188Channel

標題: [原創色文] 插爆假專業婚姻導師 [打印本頁]

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-7-28 17:58     標題: [原創色文] 插爆假專業婚姻導師

作者: superman369    時間: 2012-7-28 19:47

作者: spamna    時間: 2012-7-28 20:04

玩後面玩到標屎,嘩…髒骯凌辱,慘慘慘

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-7-29 08:10

作者: spamna    時間: 2012-7-29 09:25

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 29-7-2012 08:10 發表
其實係小弟岩岩係上篇 "千金小姐之羞恥調教" , 打破左自己寫糞出尿出文既心理關口 ,
所以忍唔住大寫特寫:smile_47S兄會覺得這太變態嗎???:smile_35
唔係…不過…好似臭『雀』,爆後梗係唔戴套玩開心好多,當雞巴抽回出來,龜頭黏上少許啡色液體,再用導師前面濕濕淫洞清洗雞巴後,再擠去女導師口腔亂搞着,估唔到好導師更加猴禽地啜我雞巴不特止,還來一招深喉?倒轉令我欲化不能,導師眼神像說凌辱我吧凌辱我吧……

作者: Mastermind007    時間: 2012-7-29 18:43

作者: wowslung    時間: 2012-7-30 07:21

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-7-30 17:52

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-7-31 07:20

作者: superman369    時間: 2012-7-31 07:36

作者: spamna    時間: 2012-7-31 10:27

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 30-7-2012 17:52 發表
... 唔知你有無感覺 , 我寫色文果時 , 腦裡會幻想成個畫面出來 , 而且會自己代左 , 當我寫到標屎果刻 ,
我對於幻想果個畫面 , 都仲係有少少覺得嘔心 , 所以主角立即塞入女主角口中:smile_35嘔心點解又要寫呢個情節 ...
盧盧兄,我都未寫過呀,不過早十幾年睇過一庚,一次咁多日本仔同女優玩屎同做埋,嘩……直頭睇到想嘔同感覺聞到D屎臭,我諗日本仔用朱古力做效果,不過睇了三十分鐘頂唔住,隻碟棄垃圾筒去,女優將屎塗上身體總笑得出,我…暈啦

作者: spamna    時間: 2012-7-31 10:30

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 31-7-2012 07:20 發表
應該不至令人難以置信吧 ... :smile_35:
文中前後幾次講女主角應該嗆左藥 , 所以其痴態唔係完全因為佢淫 ,
而係嗆藥嗆到迷迷糊糊 ... 聽過好多E種女人/女仔 , 第二聽醒番都係斷片 ,
連男主角係咩樣都唔記得~~
有時女人雙重性格,日頭斯文,夜晚就侯禽。

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-7-31 15:35

作者: forevereden    時間: 2012-7-31 20:17

作者: 盧盧大將軍    時間: 2012-8-1 09:35

作者: DannyYiu13    時間: 2012-8-1 15:03

作者: Mastermind007    時間: 2012-8-1 19:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)