188Channel

標題: 小心陰濕SN場 [打印本頁]

作者: 淫J    時間: 2012-7-3 14:39     標題: 小心陰濕SN場

作者: littlelion2046    時間: 2012-7-3 14:42

作者: Jack_boy    時間: 2012-7-3 15:31

引用:
原帖由 淫J 於 2012-7-3 02:39 PM 發表
而家可能生意唔好, D場會用盡哂D陰濕招, 呢排我試過上之前打電話開過有呢條女之後先搭車上, 上到去入左去佢又話無, 一次去永X, 一次去湖貝既港X, 上到去佢又賴我唔call鐘先, 前者肯俾我免費走, 後者黑哂面想同我理論 ...
要搵果個JS, 緊係直接打電話比果個JS啦 ~
個JS轉左場,果個場都仲可以話佢上緊鐘!!

作者: Song-1    時間: 2012-7-3 15:40

作者: 權王    時間: 2012-7-3 15:46

作者: 淫J    時間: 2012-7-4 02:30

作者: qas123    時間: 2012-7-4 02:54     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 港燦茶餐廳    時間: 2012-7-4 03:24

作者: 查篤撐    時間: 2012-7-4 03:34

作者: 淫J    時間: 2012-7-4 03:38

作者: 港燦茶餐廳    時間: 2012-7-4 07:38

作者: 淫J    時間: 2012-7-4 10:46

作者: earth008    時間: 2012-7-4 11:48

引用:
原帖由 淫J 於 2012-7-4 02:30 AM 發表

都未識個JS點打呀
佢意思系睇住廣告相打飛機:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: darthluke    時間: 2012-7-4 13:47

師兄  你果D乜場來?要登記証件?:smile_30:
小弟係大陸玩左拾幾年,都未試過登記証件 (某部份正骨除外)
所以提醒吓各位師兄,係大陸除非必要,唔好除便比証件人登記呀:smile_34:
作者: 淫J    時間: 2012-7-4 13:52

作者: 大眼睛TP    時間: 2012-7-4 13:56

作者: 中港澳骨王    時間: 2012-7-4 14:01

作者: hung939495    時間: 2012-7-4 14:01

作者: Jack_boy    時間: 2012-7-4 16:03

引用:
原帖由 淫J 於 2012-7-4 02:30 AM 發表

都未識個JS點打呀
個JS 唔認識,咁你又識搵佢?!
你唔係咁天真 信埋 d 廣告雜誌,會以為 真有其人??!
有的話 係你有嫖運,無 咪執過其他囉 ~
作者: glue123    時間: 2012-7-4 17:39

呢D野系大6經常發生啦見怪不怪,我有次搬家私去另一個地方,搬到落樓下,搬運佬話唔知甘大件要加錢, 唔加就走人,自己抬返上樓,拒老味大6好興呢招
作者: jjfun    時間: 2012-7-5 10:31

引用:
原帖由 大眼睛TP 於 2012-7-4 01:56 PM 發表
一入門口就喺前台問咗條女喺唔喺度先,
唔好俾証件佢登記,
亦唔好入更衣室沖涼,
唔喺度就轉身走人乜都冇做過佢可以收你乜嘢錢 ?  :smile_34:
.......師兄所言甚正確........
作者: jjfun    時間: 2012-7-5 10:36

引用:
原帖由 glue123 於 2012-7-4 05:39 PM 發表
呢D野系大6經常發生啦見怪不怪,我有次搬家私去另一個地方,搬到落樓下,搬運佬話唔知甘大件要加錢, 唔加就走人,自己抬返上樓,拒老味大6好興呢招
.......我非常幸運,住在香港。........
作者: 躺在草地看星星    時間: 2012-7-9 13:31

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)