188Channel

標題: Final update!~ 我竟然被女病人色誘 #1 #36 #62, 我和 ex #75, #88, #118, #134 [打印本頁]

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 19:44     標題: Final update!~ 我竟然被女病人色誘 #1 #36 #62, 我和 ex #75, #88, #118, #134

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 非巨乳不娶    時間: 2012-10-31 19:45

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 19:53

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-31 07:45 PM 發表
:smile_30:  可能變性
lol
無 check wor, 不過佢無喉核的:smile_44:
作者: 非巨乳不娶    時間: 2012-10-31 19:56

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 20:21

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-31 07:56 PM 發表

:smile_30:  要CHECK陰核
咪玩啦, 工作時真係淫唔到...
作者: 非巨乳不娶    時間: 2012-10-31 20:22

作者: hairylegs    時間: 2012-10-31 20:33

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 20:36

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-31 08:22 PM 發表

:smile_30:   如果俾著我一定做唔長, 做做下飛入廁所:smile_43:
咁當係你份專業, being professional 就唔會亂諗 ga la...
作者: 非巨乳不娶    時間: 2012-10-31 20:37

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 20:57

引用:
原帖由 hairylegs 於 2012-10-31 08:33 PM 發表
我一直以為貼d電導貼紙係胸口皮膚上面,係側邊d姑娘做
原來係外國係咁ge
外國病房無分男女 tim... 最重要自己唔好亂諗野
作者: tsang_jimmy    時間: 2012-10-31 21:01

咁佢又主動再搵你的.. 係咪多謝你.. 再黎多劑呢
作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 21:12

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-10-31 09:01 PM 發表
咁佢又主動再搵你的.. 係咪多謝你.. 再黎多劑呢
有機會, 下集講. 不過無野發生. 我唔會同 patient la...
作者: tsang_jimmy    時間: 2012-10-31 21:14

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-10-31 09:12 PM 發表

有機會, 下集講. 不過無野發生. 我唔會同 patient la...
男人話齋.. 有得食唔食.. 罪大惡極喎
作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 21:28

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-10-31 09:14 PM 發表

男人話齋.. 有得食唔食.. 罪大惡極喎
我唔係聖人... 不過真係有 professionalism 同埋唔好濫用 patient 既 trust lor.....

返工地方開餐, 好易沉船...
作者: 用戶99    時間: 2012-10-31 21:29     標題: 回覆1 #的帖子

好想知下文,十卜。

作者: maverickk    時間: 2012-10-31 21:40

作者: mtr_boy    時間: 2012-10-31 21:57

作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 22:00

引用:
原帖由 maverickk 於 2012-10-31 09:40 PM 發表
我反而想知有無 護士  flirt  你呢 ?  你又會點應付呢 ?

:smile_13:講笑咪有 lor
作者: anglux.lee    時間: 2012-10-31 22:31

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2012-10-31 09:57 PM 發表
part 2 plx
有時無搞野比有搞野更引人入性
因為有更多幻想??
作者: lee1997    時間: 2012-10-31 22:32

Suppot
作者: 船頭呎    時間: 2012-10-31 22:54

作者: evolopex    時間: 2012-10-31 23:16

有時工作關係遇到正女無得食都真係好慘
作者: 的奇    時間: 2012-10-31 23:39

作者: SChan2011    時間: 2012-11-1 00:02

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-11-1 00:11

似乎part2會更吸引!

作者: 一名大食男    時間: 2012-11-1 00:13

作者: therock73    時間: 2012-11-1 00:46

作者: amethyst_23    時間: 2012-11-1 00:49

作者: mtr_boy    時間: 2012-11-1 00:59

作者: Vanlic    時間: 2012-11-1 01:20

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-11-1 03:34

作者: 蘇妲己    時間: 2012-11-1 04:55

作者: Douglas_Wong    時間: 2012-11-1 06:32

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 07:09

引用:
原帖由 蘇妲己 於 2012-11-1 04:55 AM 發表
你都算正淫根子 :smile_o10:
閃開左之後有冇打機機先
佢好返左就 5 係病人, 咪可以發展 lo
我認我係淫... 以前同 ex 可以用淫亂黎形容... 咩激野都玩...
不過, 依家兩年支棒都無用。可能生左銹:smile_13::smile_13:

病人呢味野,真係唔好搞我... 點靚都玩唔起:smile_27:

講真,咁多鬼佬醫生護士... 點會論到我?我只係個斯斯文文, 清靚白淨 o既華人:smile_45:
所以我真係好肯定個女仔係 high 大左... :smile_39:
作者: 鬼王之王    時間: 2012-11-1 07:44

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 08:13

Part 2

其實Part 2 沒有師兄們既幻想刺激...  始終,呢個係現實世界. :smile_39:

當日交更過後,連續 4 日 Day Off。我返工之前,少女已經出院。我亦無左件事。。。直到幾星期後,我o係醫院 canteen 排隊買 lunch 有把聲o係我背面傳o黎:「Hey, how are you?」:smile_41:

「Not too bad, just starving...」我本能上回答。:smile_27:

「Busy busy day ha?」她回應。:smile_13:

我這時才轉過頭,沙啞的答道:「Yeah... exhausted... I will be fine after lunch... 」

這時我才看到眼前的她。長頭髮,slim cut 裇衫,貼身黑色 leggings。。。原來佢 figure 好靚, 無鬼妹 o既肥, 但有應有 o既曲線...

之後落 order,我竟然堂食唔 take away... 我同事一向慣左 o係 staff room 食。因為如果 canteen 如果有人有事, 我一定要上身。。。等食物期間,佢話佢原來返黎去 Detox 門診。坐底食飯時就出事。。。佢只 order 一杯 Latte,所以可以不斷講野。期間佢講左句:「A good massage can relieve your stress.」

「Yea, I love that, no doubt.」我回應

她答:「Guess what?」

「What?」我說。:smile_41:

「 I am a massage therapist, I can help you on that!」她說罷,便給我卡片。。。

我拿在手上,呆左兩秒才懂回應:「Wao... Awesome... that's... that's really cool.」佢之後o既回應真係令我想死 lor!

「You are my special guest... We close at 6, but I can wait for you. To give you a personal massage, which I only do it with my boyfriend.」她淺笑著說。。。

我呆左,我知我塊面同耳仔紅晒。。。唔知點回應。

她笑著說:「You are blushing again, you are so cute. I remember you have something large between legs, hiding in your scrub... I saw it last time, seems large and strong ~」

我更怕羞... 東拉西扯地說「No kidding please, I need to get a bottle of coke... Do you want another cup of coffee?」

「Nah, I gotta go. Will have dinner with my mum.」她依然淺笑...

我鬆口氣:「Alright, will see you around then. Have a nice evening~」

之後無咩特別,都係叫我搵佢等等... 我睇住手上卡片, 上到病房就掉入 rubbish bin... 費事夜長夢多... :smile_27:

作者: cyf122    時間: 2012-11-1 08:24

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 08:45

引用:
原帖由 cyf122 於 2012-11-1 08:24 AM 發表
讚......雖然話掉左入垃圾桶,不過應該都..........:smile_47: :smile_47:
之後仲有撞過一次,不過就 o係街 lor...
我都唔明佢點解認得我...
作者: 1six8    時間: 2012-11-1 09:01

支持支持·

作者: hkairport    時間: 2012-11-1 09:49

Support, what next
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 10:13

引用:
原帖由 evolopex 於 2012-10-31 11:16 PM 發表
有時工作關係遇到正女無得食都真係好慘
:smile_35:講真, 真係好少有高質數女病人...
作者: tsang_jimmy    時間: 2012-11-1 10:20

我覺得真係放工的話.. 不妨走去一試咯

感受一下異地溫柔香嘛:smile_o01:
作者: lifa.cpa    時間: 2012-11-1 10:23

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 10:27

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-11-1 10:20 AM 發表
我覺得真係放工的話.. 不妨走去一試咯

感受一下異地溫柔香嘛:smile_o01:
No la, even 個病人 discharge 左。有 physical relationship 都可以令你無左個牌...

之前見過有師姐分享同 patient 咩咩... 我真係覺得佢好勇...

而且, 我鐘意講廣東話 o既女仔... :smile_44:

雖然我都唔係乖乖仔 ga la, 不過病人我真係接受唔到... 呢個係我底線...
作者: tsang_jimmy    時間: 2012-11-1 10:31

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 10:27 AM 發表

No la, even 個病人 discharge 左。有 physical relationship 都可以令你無左個牌...

之前見過有師姐分享同 patient 咩咩... 我真係覺得佢好勇...

而且, 我鐘意講廣東話 o既女仔... :smile_44:

雖然 ...
我只能夠話, 人地對你有好印象係真係外在吸引.. 而且你咁 serious... 突然間遇到咁的 doctor 可以引起佢對你的好感

事實上, 有冇個牌.. 最緊要係你唔講, 佢唔講...一兩次的 serve 就 okay la.. 最怕係之後有 disturb lol
多數 d 鬼仲 easy come easy go ... 唔會咁煩的
作者: sieramist    時間: 2012-11-1 10:42

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 11:01

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-1 10:42 AM 發表
師兄係醫生?
我係美讀medicine嫁,但我係ER遇到嘅都係燥底,淨係試過俾人throw stuff at me only. 無試過被色誘, jealous!

係咁架喇, 做 E.D. 最多唔係 Code Blue 就 Code Grey... 每個 weekend night shift 都係醉酒 Drug OverDose... 比 Narcan 解毒整醒佢又發 din, 唔比佢又無呼吸. :smile_42:

讀到第幾年呀, 師兄?
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 11:19

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-11-1 10:31 AM 發表

我只能夠話, 人地對你有好印象係真係外在吸引.. 而且你咁 serious... 突然間遇到咁的 doctor 可以引起佢對你的好感

事實上, 有冇個牌.. 最緊要係你唔講, 佢唔講...一兩次的 serve 就 okay la.. 最怕係之後有  ...
我梗係唔會講. Sex 一向我都覺得係兩個人自己既事,要互相專重。

不過,現實世界...其實間中都有呢類 case 要上紀律令訊。我唔想我有份 :smile_43:

再者,除左 professionalism,呢個都係我 bottom line:smile_13:

And... Thanks for your comments, Bro~~~

有時間等我出埋 final, 或以前同 ex 既纏綿故事先。
作者: sieramist    時間: 2012-11-1 12:34

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 12:50

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-1 12:34 PM 發表

我個度code blue 少嫁。其實我心底裡想見識下code pink lol
係,我地weekend night最多咪啲毒友自殘之後黎要morphine or oxicodone. Drug overdose反而少點,alcohol overdose多啲,仲要好鬼臭。最 ...
What is code pink?

妳依家仲 o係 US? US 要讀幾多年?

第一年應該都係讀 basic science jar wor?? 第一個 practicum 就去 ED?
作者: ricky0060    時間: 2012-11-1 13:04

其實幫病人做心電圖..係唔係一定會見到對方乳房?
如果係.我估係香港..呢個職位多數都會用番女護士先得..否則好多女病人會complain
作者: CharlrsKatana    時間: 2012-11-1 13:10

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 13:12

引用:
原帖由 ricky0060 於 2012-11-1 01:04 PM 發表
其實幫病人做心電圖..係唔係一定會見到對方乳房?
如果係.我估係香港..呢個職位多數都會用番女護士先得..否則好多女病人會complain
um... 都幾難睇唔到... 因為電導片要貼 o係胸. 外國做一段時間, 咩 C,D,E,F,G,H 都見過晒... 其實真係唔會亂諗. 你係咪亂諗, 其實病人點會 feel 唔到... 不過 under 30歲既女 patient 其實真係會好少就真.
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 13:17

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2012-11-1 01:10 PM 發表
香港AED 男RN表示香港得Dizziness, hypoglycaemia, decreased GC 阿婆
唔見D.O.俏嬌娃!
Epilepsy, #NOF, Sepsis, Angina, hypo., Gastroenteritis... 肥佬, 衰佬, 啤酒肚。。。 講真, 後生女一個月都唔會有一個。可遇不可求。。。
作者: ricky0060    時間: 2012-11-1 13:23

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 01:12 PM 發表

um... 都幾難睇唔到... 因為電導片要貼 o係胸. 外國做一段時間, 咩 C,D,E,F,G,H 都見過晒... 其實真係唔會亂諗. 你係咪亂諗, 其實病人點會 feel 唔到... 不過 under 30歲既女 patient 其實真係會好少就真.
後生女仔我諗好少會敢去咁樣做檢查...30以上女人..或者慣左啦..對呢種檢查少d尷尬..正如去睇婦科一樣..
作者: sieramist    時間: 2012-11-1 13:28

作者: Vanlic    時間: 2012-11-1 13:33

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 13:39

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-1 01:28 PM 發表

Code pink = baby abduction

4 years

係呀其實頭兩年都係basic science, 但我係ER有自己research所以成日會係ER出入

baby abduction 有咩咁好睇...??

Research on what?
作者: 33083391    時間: 2012-11-1 14:52

作者: Mald    時間: 2012-11-1 15:37

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 15:53

引用:
原帖由 Mald 於 2012-11-1 03:37 PM 發表
you didnt put your career in jeopardy.  that could've been a trap would you've gone to her place.

a similar court case happened before in hk, the doc said it was his client seducing him in the fir ...
Exactly! That's why I am so conscious about this issue~
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-1 16:28

Part 3

其實 part 3 係我最後一次見佢。Part 2 既大約一個月後既 Friday,係小弟o既 last day。 Off duty 後,就同班同事去左間露天 bar飲野 farewell 我。講真,其實我唔鐘意煙酒。但係大家約我,唔去又好衰...就硬住頭皮去 (我成幾年無落過 Bar 架喇)...

其實小弟做野個 town好細,根本無幾多間 bar。可能我真係少飲酒,2 杯 cocktail 未夠就少少 Wing... 傾講期間,同事話我知有個女仔好似係咁望住佢。我轉頭,原來就係之前個少女...

我行過去寒暄幾句,佢好似好開心咁。可能我 Wing Wing o地,望住佢對眼我不自控講左句:「You are adorable... 」

之後佢一手攬住我頸,微笑一下。o係我耳邊說「Am I?」然後又攬我條腰...我又同佢一樣,雙手放一樣位置... 額頭掂額頭,鼻尖輕輕碰鼻尖。我閉住眼。。。

好彩我班同事即刻有人大叫,令我定一定神。我好溫柔咁講:「Don't take any party drugs anymore, not good for your health.」

「You are so sweet, you care about me?」她回答

「 I want you healthy and happy, sweet heart」我回應

她微笑道:「I won't do that anymore, darling. 」然後輕吻我咀角一下。

我輕輕吻過她的額頭,說著「Sweet. Enjoy the rest of your night, sweet heart.」我便回到同事堆中...

-------------------------------
Sorry, 無大家期待既性愛片段... :p

Maybe 我下次出我同 ex 既淫亂生活 :smile_44:
作者: 2036絕    時間: 2012-11-1 17:42

很好很好.
作者: nglineline    時間: 2012-11-1 19:31

作者: 用戶99    時間: 2012-11-1 21:14     標題: 回覆22 #的帖子

冇下文真係有點可惜

作者: noel_hei    時間: 2012-11-1 21:44

作者: sieramist    時間: 2012-11-2 00:36

作者: yy830    時間: 2012-11-2 01:43

Good post
作者: Hisdick    時間: 2012-11-2 04:13

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-11-2 06:26

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2012-11-1 04:28 PM 發表
Part 3

其實 part 3 係我最後一次見佢。Part 2 既大約一個月後既 Friday,係小弟o既 last day。 Off duty 後,就同班同事去左間露天 bar飲野 farewell 我。講真,其實我唔鐘意煙酒。但係大家約我,唔去又好衰.. ...
車:smile_38:
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 06:37

引用:
原帖由 noel_hei 於 2012-11-1 09:44 PM 發表
C兄,你還在外國?

係呀,不過下星期終於返黎 lu~:smile_13:
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 06:39

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-2 12:36 AM 發表

我個research is on seductive drugs, propofol and ketamine. 我同我mentor想figure out whether propofol alone is better or a combination of propofol and ketamine is better.

我想睇下child abduction ...
How is the result so far? And what is the sample size?

what.... If the child really abducted, that will be a very sad story... Probably be sold to other countries...
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 06:42

引用:
原帖由 Hisdick 於 2012-11-2 04:13 AM 發表
It's a great post doc!
I'm not in your profession.
If I experience the same few years ago, I guess I would do exactly of what you have done.
But I guess I changed in recently years, being more pro- ...
But I love sex tho :smile_44:

If I have the opportunity again, I will have the same decision. However, my heart somehow wants to have a go...
作者: 松本樹    時間: 2012-11-2 07:38

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 07:46

因性而有愛,係最好形容小弟當年同 ex o既方法。我當年仲好純... :smile_35:

Y 頭髮長長,斯斯文文,有少少似張柏芝。佢係保險 agent,長期著 suit。第一次約會,就係佢晚飯比 plan 我。當晚我無任何邪念,不過發現 Y 笑得好甜,好專注聽我講野。就算我只係講無聊笑話

食完飯我送 Y 返屋企,點知就埋下伏線。去到屋企樓下公園,佢話唔想上樓。我地就 o係公園傾計,天南地北,無所不談。又好似小朋友咁玩。記得佢行平衡木企唔穩,跌落我到。我一手攬住佢,一手就揸住軟淋淋 o既地方。之後我面都紅晒,立刻放手。 Y 就笑住講唔該,話我得意。

到差唔多 04:00,我就話:「夜喇,要訓覺喇妳。」

Y 貶貶咀:「好啦,不過你會陪我搭 lift 嘛?」

「好呀,不過上到去妳就要入屋休息 ga la!」我溫柔地說

上到去,Y 叫我陪佢出 lift。我咩都無諗就跟出去... 行到走廊盡頭,有兩個單位。 Y  o係我耳邊講:「估下邊間係我屋企?估中就獎勵你!」

「咩獎勵先?」我唔經大腦,本能地回應。

「嘻~ 咩都得。」Y 可愛地說

可能我太倦,也想不到邪念。「這間?」我便隨手一指地說。:smile_19:

「真的嘛?諗清楚?肯定?」Y 說

我手指另一個單位答道:「o個間? 我估o個間。」

Y回應:「 arm 喇,我要比個獎勵你 tim。。。你想要咩? 」

「我依家咩都唔要住,要妳入屋沖涼訓覺。 Sweet night ~」:smile_40:

之後就落樓坐的士,一上車 Y 就打黎話我知... 佢好乖,依家慢慢除衫沖涼... :smile_27:

--------------------------------
下集會係後樓梯做身體檢查...
:smile_13:

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 08:56

引用:
原帖由 nglineline 於 2012-11-1 07:31 PM 發表
haha wait for exciting part
will have it from next update:smile_13:
作者: hkairport    時間: 2012-11-2 09:14

Support, continue
作者: MbAmAn    時間: 2012-11-2 09:38

作者: !Will    時間: 2012-11-2 10:10

good and share more about ex
作者: 2036絕    時間: 2012-11-2 13:21

如果開新的講會好D,唔洗次次睇到咁後..
作者: pinkpinkpinky88    時間: 2012-11-2 14:02

作者: sieramist    時間: 2012-11-2 14:17

作者: YanD2012    時間: 2012-11-2 14:40

Sweet memories

Keep sharing more:smile_40:
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 15:48

引用:
原帖由 sieramist 於 2012-11-2 02:17 PM 發表

So far ketofol is better than ketamine or propofol alone. But further tests are needed to be approved by the USDA.
We are doing a double bonded research, so both the docs and patients don't know ...
You can see much more stuffs in pre-hospital events. I went into fire scene, a major one... anyway... So much unexpected stuffs in pre-hospital settings.
作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 15:50

引用:
原帖由 YanD2012 於 2012-11-2 02:40 PM 發表
Sweet memories

Keep sharing more:smile_40:
Not sweet as yours~

I will update if my post reaches Page 7 or 8 la..... If nobody is interest... no point to type it out  =[

作者: nglineline    時間: 2012-11-2 19:01

作者: 綠燈俠    時間: 2012-11-2 19:04

作者: anglux.lee    時間: 2012-11-2 19:17

o個程的士車程特別長。。。 Y 由除裇衫褸開始講,到Bra 解扣,然後條裙既拉鍊,絲襪,T-Back...... 係!佢竟然話我知條白色T-back 濕左 lor!? 想點:smile_27:

唔知好彩定唔好彩,Y 開水就要收線喇。之後幾日就間中 SMS,講電話。有一晚, Y 半夜好嗲咁打比我:「我掛住你添,想見你。」

「下?好夜喇 wor?妳落得街咩?」我答:smile_13:

Y 好小鳥依人 ge 聲回應:「都得既... 不過都係唔好喇,你要返工。其實,我好鐘意你把聲。陪我講電話都夠喇~」

其實,我知我係自誇...不過真係好多女仔講過我把聲好聽:smile_13:

我回應: 「雖然我唔怕黑,但其實我係怕凍架... 我... 依家除晒衫, 其實準備沖涼...」:smile_42:

Y答:「我要睇!!」

我當然 say no, 話沖完快快趣趣搵佢就收線。其實我係換衫揸車搵 Y。。。去到佢樓下,經過 7-11,當然買定少少血野:smile_44: 。之後就打比 Y, 比個 surprise 佢。Y 就咁一件長身羽絨就落左樓,但係因為當時冬天好凍,佢就帶左我去後樓梯傾計

傾傾下 Y 話凍,我就除左件外套比埋 Y,再攬住佢講:「我曾經學過,當兩個人好凍既時候,交換體溫係最保暖架!」

Y打左我胸口一 o下,講左句:「你好曳。不過我要暖手。。。」

「妳合埋眼啦,我褲袋入面有樣o野好暖 o架~~」講完,我之後就輕輕捉住 Y 隻手入褲袋。。。心諗頭先好彩去左 7-11   

Y就面都紅晒,直至佢隻手入到我褲袋。。。 Y 輕輕叫左一聲,問我:「eeee......好衰呀你,不過好暖。咩黎架?」隨後就拎左佢出黎。。。  無錯,係個暖包!我怕 Y 凍,就去7-11買定幾個。 Y 知道我 o既心意,好甜咁對我笑。我?當然電暈左啦!:smile_27:

「你企起身先啦!」 Y 說

「下??」我不明所以:smile_41:

之後 Y 面紅紅地說:「我想企 o係到攬住... 凍凍」:smile_13:

我就叫 Y 合上眼,之後我從後攬住 Y。一隻手攬住腰,攬到好實。弟弟剛好貼住 Y o既 Pat Pat。另一隻手臂跨過 Y 胸口,我掌心手指輕輕掃 Y 塊面同耳仔。然後就 o係 Y 耳邊輕輕呼吸,綿綿輕訴:「妳。。。點解咁甜 ge...?」

-------------------------------------------------------
有人有興趣先繼續啦,襯我 Day off
作者: Happy_Yu    時間: 2012-11-2 19:51

作者: nglineline    時間: 2012-11-2 19:57

作者: chesterena    時間: 2012-11-2 20:05

good story, support !
作者: bjack310    時間: 2012-11-2 21:36

作者: 綠燈俠    時間: 2012-11-2 22:07

作者: 33083391    時間: 2012-11-2 23:44

作者: 洗碗男    時間: 2012-11-3 00:48

作者: 大莊殺手    時間: 2012-11-3 01:39

作者: 的奇    時間: 2012-11-3 02:14

作者: fai125    時間: 2012-11-3 03:00

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-11-3 03:43

Good 快d再出

作者: joe1085hk    時間: 2012-11-3 07:09

haha
i have interesd

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)