188Channel

標題: 公司人妻續集 (Updated P.2 , 3, 4) [打印本頁]

作者: daluquo    時間: 2012-11-22 00:43     標題: 公司人妻續集 (Updated P.2 , 3, 4)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 主音仔    時間: 2012-11-22 01:07

作者: simon181819    時間: 2012-11-22 01:08

作者: 人更先生    時間: 2012-11-22 12:08

作者: lifa.cpa    時間: 2012-11-22 12:18

作者: gunfan    時間: 2012-11-22 12:18

作者: CD-RW    時間: 2012-11-22 15:01

作者: 巡此王    時間: 2012-11-22 15:43

繼續再出:smile_38:
作者: hangkachen    時間: 2012-11-22 16:15

甜品食完,當然去食正餐:smile_o12:
作者: 綠野仙踪    時間: 2012-11-22 16:23

作者: David4466    時間: 2012-11-22 16:30

作者: hkairport    時間: 2012-11-22 17:25

Support, continue
作者: 無事問    時間: 2012-11-22 17:28

作者: kensen    時間: 2012-11-22 17:28

射左一鑊....可以慢慢玩,正
作者: basicman36    時間: 2012-11-22 18:44

作者: 33083391    時間: 2012-11-22 21:46

作者: freepic1iman_dc    時間: 2012-11-22 23:16     標題: 回覆 1# 的帖子

CHING 食到條咁正既淫妻, 真好.
PUSH ... PUSH ...
作者: daluquo    時間: 2012-11-23 11:09

完場後就食番D野補充精力,順便問佢今晚夜唔夜得,佢話佢果件去咗打牌,兩點前番到就冇問題。咁我拿林食完就拖咗佢去附近酒店,佢亦冇say No, 只係笑我咁急回唔回得切氣,我就笑返佢聽日實失聲。
路上,一路諗緊點砌佢好,入閘前終於有idea,一入到房,我即刻轉身壓佢埋墻,狂車佢,佢原全唔識反應,任我漁肉!跟住拎轉佢,又壓佢埋牆,未除佢衫就已經掹咗佢個bra出來再粗暴地搜佢身頂佢個舒服死人嘅靚股。我再用自己條皮帶反縛佢雙手及大大力揸佢對波。佢明顯好like,一路淫叫”呀......強姦呀....."我已經比佢D淫叫搞到超硬,即刻上套,然後壓淫妻上身貼著牆,拉起佢個又彈又突嘅靚股,長駒直入,佢即時叫到儍咗。佢全冇反抗能力,我就起勢從後狂屌佢。屌到佢啪啪聲,期間佢已經高潮咗,可能係戲院比佢吹爆咗一劑,我好似仲有大把貨,再拎番轉佢,推佢背壓大門,拎起一邊脾,再屌。一路屌佢時,撞到個門砰砰聲,佢亦一路叫到大大聲,係人路過都知我地屌緊!果間查實係正常酒店,唔係時鐘!
跟著拉佢埋全身鏡前,禁住佢條扭來扭去嘅蛇腰,再後入抽插,係鏡度見到佢反白眼,打冷震又長嘆一聲,唔使問來第二次啦。我亦差不多,叫佢跪低同幫我除套,然後捉實佢個頭屌佢個咀,係塊全身鏡見到呢個情境,感覺超淫!終於到我爆發,比佢條利卷住黎射精,感覺飛咗上天,佢亦冇忘記我教佢嘅野,繼續吸啜我條野,D精好似比佢啜出來咁,搞到我幾乎企唔穩!跟住就㰖實佢要上床休息陣,瞓咗陣,望下時間,12點9咋喎.....

作者: flashbee    時間: 2012-11-23 11:15

Thanks for very very good BJ report !
Waiting for the next !
作者: failaw3262    時間: 2012-11-23 12:22

作者: EV5641    時間: 2012-11-23 13:35

作者: carson239    時間: 2012-11-23 13:46

Support! Support! 之後點呢!等下集。

作者: loching    時間: 2012-11-23 13:59

thanks your update, ching
作者: lowblo    時間: 2012-11-23 14:00

好刺激

作者: A1000    時間: 2012-11-23 15:08

引用:
原帖由 daluquo 於 2012-11-22 00:43 發表
終於等到尋日,同淫妻前後腳係公司走,去到戲院有D肚餓,就打算買D少食入去啦。問佢想食乜,佢一口就答我”腸”!我心諗,我一定比你,仲要加埋沙律醬添....嘿嘿.... 揀套就落畫嘅戲,貪佢少人!當然揀尾排死角 ...
公司人妻!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: wilsomchan    時間: 2012-11-23 15:48

作者: 老臨    時間: 2012-11-23 16:22

作者: QQ_EE    時間: 2012-11-23 16:26

樓主出3鍋?
作者: 20120816    時間: 2012-11-23 16:41

支持先。

作者: ensemblefai    時間: 2012-11-23 17:44

作者: kissingme    時間: 2012-11-23 21:04

作者: fatyau    時間: 2012-11-23 23:44

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: afanti525    時間: 2012-11-24 21:20

作者: lee1997    時間: 2012-11-25 02:19

So Good:smile_o12:
作者: daluquo    時間: 2012-11-25 10:54

當時淫妻仲pa係我心口到瞓緊,我就捉佢隻手來同我打飛機,冇幾耐我又好似有D反應,同時淫妻亦醒咗,問我係咪仲想要,我都費事出聲,跳起身就騎上佢心口,禁住佢雙手再隊條腸入佢咀到抽插,佢就津津有味,條利起勢打圈,好快我又進入狀態,我再教佢用口來同我袋袋massage,幾舒服架!跟住我就叫佢騎番我,等我可以一路做,又可一路睇住佢個淫樣,仲可以一路雙手揸晒佢對波,佢亦開心到不得了。
比佢騎咗陣,我又諗到好野玩!輪到我壓住佢,然後插佢屎忽!嘩!好Q緊呀!佢同我講佢屎忽仲係處來,從未比人入過。開頭佢都話有痛,但又好爽喎,所以叫到好大聲!唔好話佢,我都覺得超爽,跟住全程一路大大力揸住佢對波來打樁,佢就完全敗陣,只可任我漁肉。可能實在太緊窄,約15分鐘我就頂唔順嘞。我見佢咁鬼享受,想整個完美句號,我就忽然抽出,佢就即時好似若有所失咁。其實,我立即除套,再直插到底,佢比呢個突然嘅滿足,開心到昂頭長嘆!我再連續頂撞多十幾下,就係佢patpat入面射晒比佢,佢話超舒服,仲feel到我D精暖笠笠喎!
跟住原來已經差不多時間,快快沖個涼就飛的送佢返去。臨走時,佢主動車我,仲用手揸我條野同袋袋先比我走,呢餐真係大家都食飽晒!

作者: freepic1iman_dc    時間: 2012-11-25 12:10     標題: 回覆 35# 的帖子

幫人妻破處, ching 好口福.
正 x 10000
push.
support x 1000
作者: hkairport    時間: 2012-11-26 09:33

Support, continue
作者: A1000    時間: 2012-11-26 09:58

引用:
原帖由 daluquo 於 2012-11-23 11:09 發表
完場後就食番D野補充精力,順便問佢今晚夜唔夜得,佢話佢果件去咗打牌,兩點前番到就冇問題。咁我拿林食完就拖咗佢去附近酒店,佢亦冇say No, 只係笑我咁急回唔回得切氣,我就笑返佢聽日實失聲。
路上, ...
屌到佢啪啪聲!
作者: A1000    時間: 2012-11-26 10:02

引用:
原帖由 daluquo 於 2012-11-25 10:54 發表
當時淫妻仲pa係我心口到瞓緊,我就捉佢隻手來同我打飛機,冇幾耐我又好似有D反應,同時淫妻亦醒咗,插佢屎忽!嘩!好Q緊呀! 問我係咪仲想要,我都費事出聲,跳起身就騎上佢心口,禁住佢雙手再隊條腸入佢咀到抽插,佢就津津有味, ...
插佢屎忽!嘩!好Q緊呀!
作者: lifa.cpa    時間: 2012-11-26 11:07

作者: ITSC    時間: 2012-11-26 14:52

作者: lifa.cpa    時間: 2012-11-26 15:07

作者: gunfan    時間: 2012-11-26 18:57

作者: 夜月星斗    時間: 2012-11-26 22:14

作者: eeyoreeyore    時間: 2012-11-26 22:44

very good and erotic story

she must be a slut in the sack!!!

continue writing pls!

thx
作者: SChan2011    時間: 2012-11-27 01:10

作者: 我是平凡人    時間: 2012-11-27 01:36

作者: 88yes    時間: 2012-11-27 08:38

師兄真爽食到個正人妻

作者: 愛茶之人    時間: 2012-11-28 11:09

作者: pizza2004    時間: 2012-11-28 16:53

作者: QQbaby1112    時間: 2012-11-29 16:36

作者: milpas    時間: 2012-12-12 01:23

作者: 熱佩    時間: 2012-12-12 02:17

Support

作者: 松本樹    時間: 2012-12-12 06:06

作者: popeyeman    時間: 2012-12-12 06:36

作者: shortboy1    時間: 2012-12-12 14:00

作者: failaw3262    時間: 2012-12-12 19:54

作者: eeyoreeyore    時間: 2012-12-16 13:22

Pls continue writing bro

作者: daluquo    時間: 2012-12-16 23:38

人妻最近有好節目,就係約埋佢D friends打麻雀嘞。平時都有幾隻腳打開,一個係公司男同事,叫佢肥仔啦,另一個就係佢其中一個姊妹,叫佢娜娜啦。先講下background先,其實肥仔一早就想溝娜娜,梗係啦,娜娜個波大同著衫一D都唔孤寒,有時打打下都會扯下旗架!但娜娜之前有個幾穩定嘅男友,而且又厭棄佢肥,所以一路都唔受溝。所以次次娜娜都係同我玩同吹水多。當然,佢兩個都唔知我同人妻嘅關係啦。
今次上去娜娜屋企打,一入屋即刻眼前一亮,娜娜今日著咗件大跌膊嘅鬆身T恤同超短波褲一條,而且仲有D飛釘感覺,佢好可能真空!擺明想分我地心贏錢啦!打打下,我終於忍唔住,咋帝攞野飲,跟手揸住貫冰凍可樂一野車落佢背脊度!佢當然即時大叫同轉身打我啦,但我就好sure佢係真空囉,佢兩粒釘直頭幾乎拮穿件衫!waakaa.....
根住,打打下先發現原來娜娜同條仔散在兩個月有多。肥仔知道當然happy,但娜娜依然唔多穌佢囉。八圈過後係時後晩飯,同休息下。人妻為咗唔想次次都係我同佢去買咁odd同想打救娜娜,人妻就捉咗肥仔一齊落去買。果時娜娜點算下發現佢係大輸家,我就係大羸家,佢即出嗲功,再郁手想搶我D酬馬,我又點會就範?斗纏中,比我從跌膊嘅領口中睇到佢好pink嘅lin頭,我就笑佢,話佢好pink好靚喎!佢意會到我講乜,即刻噤實心口,又要唔輸得話:點只吖,仲好彈手添呀!我即時靈機一觸,叫佢賭債肉嘗!佢就話:你就想....係佢未講完個想字,我已經用我條脷阻止佢講落去。佢唔識得反應,我就得寸進尺,一手欖實條腰,另一手當然試下佢個波係咪真係咁彈手啦,而我隻腳亦冇偷懶,產入佢兩腿中間,磨佢個西。餓咗兩個月嘅佢,己經任由我擺布!
錫到落脛同膊頭時,我就讚佢:衰妹吖,估唔到真係好彈手喎,佢已經係到呻淫緊,因為時間關係,要速戰速決,我二話不說就張佢噤係麻雀抬上,即時除晒佢條波褲同T-back從後進攻再張個波又揸又磋咁。但我冇即時入晒,只插咗半個頭入去,佢已經大大聲淫叫。我問佢:係咪好想我屌你呀?佢就答:喲....係呀....屌我啦.....跟著我就一野入到盡頭,捉實佢條腰,起勢抽插頂到佢扭晒腰同狂叫。一氣呵成15分鐘左右,佢就求我唔好內射。我就問佢:我屌得你high唔high?爽唔爽?佢一路叫一路答話:吖...被你.....呵....屌好.......爽....呀.......  我就話:爽就同我跪低,張開個咀!佢照做,我即刻捉實佢個頭,屌咗佢個咀二三十下度就射晒入佢個咀度!佢清理完,我地仲車咗陣,佢地D晚餐先到,真係超爽!

作者: 主音仔    時間: 2012-12-17 01:24

作者: harry_tang    時間: 2012-12-17 01:33

作者: maverickk    時間: 2012-12-17 09:04

作者: eeyoreeyore    時間: 2012-12-17 09:11

樓主勁!

容許我叫你一聲大佬

作者: ray8733    時間: 2012-12-17 10:45     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: 施依奥    時間: 2012-12-17 11:52

作者: lifa.cpa    時間: 2012-12-17 12:01

作者: daluquo    時間: 2012-12-17 13:33

嘩!我都想同佢兩個來次3P,但以人妻嘅性格都好難咯,此終係人妻,佢唔會想有第三者知道lor.... 但娜娜應可以玩得激D,等我過幾日又Liu下佢先... heeheee......

作者: 熱佩    時間: 2012-12-17 13:37

Support

作者: arthuryau8699    時間: 2012-12-17 14:47

:smile_o12:
作者: Aragosta1    時間: 2012-12-18 20:27

作者: shortboy1    時間: 2012-12-18 20:32

作者: mtvong    時間: 2012-12-18 23:38

嘩~~~又多件 SP !! 羨慕
作者: daluquo    時間: 2012-12-19 09:49

約咗娜娜weekend去打野戰,再update大家

作者: tracychan123    時間: 2012-12-19 10:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)