188Channel

標題: 難忘.. 我既第一次被左個強國辣媽, 有少少後悔..J得佢唔夠狠 Part 19 - page 23. [打印本頁]

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-15 23:59     標題: 難忘.. 我既第一次被左個強國辣媽, 有少少後悔..J得佢唔夠狠 Part 19 - page 23.

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 00:29

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 2.

記得艷姨一家係 summer 尾到溫哥華, 頭幾日佢地好忙, 要去好多政府部門辦証, 開銀行戶口等...既無聊野。因為我唔使返學, 所以跟埋去八下。通常係我舅父揸車, 艷姨老公坐前面, 我就同佢加埋佢個仔坐後面。過時我重係青頭仔, 好少有機會坐向個咁索既中女隔籬, 所以好鬼緊張, 我唸我地兩個都有的怕醜, 好唔自然, 無乜傾偈。

我知艷姨老公屋企好Q有米, 一家都好鍾意名牌, taste 就真係好麻麻, 佢老公睇落都幾粗魯、肥肥矮矮, 有肚腩, 國字口面, 陸軍裝, 剩係識著的舊款 Burberry 或者 Hugo Boss polo, 闊西褲, 無綁帶黑皮鞋, 拎個男裝LV 包包, 典型強國人, 成個矮版林雪甘撚款, 都唔知佢有冇吊過騾仔。

而艷姨過時都好 '' , 唔係點化裝, 成日鍾意著的連身長裙, show 唔到佢對修長美腿,嘥晒! 無論去邊, 就算去郊外, 佢都會著高踭露趾涼鞋, 睇落佢重高過個老公同我。雖然艷姨過時冇油腳趾甲, 但係對腳真係好鬼引死人。因為佢樣靚, 又夠高, 就算著得老土, 向街度我都見到好多狗公及住晒, 由其是的鬼佬。

佢個仔衣著就冇甘老土,但性格就好撚毒, 成日粒聲唔出, 十問九唔應, 剩係識聽住部 IPOD, 或者拎部 DS 黎打, 就算阿媽向正佢隔籬俾幾個黑鬼姦緊, 佢都未必會有反應。

左幾日, 幫佢地挍掂晒的正經, 我同舅父就招呼佢一家四圍去玩, 點知即刻就發生左兩單野, 我依家諗返起都重會扯晒旗.........

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 00:34

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 3.

帶艷姨地去玩左幾日, 開始, 我通常叫佢'叔叔、阿姨' , 地就叫我做 '小弟', 唔叫我Denny, 我覺得怪怪地。雖然我強國語好燃屎, 但我都會撩下艷姨傾偈, 佢重話叫我教佢英文同廣東話, 其實我都唔知幾想教佢向我講個Fuck 字。當然我過時重未夠疆食佢豆腐或者抽佢水住, 而且佢老公重向度。

其實, 佢老公條肥佬都幾扑街, 鳩鳩屎屎, 成日晒自己向瀋陽幾巴能敝, 揸鳩過乜差野靚車,挑, 我心諗佢最叻未係晚晚有個靚Hi俾佢屌, 我知我冇。條友鍾意成日晒野, 找親數都唔用Credit card, 就算一兩草野, 都要拎一大疊 100蚊紙出來數來數去,餐餐食飯都話要order 土炮白酒, 大佬, 呢度係溫哥華, 唔係強國啊。佢對艷姨同個仔都幾惡, 扮能晒大爺。我最能憎佢就係, 成日話的加拿大人個個實下實下, 唔識走後門, 我心諗第日都唔知有幾多加拿大人會走你老婆同個仔既後門。

艷姨就唔同, 斯斯文文, 我覺得佢對人都幾溫柔, 又鍾意照顧人。但有時又過份的,有次去据扒, 佢幫個仔, 將一大份牛扒, 慢慢切一細細塊先件俾佢食, 我心諗, 阿姐, 妳個仔成十五歲,好快都識得去屌鬼妹或者俾鬼仔屌。艷姨除左扮賢妻良母, 又幾鍾意扮Cutie, 三十幾歲人好多時重做埋的靚妹、咖妹表情、同動作, 但唔算係好姣個種, 都幾過引。重有, 艷姨好鬼鍾意笑, 就算唔係咯咯大笑, 都會成日陰陰笑。我覺得佢笑起來個樣帶小小淫,總之,佢的一舉一動, 好容易引起人暇思。聯想到佢俾人屌, 向床上發晒姣個樣。

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 00:36

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 4.

第一件刺激既事,發生向艷姨個仔返學校註冊、揀堂固日。之前一晚, 地一齊去食四川菜,艷姨一家, 舅父兩公婆加個BB, 同埋我。舅父同條肥佬, 未上菜已經開始隊白酒, 成晚向度吹,話點點...投資幾多個億過來加拿大...做乜做柒, 我心諗遲的我就晚晚中出幾個億俾你個靚老婆。條毒男梗係食完就打DS。舅母就成晚嬲爆爆, from day one 就唔like 艷姨,話佢扮晒野, 個人好假,要小心佢,計我話佢呷酷就真,舅母食完已經叫左幾次要走, 不過至到BB Q著都冇人郁身。

我就梗係故住撩艷姨傾偈, 唔知點解固晚膽粗粗, 想試下食佢豆腐。起初佢問起好多關於呢度中學, 佢話覺得呢度的後生仔好似開心過強國, 人開心睇起來都『帥』, 所以呢度『帥哥』多好多。我懷疑佢呢幾日有不停及下靚仔,好難怪,佢老公甘撚柒, 唔知佢覺唔覺得我型仔呢?跟住我及下條肥佬冇聽緊我, 我就撩艷姨話好似佢既靚太就要小心, 有好多靚仔會媾佢, 的鬼仔好勇, 見佢載住結婚戒子, 照敢去馬, 佢聽左就咯咯大笑, 唔知係的野辣丫一話飲左酒, 佢塊面開始紅紅地。

講講下就講到呢度後生仔拍拖, 佢有的好奇甘問,呢度的細路幾歲開始拍拖, 我話好多Grade 8 就同女仔去街,重要老母車去睇戲、開Party。好似佢個仔, 好快就會識媾鬼妹。佢聽到又咯咯大笑一輪,重話我甘口甜舌滑, 一定有好多女朋友, 我就話重未有,艷姨就應承第日一定介紹幾個世姪女俾我, 我話會唔會好似佢地阿姨甘高甘索先? 佢呆左一呆冇出聲。我固晚同佢傾偈,當然冇QQ MSM 甘露骨,但我感覺到艷姨知我向度撩緊佢,可能佢飲 High , 好似幾 Enjoy 甘,我估佢未被個甘細既靚仔撩過。

固陣, 舅父同個大陸喱已經啤啤孚, 要舅母揸車, 我諗佢今晚實俾老婆屌鑊柑。返到屋企, 個毒男好撚野, 粒聲唔出就落Basement 自己間房, 重要我同艷姨扶條肥柒上樓入房, , 條友真係好鳩重, 我諗俾佢壓住成晚都幾難頂,佢攤左上床就成隻死豬, 向房度重想撩多艷姨一陣, 詐詐諦諦賴死唔走, 但係佢就尷尷尬尬, 猛講唔該早抖, 依家諗返我都幾戇鳩, 唔通人地會同我 Kiss Goodbye , 結果只好面懵懵返過隔離房。即刻上網睇AV JJ,我好似重尊登開大聲的個Speaker, 相試下艷姨聽到會點。

作者: avc9    時間: 2013-3-16 00:36

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 00:39

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 5.

第二朝一早, 就有人好急咁敲我房門嘈Q醒我,原來係艷姨,我本來想就咁起身,剩係著住條    CK 底橫去開門,等佢見識下我早朝既霸氣, 不過我睇真的,Shit !原來尋晚打JJ , 整左撻野向條底度, 好彩冇開門。佢向門外好急咁問我可唔可以帶佢同個仔去學校?原來條肥柒酒醉醒唔到,舅父又冇出現。於事我就著衫, 打電話去舅父屋企,舅母話舅父尋晚劏左成晚,岩先瞓返, 叫我地自己搭的士,我就話不如我揸老竇架車, 我唔等佢答就收左線,Yeah!!!我固陣重係得個學神牌, 屋企唔俾我自已揸車, 估唔到今日可以揸架BMW, 載個靚太,幾霸氣!唉,點知艷姨唔Q係好識規舉, 同個仔一上車就坐向後面, 等我一個人向前面揸車, 成個司機咁,真係柒,千祈唔好俾 friend 撞到。

艷姨個仔讀固間係私立學校,要著校服的。去到停車場, 固度泊滿晒靚車, 我就泊架車向角落頭, 廢事俾人見到我地落車。固度簡值係辣媽樂園, 停車場、校門前、三、五個MILFs一堆企滿晒向度傾偈等仔女。個個都係三、四十歲既有錢靚太, 多數都係鬼婆, 身材Keep 得好Fit,可能因天氣熱, 佢地著得好Casual, 好少布, 小背心、窄T、Tube Top、Deep V、迷你裙、短袟、超低腰、高踭、平底涼鞋、人字拖、Show 晒的波罅、籮罅、大髀、小腿、腳趾、睇到鳩硬, 再睇多兩眼鼻血都流埋。

但艷姨今日大熱天時就著晒OL套裝, 真係鶴立雞群。上身恤衫唔扣兩粒鈕,短短既超窄裙,連低袟都現現地, 今日係我第一次清楚咁欣賞到佢對美腿。可能條裙太窄, 加埋對三吋高踭鞋, 睇起來個人好高唔使講,行起來個籮柚扭得特別犀利。我地一路由停車場、行入學校、行去註冊個Hall 度,差唔多每個鬼仔學生都及住艷姨,只係有的   及得冇咁明顯。我感覺艷姨應該知道班靚仔及緊佢, 唔知佢係唔係鍾意人地視姦佢   固種女人呢?我見佢個圓籮柚好似越扭越厲害咁。如果佢係我條女,我依家一定一手箍住佢條蠻腰,或者搭隻手落佢屁股,等班狗公仔知道呢條係我既私家菜!

入到個Hall 度, 都冇乜家長,除的新生之外,個個都著晒校服。我心諗, 挑, 邊度有人咁大個仔都咁柒, 要阿媽帶住來揀堂, 個個靚媽都向出面曬緊太陽、吹緊水。如果唔係艷姨, 我早就出左去勾搭佢地喇。

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 00:40

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 6.

終於輪到我地,個輔導阿Sir係個大大隻隻,四、五十歲既黑柴,掛住個名牌好似叫做 Richard Harden。嘩!一開聲俾佢嚇撚親,滿口牛津音,唔係的 Hey man!, what's up? 條友斯斯文文, 但係口水多過浪,鬼咁長氣。艷姨就怕怕醜醜咁坐定定聽,我見佢好似唔係幾敢正眼望條黑柴咁。相反條黑柴就扑街羅,對眼好似掃渾艷姨全身,一路嗲一路唔停咁及。個毒男一如既往,冇乜出聲,剩係講左幾句 Yes 同O. K.。我諗佢的英文好撚唔掂。全程由我翻譯,艷姨就用強國語細聲同我講佢地想點,照我睇佢都應聽得明七、八成英文。有幾次,佢急起來都會對個黑柴講返句唔咸唔淡既英文,我估黑柴同我都覺得,艷姨講的咁既英文其實幾Sexy。如果有日我可以屌到佢發晒姣,係咁講   的唔咸唔淡既英文就爽喇!
我感覺到成個 Meeting 艷姨都好囉囉攣,唔知係唔係佢既第一次近距離同黑人接觸呢?最後,乜都講掂晒,條黑柴話有咩事可以隨時搵佢幫手,佢竟然俾埋自已個手提號碼艷姨,話Anytime 可以Call 佢,奇撚怪!你老味, 只不過又係一條黑色既大狗公,我挑,無事獻殷勤,想厄蝦片!條黑柴起身同我地握手講 Bye Bye。 嘩!條扑街有成 195 cm 以上,佢手扳幾乎大過我隻成倍,艷姨一握佢隻手,好似觸電咁,竟然爆出左佢向成個 Meeting 第一次既......咭咭笑聲,我屌!依家輪到我個心囉囉攣!

左個 Hall 之後,我成個人好似重暈暈地,屌!急埋尿添。只好叫艷姨同仔等一等我。我一入廁所就聞到陣煙味,跟住見到其中一個廁格下面,有三隻男仔腳,嘩!唔撚係玩固科係嗎?屌,唔鳩理佢地, 我就靜靜雞走左入隔籬兩格。我屙緊尿固時, 突然聽到佢地講野...........冚家鏟!嚇撚到我射濕左隻鞋添.............
作者: 1984    時間: 2013-3-16 01:05

支持!~
作者: samuelwc618    時間: 2013-3-16 02:35

支持:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: 承你貴言    時間: 2013-3-16 03:16

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 05:26

難忘...我口既第一次被口左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 7.

屌,唔鳩理佢口地, 我就靜靜雞走口左入隔籬兩格。我屙緊尿口固時, 突然聽到佢口地講野...........冚家鏟!嚇撚到我射濕口左隻鞋添.............

(英文版)

A: Harry up, bitch ! Stop fuckin' around let finish the smoke and go.

B: Don't tell me you were not checking out those hot legs

C: and round ass too. I bet she will wiggle even more when I fuck her doggie...

B: Haha I rather lift those legs on my shoulders hahahah

A: Shut up, bitch! You guys would never got a fuckin chance.

C: Oh yeah and you would?

A: If I want to of course...........

B: Bull shit, you couldn't even get one ugly bitch to suck your little dick yet.....Chinkie chic ain't easy

A: Yeah you tried one before Mr. Expert?

C: Soon I will hahaha.... have her hot lips wrap around my big white cock hahaha

A: Forget it didn't you guys see her ring......

B: So what, I bet her husband got small chinkie dick like yours... hahahaha

A: fuck you bitch

C: Yeah how do u know she doesn't want to try bigger cocks she looks slutty to me ...... I bet she would
be a wild fuck.........

B: Yeah she may even be able to take on Mr. H's monster dick hahahaha

A: Hahaha everyone know you got fucked by Mr. H. You don't need to brat about it.

B: Your mama told me that last night bitch.... she loves nigger's dick.

C: Yeah your mama told me too hahaha

A: Fuck you bitches go home and ask both of your mamas see if I could fuck better than Mr.H, they woul tell you.......haha

B: You've been jerkin' off too often now, you got illusion. Don't you mistaken your mama as that hot chinkie chick tonight hahaha

C: Yeah ask her to sit on your face, that's all are your good at hahahaha

A: Quit the bull shit, harry up and go....... if you guys want to score that hot Chinese chick, let go find out which classes her little brother got......

真係聽到我火撚滾,想一鳩走過去打柒班冚家鏟,但係我呢口的咁有EQ口既人, 唔會咁衝動,廢事打到人入廠,自己麻Q煩。我出去口固時,突登大力咁口彭埋道廁格門,當堂成場靜晒。我走去洗手,口固三條契弟先鬼鬼祟祟咁走出來,班死靚仔最多都係讀Grade 10,兩個金毛鬼仔,一個義大利仔。於是我狠狠地啤撚口左佢口地一眼,個個頭嗒嗒, 唔敢回啤,我幾撚霸氣啊!
出到來,艷姨竟然同個仔企正口向男廁門口等我,唔通佢真係唔知,行親過口的鬼仔,個個都由頭視姦到佢落腳,一話佢口向強國都以經習慣晒,俾口的麻甩佬目及。到低佢有乜感覺呢?我對佢真係愈來愈好奇,雖然我有多年睇AV口既經驗, 但重未可以段定佢係邊類形口既熟女。

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-16 05:31

屌,唔鳩理佢口地, 我就靜靜雞走口左入隔籬兩格。我屙緊尿口固時, 突然聽到佢口地講野...........冚家鏟!嚇撚到我射濕口左隻鞋添.............

(中文版)

A: 快撚口的喇,閪人!咪撚再講咁多,食埋支煙好閃喇。

B: 咪撚話俾我知,你頭先冇目及過口固對靚腳......

C: 同埋佢個屎忽,俾我狗仔式咁狂屌佢口固時、包佢個籮會重扭得勁過而家。

B: 哈哈...我就寧願老漢推佢車,搭佢兩隻長腳上我膊頭到,係咁屌.....

A: 收皮喇!閪人!你兩條友邊撚會有機口丫!

C: 挑!咁你有?

A: 使乜講,如果鍾意一定屌到佢。

B: 咪撚作啦,你搵件豬扒來含啫啫仔都未試過......屌唐人妹你估咁易。

A: 係咩?你試過呀?扮晒尊家!

C: 好撚快我就會 ..哈哈...攪到佢俾我用碌大白柒屌佢個嘴口架喇.. 哈哈哈...

A: 你就撚想,你口地見唔到佢隻戒子咩....

B: 咁又點唧,我賭佢老公條啫同你口固條一樣咁細...... 哈哈哈

A: 屌你啦!閪仔!

C: 係呀,你點知佢唔想試下口的大碌撚, 佢個樣都幾淫.....我諗佢俾人屌口固時會姣到震...

B: 係呀,佢可能連 Mr. H 碌大黑柒都頂得順....哈哈哈

A: 哈哈哈...我口地知你俾 Mr. H 屌撚過....你唔使週圍唱佢碌撚大口既。

B: 係你阿媽尋晚講俾我知......佢最鍾意大黑柒口架喇。

C: 係呀,你阿媽都有咁同我講過...哈哈哈

A: 屌你啦!閪仔!返屋企問下你兩個老母, 睇下我係唔係屌得佢口地勁過Mr. H,佢口地實話你知我幾犀利....哈哈哈

B: 你梗係打得飛機多,而家思覺失調。今晚你唔好當口左自己阿媽係條唐人妹咁屌呀....哈哈哈

C: 係喇,今晚叫佢一閪坐落你個頭到, 舐閪就你最叻...哈哈哈

A: 咪撚再吹水喇,快口的閃啦! …..如果你兩個真係想屌條唐人妹, 重唔去收下風,睇下佢細佬揀口左邊幾科........

真係聽到我火撚滾,想一鳩走過去打柒班冚家鏟,但係我呢口的咁有EQ口既人, 唔會咁衝動,廢事打到人入廠,自己麻Q煩。我出去口固時,突登大力咁口彭埋道廁格門,當堂成場靜晒。我走去洗手,口固三條契弟先鬼鬼祟祟咁走出來,班死靚仔最多都係讀Grade 10,兩個金毛鬼仔,一個義大利仔。於是我狠狠地啤撚口左佢口地一眼,個個頭嗒嗒, 唔敢回啤,我幾撚霸氣啊!
出到來,艷姨竟然同個仔企正口向男廁門口等我,唔通佢真係唔知,行親過口的鬼仔,個個都由頭視姦到佢落腳,一話佢口向強國都以經習慣晒,俾口的麻甩佬目及。到低佢有乜感覺呢?我對佢真係愈來愈好奇,雖然我有多年睇AV口既經驗, 但重未可以段定佢係邊類形口既熟女。

再送上索歌一首:
http://www.youtube.com/watch?v=dZLfasMPOU4

作者: 歐偉倫7    時間: 2013-3-16 07:30

支持CHING
作者: 鐵縱橫    時間: 2013-3-16 09:09

作者: savisavi    時間: 2013-3-16 09:22

support, may i request her pic too ? i  pm u

作者: piymas    時間: 2013-3-16 09:26

作者: tomato23    時間: 2013-3-16 10:05

SUPPORT~~
帥兄,   PM 左俾你
作者: lo0925hk    時間: 2013-3-16 11:07

支持~
我已經睇哂喇
等你出新野
作者: hksheep2004    時間: 2013-3-16 12:17

好文一定要支持!慢慢入戲肉先過瘾!
師兄,支持你!
作者: 3boys2girl    時間: 2013-3-16 12:34

作者: sublk    時間: 2013-3-16 13:07

繼續支持~~~
作者: solo-500    時間: 2013-3-16 13:14

作者: snowman122664    時間: 2013-3-16 13:15

作者: kkywa    時間: 2013-3-16 14:27

作者: CoffeeChen    時間: 2013-3-16 15:37

作者: victorlck    時間: 2013-3-16 15:59

作者: loser    時間: 2013-3-16 17:20     標題: 繼續支持~

作者: redonda.k    時間: 2013-3-16 19:48

作者: mtvong    時間: 2013-3-16 23:14

無啦 ???????
作者: billychan11    時間: 2013-3-17 01:49

Thx for sharing add oil

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-17 01:58

各位巴打、絲打多謝 support,因太忙可能要過左 weekend 先有新貼。Plus 週末後才收 PM and send Pic , Sorry!

作者: 窩輪法王    時間: 2013-3-17 14:01

引用:
原帖由 mapleleaf_bro 於 16/3/2013 05:31 發表

(中文版)

A: 快撚口的喇,閪人!咪撚再講咁多,食埋 ...
nice song nice story
作者: 的奇    時間: 2013-3-17 18:19

作者: gn124651773    時間: 2013-3-17 21:06

Good post

作者: wjjohn    時間: 2013-3-17 21:11

Thanks for sharing
作者: PETER5201314    時間: 2013-3-17 23:03

好文, 唔支持唔得
作者: nglineline    時間: 2013-3-18 00:27

作者: piring890    時間: 2013-3-18 00:59

作者: ..新    時間: 2013-3-18 01:24

作者: dcboy    時間: 2013-3-18 04:24

Keep going I'm still waiting for the exciting part
作者: airwming    時間: 2013-3-18 05:09

故事唔錯
作者: W9071212    時間: 2013-3-18 10:19

作者: ps383    時間: 2013-3-18 14:36

作者: pdub122    時間: 2013-3-18 15:07

作者: kensen    時間: 2013-3-18 15:54

Please keep going to write the story,
作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-18 16:13

引用:
原帖由 kensen 於 2013-3-18 03:54 PM 發表
Please keep going to write the story,
Ching 唔好摧.....一摧就硬....可憐小弟中文有限公司......俾我寫多日!Sorry 各位要久等!
作者: flashbee    時間: 2013-3-18 20:15

首歌好正!
謝謝!
作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-19 01:27

難忘...既第一次被左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 8.

離開左學校,我就問艷姨係唔係食埋晏先返屋企?佢話好,不過唔想日日食唐人, 想食向強國食唔到野。我心諗難度好高啫,好在轉數高,俾我諗到, 我問佢同個仔有冇乜野唔食,佢話冇,我就話, 咁我叫你食乜你都要食架喇.....跟住陰陰嘴笑左出來,艷姨當堂窒左一窒, 面紅紅唔敢望我,知道又俾我食左佢一劑豆腐。

我帶佢地去一間幾出名 D字頭既快餐店。去到艷姨就話冇乜咁特別,我就話同佢輸賭包佢地未食過,如果我輸左就任佢想點都得。跟住我去Counter 買三隻 Foot long hotdog 成呎長既熱狗,加左勁多茄汁、芥辣,三杯汽水, 一個大薯條。艷姨一見到就嘩左一聲,我即刻問毒男,佢食過咁大隻熱狗未,佢擰下個頭,我對住艷姨哈哈大笑話,佢輸, 佢就怕怕醜醜咁話唔算數。想走數好難咯,我同佢講,最多俾佢爭住先。佢又咭咭咭咁笑左出來,佢叫我去攞刀叉切開來食,我話呢度冇人用刀叉,人人都係就咁揸住成隻食,我即時示範一次,一大啖咬落隻熱狗到,我及一及毒男,佢帶住個Headphone已經好似我咁大大啖食緊。我見艷姨真係好鬼狼狽咁,我專登唔望住佢,我心諗咁大隻狗睇妳點塞得落個小嘴度,如果得,真係乜撚都可以含得晒。當我再望返佢時,想話欣賞下佢個 Sexy 既食相。嘩....佢真係犀Q.....竟然...咁都得。

艷姨佢細細啖先咬左前頭的麵包,然後擳條腸出來食,再用脷尖隊返後條腸,又再淨係咬麵包, 真係嘆為觀止。我心諗艷姨個嘴雖然未必含得晒的超大撚,但佢一定好識用條脷,如果俾佢用條脷向個啫頭度係咁打轉, 唔使十秒就一定........仆街咯,開始扯旗添。艷姨雖然可以咁慢慢食隻熱狗冇乜失儀,但係的茄汁同芥辣已經流到成手都係,我再睇下個毒男,一路聽Ipod一路食,我諗繼續撩到佢老母發晒姣,佢都應該未必知。於是我同艷姨講,話佢食腸仔都食得好有技巧,第日食乜野熱狗都難佢唔到。今次我睇得好清楚,佢塊面突然間紅晒,嗒低個頭,慢慢吞埋口入邊固啖,就問我可唔可以俾張紙巾佢,但佢一路都避開我既目光。我話使乜用紙巾丫,學我咁,食得重吱味,我就啜左有茄汁既兩隻手指幾下俾佢睇,艷姨偷望左一眼又嗒返低個頭。我心諗快的啦,最好將的手指又舐又啜.....俾我睇下你個樣幾淫.....固時下邊真係好硬........艷姨終於細細聲話:『小弟,不要再胡鬧.....阿姨鬥不過你啦...

唉!男仔多數鳩硬心軟,好,今次放你一馬。於是遞左兩張紙巾俾佢抹手,我詐諦笑左一聲,艷姨都跟我一齊笑返,佢真係笑得好甜。我決定改變策略,當QQ MSN 媾女咁,慢慢吐佢的料。原來,艷姨今年三十八歲, 讀商管,廿二歲畢業, 就入左條肥柒間公司,即刻俾老細媾, 結婚生仔做少奶奶,重話以前都未拍過拖。 甘即係得一個男人屌過, 如果冇偷食既話。佢重話其實好細個已經好響往外國生活,感覺好自由,的男仔又比較斯文有禮貌。咦!都幾崇洋番,好可能對洋腸會有好奇添。佢鍾意 Shopping、睇戲 Hollywood 的、Exercise、同上QQ。好典型既靚太嗜好,不過,人妻上QQ?以我知十居其九都係發發地姣,但我重未敢咁快問佢,試過 Cyber Sex 未、覺得邊類男人有型的、身體咩部位最敏感、Do野鍾意咩花式、呢的咁入骨既問題住。希望快的我可以 Find out 到。

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-19 01:31

難忘...既第一次被左個強國辣媽, 有少少後悔...J得佢唔夠狠!! part 9

地食完重要打包多隻 Hotdog 返去俾肥柒,之後,艷姨話不如今晚佢煮返餐家鄉菜當多謝我車佢地,咁我就車左去有個 T 固間超市買送。條毒男一落車就走左入間 CD舖度睇野,咁仲好,等我同艷姨單對單。我地一路買一路傾,而家輪到我講自己野俾佢知,其實真係冇乜特別。但估唔到佢會突然問起我......

艷姨:『你說你想找個子高的做女朋友,為甚麼一定要高個子的、嬌小玲瓏的不成嗎?』

我呆左一呆,未諗到點答佢.....

艷姨:『是不是因為她們的腿夠修長呀?.......Heee ...Heee... Heee!』

我又答唔出,唔通佢知我成日及佢對腳?!

艷姨:『你剛剛不是好喜歡吮手指的嗎?那你要不要吮腳趾?

我聽左個心當堂跳左出來,跟住成塊面慶烚烚.....佢點知我......仆街咯!...以後點算呢!!?

見佢重陰陰嘴咁笑......對眼好鬼死淫.....

艷姨 (跟住指下肉檔入邊口的雞腳) :『阿姨晚上弄一個虎皮辣鳳爪, 讓你吮一吮雞腳趾......哈哈哈!

屌!今次中左伏!妳好野,咁識串咀係嗎?我今晚一於隊醉條肥柒,諗計搞到你發晒姣,整返劑【親子の目前】俾你嘆,唔屌到妳反轉又反轉,等你以為可以虾我靚仔!

作者: 賤夾遜    時間: 2013-3-19 03:16

作者: ringol    時間: 2013-3-19 04:19

作者: dcboy    時間: 2013-3-19 11:30

Keep updating great
作者: Louis2006    時間: 2013-3-19 11:51

作者: snowman122664    時間: 2013-3-19 12:11

作者: Tip.Tip!    時間: 2013-3-19 13:15

作者: eeyoreeyore    時間: 2013-3-19 15:08

Great story bro, keep it goin
作者: pdub122    時間: 2013-3-19 15:43

作者: cpln    時間: 2013-3-19 15:54

作者: 流浪小子    時間: 2013-3-19 16:00

作者: cecsfabregas    時間: 2013-3-19 16:09

作者: victorlck    時間: 2013-3-19 17:28

作者: coco032013    時間: 2013-3-19 17:34

Very Good Ching.
May I have her photos, please?
email: [email protected]
作者: horserider    時間: 2013-3-19 18:00

作者: cheungvictor    時間: 2013-3-19 18:46     標題: 回覆 49# 的帖子

作者: piring890    時間: 2013-3-19 23:27

作者: kaman108    時間: 2013-3-19 23:42

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-20 00:59

引用:
原帖由 horserider 於 2013-3-19 06:00 PM 發表
做乜嚟咗呢度?唔通俾人話你作故仔?
故仔梗有加鹽加醋,對我最緊要既係 share (分享) 我既感覺俾巴打、絲打知,唔係 disclose (透露) 過程。如果唔係個故仔會變成咁:
『2008 年 8 月, 我認識了一位38歲, 中國籍、已婚、有一子的女人。最終發展至性交,這是我的第一次用陽具進入女性陰道,(保密資料)分鐘 (保密資料)秒後我發生射精狀態,女方情況暫因沒有科學數據確認真偽,不能公開。 -完-
其他一切就由巴打、絲打同版主決定,最後只可以話本故事 Base on true story 改編,to protect the guilty or innocent 部份人物名字已修改。由如中國史上最偉大、最成功電影 【建國大業】一樣!
Plus: 絕對唔同三鹿牌奶粉。

真亦假時假亦真 無為有處有還無

作者: victoro    時間: 2013-3-20 01:04     標題: 回覆 1# 的帖子

This is a very good story! Keep it!

May I kindly ask if you can send me her pic too?
My email is: [email protected]

Again, thx bro, keep it up! Good job
作者: 勁好人    時間: 2013-3-20 01:04

HEY BRO.
你呢個故仔真係好正
睇到我流晒口水
啜腳趾果PART真係好正
估唔到佢咁反咬返你一啖
BTW,PM左你:smile_34: :smile_34: :smile_34:
等緊你相:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: studio4e    時間: 2013-3-20 08:32

support goooooooooooooood post
作者: heskey2000    時間: 2013-3-20 08:51

加油呀!繼續努力
真係寫得好好

作者: qubeley_zero    時間: 2013-3-20 09:44

作者: kaman108    時間: 2013-3-20 10:27

作者: briangorden    時間: 2013-3-20 12:25

作者: cheungvictor    時間: 2013-3-20 12:33     標題: 回覆 67# 的帖子

作者: cnboy1    時間: 2013-3-20 13:14

作者: cnboy1    時間: 2013-3-20 13:15

作者: cpln    時間: 2013-3-20 15:39

作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-20 15:58

各位巴打、絲打,本文起初先貼在引版,但有版主要求改貼向色版。亦有多位巴打想我貼返落引版, 經過幾日的觀察,分析如下:
1. 引版流量比較大。
2. 引版有比較多文用廣東話、香港式既低死字句。
3. 引版比較多香港及移民外國既巴打、絲打。
4. 引版有好多貼, 作得比我既貼重勁,20%真人真事都冇。
5. 而且我估有巴打扮絲打出文。老實講我一的都唔 Mind, 反而覺得幾過引,寫既又 Happy, 睇既又 Happy , 大家一齊打JJ,自摸西, Who care?!
6. 色版連日有大量廣告貼,而且有毒, 小弟亦中伏一次,幾乎要 Format hard disk!
7. 色版有大量長文, 有的過百頁,而且用強國語寫,唔知幾多巴打、絲打會欣賞。
8. 色版有好多強國人留覽,小弟絕非針對國內人,只痛恨連我地香港人小小一個飛機場都想河蟹既五毫同憤青。我深信大家巴打、絲打都歡迎任何專重廣東話、香港文化既網友。

經過慎重考慮,魚與熊掌,我決定留在色版。引用袁崇煥將軍名句:『屌那媽,頂硬上!』小弟只不過係一個在異鄉既小淫蟲,但真不忍見將來後輩, 甚至子女,打JJ 或自摸西之時不能睇廣東話甜故。

參看村上春樹 (唔係向西村上春樹) 既『高牆與雞蛋論』, 我永遠站在雞蛋那邊。懇請色版巴打、絲打支持要用港式廣東話,及多Post原創廣東話甜故。

作者: Louis2006    時間: 2013-3-20 16:35

作者: SaberTak    時間: 2013-3-20 16:49

作者: ohbabe3328    時間: 2013-3-20 18:45     標題: 回覆 79# 的帖子

作者: 賤夾遜    時間: 2013-3-20 20:03

作者: piring890    時間: 2013-3-20 20:40

作者: lancercx    時間: 2013-3-20 22:28

作者: fatboy2046    時間: 2013-3-20 22:58

作者: 窩輪法王    時間: 2013-3-20 23:02

引用:
原帖由 mapleleaf_bro 於 20/3/2013 15:58 發表
各位巴打、絲打,本文起初先貼在引版,但有版主要求改貼口向色版。亦有多位巴打想我貼返落引版, 經過幾日的觀察,分析如下:
1. 引版流量比較大。
2. 引版有比較多文用廣東話、香港式既低死字句。
3. 引版比較多香 ...
Support:smile_38::smile_o12:
作者: cheungvictor    時間: 2013-3-20 23:29     標題: 回覆 79# 的帖子

作者: eeyoreeyore    時間: 2013-3-20 23:52

well written and good comparison between the two forum pages

never knew there are those crazy little differences.

keep up the writing and let's see some pix bro!!!
作者: PETER5201314    時間: 2013-3-21 01:41

add oil, support
作者: mapleleaf_bro    時間: 2013-3-21 12:12

引用:
原帖由 賤夾遜 於 2013-3-20 08:03 PM 發表
呀艷姨個樣有冇話似邊個女明星:smile_04:
似三十幾歲固時既張曼玉:smile_47:
作者: yosogo    時間: 2013-3-21 14:56

作者: cheungvictor    時間: 2013-3-21 17:22     標題: 回覆 91# 的帖子

作者: cheungvictor    時間: 2013-3-21 17:24     標題: 回覆 93# 的帖子

作者: marcowong23    時間: 2013-3-21 19:58

作者: hackerdie    時間: 2013-3-21 22:01

作者: ohbabe3328    時間: 2013-3-22 09:50

作者: winehut    時間: 2013-3-22 16:20

作者: hklovefootball    時間: 2013-3-22 19:07

作者: maryleung1994    時間: 2013-3-22 22:58

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)