188Channel

標題: 食中女 [打印本頁]

作者: www1808    時間: 2013-3-26 16:19     標題: 食中女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wsi    時間: 2013-3-26 17:25

作者: teabing    時間: 2013-3-26 17:29

作者: philipyip0421    時間: 2013-3-26 17:52

引用:
原帖由 teabing 於 2013-3-26 05:29 PM 發表

Is she an OL, above 35 years old?  I fucked a 48 years old lady before and feel so good.
48歲會否老左d?
作者: R.Gonzalez    時間: 2013-3-26 18:04

引用:
原帖由 teabing 於 2013-3-26 05:29 PM 發表

Is she an OL, above 35 years old?  I fucked a 48 years old lady before and feel so good.
貪MENOPAUSE唔會有左?
作者: teabing    時間: 2013-3-26 18:13

作者: teabing    時間: 2013-3-26 18:14

作者: sup9    時間: 2013-3-26 19:27

中女又幾好, 但48 又真系無試過, 想問下系邊個app.  Skout , wechat?

作者: mtvong    時間: 2013-3-26 22:04

引用:

好難吊到的熟女 ! C兄 陰莖 ~~
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-26 22:16

CHING, good job.
Wilf, 熟女人妻真係好有味道,比輕熟女更多一層深度。

支持師兄,請繼續。

作者: www1808    時間: 2013-3-26 22:17

引用:

36歲又唔算好老, 都保持得唔錯, 尤其胸同PAT PAT都好滑,冇肚腩
作者: www1808    時間: 2013-3-26 22:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-26 10:16 PM 發表
CHING, good job.
Wilf, 熟女人妻真係好有味道,比輕熟女更多一層深度。

支持師兄,請繼續。

冇錯啦, 太後生冇交流, 熟女人妻夠經驗, 夠放, 好玩得, 有女人味, 配合, 正
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-26 22:24

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 22:21 發表

冇錯啦, 太後生冇交流, 熟女人妻夠經驗, 夠放, 好玩得, 有女人味, 配合, 正
放同好玩得就要睇人,講彩數。
其他既,師兄講中晒。

作者: www1808    時間: 2013-3-26 22:29

引用:
原帖由 sup9 於 2013-3-26 07:27 PM 發表
中女又幾好, 但48 又真系無試過, 想問下系邊個app.  Skout , wechat?

我遇過第一個人妻46, 離婚十年, 但都重可食用, 玩得開心, 況且佢係OL, 一D都唔老
作者: www1808    時間: 2013-3-26 22:37

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-26 10:24 PM 發表

放同好玩得就要睇人,講彩數。
其他既,師兄講中晒。

就呢個唔係人妻, 玩起嚟硬係唔夠放, 之前兩個人妻, 主動擔擔抬抬, 自動換花式唔炸型點玩都得,
作者: mysen    時間: 2013-3-26 22:38

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-26 22:48

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 22:37 發表

就呢個唔係人妻, 玩起嚟硬係唔夠放, 之前兩個人妻, 主動擔擔抬抬, 自動換花式唔炸型點玩都得,
佢都年齡有一點差距,好難要佢同其他做比較,唔同玩法,唔同人。

作者: hkairport    時間: 2013-3-26 23:05

Support
作者: www1808    時間: 2013-3-26 23:06

引用:
原帖由 mysen 於 2013-3-26 10:38 PM 發表
那点解没玩下去?
第一個離婚十年, 玩左幾次佢沉船, 唔得.

第二個已經搵到新固定男友, 唔好阻人過正常生活呢
作者: www1808    時間: 2013-3-26 23:15

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-26 10:48 PM 發表

佢都年齡有一點差距,好難要佢同其他做比較,唔同玩法,唔同人。

咁係呀, 其他師兄可能話佢老, 但佢細我10年, 又唔係咁睇啦, 況且個樣又幾靚
作者: 20120816    時間: 2013-3-26 23:31

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 11:15 PM 發表 咁係呀, 其他師兄可能話佢老, 但佢細我10年, 又唔係咁睇啦, 況且個樣又幾靚
中女好砌!

作者: flashbee    時間: 2013-3-26 23:36

小心太困身,
黐實咗!
無得週圍起菜呀!
作者: lee1997    時間: 2013-3-27 00:17

Fully Suppot:smile_o12:
作者: 米米mic    時間: 2013-3-27 00:27

作者: askl222    時間: 2013-3-27 01:10

GOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WeChxt apps ?????
作者: climbx27114    時間: 2013-3-27 01:25

作者: Leizibug    時間: 2013-3-27 09:11

師兄好勁, 不過單身中女可能真係想發展
作者: Leizibug    時間: 2013-3-27 09:13

引用:

Does she still got a hot body?
作者: www1808    時間: 2013-3-27 10:40

引用:
原帖由 20120816 於 2013-3-26 11:31 PM 發表
中女好砌!

係架, 又有經驗, 冇咁怕醜, 唔似靚妹重要教埋佢, 心態唔同囉, 唔通重要咁辛苦開山劈石去破處咩, 尋開心啫
作者: www1808    時間: 2013-3-27 10:42

引用:
原帖由 flashbee 於 2013-3-26 11:36 PM 發表
小心太困身,
黐實咗!
無得週圍起菜呀!
師兄講得啱, 留精不留情
作者: www1808    時間: 2013-3-27 10:44

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-27 09:11 AM 發表
師兄好勁, 不過單身中女可能真係想發展
佢真係想架, 可惜我有家庭丫:smile_39:
作者: www1808    時間: 2013-3-27 10:49

引用:
原帖由 askl222 於 2013-3-27 01:10 AM 發表
GOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WeChxt apps ?????
YES ^^
作者: philipyip0421    時間: 2013-3-27 10:52

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-27 10:44 AM 發表

師兄!彈件過來好喎!我都想發展下喎!
作者: www1808    時間: 2013-3-27 12:06

引用:
原帖由 philipyip0421 於 2013-3-27 10:52 AM 發表

師兄!彈件過來好喎!我都想發展下喎!
哈哈, 師兄我唔係扯皮條呢
每個囡囡都同我有感情的, 不過明知冇長久啫
作者: singgame2    時間: 2013-3-27 12:35

:smile_o06: ching please share how to date midage ladies
作者: hangkachen    時間: 2013-3-27 12:56

中女有中女既好玩,
現在D中女都保養得好好,
食過幾件中女,個個都好主動,又好玩.
:smile_o12:
作者: cmtam    時間: 2013-3-27 13:17

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-27 10:44 AM 發表

C Hing, how can you spare you time?
作者: ncp81    時間: 2013-3-27 13:33

中女正支持
作者: www1808    時間: 2013-3-27 14:59

引用:
原帖由 cmtam 於 2013-3-27 01:17 PM 發表

C Hing, how can you spare you time?
哈哈, 一個好頭痛既問題, 真係唔易, 有時失敗左攪到冇得玩, 都係多多借口啦...
作者: www1808    時間: 2013-3-27 15:03

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-3-27 12:56 PM 發表
中女有中女既好玩,
現在D中女都保養得好好,
食過幾件中女,個個都好主動,又好玩.
:smile_o12:
冇錯,認同, 尤其是我地呢D中年, 溝靚妹咩唔到
作者: A1000    時間: 2013-3-27 17:41

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 16:19 發表
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
食中女?:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: A1000    時間: 2013-3-27 17:44

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 16:19 發表
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
食住先囉!
作者: 33083391    時間: 2013-3-27 17:50

作者: Ahhang20    時間: 2013-3-27 17:54

作者: basicman36    時間: 2013-3-27 23:15

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-27 23:40

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-27 10:40 發表

係架, 又有經驗, 冇咁怕醜, 唔似靚妹重要教埋佢, 心態唔同囉, 唔通重要咁辛苦開山劈石去破處咩, 尋開心啫
有時大家尋開心,都未必次次去扑野,有心情咪做。  人妻熟女有經驗,大家之間又冇大幻想,唔會為d小事同你煩,無聊既爭執吵鬧真係少好多。

作者: mysen    時間: 2013-3-27 23:59

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-28 00:14

引用:
原帖由 mysen 於 2013-3-27 23:59 發表
哦,你 也几有良心哦
同意,有良心最後先可以玩得開心。

作者: Leizibug    時間: 2013-3-28 01:13

好多ching對中女有興趣:smile_40:
作者: ssawin    時間: 2013-3-28 02:37

作者: www1808    時間: 2013-3-28 08:20

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-27 11:40 PM 發表

有時大家尋開心,都未必次次去扑野,有心情咪做。  人妻熟女有經驗,大家之間又冇大幻想,唔會為d小事同你煩,無聊既爭執吵鬧真係少好多。

師兄講得啱, 大家明白遊戲規則, 反而相處得比老婆更開心, 新鮮感掛
作者: www1808    時間: 2013-3-28 08:23

引用:
原帖由 mysen 於 2013-3-27 11:59 PM 發表
哦,你 也几有良心哦
玩還玩, 大家你情我願, 明知又唔可能長久, 玩得開心, 無謂令人受傷丫
作者: www1808    時間: 2013-3-28 08:35

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-28 01:13 AM 發表
好多ching對中女有興趣:smile_40:
冇錯啦, 後生時講激情, 見到好多後生師兄, 又野外露出, 又後樓梯, 又殘廁,
而我地呢D中佬配中女, 大家結婚廿幾三十年, 冇乜生氣, 如果搵到一個唔係要求咩既SP, 高興既去執一劑, 唔係就去海邊攬住溫馨下, 一唔係就豪D食個靚飯, 但冇錢時踎大排檔一樣冇炸型,
網上多唔多我唔知, 我而家都有一個
作者: Leizibug    時間: 2013-3-28 08:41

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 08:35 AM 發表

冇錯啦, 後生時講激情, 見到好多後生師兄, 又野外露出, 又後樓梯, 又殘廁,
而我地呢D中佬配中女, 大家結婚廿幾三十年, 冇乜生氣, 如果搵到一個唔係要求咩既SP, 高興既去執一劑, 唔係就去海邊攬住溫馨下, 一唔係 ...
搵到個肯出黎玩既, 真係可以遇不可求, 如果各自都明白冇將來, 又知自己做梗咩就仲好...
作者: www1808    時間: 2013-3-28 08:41

引用:
原帖由 A1000 於 2013-3-27 05:44 PM 發表
食住先囉!
冇再搵佢囉, 大家玩法唔夾, 我地D平民, 佢地D有錢人, 無謂好似做鴨咁, 佢唔搵我就唔主動撩佢
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-28 13:02

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 08:41 發表

冇再搵佢囉, 大家玩法唔夾, 我地D平民, 佢地D有錢人, 無謂好似做鴨咁, 佢唔搵我就唔主動撩佢
好同意所講, 歌都有得唱 "最緊要開心".
大家成年人, 出來玩, 夾就一齊玩, 唔夾就分開玩,
大家玩得有品D, 其實係比面子自己,
強來撞頭又唔開心, 又輸咗個格, 就真冇謂.
作者: cindy嫂    時間: 2013-3-28 13:28

作者: cindy嫂    時間: 2013-3-28 13:30

作者: 20120816    時間: 2013-3-28 13:35

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-28 01:28 PM 發表 好認同!應該這樣
個個似你就好!

作者: cindy嫂    時間: 2013-3-28 13:36

作者: 20120816    時間: 2013-3-28 13:40

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-28 01:36 PM 發表 點解似我就好?
開通丫嘛!

作者: www1808    時間: 2013-3-28 16:10

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-28 08:41 AM 發表

搵到個肯出黎玩既, 真係可以遇不可求, 如果各自都明白冇將來, 又知自己做梗咩就仲好...
而家呢溝到個人妻正正係咁, 大家知道做緊乜, 照舊各自的家庭, 有空出嚟拍下拖, 爆下房, 在床上"琴"上"琴"落自動波, 情侶一樣, 但唔黐身,好玩得, 各自有經濟能力, 唔使比錢照顧生活, 不過沒其他師兄咁多超級床上激情故事情節, 所以就冇在此出報告囉.
作者: manish0708    時間: 2013-3-28 16:11     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 20120816    時間: 2013-3-28 16:17

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-28 04:11 PM 發表 C-hing, Have you ever fucked a mid-lady (between 35 to 40) who is a virgin and has good body?
你有冇試過?

作者: www1808    時間: 2013-3-28 16:18

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-3-28 01:30 PM 發表
哈哈!咁先是男仕
要有風度

我覺得大家玩都要加點禮貌同尊重, 會更開心的
作者: Leizibug    時間: 2013-3-29 08:25

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 04:10 PM 發表

而家呢溝到個人妻正正係咁, 大家知道做緊乜, 照舊各自的家庭, 有空出嚟拍下拖, 爆下房, 在床上"琴"上"琴"落自動波, 情侶一樣, 但唔黐身,好玩得, 各自有經濟能力, 唔使比錢照顧生活, 不過沒其他師兄咁多超級 ...
有時覺得搵SP仲易過搵女朋友/老婆, 女仔搵老公要睇你有冇錢, 做梗咩工, 有冇不良啫好, 對屋企人好冇, 有冇情趣, 成個List有排tick, 揀sp可能仲冇咁複雜
作者: Water_man    時間: 2013-3-29 08:51

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-28 04:18 PM 發表

我覺得大家玩都要加點禮貌同尊重, 會更開心的
十分認同!

作者: www1808    時間: 2013-3-29 08:51

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-28 04:11 PM 發表
C-hing, Have you ever fucked a mid-lady (between 35 to 40) who is a virgin and has good body?
我老婆當年都係處,而後生時拍拖都識過两個好正既,隨住年紀增長,而家拖住個18歲既妹妹行街都比人笑囉,細水長流正d
作者: manish0708    時間: 2013-3-29 21:32

作者: manish0708    時間: 2013-3-29 21:33

作者: www1808    時間: 2013-3-30 10:50

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-3-29 08:25 AM 發表

有時覺得搵SP仲易過搵女朋友/老婆, 女仔搵老公要睇你有冇錢, 做梗咩工, 有冇不良啫好, 對屋企人好冇, 有冇情趣, 成個List有排tick, 揀sp可能仲冇咁複雜
咁就係呀, 除左擔心對方有冇病之外, 都冇咩瓜葛, 會玩得開心D, 剛剛前日同而家個SP去左大陸兩日, 簡直好似度蜜月咁
作者: www1808    時間: 2013-3-30 10:57

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-29 09:33 PM 發表

mind telling me your age? Because I want to know whether old ladies like mature men or younger men?
我47, 太後生同D中女出去驚會比人笑老牛嗒嫩草, 佢地多數唔制的
作者: 岸戀戀    時間: 2013-3-30 11:02

支持下先

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-3-30 11:02

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-30 10:57 發表

我47, 太後生同D中女出去驚會比人笑老牛嗒嫩草, 佢地多數唔制的
男人四十多,同中女一齊都唔會差大遠,女人三十成熟大方,點會比人話食嫩草呢。

作者: 岸戀戀    時間: 2013-3-30 11:05

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-30 10:57 AM 發表

有嫩草吃怕乜比人笑

作者: manish0708    時間: 2013-3-31 08:43

作者: Leizibug    時間: 2013-3-31 16:47

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-31 08:43 AM 發表

I am 45 and married and have several mature female friends who are 45+ and single. I don't understand why I always want to have sex with them and not interested in young women.  I have one 48 year ...
me 2..i think women over 40 are very hot ....(if they intend to keep their look):smile_13:
作者: manish0708    時間: 2013-3-31 20:01     標題: 回覆 77# 的帖子

作者: www1808    時間: 2013-3-31 21:53

引用:
原帖由 manish0708 於 2013-3-31 08:43 AM 發表

I am 45 and married and have several mature female friends who are 45+ and single. I don't understand why I always want to have sex with them and not interested in young women.  I have one 48 year ...
客氣啦師兄 ,正如之前d師兄講,中女成熟大方,祗要用心,必有所獲,但最好唔好每次見面都為性而來,比佢覺得你係色魔就冇得玩

作者: www1808    時間: 2013-4-1 08:17

引用:

c hing 太客氣, 年紀越大, 思想越成熟, 越需要有安全感, 妳能給對方的印象是安穩的, 正當的, 不是一開始便擺出一副狼相,  咁機會就大D囉
作者: www1808    時間: 2013-4-1 08:29

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2013-3-30 11:05 AM 發表

有嫩草吃怕乜比人笑

哈哈, 師兄講得啱, 但都冇幾多嫩草鍾意同呀叔玩呢, 我試過ADD過一個20歲既, 講左我幾大後, 佢叫我早唞
作者: eddieeddiechen    時間: 2013-4-1 09:13

作者: 63021    時間: 2013-4-1 15:20

作者: www1808    時間: 2013-4-1 22:04

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-1 03:20 PM 發表

師兄成日有好野食:smile_47: :smile_47:
花多一D心機 ^^
作者: ajenny    時間: 2013-4-1 22:06

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-1 10:04 PM 發表

花多一D心機 ^^
十卜
作者: 63021    時間: 2013-4-2 02:06

作者: 好dd    時間: 2013-4-2 05:50

作者: www1808    時間: 2013-4-2 08:46

引用:
原帖由 好dd 於 2013-4-2 05:50 AM 發表
我之前都有一個4x 的sp .而我廿到尾。
我喜歡佢經驗多。包括床上同做人處事。
可惜我太細路女激走左lu.
真係差太遠吧????

大家都好似响度磨練人生..其實差十幾年又唔係多既, 女仔都係鐘意人錫, 男人成熟D咪更加知得多對方既需要, 所以有D女仔都會揀年齡稍大的, 貪佢地有經驗同明妳心意, 但女仔都唔好有風駛盡里囉, 我而家個SP我都大佢十年, 相處得比老婆還好
作者: www1808    時間: 2013-4-2 08:48

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-2 02:06 AM 發表

我外型唔好嗎:smile_39: :smile_39:
你梗有D吸引人既地方既, 性格呀, 興趣呀, 專業呀咁
作者: 63021    時間: 2013-4-2 19:26

作者: www1808    時間: 2013-4-2 22:29

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-2 07:26 PM 發表
我唔高,又矮,又瘦

發掘下自己的長處, 吸引人的地方
學習一D興趣等, 才有突圍的機會
作者: 好dd    時間: 2013-4-2 23:54

作者: 20120816    時間: 2013-4-3 00:14

引用:
原帖由 好dd 於 2013-4-2 11:54 PM 發表 佢明知我想點。但都唔想做。可能怕上身吧。所以冇再出來啦。
吾會呱?

作者: 好dd    時間: 2013-4-3 00:30

作者: www1808    時間: 2013-4-3 08:46

引用:
原帖由 好dd 於 2013-4-2 11:54 PM 發表
佢明知我想點。但都唔想做。可能怕上身吧。所以冇再出來啦。

佢係有家庭既人? 可能妳嚇怕左佢, 好似我第一個SP, 幾次之後佢話叫我老公好唔好, 佢離左婚, 好得閒, 見少一日就咋晒型, SP大家搵個伴啫, 佢已經離左題, 佢亦都知我有家庭, 但成日發脾氣話我陪得佢小, 要令屋企果個唔知唔可以成日唔見人呀!!!  呢D唔係關40幾歲問題, 係大家應該了解呢段關係同遊戲規則問題啫
作者: 33083391    時間: 2013-4-3 09:49

作者: Soryu    時間: 2013-4-3 09:53

作者: EV5322    時間: 2013-4-3 09:56

作者: cindy嫂    時間: 2013-4-3 10:43

作者: www1808    時間: 2013-4-3 11:28

引用:
原帖由 cindy嫂 於 2013-4-3 10:43 AM 發表

破壞左遊戲規定當然對大家都唔好啦!

咪係囉, 大家都要明白自己在做緊乜呀, 只係兩個寂寞又需要慰藉既人走埋一齊, 各取所需, 咁先至開心, 否則沉船傷感情.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)