188Channel

標題: 回港一個月之東方同仙樂都之行…… [打印本頁]

作者: 今生何求    時間: 2012-12-2 05:43     標題: 回港一個月之東方同仙樂都之行……

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 翻版Q    時間: 2012-12-2 10:32

作者: 笑天下人    時間: 2012-12-2 11:55

作者: 性急仔    時間: 2012-12-3 13:30

作者: fm701    時間: 2012-12-3 21:57

Why ban him?

作者: ABC    時間: 2012-12-5 02:38

作者: 今生何求    時間: 2012-12-10 12:09

喺星期三就喺跑馬地跑夜馬中,因為買了條六穿六十三位置Q過關,過咗三關因此連本帶利贏咗成千多銀,又喺馬場度飲啤酒就飲到醉醺醺,咁就坐上Taxi直踩上信德中心,到信德都成差不多成十二點,咁就聽阿Ray講買咗張$2338嘅套票,不過就減咗咗一百蚊,佢個買飛就問使唔使要車喺碼頭接呀?我梗喺要啦!
   如是且咁攞咗船飛就坐船過澳門喎,去到澳門時都差不多成零晨一點咁滯,咁就又喺個靚靚嘅印印囡囡揸住東昇集團嘅紙牌,我就即時畀張票佢,咁靚靚囡囡就又喺帶我一個人去樓上搭東昇嘅專車嘞。
   一去到東方就可能太夜嘅關係,所以冇囡囡侍浴,咁我都冇所謂喎,就沖咗涼去浸池嘞,東方有三個池,都幾好喎,浸完池重可以有乾蒸,蒸完就再沖涼就去休息廳到hea嘞。
   即時見到個靚靚嘅女經理同一個男經理喺度,咁即時有兩個唔喺好靚嘅做師父工嘅囡囡即時飛撲埋嚟同我做師父功喎,在見到有幾個都好靚嘅囡囡望住我,但冇辦法,只好畀佢地兩個囡囡做囉,最後就畀個按腿講掂咗畀佢做埋大髀筋兩pat。
   在同做師父功嘅中囡囡閒談中,縱橫四海式互吹一番,跟住畀按腿越南囡囡捉咗入去房度做大髀筋兩pat,在房內越南囡囡可以畀我摷上同摷下,直頭摷到佢出曬真水嚟,佢可能佢以為我真喺鐘意佢可以拋妻棄子同佢雙宿雙棲喎!
   咁攪抬完再回休息室度hea一hea,但冇耐就開show喎,估唔到咁夜重有show開嘞,不過東方好可能畀較保守少少,佢地嘅show就冇仙樂都咁顛,雖是差不多,但都覺得冇咁顛喎,咁玩完show之後就開猛曬燈到所有幾十條囡囡行曬出嚟,在媽咪一番推介之下,我們就問媽咪邊條囡囡好,佢靚靚媽咪就介紹幾條囡囡話佢地功夫好喎,但最後我都冇聽佢講就搵咗條幾高嘅模特囡囡九十五號上房嘞。
   因為條九十五號模特條囡囡又靚又高,所以我望到佢都有啲興奮,到囡囡瞓在我身邊介紹我揀ABC乜式時,但我都唔知乜式好,求其指向C式啦!咁靚靚囡囡就話去攞房要我等一陣嘞!
   到咗囡囡攞咗房之後,囡囡就拖住我手上房嘞,呀囡囡乜妳真喺咁高呀?在東方是酒店房,好過仙樂都多多聲,一輪經過囡囡手上手環感應器開門上房之後,去到一間華都嘅酒店房度,入到去囡囡就同我除衫同除褲,佢跟住又除清曬就入浴室嚟個鴛鴦浴。
   囡囡同我沖完涼就叫我出去床上等佢,佢就在聽到一片囡囡水聲中沖涼喎,咁到佢沖完涼出嚟時,但見囡囡除咗高踭鞋都唔喺好高喎,同我都差不多高,但見囡囡全身白白滑滑,問下佢喺邊度人,佢話佢喺東北人,今年二十歲,咁我就可以扑一個九十後嘅囡囡嘞!
   上到床度佢又叫我爬底,但突然靚靚東北囡囡見我背脊啲暗瘡,就即時好興奮咁同我唧暗瘡,真好!我啲背脊暗瘡就畀佢細心之下全部唧曬。
   唧完暗瘡之後囡囡就同我嚟個人體按摩,跟住再嚟毒龍鑽,畀囡囡玩咗我背後十幾廿分鐘之後佢囡囡就叫我反轉身嘞,反咗轉身就靚靚囡囡就同我嚟個波推,跟住又鍚我雙蓮,鍚完就嚟個冰火五重天嘞,冰火完就再嚟個果凍吹,吹完囡囡就想嚟同我戴套上馬坐騎,我梗又係唔肯啦,咁又要佢瞓係床度到我同佢舌耕漫游,又摷囡囡嘅妹妹同鑽佢嘅肚池,又鍚囡囡嘅大髀罅,差不多錫勻佢全身之後囡囡就話佢要喎,咁我就即時畀囡囡戴套上馬同要囡囡坐蓮,而囡囡一番坐蓮之下,就有耐就話好攰,要我在上面插佢,咁我當然反轉身以男上女下插囡囡啦,但見囡囡樣貌細心觀察之下,囡囡真喺好靚,以多年經騇從囡囡化裝品望入之下,只見囡囡唇紅齒白,皮膚白白淨淨,東北囡囡果然真喺極品。
   之後在一翻大插之下,又拍拍囡囡羅袖,叫囡囡反轉又嚟嗰狗仔式喎,咁囡囡反轉身畀我在後面插入囡囡推騎之下,但見囡囡屁股白白淨淨、彈力十足同大大個屁股後插之下,我就一騎到底嘔曬白泡收功。  
   之後囡囡同我清理細佬,跟住我就入浴室沖涼,而囡囡又好細心咁同我抹乾身之後,咁就東北囡囡就攜住我手番返落休息室嘞。
   番到休息室就當然叫飲飲食食幾次啦!冇耐就叫靚靚媽咪安排齋揼喎,齋揼完就再返落休息室度又嚟個飲飲食食,咁就在休息室度瞓到朝早八點起身,擦完牙同沖完涼埋單補返揀模特同將擦背同波波浴轉兩pat大髀筋$660至返香港嘞!

作者: NYacc2006    時間: 2012-12-10 20:25

超詳盡,suppot !!!
作者: zomyzomy    時間: 2012-12-10 22:32

作者: american1234    時間: 2012-12-11 20:52

C兄每次番HK都會去MACAU跟住出埋報告......

超長盡......一定要支持

推薦埋添:smile_34:
作者: fe522000    時間: 2012-12-13 19:23

作者: 威尼斯王    時間: 2012-12-17 06:47

作者: Fooktai1234    時間: 2012-12-17 16:25

作者: 今生何求    時間: 2012-12-18 03:06

到咗呢個禮拜六沙田跑馬,帶住四千幾入場,點知輸淨二千幾,咁在輸錢沒冇心機之下,心思思又想起去東方想搵返上次果個東北妹喎,終於雞蟲上腦之下,又去信德中心過大海。
   去到信德中心果度又買$2338嘅套票去東方喎,攞咗船飛就急急腳坐水翼船去澳門,去到澳門時差不多成七點鐘,又喺果果靚靚嘅印印囡囡揸住東昇嘅紙牌,咁又跟頭耷耷,眼濕濕一面咸濕樣跟住佢後面,睇住靚靚囡囡個蘿袖意淫一番,無耐就又去到東方嘞!去到時大約七點到。
   咁引除清曬圍咗毛巾又去水池到浸浴,咦!今次有囡囡侍浴喎,不過只時同我沖下涼同洗白白之後就走咗,都冇得吹一陣簫嘅?都冇所謂啦;就走去池度浸下同跟手就去桑拿房乾蒸下喎!
   蒸完同浸完之後就去二次換衫道著番套衫,跟手就去休息室度抖抖,一入休息室就比前次大堂同時我做按腿同按膊嘅即時走埋嚟,咁冇辦法啦!就畀佢地做咗兩個大堂功喎,咁其間個同我按腿嘅越南中女不停叫我去做二pat大髀筋喎,但我就死拖話唔做住!
   冇耐就開show嘞,不過講真東方啲show真喺冇仙樂都咁激,但都冇所喟喎,有成五pat咁多囡囡幫你服務,重要想啲乜嘞!咁在玩完show之後,就大堂開大燈光就到選美時段,啲媽咪就不停坐喺重未有揀過囡囡嘅客人身邊就叫人客揀女,到咗個媽咪問我時,我就等等先,因為重要食下嘢同抖下。
   如是且抖抖、食食同飲飲嘢之後,我就襯同我按腿嘅越南囡囡同人客去咗按大髀筋嘅機會,就叫經理安排去淨桑嘞,去到房內同我按摩都係一個三十零歲樣子不差嘅中女,咁在佢按摩期間,我問佢係邊處人,佢話佢係廣西人喎,再在問佢生意好不好呀,多不多人按摩呀?佢就話搵錢好辛苦生意不多時就冇收入,跟手佢就問我買乜嘢套票嚟東方喎,我就話買二千幾果隻,佢就話呢隻套票有埋泡泡浴同擦背嘅,不如你畀埋我做啦?
   我就話唔好嘞,我重要將擦背同泡泡浴換作二pat大髀筋爽下,佢就話咁啦,不如你將泡泡浴換作兩pat擦背,而我就在擦背時同埋你係擦背房內做埋大髀筋,咁我就唔報出去同你做大髀筋,咁就唔使另加錢嘞,我諗下都好喎,除笨有精,咁就決定畀佢做埋下擦背二pat嘞!
   咁在擦背房內畀囡囡擦下背,舒舒服服享受一番,再到大髀筋時,囡囡就同我挘上挘落條尻,我就揸波摷下囡囡下陰,快快樂樂畀囡囡打到條尻嘔曬白泡為止,咁囡囡從例就同我沖乾淨身,畀埋個號碼我叫我下次再搵佢喎,咁我就從例話會啦!
   番到去休息室度,印印waitresses就帶去坐位坐好同同我鋪好毛巾,跟手就問我飲啲乜嘢同食啲乜嘢,咁我就點咗參茶同生果同食物,大約五、六樣嘢咁,咁在等嘢食期間,越南囡囡同珠海囡囡就走埋嚟同我吹水,而越南囡囡就話要同我上房度做大髀筋喎,我就話唔做住嘞,點知條珠海囡囡就話我已經上咗房做咗齋按嘞,咁囡囡就話咁就再做埋大髀筋啦,我就話在按摩中,已經畀個按摩囡囡做埋兩pat擦背囉,個套票度已經冇曬師父功嘞,不如下次再搵你做大髀筋啦,而跟手就珠海囡囡就話男人嘅說話都好信嘅,聽佢吹啦,咁真喺畀佢吹漲嘞!
   越南囡囡白了我幾眼之後,就話下次真係要搵佢同我做大髀筋喎,我就話君子一言,快馬一鞭,咁在吹水期間啲食物就陸續上到嚟,我就開餐囉。
   食完餐同睇下電視之後,大約一點度就開show,又喺果五pat啲不同的囡囡喺你身上啲真人貼身show,玩完show之後又到選美時間,咁有個靚靚媽咪走埋嚟,問我搵女上房未?我就在幾十條囡囡中,一時間冇乜心水,更且錢唔多夠,所以都唔敢搵模特,就在看囡囡之間,問咗幾個囡囡服務如何,咁媽咪就好細心介紹,咁在看女時,突然見到一個唔多笑嘅囡囡,佢白淨淨遠看都唔錯,咁就同媽咪講要佢啦,號碼系xx同埋問下媽咪佢呢條囡囡招呼如何,咁媽咪就咿咿哦哦好似食燒鵝咁回應咗我。
   冇耐條唔識笑嘅囡囡走埋嚟,叫我等一陣佢去攞房,連玩乜嘢A.B,C嘅表都唔拎出嚟,又冇同我喺休息室度溫存下陪養感情,跟手就帶我上房,上到房佢就除清曬衫就叫同我沖涼,在沖涼期間佢真係一點笑容都冇,更且好似當正我係強姦佢嘅人睇望我,沖完涼我就番出去床上,而呢條囡囡就自己沖完涼,佢沖完涼出番嚟就叫我爬喺度,佢就用爽身粉瀋落我背脊度,跟住波推、波推完就喺咁易啜下我羅袖同大髀就叫我返轉身,返轉身之後佢就同我瀨下蓮咁有耐就吹簫嘞,在吹簫期間我就玩佢對胸,而想玩佢下陰時佢就格手,咁到佢吹完簫之後就想同我戴套時我就叫佢瞓低等我玩下佢先,點知佢就同我講佢唔喺做AV喎,唔可以玩佢,我真喺系澳門桑拿搵囡囡咁耐日子,從未畀過囡囡格手,又係依家澳門嘅桑拿囡囡都未遇過唔畀玩囡囡身體嘅囡囡,今次真係瀨嘢嘞,我就問囡囡妳喺邊處人呀?佢話佢係湖北人喎。
   跟住二話不說就戴套同我上馬,佢一路喺咁喺上面騎就喺咁搖,直頭想騎爆我早啲收工咁,咁在佢一力推騎之際,我就拍拍佢羅袖叫佢落番嚟,就到我喺上面屌尻佢,在面對面屌佢時,從化裝品望入去,湖北囡囡都唔喺咁靚,而面上重有好多畀化妝品遮住嘅青春逗逗。
   而我就在猛力抽插中,插到囡囡合埋雙眼唔睇我,而我就喺呢個時候揸住囡囡對波嚟屌尻佢,屌到囡囡咁上下就拍拍佢蘿袖叫佢返轉身嚟個狗仔式後插,囡囡就返轉身兀高個蘿袖畀我喺後面插佢個閪,咁在瘋狂力插之下當然快啲派貨啦!
   在囡囡為我沖涼期間,我就佢點解唔多笑,佢就話自己笑就唔好靚,因為會有啲眼角魚尾紋出現喎,而我就妳唔笑就會冇乜人搵你嘞,都喺搵錢啫,笑多啲就多啲會多啲客人,咁就好快搵到好多錢返老家喎,佢就回應我話有啲人客鐘意唔笑嘅囡囡。
   到咗沖完涼又喺填服務如何嘅表嘞,我真喺想填no good果一行,不過諗住如果填果行囡囡就會被扣錢,咁費事啦,多一事不如小一事,湖北囡囡都畀自己屌咗囉,就喺good格上劃上個√啦!
   咁在同囡囡全無交流之下,就同囡囡落番休息室度各自各散,又在休息室度又叫了參茶同幾樣食物,在休息室度同啲大堂做師父功嘅囡囡吹下水,講到先前我搵條囡囡上房時,我就話呢條囡囡服務認真差,佢地啲大堂囡囡就叫我向經理投訴,等呢條同你上房囡囡同你做的錢扣曬都好,我就話費事啦,人地啲皮肉錢嚟過咗去就算,佢地話我好好人喎,佢地就見過好多囡囡因為服務唔好所以被扣錢,因此啲囡囡就唔敢對人客唔好招呼嘞!
   在休息室內吹水同食嘢玩多一次show之後就喺大堂瞓著咗,而印印waitresses就同我冚上一被,咁就瞓到早上差不多七點,醒咗就叫印印囡囡叫了杯凍咖啡同一個早餐,係白粥、醎蛋、煎蛋同菜甫仔,食飽之後就去擦牙沖涼之後就去locker著返衫,去到埋單就因為冇搵模特同兩pat大髀筋所以唔使加錢,而同時又見到兩條囡囡下班,佢地喺櫃面收了錢就走,我見佢地兩個落咗妝嘅囡囡真喺好靚,又高又白淨淨又青春,咁啱又一齊去搭電梯,點知見個東方大堂有個印印囡囡係電梯前要逐一搜佢地嘅手袋至放行,咁印印囡囡搜完我就問下佢使唔使搜埋我呀?佢就笑笑口話好呀?你行埋嚟畀我搜下全身啦!
   我就笑笑口就同呢兩個靚囡囡一齊搭電梯落樓喎,見到兩個咁靚嘅囡囡,我真喺有一種想問佢地號碼同名嘅心,但始終自己啲普通話唔得都費事問囉,落到華都酒店樓下就見兩條囡囡向兩邊各自行咗去,咁我就叫的士去碼頭返香港囉!

作者: lifting    時間: 2012-12-18 10:57

作者: 今生何求    時間: 2012-12-26 01:17

好似喺有嘅!
引用:
原帖由 lifting 於 2012-12-17 09:57 PM 發表
其實係咪就算上海式也一樣有囡囡侍浴架?

作者: 秋前算賬    時間: 2012-12-26 21:56

作者: benlam27    時間: 2012-12-27 02:54

作者: kk_2011    時間: 2012-12-27 16:17

作者: 今生何求    時間: 2012-12-28 11:59

我喺住東岸新澤西州,你可以pm我交流、交流!
引用:
原帖由 kk_2011 於 2012-12-27 03:17 AM 發表
ching謝謝詳細報告good jod.
有冇cp-report呀.
我在西岸呀,有空聊聊

作者: KingYeahDiscuss    時間: 2012-12-31 00:54

作者: littlecheapman    時間: 2013-1-5 09:40

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)