188Channel

標題: 小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38 [打印本頁]

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 00:37     標題: 小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jonasholmes    時間: 2012-5-16 00:48

咁等你出Post喇:smile_40:
作者: 畢仁    時間: 2012-5-16 00:49

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 00:50

經常出trip 真空出街真系太舒服了
不用局住曬,同埋我發現我現在真系喜歡上比人望的感覺
走光比人睇,自己變成center of attention, 那種感覺原來是會變本加厲!
我最近著衫有了更多的改變!我覺得我越來越有自信!

天氣咁熱,平時我在屋企的時候,要不是只穿背心,就是唔著
反正基本上系無人睇到的。我開始在香港也放膽了很多,
露bra露under同唔著bra 出街的次數越來越多。
開始也在人小的沙灘除bra 曬太陽。。。。。。
作者: 彼絲妮雅    時間: 2012-5-16 00:53

作者: 灰色太狼    時間: 2012-5-16 00:53

作者: 迪拉''回樂    時間: 2012-5-16 01:00

撐... :smile_38:
作者: simon181819    時間: 2012-5-16 10:22

作者: jacklees    時間: 2012-5-16 11:04

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-16 12:50 AM 發表
經常出trip 真空出街真系太舒服了
不用局住曬,同埋我發現我現在真系喜歡上比人望的感覺
走光比人睇,自己變成center of attention, 那種感覺原來是會變本加厲!
我最近著衫有了更多的改變!我覺得我越來越有自信 ...
去邊個沙灘呀?我都有經常去裸曬

作者: jacklees    時間: 2012-5-16 11:06

引用:
原帖由 simon181819 於 2012-5-16 10:22 AM 發表
請問邊個沙灘人少D,我只係在大清,中灣,南灣,長沙除Bra曬太陽!
係西貢外島除曬都冇人理架!我都經常去同去長沙

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 12:07

引用:
原帖由 simon181819 於 2012-5-16 10:22 AM 發表
請問邊個沙灘人少D,我只係在大清,中灣,南灣,長沙除Bra曬太陽!
我一般去南灣。

作者: 差差蚌    時間: 2012-5-16 12:14

作者: Squirrel123    時間: 2012-5-16 12:18

Hi, 十卜十卜
作者: snowman122664    時間: 2012-5-16 15:09

作者: payboy168    時間: 2012-5-16 16:59

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 17:11

引用:
原帖由 payboy168 於 2012-5-16 04:59 PM 發表
香港難小小喎,蘇梅就同前女友試過!

我之前都有講過我同老公泰國trip d 野

我地經常去phuket 同Bangkok... 蘇梅島去過一次

其實出trip 我就mud都唔怕啦
作者: basicman36    時間: 2012-5-16 17:28     標題: 支持,香港多d你咁放女人就好

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 17:40

我同老公準備班上上海住,因為佢公司上面缺香港人
又加人工又有housing 同benifit,我有唔想無左個老公
所以最近就辭職跟住老公北上。

上個星期去左上海住了一個星期,睇樓買野同認識下上海
覺得上海真的不錯啊!無我想像中差!重認識了一個新朋友。
我地星期日中午落機,老公個friend(啊力) 同去女朋友(菲菲)接我地,check-in 左之後
佢地就帶我們去桑拿同按摩...
我老公講以前出差經常去一家好舒服的桑拿,話好舒服話一定要帶我去
小南國...我以為系餐館,原來又有餐館又有桑拿。有5層樓,真系好大!
我們在5樓沖凉,vip wor...
人真系唔少啊...
菲菲開locker 后就一路除衫,除到清光坐在凳子上面等我
佢身材真系唔錯,我古佢好young, 20都無, 胸大腰細patpat就有dd扁...
linlin 重pink 過我...
我發現國內的女人比我地香港女人放鬆
唔會怕丑,大大方方的在locker 換衫,唔會像香港姐妹閃閃縮縮
又要用套毛巾包住怕比人睇到... 其實大家都系女人怕mud呢?
我真系好唔明白!有mud唔好意思呢???
我一直都唔所謂的,所以我覺得更加舒服,
大家都是拿著毛巾在手裡就在裏面走來走去

沖完泡完就入桑拿,裏面地方唔太大,但系真系好乾淨,
不過好多人,中有個鬼婆... 大家都坦誠雙對,無一個不好意思的
大汗dup 細汗...(如果比我老公見到肯定興奮死佢...佢成日都問我女士們locker room裏面系點....D女人點換衫...是不是一人一格沖凉...)  
有的在聊天、有的在睡覺、中有幾個一路用自己的汗在身上初下初下,個鬼婆有樣學樣重初胸... 鬼婆就是不一樣,胸真系好大的好誇張
自己初重初到linlin 硬塞...嘿嘿嘿,我同菲菲都笑左出來....
我發覺上海女人身材都很不錯,都好高...但系就唔系個個胸大
睇左咁多結論...瘦+高真系=平,但真系沒有香港姐妹平....

我第一次比人察背,本來我有d怕,但系菲菲insist 我一定要試,話察玩會好乾淨.....

續.....

(大家有興趣看嗎?有的話我就繼續。我知道我老公一定支持我,不知道大家又如何?)

作者: lunlun3330    時間: 2012-5-16 17:56

作者: Connie2012    時間: 2012-5-16 17:57

引用:
原帖由 basicman36 於 2012-5-16 05:28 PM 發表
其實以前都不小唔帶bra 或裸曬的姐妹
就系好多好討厭的pk
影胸都唔緊要
唔好post 樣嘛。。。。。
我平時都好小心
一除bra 就用毛巾或帽蓋住臉
作者: littledior    時間: 2012-5-16 18:01

作者: jacklees    時間: 2012-5-16 22:03

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-16 05:57 PM 發表

其實以前都不小唔帶bra 或裸曬的姐妹
就系好多好討厭的pk
影胸都唔緊要
唔好post 樣嘛。。。。。
我平時都好小心
一除bra 就用毛巾或帽蓋住臉
我都好憎d人咁。我係男裸曬時都想映。只係想舒舒服服裸曬咋,好似未見過咁

作者: jacklees    時間: 2012-5-16 22:04

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-16 05:40 PM 發表
我同老公準備班上上海住,因為佢公司上面缺香港人
又加人工又有housing 同benifit,我有唔想無左個老公
所以最近就辭職跟住老公北上。

上個星期去左上海住了一個星期,睇樓買野同認識下上海
覺得上海真的不錯啊 ...
支持呀!𣳈𣳈𣳈𣳈

作者: happyberry2006    時間: 2012-5-16 23:22

作者: 彼絲妮雅    時間: 2012-5-16 23:26

作者: sweet-andy    時間: 2012-5-16 23:31     標題: 回覆 25# 的帖子

how r u ?
作者: 七擒七縱    時間: 2012-5-16 23:59     標題: HI

我都支持呀....................
作者: Connie2012    時間: 2012-5-17 00:24

沖完涼換衫出去時,沒有想到菲菲會去locker帶翻個bra,
我問她爲什麽,反正有衣服啊,她說因為不太喜歡,怕給人看到咪咪...
我就慣性的真空,哇。。。可以唔帶bra 當然唔帶啦...
其實套衫都算ok 厚,不過當然明眼人系會知道裏面系真空
出去后菲菲帶我去兜了一圈,睇到很多年輕的女士們都系有帶bra
只是30幾o個d姐姐們同我一樣比較舒服...  飛釘就飛釘,怕mud 呢???
不過真系路過d男人真系好多眼望望,想睇野....嘿嘿
包房裏面有做腳那些sofa, 中有張按摩床,
老公同啊力已經開始做按腳,跟手就幫我同菲菲叫左兩個男技師幫我地做,
大陸的按摩師真系好厲害啊,真系好舒服!!!
按的時候,我看到個技師一路有意無意咁望住我,又不敢望...
原來因為冷氣關係我開始飛釘,做菲菲o個個都開始眼麗麗,
我當然唔鬼里佢地,按按按,開始按小腿同大比,啊技師哥哥就坐在我旁邊
對手在我對腳上面游來遊去,其實又無mud嘢,就系按大比裏面時故意輕d,
有小小feel 我的感覺,我當然沒有理他,
做完腳我就上左張床做全身按摩,
佢洗完手就開始幫我按,都好有規矩,按到胸邊同三角地帶就收手,
系按我patpat 是比較用心在兩邊初啊初,又mark 大對手剛我推下推下
我心想一定系抽水啦...不過正規按摩應該唔會亂來的吧....
突然間我感覺到好舒服,有d 想要的感覺
點解對胸比人在按,中有手指在我linlin 磨啊磨???
我突然很緊張,但又不敢說話,
原來我訓著左,我老公玩我,系佢初我胸...真系嚇我一跳...
作者: 香港小男人    時間: 2012-5-17 00:44

作者: Connie2012    時間: 2012-5-23 15:37     標題: 我的日记 5/23 update

Massage 完我地就去了新天地吃飯
哪裡的上海菜真不錯
我們4個人喝了4支黃酒同啤酒。。。好鬼開心
吃晚飯就去做唱歌,那個錢櫃裝修有d老土
但系都算ok舒服同乾淨,一路猜枚唱歌都幾開心
我發覺啊力入左k房后一直望住我,成日叫我老公同菲菲唱歌同猜枚
就同我猜同我飲,我古佢發覺到我無帶bra,其實我連under 都無著,
因為沖完涼乾乾淨淨要我著翻舊under真系好唔舒服,所以我就索性唔著
玩玩下我發覺我地猜到企曬響到,原來啊力從上面偷看我波
我當然當唔知啦,我就享受給他看的感覺,我踢左我老公一下
想話比佢知發生mud事,原來老公一早就發現左,在旁邊看著我比啊力望
玩大話色時我索性一路烏低身一路同佢叫,佢一路專心睇我對波我就一路贏佢
真系好好笑啊!

菲菲其實都好厲害,一路贏我老公。
我地猜partner 時我同啊力一隊,隊我老公同菲菲
唔知點解菲菲玩到扒在我老公大比上面看色鐘
我其實有d唔高興,所以我就學佢扒在啊力大比上面玩
重壓下壓下咁,無耐我就感覺到啊力條西褲裏面有野頂到我
哈哈哈!啊力竟然硬左。。。我古我老公都系咁
(之後我老公同我講真系硬左)
我好久沒有感覺過第二個男人的jj, 雖然有d尷尬
但系有酒精同真系好開心...啊力其實都唔系太敢動
点了慢歌....,我同老公抱着跳慢舞,我老公就一路同我kiss
重伸手入我件衫摸我波波......

菲菲躺在啊力身上...看她臉紅紅的睡了
啊力就一路抱著她,好溫馨...
我老公突然在我耳邊說:“不如我地同佢地兩個一起做!”
我老公其實成日睇av 同睇討論區時經常問我對
3p,couple, 視頻前做...的意見。我當然一直say no啦!
同佢一起玩露出已經夠high 了吧!?!
當時我聽到真系唔知點答佢!佢話系在一間房裏面分開做...
其實我心裡好亂,有d怕,又生氣...但我只是緊緊抱著他沒有說話
我老公一☞啊李就去買單了,跟著一起就翻左酒店,成程車大家都好安靜...

作者: snowman122664    時間: 2012-5-23 16:37

作者: gum717    時間: 2012-5-23 16:41

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-16 12:37 AM 發表
上次分享了我和老公去泰國trip的一點點,
沒想到大家會喜歡看我的東西。。。還有星星。。。嘿嘿
真沒有想到,還有很開心!

想了很久。。。我想繼續跟大家分享我的小小生活碎事。
其實仲有一樣就系我有我老公的 ...
跟住點呢:smile_40:
作者: jacklees    時間: 2012-5-23 18:34

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-16 12:37 AM 發表
上次分享了我和老公去泰國trip的一點點,
沒想到大家會喜歡看我的東西。。。還有星星。。。嘿嘿
真沒有想到,還有很開心!

想了很久。。。我想繼續跟大家分享我的小小生活碎事。
其實仲有一樣就系我有我老公的 ...
其實香港都有沙灘可以半或全裸曬太陽感覺好正

作者: wongjohnny434    時間: 2012-5-23 22:22

作者: Connie2012    時間: 2012-5-24 00:18

我地4個都好醉,入左房之後我就第一時間拉左老公入廁所
我想睇下佢地會點:smile_41: ,同埋要去廁所...
一路沒有什麽動靜,我就同老公開始沖凉,
突然門打開,菲菲著住條under 入來,見我地在沖花灑
佢就去浴缸開水,除做條under 就入埋黎我地花灑個邊
我老公好鬼開心,jj硬到fingfing下
原來菲菲想先沖身再泡浴缸
我老公見我沒什麼反應就幫佢查肥皂,菲菲就同佢玩起來
跟住菲菲就開始幫我查肥皂,我老公在菲菲身上游來遊去
菲菲就初我波波同patpat, 哇。。。我咁大個女都系第一次
咁樣比另外一個女仔摸,桑拿當然不計啦,
菲菲同我洗pat Pat 時不時從我屁股邊滑落我小菊同我打圈初,
不時又滑下去,真系好舒服!我就一只手初菲菲波波,另外一隻手chok 我老公JJ,
(我真系唔系les, 但系覺得同第二個女人接觸又幾舒服)
啊力慢慢咁入來,見我地一齊在沖凉,佢立刻join in,
但佢沒有去碰菲菲,菲菲就馬上幫佢洗,啊力望著我
雖然我中意露出,但系都有d 尷尬!
啊力jj 同我老公size 差唔多,好像細dd,但好乾淨,唔系黑麻麻個重。
佢望望我老公,我老公點了一下頭,佢就先抱著我,
看我沒有反抗就開始雙手放在我patpat,feel 我
我下面其實已經還是有d 濕....同感覺到啊力支野頂著我肚
菲菲不時在幫啊力察背又比我老公抽水。
啊力一口就含住我linlin, 用條利溜我....真系好舒服
我見我老公立刻一樣玩菲菲對波,菲菲重慢慢貿低同我老公吹
菲菲睇落好enjoy,同我老公好像很合拍,又慢又快又有深喉....
我一直都不敢動,啊力就拉我隻手去摸佢jj...好硬啊真系好硬
我開始都唔太敢,但見我老公同菲菲玩到咁,我就唔理開始放鬆同啊力
洗jj,代代....啊力代代大過我老公咖...
作者: ironman-11    時間: 2012-5-24 00:20

作者: MentosMing    時間: 2012-5-24 00:34

作者: knightrommel    時間: 2012-5-24 01:35     標題: 支持一下~!

作者: 大暉    時間: 2012-5-24 01:52

作者: jrmkem    時間: 2012-5-24 02:20

作者: 咸水佬    時間: 2012-5-24 02:25

作者: chrisfokla73    時間: 2012-5-24 11:07

我要頂返上去

作者: gum717    時間: 2012-5-24 11:20

快d update 啦:smile_47: 硬住等好辛苦架
作者: Lou9    時間: 2012-5-24 11:56

作者: Connie2012    時間: 2012-5-24 14:12

當時我心跳的好厲害,酒精又上腦....
腦裏面想...一定系我老公早有準備,唔系點會咁順利就咁??
但系比第二個男人...我真系未試過...
啊力輕輕推我下去,知道佢一定想我同佢吹
跟住佢就轉身摸啊菲菲
見到佢支野在我面前我有d猶豫...既然我自己同佢洗...應該系乾淨啦
我就慢慢kiss 左佢cap cap, 用嘴唇含住邊邊左右滑
到做根部就kiss 左佢代代幾下,kiss 代代時見佢jj 跳跳下,幾得意
跟住我就將佢半個代代放入口,吸左幾下就上去含佢支野...
如果我老公不在,那這樣就是教做偷情
老公在我就放心多了...但是畢竟我同啊力第一次
我一直都唔敢含佢太入, 入到喉嚨裏面好像太private 啦...
我老公轉身就拉開我去泡浴缸,啊力就開始同菲菲kiss 下面
老公問:“老婆,爽嗎??我幾怕你生氣同反面啊..."
我:其實開始我真系比你嚇傻左,唔知點反應好,但既然你咁想我就成全你!
你唔怕我sit 底啊?
老公望住我笑....
菲菲突然過來叫我老公同啊力干身,攔住我嘴我.... 天啊....我唔系les 啊
但系佢kiss 技術又幾好啊,佢對波頂住我對波感覺原來都幾舒服wor
我老公同啊力兩個都又笑又話正,啊力重不是摸我patpat
佢地兩個干好身就幫我地察,出去之後.......
作者: Connie2012    時間: 2012-5-24 14:14

小女人多谢各位支持啊!
作者: silksocksboy    時間: 2012-5-24 14:18

作者: cc2000chan    時間: 2012-5-24 14:39

作者: Connie2012    時間: 2012-5-24 16:21

引用:
原帖由 jacklees 於 2012-5-23 06:34 PM 發表

其實香港都有沙灘可以半或全裸曬太陽感覺好正

我中意南灣,Stanley 都有去但人比較多。

上船出海都有

作者: jacklees    時間: 2012-5-24 19:31

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-24 04:21 PM 發表

我中意南灣,Stanley 都有去但人比較多。

上船出海都有
大嶼山都有不錯嘅地方。係南灣有救生員男嘅可以?

作者: 大暉    時間: 2012-5-24 20:44

作者: forbidden_color    時間: 2012-5-24 22:40

作者: Connie2012    時間: 2012-5-25 14:11

引用:
原帖由 jacklees 於 2012-5-24 07:31 PM 發表

大嶼山都有不錯嘅地方。係南灣有救生員男嘅可以?

我平時好早去

未話過我bor....

有個重同我好好傾添...
作者: 玄鬼    時間: 2012-5-25 15:40

作者: samson71    時間: 2012-5-25 16:06

作者: shortboy1    時間: 2012-5-25 16:51

作者: MentosMing    時間: 2012-5-25 18:10

作者: kelvin10171970    時間: 2012-5-25 19:30

作者: jacklees    時間: 2012-5-25 19:33

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-25 02:11 PM 發表

我平時好早去

未話過我bor....

有個重同我好好傾添...
下次我去試吓先桖𧜏
有救生員男露械曬ok ?

作者: kwongsun1983    時間: 2012-5-26 00:19

Connie你終於都返來喇!一定頂你上最頂!太精采了,等你的更新,寫得不算太好,但都明,明就可以喇!
作者: savisavi    時間: 2012-5-26 14:42

我都好硬

作者: kwongsun1983    時間: 2012-5-26 18:43

Connie姐,你人在上海,咁在港怎能碰到你呢?真可惜!以前我只羨慕你先生,但而家又多了一個~~阿力!!!
作者: Connie2012    時間: 2012-5-27 21:05

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-5-26 06:43 PM 發表
Connie姐,你人在上海,咁在港怎能碰到你呢?真可惜!以前我只羨慕你先生,但而家又多了一個~~阿力!!!

作者: Connie2012    時間: 2012-5-27 21:05

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-5-26 06:43 PM 發表
會成日翻香港咖嘛!  嘿嘿
作者: Connie2012    時間: 2012-5-27 21:06

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-5-25 04:51 PM 發表
嘩!正到不得鳥,家陣夏天露出啱哂你啦
多謝支持啊!
作者: Connie2012    時間: 2012-5-27 21:08

引用:
原帖由 MentosMing 於 2012-5-25 06:10 PM 發表
幾時有更新呀XDDD?

我盡快啊!最近有d懶....  日日游泳所以好tired。
作者: honey69ricky    時間: 2012-5-28 01:54

thx for your sharing

作者: Connie2012    時間: 2012-5-28 16:05

沖凉房出來我爬左響床道...
有一種軟綿綿的感覺...啊力一路kiss一路用條利轉從我腳趾....
腳眼...小腿...到大比上到patpat 跟住在屁股中間慢慢滑落去...
當時感覺好high,下面感覺到開始好濕同好痕...
滑落小菊菊時佢條利申下申下,好像小小插我後面咁,
但系0個種入小小的感覺好舒服好溫柔...
菲菲就櫃左響道同我kiss 左一陣就kiss 我linlin,
我地兩個就撫摸對方波波
我老公就同啊力一樣在kiss 菲菲下面....
轉身后,啊力kiss 我小菊菊時不時又滑上上面,響中間廖啊廖 (天啊,我真系頂唔順啊)
重要同我下面的嘴唇打車輪...omg...
佢mark大口張我下面用嘴全包圍...好像食甜筒咁吸廖....
我越來越多水,我見啊力就越來越口渴咁...
上下同時給kiss感覺真系不得了啊...未做我就來左一次啦...

我同菲菲兩個一起幫佢地兩個吹
啊力第一個忍唔住,就想入我
用去龜頭在我下面轉圈想進
但我就一縮重話去無帶套
我老公同啊力就馬上落床帶套
我老公先同菲菲
啊力就慢慢咁進入我體內
佢地兩個忙,我同菲菲就互相瀨linlin同kiss
我發覺啊力系戀足,邊做邊推高我對腳瀨我對腳同腳趾,
有時總瀨菲菲腳趾...所以啊力想kiss我嘴時我都儘量避開...

做到一半我地就換回partner
我老公馬上除套同我做,啊力都系一樣啦
我發覺老公今晚特別硬,特別持久
啊力先頂唔順要出,大力做好幾下就攞做jj出來
即刻隊上菲菲面上射,但系死野大部份都射左落我波波到
跟住就將佢jj隊入菲菲口裏面,又伸出來用jj打我波波...
老公最後都等唔順就在裏面射了....

沒有想到這次一晚上有了兩種新的感覺,
1.同第二對couple
2. 我發覺同女仔kiss 同撫摸原來好舒服

之後幾日d野我慢慢再寫啊!希望大家支持:smile_o09:
作者: 愛保    時間: 2012-5-28 19:27

作者: Connie2012    時間: 2012-5-28 23:56

引用:
原帖由 愛保 於 2012-5-28 07:27 PM 發表

Connie姐小女子新嚟報到,可能言詞間有所得罪,特此道歉

作者: 33083391    時間: 2012-5-29 01:04

作者: hongkongken    時間: 2012-5-29 13:28

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-5-28 04:05 PM 發表
沖凉房出來我爬左響床道...
有一種軟綿綿的感覺...啊力一路kiss一路用條利轉從我腳趾....
腳眼...小腿...到大比上到patpat 跟住在屁股中間慢慢滑落去...
當時感覺好high,下面感覺到開始好濕同好痕...
滑落 ...
hi sexy babe,
thanks for the sharing
keep up
作者: Lou9    時間: 2012-5-29 17:32

作者: Connie2012    時間: 2012-6-1 15:08

因為那天晚上之後,我和菲菲變得好close...
菲菲英文名叫Betty!原來大學畢業沒多久.
一有時間Betty 就會來陪我,陪我shopping、睇樓...
這種感覺好好啊!多做個好姐妹。

在上海生活是有點不習慣,但....
沒有人識我,我從未試過可以咁free...

作者: kwongsun1983    時間: 2012-6-1 19:34

Connie姐睇完你的4P,真係好硬,好刺激!菲菲上海姑娘膚色是否好白淨?你有和她私下玩雙打麼?
作者: Connie2012    時間: 2012-6-3 09:41

多謝你支持!

在桑拿里見到的和betty皮膚真係好白,重好過我地d香港姐妹!大家天氣都濕潤,吾知點解呢?

作者: samson71    時間: 2012-6-3 13:20     標題: 回覆76 #的帖子

作者: Connie2012    時間: 2012-6-4 15:57     標題: Betty 來找我

在上海住了幾個禮拜,終於找到地方住
其實就系響Betty 同啊力屋企附近,虹橋區好近虹橋機場...翻香港比較方便!
Betty 一般大概Lunch是過來我到meet up 左再出去
0個晚之後,每次見到我都熊抱一下再Kiss 一下
我老公第一次見到就問我地搞mud咁鬼佬feel 啊
其實我覺得都幾好啊,好warm 啊!
入伙第二日,Betty 又系差唔多12點倒到
當時我正在沖凉,圍住條毛巾就出去開門比佢
開門時現見到個男人企響到,嚇左我一跳
原來Betty 叫左條友幫佢攞野上來,無辦法我就叫條友入黎放低d 野
Betty 見到我咁笑笑口咁望住我同條友仔
條友仔一路偷偷望我,放低野時動作慢到叻...
我無里條佢地就走入去繼續沖凉
入沖凉房前我就趁機露小小
在入去前我解開條等條毛巾掉地上,跟住烏低身汁翻條毛巾慢動作入廁所
烏低身個pat pat 同 下面都正對住佢地
Betty 哇左一聲,條友正出門時回頭一望,望到幾清楚
嘿嘿...唔知條友有無硬左呢?
Betty 關門后就叫...你壞啊你!!!就入來沖涼房同我傾計....
佢問我不怕??不尷尬嗎???不是自己認識的人wor...
我先知道雖然Betty 同我地一齊玩過,但原來唔習慣露出...

作者: cc2000chan    時間: 2012-6-4 15:59

作者: Connie2012    時間: 2012-6-4 16:02

請問大家
點解我個post 無星星呢?
系咪唔夠多人中意睇啊? 555:')
作者: BAND仔主音    時間: 2012-6-4 16:17

作者: Connie2012    時間: 2012-6-4 21:06

引用:
原帖由 BAND仔主音 於 2012-6-4 04:17 PM 發表
唔係呀。。好中意睇呀。。多點更新啦。。。

多谢你啊!Band 仔
作者: 大暉    時間: 2012-6-4 21:10

作者: BAND仔主音    時間: 2012-6-4 21:27

作者: samson71    時間: 2012-6-4 21:34

作者: samson71    時間: 2012-6-4 21:37

作者: Connie2012    時間: 2012-6-5 00:11

引用:
原帖由 samson71 於 2012-6-4 09:37 PM 發表
是否過了三十的女人很多都想儘方法引誘男人呢。 我ex都好喜愛有意無意在公共地方引我。
Samson 你真系會tum人姐...

哎呀...我未過30 o家!  不過你ex應該系想通同明白點樣維持男女之間的關係
其實男人10個10個都有Fantasy 同會出去滾o家啦...不過一般女人唔面對現實之嘛
就系信人地講d大話...如果做個精明的女人應該知道
重要系個男人會唔會翻屋企同Respect 自己的女人
如果女人的到respect 為何不好好滿足自己的男人呢?
互相嘅姐...
作者: Connie2012    時間: 2012-6-5 00:50

沖凉是我同Betty講話, 其實你都經常露比人睇o家啦
游水著Bikini 唔系就露比人睇o羅
著t、短裙、黑絲襪都系一樣道理...都系Sexy D, 想比人睇
你唔覺意走光,人地睇左你唔知咪一樣
分別系自己露出,你可以享受眾人嘅目光同會得到好多方便
講下講下佢又好像明我講mud...

我見佢身水身汗就suggest 佢不如沖個涼先出去吃飯
佢就除衫,我就準備干身...
點知佢將我拉翻入去話同我一起沖
um..... 我其實又唔mind 嘅...o個晚之後其實我都心思思想
攬下佢、同kiss...想再從溫o個種特別嘅感覺
一開始佢叫我幫去查soap,洗背...我就幫佢初
由上到下滑來滑去,佢自己就洗其他地方
我就左右手分別響佢pat pat 打圈
佢pat pat 其實都幾ok,佢轉身就抓我波波
跟住推我手,示意幫佢洗下面
我就兩隻手分開響佢大比la 滑入,初左幾下就五指輪流滑過下面
滑過時佢雙手好用力咁抓我個胸同用力咁同我french kiss
沖下沖下身上無曬泡去就用條利滑落我linlin一路吸一路廖
今次輪到我有感覺啦... 我地呼吸都好重...開始好熱同出汗tim
佢跟住又用條利溜落去... 我知道佢想kiss 我下面
因為我老公都系中意咁樣次序
我其實有小小唔想,雙手輕輕拉佢頭
但佢無里我就推開我大比身條利開始好溫柔咁溜
突然我感覺到兩隻手指分開我小唇
慢慢深入...我真系頂唔順了...佢手法同我老公溜我好唔同
邊kiss我邊finger 我.... 好一陣去又企起身
我地繼續french kiss ,我就開始幫佢妹妹按摩同finger 佢
依個涼我地都算沖左好耐....
最後去吃飯時都快三點lu。。。。。。 :smile_41:
作者: Connie2012    時間: 2012-6-5 00:53

突然好想吃車仔面tim....
作者: goodwish    時間: 2012-6-5 01:53     標題: 回覆 89# 的帖子

作者: cc2000chan    時間: 2012-6-5 08:56

作者: hkairport    時間: 2012-6-5 09:12

Support
作者: Dishkg    時間: 2012-6-5 09:46

作者: 平凡四眼    時間: 2012-6-5 10:03

作者: EV5641    時間: 2012-6-5 10:11

作者: Connie2012    時間: 2012-6-5 10:48

引用:
原帖由 平凡四眼 於 2012-6-5 10:03 AM 發表

Agreed!!

But unfortunately, haven't get a chance to meet this kind of ladies yet.......:smile_13:
Actually I think most of the girls know, or else won't let u shoot in mouth or touch ball ball in public.  Just that we can not show ah ma, you male will say we r cheap.  For a girl, not easy to please men and get love.  Usually better after married.

作者: 愛奶野    時間: 2012-6-5 10:52

作者: Ken5678    時間: 2012-6-5 11:51

嘩! 引死我了:smile_47:
作者: BAND仔主音    時間: 2012-6-5 13:02

作者: smith_7677    時間: 2012-6-5 13:16

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)