188Channel

標題: 外表斯文 內裡open? 第一次分享~sp經歷<已更新> [打印本頁]

作者: krazybb    時間: 2013-2-7 03:42     標題: 外表斯文 內裡open? 第一次分享~sp經歷<已更新>

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 金吉    時間: 2013-2-7 03:45

作者: kakicolver    時間: 2013-2-7 03:46

作者: ivanho18    時間: 2013-2-7 03:48

作者: krazybb    時間: 2013-2-7 04:32

未打完唔小心send左..
咁我地第一次見 初頭冇咩嘢 正常食嘢傾計,原先真係冇諗過會發生任何事
本來已經送我到樓下準備走,不過佢叫我陪多佢一陣
咁我地就買左啲酒喺佢架車上面傾住飲
大家傾左陣 我好感覺到佢唔係我杯茶 佢份人 簡單啲黎講就係冇品 ,唯一吸引我嘅只係佢個body^^
佢見我醉醉地開始手多多 上下其手
其實酒醉三分醒 我都仲清楚自己做緊咩,不過心情幾好~又撩下佢 錫下佢 摸下佢下面,好明顯已經起左機..佢細佬都好勁下!
但佢突然怕醜開車門想落車話要打飛機lol
So funny!hahaha 果一刻我真係忍唔到笑!令我突然浮現crazy想法:sp!我拉住唔比佢走 再喺佢耳邊嗌左幾聲 再chok佢細佬幾嘢,問佢想唔想要 之後我提議做sp!開頭佢聽我講完係呆呆嚇一嚇,可能我個樣都幾純,睇唔出..同埋佢自己都未試過 有少許淆底,仲問返我係咪就好多sp.之後我又要忍住笑答冇,叫佢千其唔好愛上我,我係唔會負責任XD
之後佢諗左陣(應該用下面諗)當然係受唔住引誘
我地就九秒九去左某酒店...

作者: 龍馬7    時間: 2013-2-7 04:50

咁夜都唔訓?
作者: iamsimon28    時間: 2013-2-7 07:44

作者: 33083391    時間: 2013-2-7 09:07

作者: JokeMaker    時間: 2013-2-7 09:29

作者: hairylegs    時間: 2013-2-7 09:35

作者: imimyiuyiu    時間: 2013-2-7 10:15

作者: imimyiuyiu    時間: 2013-2-7 10:17

作者: ntv7    時間: 2013-2-7 10:17

作者: 小狗123    時間: 2013-2-7 11:06

作者: lifa.cpa    時間: 2013-2-7 11:16

作者: JKCHERRY    時間: 2013-2-7 11:22

作者: cindybebe    時間: 2013-2-7 11:30

作者: 職業挖窿隊    時間: 2013-2-7 12:34

作者: 一名大食男    時間: 2013-2-7 13:33

作者: 金吉    時間: 2013-2-7 14:45

作者: 人更先生    時間: 2013-2-7 15:35

作者: oneoneman    時間: 2013-2-7 15:40

作者: 怪物船長    時間: 2013-2-7 15:49

作者: JokeMaker    時間: 2013-2-7 16:08

作者: mncy    時間: 2013-2-7 16:15

WeChat 果然係溝仔溝女專用 App
作者: 怪物船長    時間: 2013-2-7 16:19

作者: 怪物船長    時間: 2013-2-7 16:19

作者: mncy    時間: 2013-2-7 16:27

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-2-7 04:19 PM 發表

:smile_27:成日同一時間搖時 ,都係大陸ge ... 再靚都冇用:smile_39:
唔清楚喇
我無用
作者: 怪物船長    時間: 2013-2-7 16:34

作者: kensen    時間: 2013-2-7 16:35

咁好...女仔找男仔真係易..我都想有sp呀..
作者: lee1997    時間: 2013-2-7 17:31

全力支持:smile_o12:
作者: kenji_    時間: 2013-2-7 17:36

女搵男應該實覆啦~~ 男搵女就難得多了
作者: nglineline    時間: 2013-2-7 18:47

作者: flashbee    時間: 2013-2-7 19:10

跟住又點呢?
期待下一集!
作者: 熱佩    時間: 2013-2-7 19:43

support

作者: kenji_tsoi    時間: 2013-2-7 20:00

未入戲肉 ?! 好想知之後做乜啦。thx (ノ゚0゚)ノ~

作者: gunfan    時間: 2013-2-7 20:59

作者: kenji_tsoi    時間: 2013-2-7 22:15

未入戲肉 ?! 好想知之後做乜啦。thx (ノ゚0゚)ノ~

作者: krazybb    時間: 2013-2-7 22:35

各位Ching 其實我覆唔到pm~同埋我唔係上黎搵sp@@純粹分享下

作者: Water_man    時間: 2013-2-7 22:49

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-7 10:35 PM 發表
各位Ching 其實我覆唔到pm~同埋我唔係上黎搵sp@@純粹分享下

你的sp應該唔少!
作者: krazybb    時間: 2013-2-8 00:49

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-7 04:32 AM 發表
未打完唔小心send左..
咁我地第一次見 初頭冇咩嘢 正常食嘢傾計,原先真係冇諗過會發生任何事
本來已經送我到樓下準備走,不過佢叫我陪多佢一陣
咁我地就買左啲酒喺佢架車上面傾住飲
大 ...
續:
一入房 我九秒九衝入廁所 因為飲好多酒急到爆 沖埋涼~
沖完個人醒一醒 一打開門,佢竟然做緊掌上壓!熱身運動-_-?!
佢見我出黎 大家對望左兩秒 佢仲要用好嘔心嘅聲調叫我<BB>
我feel到自己塊面紅哂 仲比佢笑我><
佢想錫我 我避開左 混亂間我條浴巾跌左,浄返brabra同底底
果下我真係覺得自己好𤓓..shit
立即跳左上床搵被摭住,佢撲上黎錫我 係咁揸我波波,好熟手除哂我所有嘢 間房好光又有鏡 佢仲著住衫 但我比佢睇哂 仲停哂手眼定定笑淫淫咁𥄫 ,佢望到我好唔自然,坦白講今次係我第一次同陌生人發生關係,令我突然好驚好緊張 個人有少少震!

作者: 死毒男    時間: 2013-2-8 00:53

作者: 俾比    時間: 2013-2-8 01:06

你都好餓wo:smile_30:
作者: downy_bird    時間: 2013-2-8 02:24

作者: krazybb    時間: 2013-2-8 02:52

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-8 12:49 AM 發表

續:
一入房 我九秒九衝入廁所 因為飲好多酒急到爆 沖埋涼~
沖完個人醒一醒 一打開門,佢竟然做緊掌上壓!熱身運動-_-?!
佢見我出黎 大家對望左兩秒 佢仲要用好嘔心嘅聲調叫我
我feel到自己塊面紅哂 仲比 ...
The end
我太緊張 心跳加速 但又唔想比佢發現-_-就叫佢去沖涼先,等自己冷靜下淡定啲 心諗硬著頭皮都要撐落去,扮鎮定,否則仲𤓓..唯有較暗啲燈扮冇嘢

薰暗燈光下個人冇咁緊張
加上到佢沖完涼出黎 冇著衫,得條毛巾摭住下身 ..其實佢真係好大隻,呢個畫面都幾養眼
我地瞓左喺度 我挨左喺佢心口 聽到佢心跳聲
佢開始不停咁摸我 錫我 錫勻我全身,不停喺我條頸同耳邊吹氣 又開始攻擊我妹妹 係咁快慢快慢咁用手指插我妹妹 有意無意咁喺我後門游走,搞到我濕左~仲問我有冇試過玩後門,想唔想玩得刺激啲?之後就係咁打我patpat,再企圖用手指插我後面!令我好high好想要,不過我之前未試過覺得有啲痛縮開左

跟住到我幫佢 佢未扯已經好粗好大,幫佢吹,開頭慢慢用條脷幫佢
,有啲反應 扯起仲勁 又粗又硬,佢用細佬係咁打我塊面,命令我幫佢含 格硬放入我口 按住我個頭係咁chok 佢碌嘢真係塞爆左我個咀 差啲抖唔到氣
到咁上下 佢就戴套男上女下壓住左我 插我妹妹!可能因為我有一段時間冇做,加上佢幾乎係鬼佬size,開頭果十幾下真係幾痛,我都反應唔切同反抗唔到,因為佢體力好大..我係咁嗌唔好 ,好痛..佢個樣勁得戚,仲話因為自己粗,好大力咁入多幾嘢話好爽,要我求下佢慢慢黎,我都只好就範 因為堅痛
之後佢先慢慢就返我 溫柔啲,我地都換左好多唔同體位,佢床上功夫都幾好 幾舒服  ...好多次我都想嗌但佢望實我又好難為情 只係用手掩口細細聲~到尾聲果陣佢按住我雙手 叫我大聲嗌出黎 之後瘋狂快速抽插我妹妹 我終於忍唔住喪嗌 不停淫叫 佢就拎出黎除左個套射哂落我波波 仲射左啲落我個口><

作者: 3mid    時間: 2013-2-8 03:14

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-7 10:35 PM 發表

唔使寫呢啲架,呢度啲契弟唔理架!妳要有心理準備PM box好似米缸一樣,常滿

作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-8 03:26

作者: holland1988    時間: 2013-2-8 10:20

good story....
"crazy bb"!!
作者: LBX-W    時間: 2013-2-8 15:09

作者: gum717    時間: 2013-2-8 15:27

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-7 03:42 AM 發表
平時瞓唔著都會都會上黎睇下,今晚又失眠~分享下最近的經歷
介紹下自己先...23歲女 細粒白浄 身材不過不失啦,個樣都睇得下xp
大約兩年前失戀 太傷心,雖然期間都出現好多男仔..不過自己對感情已經冇咩 ...
嗱嗱聲食左佢
出post:smile_47:
作者: 唐白虎    時間: 2013-2-8 16:21

作者: flashbee    時間: 2013-2-8 18:39

多謝#45報告!
無理由食一餐咁少?
作者: 33083391    時間: 2013-2-8 22:05

作者: MB6    時間: 2013-2-8 22:59

作者: 頂死妳    時間: 2013-2-8 23:30     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: krazybb    時間: 2013-2-8 23:57

引用:
原帖由 頂死妳 於 2013-2-8 11:30 PM 發表
妳真淫:smile_45:
上得黎引版唔係扮純情嘛?!
呢啲應該算係小兒科啦..我仲有好多嘢都未試過

作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:00

樓主回來了
作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:01

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-8 11:57 PM 發表

上得黎引版唔係扮純情嘛?!
呢啲應該算係小兒科啦..我仲有好多嘢都未試過

你想試d咩先
作者: krazybb    時間: 2013-2-9 00:23

:smile_40::smile_44:
引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-2-9 12:01 AM 發表

你想試d咩先
其實不嬲都覺得自己淫 同埋都幾大食
不過以前對手係男友 所以都要扮下嘢:smile_13:
玩起上黎都應該冇咩底線 有少少被虐傾向
主奴or SM都接受到~不過未試過
同埋都想試下玩玩具:smile_40:
作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:25

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:23 AM 發表
:smile_40::smile_44:其實不嬲都覺得自己淫 同埋都幾大食
同埋都想試下玩玩具:smile ...
去買玩具試下先囉
作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-9 00:33

作者: krazybb    時間: 2013-2-9 00:33

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-2-9 12:25 AM 發表

去買玩具試下先囉
梗係想有人陪我玩 自己DIY 好冇癮><

作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:35

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:33 AM 發表

梗係想有人陪我玩 自己DIY 好冇癮><

講到咁姐係叫我陪你玩?
作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-9 00:36

作者: krazybb    時間: 2013-2-9 00:43

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-2-9 12:36 AM 發表

:smile_04:,你咁講你憑該好快爆pm
試下震蛋行街囉,唔使有人陪都好過癮
震蛋行街咪搞到妹妹濕哂?之後點解決

作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:44

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:43 AM 發表

震蛋行街咪搞到妹妹濕哂?之後點解決

之後搵sp/bf解決
作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-9 00:45

作者: Gab15    時間: 2013-2-9 00:47

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:23 AM 發表
:smile_40::smile_44:其實不嬲都覺得自己淫 同埋都幾大食
同埋都想試下玩玩具:smile ...
HAHA~
你咁講又幾想做你主人喎!
不過都係要睇你揀邊個先~
作者: krazybb    時間: 2013-2-9 00:50     標題: 回覆 68# 的帖子

唔知係咪好多女女都好似我咁呢?
定我真係特別淫><有冇師姐分享下?
作者: 小榮x吹水    時間: 2013-2-9 00:51

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:50 AM 發表
更淫既都有啦
作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-9 00:51

作者: Gab15    時間: 2013-2-9 00:56

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-9 12:50 AM 發表
呢度引板都有主奴POST呀~
好多SIS打都好淫,乜都玩得~
你玩得就問題唔大既~
作者: lee1997    時間: 2013-2-9 00:58

仲有無下文呢!
作者: dennisrodman131    時間: 2013-2-9 01:14

作者: hairylegs    時間: 2013-2-9 01:29

作者: ivanho18    時間: 2013-2-9 01:45

作者: hkairport    時間: 2013-2-9 10:35

Support, more update
作者: basicman36    時間: 2013-2-9 11:11

作者: nglineline    時間: 2013-2-9 16:47

作者: A1000    時間: 2013-2-9 16:54

引用:
原帖由 krazybb 於 2013-2-7 03:42 發表
平時瞓唔著都會都會上黎睇下,今晚又失眠~分享下最近的經歷
介紹下自己先...23歲女 細粒白浄 身材不過不失啦,個樣都睇得下xp
大約兩年前失戀 太傷心,雖然期間都出現好多男仔..不過自己對感情已經冇咩 ...
佢換左好多唔同體位,床上功夫都幾好 ,幾舒服 !:smile_04: :smile_04: :smile_04:
作者: big4jj    時間: 2013-2-11 16:41

作者: 喵喵wolf    時間: 2013-2-11 16:48

作者: huskey    時間: 2013-2-11 21:44

作者: kensen    時間: 2013-2-15 11:55

nice experience...keep going.
作者: 三先生    時間: 2013-2-15 12:03

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)