188Channel

標題: 做得雞就唔好怕X大! [打印本頁]

作者: kitarolo    時間: 2012-8-18 02:31     標題: 做得雞就唔好怕X大!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kitarolo    時間: 2012-8-18 02:33

阿Cat一邊啜住睪丸(因為太大只能用嘴唇吸住半邊)
一邊用指甲撫摸廣的大腿內側,睪丸不受控的震動起來,
然後扮無知地問 「呢粒咩嘢嚟架,好似仲有另一粒噃」

「再撩我忍唔到啦!」換轉成雙手用指甲掃弄之下,大隻廣
全身抖震後終於脫下內褲---足有七吋長,龜頭大如雞蛋的巨棒
彈出來「你又話做吹……快啲同我含腸!你做咩咁驚呀,我高六呎
條嘢大啲好奇呀?你日日都見十幾隻雀啦!」   

「戴咗套先至吹……好嗎?」根本大得不可能放入口內,Cat
以為可令他「有得睇無得食」現在變成只想拖延一下時而不知
所措。巨棒的脈搏仍跳動,主人已不耐煩「戴條命呀,你有套啱我用咩,
平時啲套箍到我好痛,撩興我無得唔吹,我玩女從來唔用套架」   

實際可以做的,只能用舌尖舔龜頭,顯然無法滿足他而毫無反應,
反而再用手玩弄睪丸,就令他喘氣呻吟,猛烈掙扎。

似乎Cat已經發現他的睪丸遠比龜頭敏感,所以一路輕撫之下,
漸漸變成一隻手握住一粒,而沒有再理巨棒「上次有人上嚟攪事,
個八婆踢你細佬,你無事不特止仲一巴星走佢,頭先我打你個袋又
唔痛,係唔係條牛仔褲厚先無事咋?」  

「唔知而家直接揸,仲要兩粒一齊,會唔會痛到條Jer
即刻縮丫嗱……」本來陶醉中的他醒過來「你夠膽
試下丫,打柒你架」「唔好咁惡啦,你越係咁,我越係想---揸!」   

慘叫一聲後,大隻廣從梳化跌到地上,用手掩住
劇痛的「蛋蛋」十多秒後仍不能發聲(男孩子自己想象
一下……)正想爬起身又痛得再次跌下,身體蜷縮「我X你老X……」     

「仲扯到咁恆痛極有限啦」為免他痛到失去常性,Cat用快速
打槍手套弄巨根,希望為剛才的一時貪玩「補鑊」

一邊有「新法妹」打飛機,自己也不忘輕揉自己
的睪丸,但仍是隱隱作痛。Cat撥開廣的手,希望呵護
一下先前重創的雙球,「我怕咗你,唔好摸我粒蛋呀……」

「你咁大舊,都要求我?講真我平時又唔可以咁樣
揸啲客,等你彈我Bra帶彈得咁過癮丫嗱……你條嘢
出水噃,等我同你好似搓Cream油均成個頭頭丫」   

無奈龜頭太大,而且也差不多到了發射時候「不如等你
射嘅時候再揸你個袋丫」嚇到六呎高的廣,如同被槍指頭
「求下你……求下你真係唔好,充晒血先嚟揸,我成個人俾
晒你啦……頭先我以為自己會死架」  

「哈……你喊呀?唔係掛」其實係剛才真的痛到流眼水,
所以看來眼角有淚痕,大隻廣失去平日威武「平時呢你就
係威係勢,唔怪得你話從來都唔俾女摸你個袋啦」

如果射精一刻而被捏……的話,真的痛不欲生,所以他完全
不作聲,任由高速套弄的手之中發射。貯了近兩周的份量果然
驚人「你碌炮……咇成20下仲有嘢出,好多客五下就流都唔流
多滴,後生仔係勁啲」

包房內一陣腥味,白色裙子沾了精液也問題不大,因為環境黑暗
並不易發覺,乾了還是會繼續被使用的,電腦螢幕甚至連Cat的手機
都有一堆白汁「部8910i係前幾日先冧掂個客送俾我,而家叫我點拎
去整……連貪食蛇都無得玩!」     

「食得咸魚抵得渴,做得雞就唔好怕柒大!
你部Nokia電話,根本就係用男人嘅精換番嚟」

(~完~)

作者: Alex.Choi    時間: 2012-8-18 11:23

作者: kuen0213    時間: 2012-8-21 01:21

作者: peterchan0901    時間: 2012-8-26 15:19

作者: e7754977    時間: 2012-8-26 16:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)