-5-9 00:15

作者: helloooooooooo    時間: 2013-5-9 00:17

作者: 33083391    時間: 2013-5-9 00:20

作者: lee1997    時間: 2013-5-9 00:46

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: 燃燒的胸毛    時間: 2013-5-9 09:04

作者: lifa.cpa    時間: 2013-5-9 17:20

作者: 影帝兄    時間: 2013-5-9 18:55

支持左先

作者: Hason    時間: 2013-5-14 03:54

引用:
原帖由 肥中佬 於 2013-5-8 04:14 PM 發表
好文彩形容得相當好,支持繼續....唔知有無相呢?
無啦,成十年前有多喇
作者: giggs9651    時間: 2013-5-14 03:58

作者: giggs9651    時間: 2013-5-14 04:00

作者: Hason    時間: 2013-5-14 04:27     標題: 回覆 1# 的帖子

唔吊大家引,加上又唔係好文彩,兩篇寫晒佢,多謝各C打C兄支持!
上回講到:
企缸內,兩人相互幫對方沖洗,扭作一團,期間一探水源,發現已經濕成一片(當然唔係普通水) ,係我兩隻手指不斷挑逗下,E亦攬實我,發出斷斷續續既呻吟,手亦向我jj進發,不時上下套弄,不時按摩龜頭,不亦樂乎! 有見及此,我亦加強進攻,將E背向我,分開E雙腳,手指不斷在小穴進出,E呻吟聲此起彼落,成個人顯得無力地壓向我,一段時間過後,E一手向後扭住我頸,一手捉實我高速抽插中既手腕,大叫一聲後,轉頭跟我熱吻起來,不用明言:E到了...   

E到左之後,仍然激情地與我舌吻,手亦再次捉住jj套弄,時而加速,時而細撫!E熱情既雙唇漸漸離開,向我身體各處進襲,正當我一下失神之際,E已緊緊地,深深地將我jj含入口中!舌頭不斷在莖身上打轉,並開始由慢至快,快至慢,有規律地吞吐、吸啜!雖然E無好似AV入面既女主角般用佢銷魂既眼神,45度角向上色情地挑逗我,只係默默地埋頭苦幹!但果種爽法加上花灑打落既水點襯托下,不消一刻,我已經有想爆既感覺!   正當我要推開E,希望留力再戰既時候,E不單止不退讓,反而更雙手撟實我pat pat,係高速下再作出不可思議既加速!就係同時,黎喇!果個AV女主角45度角向上色情地挑逗我既眼神終於出現!就好似對住我講:你射啦!就將你既子孫交俾我   ,就係我望住E色情既眼神,高速吞套既擺動,E望住我高潮來臨既表情,射情既快樂,將千萬子孫交到E口中,並化作食糧送到胃部消化   !
唔知道係咪每個口爆過既女性都會問同一個問題,但真係每個都有問過我(歡迎各C打回覆 :smile_35:  ),E口爆後再次面對面扭著我並問:想唔想試下自已D精既味呀? :smile_14:  
我話:唔想 :smile_30:  
簡單再沖洗一輪同刷牙後,E再次捉住我JJ帶我返上床準備第二回合去!但天意就係弄人,已至第一次ons係不太愉快既情況下結束 :smile_39:  

回到床上,E跟我相擁而卧,可能因為雙方都已經到左高潮,加上長夜漫漫,所以大家都唔急,四隻手一邊相互探索,時而舌吻,時而談天說地,好不休閒! 就在此時,E突然說:我做你女朋友好嗎?
期時小弟已有一固定女友,遇上如此情況,腦門即時高速運作! :smile_27:
我話:我有好多女朋友架喎!
E話:我唔介意,你唔好同佢地一齊囉,我頭先吹得你咁舒服!佢地有無我吹得咁好?
老實講,E真係好吹得!佢係極少數可以吹爆我既人,但我亦明白,一段關系唔係單靠性去維系!
我話:你唔介意,但係我介意呢!我鍾意玩,我唔想承諾一個咁既關系喎! :smile_13:
係我自以為我已經講得好明白既時候,E話:但係我好想做你女朋友,我好鍾意你jj :smile_14:
就在此時,E再次低下頭,含著我jj吞套!雖然如此,但經過剛才一香對話,我已經無晒感覺,我同E講:你唔好咁啦,我好累喇,不如訓啦?
E話:你唔扑我呀?我好想你入黎屌我呀
雖然聽到一個如斯美女咁講係應該好誘惑,但呢一刻我真係醒晒!一屌就要上身!
唔得!我只好同E講:訓醒先啦!之後我倆便相擁入睡去 :')

第二朝醒來,E還在夢中,我便先行刷牙梳洗,邊諗起E尋晚既說話...突然我望望自已頸上竟然有一個深深既咖哩雞! 我諗左好耐,尋晚應該無俾佢留過咖雞,一定係E係我訓緊時整的,即時對E感覺非常差! 同時E亦都起床走到浴室,見到我望住個咖哩雞!果然係E係我訓緊整的,我問點解?E話因為想我做佢男友,所以留個咖哩雞,等其他女仔見到知我有女友!   我即時二話不說,著衫走!

E之後打俾我say sorry,話無下次,亦話唔介意我同佢一齊又有其他女友!但我拒絕左,因為E實在太痴身,而我亦都覺得E留咖哩雞呢件事唔尊重我!我同E講:我只係諗住ons,但係我知你唔係咁諗所以我無同你做!如果我俾錯signal你,咁係我唔好,sorry...

此後,E都有打過俾我好多次,由軟到硬,咩說話都講過,後來我已經無再聽佢電話了

題外話,上面都有提及我有一個固定女友,因為呢隻咖哩雞,我係當日就求其搵個籍口同我女友鬧交,一路都唔同佢見面,直至咖哩雞退左先再搵佢,依家諗返都覺得自已差勁! :smile_39:

下回預告:為國增光,我與日本遊客
如果呢篇多回覆的話我會再寫,始終係度分享多少都希望C打C兄會支持的!當然如果有推薦更加好啦! :smile_35:

作者: 山鹿素行    時間: 2013-5-14 05:04

作者: Hason    時間: 2013-5-14 05:06

引用:
原帖由 山鹿素行 於 2013-5-14 05:04 AM 發表
做得好!有性格!
多謝C兄,老實講,E真係索架,後生,有樣有身材,食唔到其實好可惜,尤其係第一次ons!
但食唔到好過上身,亦都無謂俾個假希望人地,祝佢生活愉快啦 :smile_39:
作者: 指來指去    時間: 2013-5-14 07:16

等你為國增光報告
作者: 根dom    時間: 2013-5-14 07:39

雖然好可惜, 但食咗嘅話仲大鑊
作者: studio4e    時間: 2013-5-14 08:56

support support
作者: ml42life    時間: 2013-5-14 08:59

very good
作者: boar36    時間: 2013-5-14 09:01

support you CHing, awaiting for 為國增光 report !!:smile_47: :smile_47:
作者: flashbee    時間: 2013-5-14 09:16

做得絕對正確!
有本事何患無女自動獻身!
作者: Hkwargod    時間: 2013-5-14 10:20

引用:
原帖由 Hason 於 2013-5-14 03:54 AM 發表
無啦,成十年前有多喇
之後仲有冇玩ONS?
作者: 肥中佬    時間: 2013-5-14 10:40     標題: 回覆 21# 的帖子

作者: Aion_un    時間: 2013-5-14 20:05

作者: Hason    時間: 2013-5-15 01:31

引用:
原帖由 根dom 於 2013-5-14 07:39 AM 發表
雖然好可惜, 但食咗嘅話仲大鑊
係,而且我覺得既然知道對方唔係諗住ons,就無謂繼續落去!忍一忍總好過最後搞出個大頭佛啦!
作者: Hason    時間: 2013-5-15 01:35

引用:
原帖由 flashbee 於 2013-5-14 09:16 AM 發表
做得絕對正確!
有本事何患無女自動獻身!
多謝C兄支持!男歡女愛最緊要你情我願,清清楚楚!既然大家出發點唔同,就無謂免強啦!
作者: Hason    時間: 2013-5-15 01:37

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-5-14 10:20 AM 發表

之後仲有冇玩ONS?
有,但好老實無刻意話去某某地方碰運氣,都係隨遇而安,既來之則安之
作者: Hason    時間: 2013-5-15 01:38

引用:
原帖由 肥中佬 於 2013-5-14 10:40 AM 發表
型爆囉:smile_34:
哈哈,好型咩? :smile_30:
其實我都係自保o者 :smile_13:
作者: Hason    時間: 2013-5-15 01:39

引用:
原帖由 Aion_un 於 2013-5-14 08:05 PM 發表
求結局.00.

已經結局了 :smile_13:
作者: 鐵棒柔情    時間: 2013-5-15 02:56

作者: Hason    時間: 2013-5-15 03:05

我估未必...唔係因為未爆,而係如果無口爆的話,相信就唔會咁休閒係床上傾咁多野,自然就唔會講到呢個話題,唔會知道原來E係咁諗...所以都可以話好彩!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)