188Channel

標題: 藍X灣8....魔笛追魂 [打印本頁]

作者: uyou    時間: 2012-7-5 02:01     標題: 藍X灣8....魔笛追魂

作者: sogoodlampard    時間: 2012-7-5 02:06

作者: uyou    時間: 2012-7-5 02:11

作者: 一聲嘯    時間: 2012-7-5 04:20

作者: jordansiu    時間: 2012-7-5 07:35

可唔可以詳細講下玩咩同幾錢?

作者: Tck13032011    時間: 2012-7-5 08:56

引用:
原帖由 jordansiu 於 2012-7-5 07:35 AM 發表
可唔可以詳細講下玩咩同幾錢?

我都想知 :smile_13:
作者: 權王    時間: 2012-7-5 09:03

作者: 香港雞蟲    時間: 2012-7-5 09:36

引用:
原帖由 uyou 於 2012-7-5 02:01 AM 發表
好耐冇出动..近近地去咗水立方隔離藍X灣試咗個8號...去到都几夜.以為8番早唔係到点知完來仲加緊班..等咗一陣8妹嚟咗..細細粒..个樣就唔似陳雅倫喇但絕對可爱 ...
環保吹??:smile_41: :smile_41:
作者: 香港雞蟲    時間: 2012-7-5 09:38

引用:
原帖由 uyou 於 2012-7-5 02:11 AM 發表

兩舊幾水,你自己可能去證實下,如果真係唔掂衹能講我話介紹錯畀你
全程兩舊幾水咁平??:smile_14: :smile_14:
作者: littlelion2046    時間: 2012-7-5 09:50

作者: stephent    時間: 2012-7-5 10:00

作者: wallace09    時間: 2012-7-5 10:05

作者: HoYinOne    時間: 2012-7-5 10:49

幾錢落樓

作者: HoYinOne    時間: 2012-7-5 10:51

ching 你知不知水立方 D 女 有無這個玩法 和收幾$?

作者: Song-1    時間: 2012-7-5 14:38

作者: 大眼睛TP    時間: 2012-7-5 16:51

作者: 熱9    時間: 2012-7-5 18:47

作者: 金剛不壞    時間: 2012-7-5 19:46

報稱只係額外~唔係個個技能都有~
實際個場係機餐同波推姐=.=
好彩搵到個有增值姐~服務~技師都係人夾人緣//
作者: JJ-Armani    時間: 2012-7-5 20:20

作者: xobb2003    時間: 2012-7-6 00:51

作者: laiallenhk    時間: 2012-7-6 07:38

呢間我都去過~~~亦聽聞過8號既獨門絕技~~~~但兩次去都同佢無緣~~~~~~:smile_o16: :smile_o16:
呢個場268 免小費:smile_o12:
其他仲有好幾位出名既js , 其餘既就要睇ching好唔好彩啦~~~
我第一次去既js唔錯~~~仲俾我隔底底磨爆佢~~~~第二次個js就唔ok啦~~~趕時間收工咁
作者: pnspns    時間: 2012-7-6 08:30

我上次係呢個場玩左腳交炸。。。

作者: UNEMPLOYED126    時間: 2012-7-6 11:03

作者: KONGK12    時間: 2012-7-6 17:19

作者: 孟波    時間: 2012-7-7 03:11

作者: laiallenhk    時間: 2012-7-7 06:14

引用:
原帖由 KONGK12 於 2012-7-6 05:19 PM 發表
請間系未福田口岸個間?
無錯~~~好似依家轉左手~~~d囡囡都係做左兩個月
作者: uyou    時間: 2012-7-7 19:02

作者: uyou    時間: 2012-7-7 19:03

作者: garysiuhung    時間: 2012-7-7 20:27

作者: milk27    時間: 2012-7-7 21:02

作者: ATP    時間: 2012-7-8 07:42

咁好彩?

作者: 紀仁晏    時間: 2012-7-8 10:36

作者: himan06    時間: 2012-7-8 13:53

試过你就知------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->死!
作者: uyou    時間: 2012-7-8 15:22

作者: simonhing99    時間: 2012-7-8 16:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)