188Channel

標題: [原創色文] 新納粹的性虐列車 (今次頗為失準 , 但#3挺有趣的) [打印本頁]

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-17 18:01     標題: [原創色文] 新納粹的性虐列車 (今次頗為失準 , 但#3挺有趣的)

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-17 18:02

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-17 18:03

作者: spamna    時間: 2012-8-17 22:10

美林娜同拉齊亞一同咬斷賀利夫和莫科蘭高雞巴,來個同歸於盡。

作者: 劉三貴    時間: 2012-8-18 05:34

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-18 12:48

作者: spamna    時間: 2012-8-18 20:43

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 18-8-2012 12:48 發表
兩者 , 前面寫得唔好就算拉 , 但#3我自己覺得幾有趣 , 睇完可唔可以比少少議見???
盧盧兄,#3 part 有少少噁心耶,唔關故事或寫作問題,係我接受到玩屎耶,如果再凌辱再勁D,拳交都可以,條女就慘囉

作者: forevereden    時間: 2012-8-18 21:13

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-19 08:31

作者: spamna    時間: 2012-8-19 08:46

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 19-8-2012 08:31 發表
我咪話我屎尿破禁後 , 忍唔住寫要狂寫屎尿咯:smile_47不過今次應該最後一次 , 下次會正常番)
唔好意思先,係我受唔到姐,曾經都睇架仔三仔玩過屎之後,真係頂唔順囉,你想一下,一劈劈杰撻撻D起身上,條女唔臭,男都難頂喇,原全無男女之歡,飲尿都可以接受,下次試下拳交,咁耐色文未曾出過拳交,等你下編,以上個人意思,盧盧兄、大家唔好嬲耶。

作者: forevereden    時間: 2012-8-19 10:41

作者: FunG.0.    時間: 2012-8-19 23:20

作者: u157    時間: 2012-8-20 00:06

作者: kelvin8773    時間: 2012-8-20 00:46

作者: playmaster    時間: 2012-8-20 14:16

作者: playmaster    時間: 2012-8-20 14:16

作者: kuen0213    時間: 2012-8-21 01:15

作者: dreamin'gal    時間: 2012-8-22 14:17

作者: LKFHK    時間: 2012-8-24 07:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)