188Channel

標題: 鬼鼠機數問 [打印本頁]

作者: krischan    時間: 2012-7-4 20:08     標題: 鬼鼠機數問

作者: sogoodlampard    時間: 2012-7-4 21:13

作者: 高文    時間: 2012-7-4 21:13

1)最好就出前傾定:smile_38:

2)照計:smile_38:

3)通常出左js會第一時間幫你清理,但冇咩可能搞到一褲都係喎!

4)通常做part 2既時候會幫你打出:smile_38:

作者: sogoodlampard    時間: 2012-7-4 21:14

作者: Jack_boy    時間: 2012-7-4 21:33

引用:
原帖由 krischan 於 2012-7-4 08:08 PM 發表
1. 一次一張毛伯伯, 定係出前傾定?
2. 一時血氣方剛出咗, 點計? 照計
3. 出咗, js幫你清理? 自己著衫出房間外的廁所清理??  
 但一褲都係喎?? 你平時著住褲 打??!
4. 通常呢, js會幾時幫你出呢?

唔, 即係咁, 我都知問題低能, 但係 ...
基本上係個JS 同你按摩果時,佢會問是否經常來按摩 ~  探你路!
佢會考慮是否聊你 要唔要打出,果時就要傾好價錢了!
本身你係背住房門的,而佢又會時不時 望住個門口 ~
會用毛巾蓋住你下身[所以又叫 床尾鬼鼠機],有時又會唔比你 觸摸佢的!!
之後會用紙巾同你清潔,你鐘意可以自己去洗手間清潔一下。

作者: krischan    時間: 2012-7-4 23:15

作者: 香港雞蟲    時間: 2012-7-9 08:56

引用:
原帖由 krischan 於 2012-7-4 08:08 PM 發表
1. 一次一張毛伯伯, 定係出前傾定?
2. 一時血氣方剛出咗, 點計?
3. 出咗, js幫你清理? 自己著衫出房間外的廁所清理??  但一褲都係喎??
4. 通常呢, js會幾時幫你出呢?

唔, 即係咁, 我都知問題低能, 但係 ...
除褲打飛機,點會一褲都係喎??
作者: ac18    時間: 2012-7-11 18:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)