188Channel

標題: 青蛇, 今世續緣 (第三章: 淫道) [打印本頁]

作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-3 15:23     標題: 青蛇, 今世續緣 (第三章: 淫道)

作者: 無巧不成書    時間: 2012-11-3 20:08

作者: spamna    時間: 2012-11-3 21:25

第二個報到,支持不同作品。

作者: and    時間: 2012-11-4 12:07

都ok既, 但好似有點恐怖, 口味重左D
作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-8 20:13

作者: spamna    時間: 2012-11-8 20:43

Good,好的作品要頂力支持,好好

作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-9 11:54

作者: spamna    時間: 2012-11-9 13:05

引用:
原帖由 東方笑笑生 於 9-11-2012 11:54 發表
謝謝, 不過如你們能給我一些批評的話, 就更好了
笑笑生,首先我唔係叉能住(challenge)你先:smile_13: ,點講好呢?小青係咪妖定係人呢:smile_41: 故事講到小青要換蛇皮:smile_41: 咁就變咗怪異故事,因主題青蛇,今世續緣,我疑為係小青投胎變成人去續緣?或小青在世上活了二千幾年……:smile_13:在今生要攞債 ? 希望你唔好嬲啊:smile_35: 第三集幾時有啊:smile_o12:
作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-9 15:49     標題: 回覆 8# 的帖子

作者: spamna    時間: 2012-11-9 16:00

引用:
原帖由 東方笑笑生 於 9-11-2012 15:49 發表
哈哈, 你這些問題, 故事發展下去會全部有答案
哈哈...我都知會有下着啦

作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-11 11:33

作者: spamna    時間: 2012-11-11 19:57

如果蘇師父替娜娜施法時,多些淫辱手法會好看好多,吸下蘇師父陽具,來增強法力之類,要令到娜娜有種欲拒還迎感覺,慾仙慾死…
如果小青未出手之前,派DADA救娜娜,反被蘇師制伏dada,再給蘇師父再次凌辱一回,小青再出手都未遲,好似變了草草收場。

作者: 東方笑笑生    時間: 2012-11-12 12:10     標題: 回覆 12# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)