188Channel

標題: 石聾大班會所 [打印本頁]

作者: glue123    時間: 2012-7-5 11:20     標題: 石聾大班會所

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 副主席    時間: 2012-7-5 11:22

作者: ArMinh    時間: 2012-7-5 12:42

作者: glue123    時間: 2012-7-5 12:46

擺明hug 9 我, 好撚反感機場葉問
作者: 權王    時間: 2012-7-5 13:28

作者: sogoodlampard    時間: 2012-7-5 13:40

作者: 香港雞蟲    時間: 2012-7-5 14:23

引用:
原帖由 glue123 於 2012-7-5 11:20 AM 發表
去揾朋友食飯,散水后一條友,唔想甘撚快回香港,周圍睇下有無足仔或者休閒啦,見到一間叫大班, 上去試下升空啦, 叫個228套餐, 條女話228唔推屎忽,算, 轉268, 都系求其推左幾分鐘,轉身我即時渣下波先, ...
唔比渣波:smile_42: :smile_42:
作者: stephent    時間: 2012-7-5 14:28

作者: glue123    時間: 2012-7-5 16:20

引用:
原帖由 stephent 於 2012-7-5 02:28 PM 發表
呢間野我都去過,真係吾值去,2百幾,打多次機都話吾得,把能.
打多次我就唔洗, 都已經凸出北半球,甘都唔比摸就真系想殺人
作者: 大眼睛TP    時間: 2012-7-5 16:32

作者: stephent    時間: 2012-7-5 16:35

作者: 中港澳骨王    時間: 2012-7-5 17:42

作者: littlelion2046    時間: 2012-7-5 18:21

作者: pccw123    時間: 2012-7-5 19:52

引用:
原帖由 glue123 於 2012-7-5 11:20 AM 發表
去揾朋友食飯,散水后一條友,唔想甘撚快回香港,周圍睇下有無足仔或者休閒啦,見到一間叫大班, 上去試下升空啦, 叫個228套餐, 條女話228唔推屎忽,算, 轉268, 都系求其推左幾分鐘,轉身我即時渣下波先, ...
打巴佢啦,正嗅西。。
作者: stephent    時間: 2012-7-6 10:01

作者: RHKP    時間: 2012-7-6 23:00

作者: 大眼睛TP    時間: 2012-7-6 23:28

作者: nansh118    時間: 2012-7-6 23:40

作者: 高文    時間: 2012-7-7 02:14

引用:
原帖由 glue123 於 2012-7-5 16:20 發表

打多次我就唔洗, 都已經凸出北半球,甘都唔比摸就真系想殺人
唔俾摸我建議你揸爆佢!:smile_30::smile_30:
作者: 7號球衣的中場    時間: 2012-7-7 02:19

作者: 孟波    時間: 2012-7-7 02:52

作者: 007star    時間: 2012-7-7 11:44

作者: ATP    時間: 2012-7-7 12:18

正所謂唔好又一餐

作者: gabmen    時間: 2012-7-7 22:58

作者: glue123    時間: 2012-7-7 23:55

我發現我成日比女欺負,我之前第一次去芙仔條女都唔比我摸,呢D場唔比摸投訴得唔得呢:smile_41:
作者: cyruscc    時間: 2012-7-8 00:03

作者: glue123    時間: 2012-7-9 09:28

引用:
原帖由 cyruscc 於 2012-7-8 12:03 AM 發表
樓主應該去對面橋底間古典浴足或西湖奧斯海萊嘛~~
我對足浴有興趣呀, 有無口爆大餐食
作者: 失望之星    時間: 2012-7-9 09:31

作者: sex709394    時間: 2012-7-11 23:16

作者: glue123    時間: 2012-7-12 09:24

引用:
原帖由 sex709394 於 2012-7-11 11:16 PM 發表
我只想講我去左四次,第一至三次都冇野玩(因為佢地話係正場),第四次係裝修後佢地話有港式推油,味試試叫來.又ok打机時任摸連西西都出水,不過可能我好彩.
系好多因數,肯定唔系條條女得, 仲要睇條女心情, 按的時候交流得好唔好,溝女有2手的人自然容易好多,條女都少D抗拒,我就系溝唔到女果種,所以都系索性去桑拿或快餐好撚過

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)