188Channel

標題: 鬥氣的下場 [打印本頁]

作者: 離火    時間: 2012-4-19 15:47     標題: 鬥氣的下場

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 離火    時間: 2012-4-19 15:47

過左兩個鐘,婷婷開始變得有氣無力咁係張床上邊郁黎郁去, 但係 我拎番婷婷口中既底褲出黎, 重新得到出聲權利既佢第一句就係 “啊……插我呀…….求下你插我呀…….俾我呀…..啊….”, 睇黎長時間對陰核既刺激令到佢更加覺得陰道既空虛, 宜家呢一刻佢剩係想用任何野填滿佢空虛既陰道

宜家既婷婷臉色潮紅, 滿身都係佢岩岩係度擺動之時流出黎既汗水, 而佢兩腿之間亦都留左唔少佢自己本身既淫水出黎, 我摸一摸佢已經江河缺堤一般既下身, 問道

“邊度想俾人插呀你??” 言畢我隻手都沾滿哂佢既淫水

“我下面啊…..啊….插我下面啊…啊….啊…” 婷婷忘形咁叫道

“下面? 邊度下面呀?” 我將我隻手放去佢口邊等佢吸綴, “係唔係我手上既水既源頭呀? 定係你咁大個人都係度賴尿呀?”

“啊….唔係…啊…我無賴尿啊…啊…啊…” 佢嘗試忽略一部分既問題

“咁呢度一灘水到底乜度黎架?” 我窮追不捨咁樣問落去

“啊…啊…啊….係我下面流出黎既水…”

“咁即係乜野黎架”我將對手放上佢對波上邊係度係咁搓

“啊…係……啊……啊…係我既…啊……啊……啊……啊…...屄…水…….啊………….啊……..…”佢又一次達到高潮, 不過佢既空虛感就更加重, 根據我岩岩既觀察, 婷婷好快就會再度發出呻吟聲, 加上佢岩岩本身想叫都叫唔出, 宜家有口能言應該唔會放過呢個宣洩既方法

我一路係度將佢搓佢對波, 一邊係度話, “估唔到你係一咁既個淫娃, 睇下你個屄流左幾多水出黎? 真係睇唔到你咁賤” 我不留情咁言語上羞辱佢

“啊……啊……係…我係一個淫娃….啊….啊…..我係一個淫賤既女人……俾我啊……快啲俾我啊……”

“你身為一個賤女人, 憑乜野叫人地屌你? 係就好聲好氣咁求下人啦” 我摑左佢對波一野

“啊…………啊…….係……我….係…...一個….賤….女…人…..啊……屌………..我………….啊……….快……啲…..屌………我…….啊……….求….求下你….屌我…..啊……啊………….”

“咁我就勉為其難咁, 滿足一下你呢個淫娃啦” 我睇到婷婷既反應, 知道佢離佢下一波既高潮唔係好遠, 所以我決定係呢個時候放一隻手指入去探一探路, 點知道我一放隻手指入去抽插左兩三下,

佢就好似一架車突然開左turbo咁, 立即就黎到高潮既境界, 同時我隻手亦都感覺到一陣洪水係佢既陰道入面衝緊出黎

“哇~睇下你個淫娃, 一放隻手指入去你就係度潮吹, 果然無改錯名”

“啊…啊…係…我係淫娃…屌…我…啊…啊…啊…用….條…..鳩…屌…….我…啊….求…下...你…用……條…鳩……屌…..我….啊….啊…啁……” 我開始懷疑自己真係無幫佢改錯名, 岩岩高潮完都識得用一把口若遊絲既聲係度叫人屌佢, 只可惜……..承諾左既事係一定要做到

我將佢既底褲拎去佢自己堆淫水度浸一浸, 之後再將佢縛落去佢個口度, 再係佢耳邊話

“睇黎你今晚要自己捱一捱啦, 因為本身講明左, 今晚我係唔可以屌你既, 所以就唯有等粒蛋蛋陪下你呢個淫娃先啦~”

“嗯…..嗯…….嗯……” 睇得出婷婷佢係十分唔滿意呢個答案既, 但係被封住既口又出唔到咩聲, 所以佢宜家唯有係粒震蛋既陪同之下係張床度過左呢一晚

我拎部相機出黎, 將呢個情景影低之後, 再俾佢蓋番張被以免佢凍親之後, 我就要係一陣陣 “嗯……嗯….”聲之下思考另一個問題, 我今晚應該瞓邊先岩….
作者: missyellow@    時間: 2012-4-19 15:53

作者: supertomy999    時間: 2012-4-19 17:56

作者: spamna    時間: 2012-4-19 19:34

有咁荀囡囡遠洋過來給你玩玩,真係疏肝死人囉。謝謝。

作者: friend_forever    時間: 2012-4-19 20:07

作者: 古堡小女巫    時間: 2012-4-19 21:18

作者: missyellow@    時間: 2012-4-19 23:35

作者: Lghkmaybe    時間: 2012-4-20 00:12

作者: Hellobunny    時間: 2012-4-20 01:12

作者: 離火    時間: 2012-4-20 10:52

引用:
原帖由 missyellow@ 於 2012-4-19 15:35 發表

火火..謝謝你文章分享..

第2part好緊湊由其吊返佢引,
但你set左遊戲規則唔可以插入都描述得幾有趣...

係咪有part3架...期待update....^^
其實就係未諗到part 3所以先放左入櫃桶咁耐..
宜家講講下..其實都諗到D...
有時間的話就寫個part3,4出黎都好
作者: Horsepower    時間: 2012-4-20 19:15

作者: 離火    時間: 2012-4-21 01:44

引用:
原帖由 Horsepower 於 2012-4-20 11:15 發表
好睇, 快D出文!
你唔好彩
樓主係一個唔盡責既人
作者: Ricemak    時間: 2012-4-21 02:22

作者: yfmak    時間: 2012-4-22 01:57

thanks for sharing !
作者: kingchow    時間: 2012-4-23 14:22

作者: darklord69    時間: 2012-4-24 02:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)