188Channel

標題: 玩app玩到上床~ 第一次 ONS? (附樓主既相) part 2 #13 [打印本頁]

作者: MrHard    時間: 2012-3-30 17:06     標題: 玩app玩到上床~ 第一次 ONS? (附樓主既相) part 2 #13

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蕉氣勃勃    時間: 2012-3-30 17:23

作者: wccitycc    時間: 2012-3-30 17:26

我又遇唔倒bo:smile_13:
作者: 灰色太狼    時間: 2012-3-30 17:27

作者: 無得豬    時間: 2012-3-30 17:53

作者: 灰色太狼    時間: 2012-3-30 17:56

作者: lee1997    時間: 2012-3-30 18:01

Thanks for sharing
作者: 失常少女    時間: 2012-3-30 18:04

作者: 卡洛露姐姐    時間: 2012-3-30 18:18

作者: wccitycc    時間: 2012-3-30 18:23

引用:
原帖由 卡洛露姐姐 於 2012-3-30 06:18 PM 發表
咩事咁多ching都post自己張相既家陣
可能係受倒師姐們既風氣所致
作者: abb3164    時間: 2012-3-30 18:34

作者: 灰色太狼    時間: 2012-3-30 18:36

作者: MrHard    時間: 2012-3-31 00:10

之後上到我屋企, 我問佢使唔使沖涼, 佢話好, 跟住我梗係同佢一齊沖啦~~ 沖沖下, 用條野頂住佢個pat, 佢好high忍唔想叫... 但我全家人喺度, 即刻咀埋去唔心佢叫出聲~~ 嗰一刻真係好刺激~ 但係又無套, 我一定唔會亂黎~

之後沖完涼入左我房, 兩個人赤裸既身體疊埋一齊, 好暖好舒服... 我地攬到實一實咁不停咀咀... 我大比攝入去佢兩條腿中間, 感覺到佢已經濕哂.... 我用手輕輕喺佢陰唇帶過, 發覺佢真係好濕... 之後我慢慢咁伸左我既手指入去... instead of 玩佢既G點, 我去刺激佢既deep spot... 輕輕一下一下咁勾佢既deep spot, 又一口一口咁啜佢兩粒lin lin... 無幾耐,佢就全身震哂....

跟住佢話好舒服, 未試過咁黎... 然後我地扔攬住一陣... 講到佢話佢最鍾意狗仔式.... 跟住我問點解.. 佢話唔知... 我話你而家係咪好想跪喺度比我插? 佢笑住咁話係... 仲即刻爬起度, 隊高個pat... 其實嗰刻我都好high... 見到咁圓既pat pat對住我... 仲有佢嗰對34c既奶... 但係我始終對ons有啲保留... 之後我又用手搞到佢黎... 仲整到張床濕哂....

佢high完回左陣氣, 就問我點算? 我無乜所謂... 跟住佢就爬過去, 一口含住我條野.... 佢含住我個頭, 然後條舌頭頂住我個馬眼高速打轉.... 都幾舒服... 跟住佢仲愈含愈深.... 差啲成條入哂..... 跟住我捉住佢隻手放喺我乳頭度... 然後佢就一邊摸我乳頭, 一邊深喉.... 無耐我就頂唔順射哂入佢個口度....

所以到最後其實我地都無做過愛... 唔知算唔算 one night stand? 師兄師姐你地覺得呢?
作者: MrHard    時間: 2012-3-31 00:11     標題: 回覆 11# 的帖子

得閒做下gym~ 我都唔算大隻, 大把師兄勁過我~~ 哈哈
作者: MrHard    時間: 2012-3-31 00:12     標題: 回覆 8# 的帖子

咩係娃人?
作者: MrHard    時間: 2012-3-31 00:13     標題: 回覆 9# 的帖子

呵呵~ 無理由得女仔post~ 咁咪得男仔有野睇?
作者: hk65758    時間: 2012-3-31 00:27

作者: stevenkinghk    時間: 2012-3-31 00:28

作者: MrHard    時間: 2012-3-31 00:30

咪又係隔離post都講嗰個lor~
skxxt
作者: TAKAWIN    時間: 2012-3-31 09:52

作者: MissH~~    時間: 2012-4-7 11:19

作者: 我係lok~~    時間: 2012-4-7 12:25

App so good
作者: kraxi    時間: 2012-4-7 12:41

大隻仔!正丫!

作者: hundasit    時間: 2012-4-7 14:20

then, any furter contact ar
作者: 我係lok~~    時間: 2012-4-7 15:25

:smile_22: :smile_22:    我無女 唔怪得 唔夠大隻   :smile_27:
作者: mysen    時間: 2012-4-7 15:26

作者: 霏雲殿    時間: 2012-4-7 15:58

作者: anne_anne    時間: 2012-4-7 16:32

作者: hlshkg    時間: 2012-4-8 23:02

作者: Violet~紫    時間: 2012-4-8 23:06

作者: 死肥仔一名    時間: 2012-4-8 23:57

Ching身材真係無得頂呢
難怪玩到上床啦
作者: YYCCMM    時間: 2012-4-9 02:38

作者: 圍威喂偉    時間: 2012-4-9 02:51

作者: YYCCMM    時間: 2012-4-11 02:09

作者: MrHard    時間: 2012-4-11 23:41     標題: 回覆 30# 的帖子

嗯~~ 因為怕羞~ 哈哈哈~~~
其實我覺得一識就好啱feel係好有衝擊力既~ 不過真係要就咁做又好似太... 加上我屋企無袋....

話時話我係新手, 回唔到大家pm.... 一係留msn傾啦~

作者: MrHard    時間: 2012-4-11 23:42     標題: 回覆 31# 的帖子

多謝師兄, 其實都係普通啫~~ 比心機練人人都得架~
作者: MrHard    時間: 2012-4-11 23:42     標題: 回覆 32# 的帖子

多謝... 唔知師兄定師姐~~
作者: joe0139    時間: 2012-4-13 11:07

作者: kamenjoker    時間: 2012-4-13 11:12

作者: jackass913    時間: 2012-4-13 13:24

作者: kita001    時間: 2012-4-17 14:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)