188Channel

標題: [原創色文] 古板女教師的肛門解放 (#2 好精彩 !!!) [打印本頁]

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-9 17:56     標題: [原創色文] 古板女教師的肛門解放 (#2 好精彩 !!!)

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-9 17:58

作者: spamna    時間: 2013-4-9 18:26

噢~!有新作,支持先再睇文。:smile_o10:

依套是不是最新作品嗎:smile_o12: 其實尾段可以再調較miss,穿大褸,裡面光着身子或穿內衣,在大廈裡大堂走廊或樓梯做出露體行為,再樓梯度做愛…仲要差點俾保安員巡樓時撞破好事,會更令miss萬劫不復:smile_47:

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-10 01:36

作者: 3P1M_DC    時間: 2013-4-10 04:14

作者: spamna    時間: 2013-4-10 08:15

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 10-4-2013 01:36 發表
呢篇野由開始 , 到E+出文 , 都快半年拉(呢篇同另外一篇係一齊開始既) ... 如果又要照你咁改 , 可能又要再多半年先出街:smile_35::smile_35::smile_35:
嘩…要半年,我覺得調教miss唔夠喉唔夠淫,再可以外露裸體會更正更激:smile_47: 我個人意見…唔好嬲啊?
作者: Louis2006    時間: 2013-4-10 13:59

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-10 14:00

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-10 19:03

作者: spamna    時間: 2013-4-10 19:42

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 10-4-2013 19:03 發表
... 我係咪真係寫得唔好??? 點解24小時先得一個讚???:')

如果各位網友覺得我篇文都算唔錯既 , 希望你地可以支持下我  按多D讚拉 ,
你地既支持 , 係我寫下去既動力來源來架~~
大將軍唔使咁灰喎...!粉絲要儲啊...!就算我編"妄想"出了成個月,10個鑽都未到啦,只要達到心目中點擊錄數就算啦...!好多嘢...莫強求?
作者: spamna    時間: 2013-4-10 21:49

大將軍,你作品都OK,只不過單元式故事,除非寫長編或短編四五集完,咁樣或者多人擊鑽。小弟意見…大家討論。:smile_35:
作者: killer2628    時間: 2013-4-11 01:21

作者: 18abc    時間: 2013-4-11 04:48

好睇呀,支持下
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-11 10:12

作者: ping0ping    時間: 2013-4-11 12:00

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-11 17:03

作者: spamna    時間: 2013-4-11 19:20

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 11-4-2013 17:03 發表
其實係女主角做型設計上 , 我有參考過 "香蕉成熟時" 幻想女校長既段片:smile_47: :smile_47: :smile_47:
大將軍,你有無寫過女同故事呀?有嘅post文上來嗎?我想參考參考呀:smile_38:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-12 00:25

作者: 無巧不成書    時間: 2013-4-12 00:43

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-12 07:07

作者: spamna    時間: 2013-4-12 09:36

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 12-4-2013 07:07 發表

有時都唔到我唔咁唸 ... E+開左POST60小時11個讚 , 其中只有1個係頭24小時 ,
其他都係我加左(#2 好精彩 !!!)之後 ... 我唸開頭D人根本就比#1悶走 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35:
我有個好消息,"妄想"結局編已七七八八,今明盡人事寫埋去,可以提早一日上文囉…哈哈哈…可以放長假囉
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-12 14:47

作者: spamna    時間: 2013-4-12 21:42

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 12-4-2013 14:47 發表
還以為香港人那麼高尚 , 不愛看肛交這玩意 ... 原來只是有#1這個潘朵拉的盒蓋沒拿開~~
大將軍你依編文,我睇完再睇呢…頭段應該要修改,因無說明miss係咪睇緊本同志小說或電影?依度可以再描述miss穿著內衣或睡衣看小說之類,同看羅斯和傑杰緊張場面,已令到miss心裡有一種好怪念頭?還有miss已放學,而同學打交…乜唔係放晒學咩?有問題?我覺得仲何以寫得淫賤少少,例如…學生有個老表…來個人肉三文治夾擊miss可行喎! 不如後段再繼續啊…:smile_15:

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-13 09:08

作者: 小小LeEl    時間: 2013-4-13 14:24

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-14 02:06

作者: spamna    時間: 2013-4-14 10:23

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 14-4-2013 02:06 發表
雖然一直以來 , 這文都係我自要求算頗高的一篇 , 但現在回想起來 ... 還真寫得差呢:smile_35:
唔緊要啦…!每一集或每一編文梗有好和差,沒理由集集有高潮嘅?如果集集有高潮…咪…下下打手槍都唔掂囉!:smile_42: 返而寫作時唔好迫自己壓力大,咁就寫出來會好D…呀…!如果想減壓…可以找shirley幫你減減壓都得喎!:smile_13:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-15 08:20

作者: spamna    時間: 2013-4-15 09:53

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 15-4-2013 08:20 發表

講真丫 , 我E+睇番篇文 , 真係覺得浪費左呢個題材 ... 我之前寫唔出文 , 就怪自己無淫勁 ,
其實我係錯 , 我係無一篇故事背後應該有既邏輯 ...

好似 "古板女教師的肛門解放" 呢個題目咁 , 我本來就應該要強調 , ...
起一萬零字短編單元故事,要述miss嚴肅冷酷性格,又要含羞俾自己學生慘情凌辱,如果第一次破肛門時,寫多少少受苦,而又痛恨自己俾自己學生破處,面子無啦?教師尊嚴無了,將來點樣執鞭再教?及痛恨地…肛交產生莫名其妙感覺,還可以寫角色調轉,學生扮老師,miss扮學生,用鞭打miss屁屁…
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-15 15:18

作者: spamna    時間: 2013-4-15 17:59

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 15-4-2013 15:18 發表
其實有時也會覺得 , 是寫作前的大綱也寫得太 "大" 了 ...
寫這篇時 , 大綱大概就是 : 背景--留學生過夜--失手被綁--肛門調教(電棒--雞巴)--回校--回到家裡--圍裙--問 "想幹那穴" --口交--肛交(三種姿勢)--肛門自慰 ...
其實大綱上來講...都要細節修改,
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-16 08:46

作者: spamna    時間: 2013-4-16 11:57

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 16-4-2013 08:46 發表

其實我係岩岩出完文無耐 , 睇左一篇架仔色漫 , 感覺就好似塔矢亮初遇佐為 ,
一個你呢一世都超越唔到既對手咁 ...

佢講調校女人 , 首先封住佢眼耳口鼻 , 困佢係一大方箱 , 每日注射營養液 ,
隔絕佢一切感覺 .. ...
日本某些架仔色漫都有做足資料找集,又有編劇腳本,就算AV女優擺每個post都訓練掂樣吸引啦
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-17 08:44

作者: spamna    時間: 2013-4-17 09:21

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 17-4-2013 08:44 發表
所以我地寫色文既 , 唔可以只係係香港一個地區 , 要多D。睇大陸  台灣 , 以至日本既翻譯作品 ...唔好以為大陸色文無水準 , 我記得以前睇過 , 一D獨特風味既農村調教色文 , 真係幾頂癮架 !!!我試過模仿 ... 不過失敗左  ...
台灣色文有水準好多,大陸就簡體:smile_42: ,日本翻譯我未曾遇過
作者: spamna    時間: 2013-4-17 22:55

大將軍,你回帖中講過寫緊第二編文,幾時再上觀看啊:smile_o10:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-18 08:13

作者: spamna    時間: 2013-4-18 09:16

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 18-4-2013 08:13 發表
... 唔好咁拉 , 我去台灣讀書 , 台灣D教授咪一樣質我地睇簡體字:smile_35:
你依編個miss角色...我真係有衝動...幫你寫埋下去,不過...諗諗下都係唔好啦?見過鬼都係怕黑耶。:smile_42:
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-18 17:20

作者: spamna    時間: 2013-4-18 20:18

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 18-4-2013 17:20 發表

見過甚麼鬼??? 不過見過甚麼鬼也好 , 今次我授權你寫 ... 想想 , 日後行家會講起 ,
香港兩大色文作家的合作 , 肯定會傳頌一時 !!!
(近乎無恥的自HIGH式往自己臉上貼金:smile_35: :smile_35: :smile_35: )

老實 ...
其實我外表斯文,內裡就……淫賤不能移,嘿嘿!我講笑乍,暫時停手唔寫啦?都係睇人地文好啦。:smile_o06:
作者: lifting    時間: 2013-4-19 00:37

作者: lamX_    時間: 2013-4-19 14:06

作者: raymondandyou    時間: 2013-4-19 14:30

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-20 10:49

作者: spamna    時間: 2013-4-20 18:06

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 20-4-2013 10:49 發表
多謝先 ... 但唔想好似上次咁 , 講左預期日期 , 之後就一拖再拖:smile_35::smile_35::smile_35:
只可以話 , 寫作暫時順利~~
咁樣就…不久日子會有新作品啊:smile_15: 盡快啦,開恆trouble呀?
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-21 23:41

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-22 21:55

作者: spamna    時間: 2013-4-23 00:00

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 22-4-2013 21:55 發表
24個讚 ... 估唔到成績又幾好喎
有25個讚...係咪老懷安慰呢...?有無激法淫意呢...?有就快快寫第二編文交出來啊,我要劫你編文啊。
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-24 15:50

作者: spamna    時間: 2013-4-25 20:25

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 24-4-2013 15:50 發表

邊有咁快??!!!
"古板女教師的肛門解放" 都寫左我半年 , 我E+寫左半個月 , 話你聽有文出既話 ,
你都估到篇文好極有限拉~~

係呀 , 我E+寫緊果篇係新開既 ... 之前起左個頭果篇萌文 , 應該會下年先再寫 ,
而同 ...
哈…哈…!等我被D淫力你…加強淫意寫文…!依云云依云云...
作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-26 11:42

作者: 脫脫大將軍    時間: 2013-4-26 11:52

作者: spamna    時間: 2013-4-26 23:38

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 26-4-2013 11:42 發表
咁等我用埋 "吸淫大法" , 吸乾你D淫力拉 , 哈哈哈哈哈哈哈 !!!
你唔好吸晒我D淫力呀 ,留返D我寫文哦…

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)