188Channel

標題: 神州任蹤橫 《重慶篇》更新 : #10,#18,#25,#28,#32 [打印本頁]

作者: 天外來客    時間: 2013-2-28 05:12     標題: 神州任蹤橫 《重慶篇》更新 : #10,#18,#25,#28,#32

作者: cl2831    時間: 2013-2-28 08:28

作者: lee1997    時間: 2013-2-28 09:52

Good Post:smile_o12:
作者: aaa1111    時間: 2013-2-28 10:44

作者: anthonychan    時間: 2013-2-28 11:32

師兄食唔少正野喎
作者: RILUK    時間: 2013-2-28 17:15

唔錯, 唔錯
作者: alinco    時間: 2013-2-28 18:41

作者: comecome2010    時間: 2013-3-1 01:09

我v以前都食過, 不過e 家好難食到

作者: zeno    時間: 2013-3-1 01:11

CHING好嘢, 食盡大江南北, 我都想學CHING你咁, 可惜無乜機會
作者: 天外來客    時間: 2013-3-1 01:13

作者: anthonychan    時間: 2013-3-1 01:21

支持師兄深宵出文
作者: 33083391    時間: 2013-3-1 01:54

作者: lee1997    時間: 2013-3-1 02:46

唔錯喎:smile_o12:
作者: boar36    時間: 2013-3-1 08:49

師兄精彩閱歷,十仆 十仆:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: CK85512    時間: 2013-3-1 11:34

Very good
作者: 33083391    時間: 2013-3-1 11:46

作者: 小狗123    時間: 2013-3-1 11:46

作者: 天外來客    時間: 2013-3-2 00:45

作者: ChiChi地    時間: 2013-3-2 16:23

作者: A1000    時間: 2013-3-3 11:08

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-2-28 05:12 發表
少數民族講完,就講啲大路貨。

由05年開始玩QQ、微信同交友網,到依家食過幾多良家婦女,真係冇認真數過,而食得最多都算係重慶妹、川妹同湘妹子,早幾年仲更加飛埋上去食,順便旅遊。其實應該係想好去邊, ...
QQ、微信同交友網,真係可以揾到食架!我朋友幾十歲,又肥又老兼光頭,一樣揾到不少北記,家下嗰件,係一個廿幾歲嘅肥妹食,所以我絶對相信你係一個淫棍!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: A1000    時間: 2013-3-3 11:13

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-3-1 01:13 發表
《第二回:從深圳插到去重慶,26歲》

阿欣亦係08年從QQ識返黎,當時佢响廈門拼命搵錢,一個人做兩份工,除咗做壽險經紀,仲做埋代理化裝品。我地期間好少聊,一個月都唔夠20句。好多人玩QQ,遠些少都 ...
只要你肯講國語,又學用電腦打字,網釣一定揾到食。上面啲女人,比較直,唔會吓吓同你講金,大家啱口味,做個朋友執番劑!屌完洗返乾淨,咪一樣係件舊東西,所以佢哋嘅思想,比香港更開放!:smile_45:
作者: A1000    時間: 2013-3-3 11:14

引用:
原帖由 alinco 於 2013-2-28 18:41 發表
重慶妹唔錯架。

你識食喇!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: A1000    時間: 2013-3-3 11:18

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-3-2 00:45 發表
第三回:《攤凍年幾先至郁手嘅阿梅,26歲》

呢件重慶妺都算係好事多磨,我係08年底响交友網加佢,以我所知,佢係諗盡辦法要離開大陸,手頭上除咗我呢支旗,仲有件台灣仔同一個大陸駐東京領事館 ...
其實上面啲女仔,無論皮膚,身材,真係好正!只要打扮吓,更加正。家下上面好多大城市啲人,已經有錢,無廿幾年前咁差,反而你有進取,不論老嫩,一樣可以揾到食,正所謂,好嘅一餐,唔好嘅一餐喇!
作者: 寒賦坤俊    時間: 2013-3-3 22:21

作者: 天外來客    時間: 2013-3-4 00:15

作者: fool88    時間: 2013-3-4 00:27

作者: uknownothing    時間: 2013-3-5 00:30

作者: 天外來客    時間: 2013-3-5 01:09

作者: Cyrusho    時間: 2013-3-5 08:25

一個字(勁):smile_47:
作者: boar36    時間: 2013-3-5 08:49

勁勁勁勁勁 ........ support + support.........  further pls!!! :smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: studio4e    時間: 2013-3-5 09:36

support
作者: 天外來客    時間: 2013-3-5 17:22

作者: sinar45    時間: 2013-3-5 17:38

good post,   thanks for sharing
作者: 33083391    時間: 2013-3-5 19:13

作者: cl2831    時間: 2013-3-5 19:27

作者: motofu    時間: 2013-3-5 21:29

作者: 吹水當交鴨    時間: 2013-3-6 00:21

作者: 湯美小兒    時間: 2013-3-15 07:54

西利, 真係偶像!!!
作者: initialv    時間: 2013-3-15 16:13

作者: 割炳箱    時間: 2013-3-16 02:04

師兄小龍女嗰编你都算有情有義,小弟佩服

作者: 舊類型人    時間: 2013-3-16 02:33

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)