188Channel

標題: 被日本的多人口爆吞精片塗毒了,自己也想嘗試口爆自己....好似好變態! [打印本頁]

作者: KingRain    時間: 2013-2-5 18:09     標題: 被日本的多人口爆吞精片塗毒了,自己也想嘗試口爆自己....好似好變態!

作者: benny_por    時間: 2013-2-5 20:47

作者: a.h.obsession    時間: 2013-2-5 21:12

作者: waikung    時間: 2013-2-5 21:12

作者: kinkinn    時間: 2013-2-5 21:37

作者: a.h.obsession    時間: 2013-2-5 21:40

作者: anl179    時間: 2013-2-5 21:43

作者: anl179    時間: 2013-2-5 22:03     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: j.lucifer    時間: 2013-2-5 22:12

作者: jacksonsmelly    時間: 2013-2-5 22:18

作者: JOKERKILLER    時間: 2013-2-5 22:33

作者: jacksonsmelly    時間: 2013-2-5 22:57

作者: qpiqp    時間: 2013-2-6 01:21

我都係精液系AV既fans!!好明白你所講既所有感受!好估唔到有知音~
我都有你嗰個迷思:AV女係唔係真enjoy。哈哈!我都好想知女仔俾人顏射係乜野感覺,不過唔會想試吓俾人射 小心唔好走火入魔
我就覺得有D AV女真係enjoy架!同樣,我深信真係有女仔有里種滿面滿口精既癖好 不過就未必鍾意多人,就算齋射唔插(男既未必忍到 XD ),以一敵N始終有D尷尬。。。

作者: 幪面超人    時間: 2013-2-6 12:18

引用:
原帖由 KingRain 於 2013-2-5 06:09 PM 發表
首先,本人不是同志,但本人好中意睇日本的多人口爆吞精片,很中意看到AV女優被射到一口都係,然後一口吞下去的感覺.所以我很中意口爆自己女朋友,很想找到這種感覺,但口爆自己女朋友時的感覺與片中的AV女完全不同,我不是 ...
自己有乜可能爆到自己
作者: xref228    時間: 2013-2-6 12:45

作者: 吊爆你個咀    時間: 2013-2-6 15:22

作者: 蘇妲己    時間: 2013-2-6 15:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)