188Channel

標題: 太太的內衣褲給人動過 [打印本頁]

作者: 135k246    時間: 2013-5-5 18:58     標題: 太太的內衣褲給人動過

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: unclehui    時間: 2013-5-5 19:13

作者: soap    時間: 2013-5-5 19:25

作者: jacklees    時間: 2013-5-5 22:44

引用:
原帖由 135k246 於 2013-5-5 06:58 PM 發表
我是新手,第一次在引版出post,小弟三十尾,太太年紀相約,她很美,以同年紀的女性中她在我心目中一直很高分,我倆感情要好,我係佢嘅小FANS,事緣今早孩子的補習老師如常為孩子補習,補習老師年約廿多歲,我發現他用完 ...
有可能你想露出你老婆

作者: 幪面超人    時間: 2013-5-6 10:42

有人對自己老婆有非份之想,點都無可能會有興奮感覺架啦
作者: hangkachen    時間: 2013-5-6 11:40

咁你老婆D內衣褲夠鮮艷及性感至吸引人,
不然都無人昅及摸....:smile_o12:
尤以後生仔......你都感到光榮,老婆咁靚又吸引.
作者: damnbird123    時間: 2013-5-6 12:34

作者: 135k246    時間: 2013-5-6 19:27

只是清洗後掛在浴室的衣物,不是什麼性感款式,可能因為好似AV情節所以咁興奮,相信唔係咁多人有這樣的經歴,就算連太太都笑了。

作者: SexDevil    時間: 2013-5-7 00:02

明白, 我都鐘意女友著得SEXY, 比人望我都會好開心, 但如果有人敢掂我女友, 我一定唔會放過佢
作者: 洪佬佬    時間: 2013-5-7 21:24

作者: 135k246    時間: 2013-5-9 11:05

有過這次經歷,先明白到感受會隨著不同的經歷而改變,亨受與否,不是對與錯可衡量,不單只我,就連太太知道了都只是—笑至之,驚喜之外,只係覺得個咸濕仔好攪笑,反而我倆很想知到佢下星期再來補習會點,收起D底底?還是斷續?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)