188Channel

標題: 小小分享~陳年舊事~已更新 [打印本頁]

作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 18:55     標題: 小小分享~陳年舊事~已更新

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: treo    時間: 2013-3-30 19:00

作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 19:02     標題: 回覆 2# 的帖子

都係咁好彩
不過話時話,佢都幾得,唔知係咪因為第一次有咁既關係,到而家都仲好深刻:smile_o05:
作者: climbx27114    時間: 2013-3-30 19:13

作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 19:21     標題: 回覆 4# 的帖子

:smile_o12:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-30 20:37

多謝樓主出文,支持分享B-)

Awaiting for your update, thx.

作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 20:45

話說完左第一回合,大家都去沖個涼先 (我到而家都唔明點解我當時無提出一齊沖..)
沖完佢就咁著住UNDER就行出黎,一邊叫住"好涷好涷" 咁攬住我,對當時單身既我黎講,的確有番D拍拖既感覺
我亦都好想話比佢知:"你個涼真係白沖"
我地又攬住一齊係床,蓋住被,我將佢成個人攬住,D 小姐就好似小綿羊咁縮係我個身入面
其實真係無可能冷靜,莫講話我已經如箭在弦,就算軟皮蛇又忍唔住手多多
記得我係攬住佢PAT PAT咁係後面兜上去卒佢妹妹
卒左一陣,佢都好識做咁幫我錫下LIN
無幾耐佢推開我,自動波就扒左落去幫我含....

睇波先..轉頭再打..
作者: ajenny    時間: 2013-3-30 20:47

引用:
原帖由 比利小子 於 2013-3-30 08:45 PM 發表
話說完左第一回合,大家都去沖個涼先 (我到而家都唔明點解我當時無提出一齊沖..)
沖完佢就咁著住UNDER就行出黎,一邊叫住"好涷好涷" 咁攬住我,對當時單身既我黎講,的確有番D拍拖既感覺
我亦都好想話比佢知:"你個涼真 ...
比我都想有野入口啦
作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 21:05

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-30 08:47 PM 發表
比我都想有野入口啦
事實上佢直頭想有野入喉嚨, haha

作者: 比利小子    時間: 2013-3-30 22:48

講到佢好主動幫我含,
其實我又唔算好鐘意女仔幫我用口,不過佢應該都係訓練有素,都幾西利,
含左一陣我地換左POST 69 , 佢既反應真係令到我硬到好似鐵咁(自己讚自己)
我錫佢妹妹錫左幾分鐘問佢"要唔要我插你"
D小姐"要插你一間先再插,我要食飽先"
就咁..佢就吹爆左我...
休息左一陣我同佢去洗手間...其實係我叫佢去..因為我好鐘意企係度做,而且入面有塊鏡,可以睇住佢個淫樣

出左2次,我個人都冷靜D,開始想講下野
我問佢:"頭先幫我吹出黎,而家想唔想我插番你?"
估唔到佢答係:"邊有人咁問個女仔架"
我:"..........."
咁我唔理咁多,反正佢都濕到落大比.係後面一野就插入去,佢一直都叫得好細聲,但企係度後面入佢就好好反應
我拎高佢個頭望住塊鏡,雖然比佢話我變態,但我真係好鐘意見到佢個淫樣
之後佢話好累,所以番左SOFA,又可以用最入既姿勢係上面插入去,我最愛:smile_o12:
D 小姐好鐘意打車輪,一番到梳化佢就係咁捉住我個頭車
插左一陣,有D累,都開始想射,之後就唔理咁多衝刺一輪,EX唔鐘意我咁快,但D小姐好似好BUY
佢D水多到流出黎,成個PAT PAT都係,我問佢:"你要唔要我插入D"
佢無應
我再問:"咁插你係咪好正" "點解你D水多到咁,你點賠番張梳化比我"...直到我問佢:"做咩有男朋友都咁想要"
佢終於答左一個係男人聽到都會開心既答案(當然我覺得都係佢想等我開心D) ,D小姐話:"我同男朋友搞都係幾分鐘,無黎過咁耐咁多次,如果你係我男朋友我一定唔偷食"
就咁聽完,無幾耐我就射左係佢入面(其實即係套入面)
之後佢見到手機有MISS CALL,就入左TOILET同男朋友傾電話...

下回到我作客..
寫得唔好請見諒
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-3-31 08:09

作者: lee1997    時間: 2013-3-31 09:41

Fully Suppot:smile_o12:
作者: hkairport    時間: 2013-3-31 11:43

Support
作者: 比利小子    時間: 2013-3-31 13:10

哈哈~睇黎男讀者居多:smile_o10:
作者: Water_man    時間: 2013-3-31 13:18

大大力支持!
作者: Sanyi_2013    時間: 2013-3-31 13:21

作者: tommy026    時間: 2013-4-2 01:23

作者: kouken    時間: 2013-4-2 01:48

支持樓主快快更新阿~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)