188Channel

標題: 我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606 [打印本頁]

作者: PostitCY    時間: 2012-1-19 13:34     標題: 我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

作者: kelkel138    時間: 2012-1-19 14:18

作者: 九十後怕醜仔    時間: 2012-1-19 14:25

作者: PostitCY    時間: 2012-1-19 14:47

作者: gum717    時間: 2012-1-19 15:00

放條張相出黎 :smile_47:
作者: w22k    時間: 2012-1-19 15:01

繼續。

作者: 可愛小鹿    時間: 2012-1-19 15:01

作者: Vantofler    時間: 2012-1-19 15:03     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: 《豬兜》    時間: 2012-1-19 15:37

作者: damabird123    時間: 2012-1-19 15:43

引用:
原帖由 PostitCY 於 19-1-2012 02:47 PM 發表
Part II
到左7點幾,約左係尖東等,我唔鍾意遲到,早左15MINS到.
過左一陣,一個著住粉紅色連身裙女仔行過黎.

女仔:妳係度做咩?
我: 我係度等人呀,咩事?
女仔:等咩人呀?女朋友?
我: 小姐妳有咩事?有咩可以幫到妳 ...
請繼續,好想知結果
作者: PostitCY    時間: 2012-1-19 15:55

作者: 玄鬼    時間: 2012-1-19 16:20

作者: PostitCY    時間: 2012-1-19 16:28

作者: gum717    時間: 2012-1-19 16:36

好一個正淫君子
作者: damabird123    時間: 2012-1-19 17:58

引用:
原帖由 PostitCY 於 19-1-2012 03:55 PM 發表
Part III
我就"呀"左一聽,佢就"機"左一聲係度笑,我仲係好似未返黎咁,仲係呆左,而佢第個KISS又黎左,今次唔係錫一錫,

係係咁錫住,我係仲未回魂既情況下,咩反應都唔識比咁,佢仲用條利,了開我個口咁,我開始返黎啦,就 ...
c hing ,,,  好吸引喎… 等你再繼續
作者: PostitCY    時間: 2012-1-19 18:01

作者: damabird123    時間: 2012-1-19 18:11

引用:
原帖由 PostitCY 於 19-1-2012 06:01 PM 發表
PART IV
跟住我話,不如走啦,都夜啦!佢點一點頭,咁就比錢走人啦,走果時佢仲撟住我隻手,其實我感覺好怪,同仲未諗得通!我問佢住邊,跟住就的士送左佢返去,本來諗住的士送到樓下,但佢問可唔可以陪佢坐多一陣,因為佢屋企附 ...
師兄個 post 幾有 feel 睇埋先收工,今晚出 PART V 支持你!
作者: 魔鬼仔仔    時間: 2012-1-19 19:58

作者: beebee_cc    時間: 2012-1-19 20:05

邊間酒店呀
作者: 我係lok~~    時間: 2012-1-19 20:47

@_@  9秒9
作者: lee1997    時間: 2012-1-20 00:07

Thanks for sharing
作者: nickyxxhk    時間: 2012-1-20 01:12

作者: alantse36    時間: 2012-1-20 02:24

good post !!!!!!!!!!
作者: groomsman    時間: 2012-1-20 03:38

正渦!!!

作者: gary7641    時間: 2012-1-20 07:40

作者: 蕉氣勃勃    時間: 2012-1-20 08:23

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 09:56

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 09:58     標題: 回覆 19# 的帖子

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 10:04

作者: 可愛小鹿    時間: 2012-1-20 10:17

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 11:37

作者: 職業挖窿隊    時間: 2012-1-20 13:03

作者: 《豬兜》    時間: 2012-1-20 14:29

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 14:44     標題: 回覆 32# 的帖子

作者: PostitCY    時間: 2012-1-20 14:53     標題: 回覆 33# 的帖子

作者: damabird123    時間: 2012-1-20 18:17

引用:
原帖由 PostitCY 於 20-1-2012 10:04 AM 發表
希望今日可以講晒同F 既故事, 但除左F 都仲有其他會繼續講.
好 sweet …除左 F 仲有 G,H,I ?  師兄你都好掂喎!等你寫埋大結局…:smile_o12:
作者: 可愛小鹿    時間: 2012-1-20 18:39

作者: sia    時間: 2012-1-20 19:26

作者: damabird123    時間: 2012-1-20 20:44

引用:
原帖由 sia 於 20-1-2012 07:26 PM 發表
好浪漫~
樓主完全稱得上性情中人,正人君子
自問做唔到樓主咁有"經"持
唔知故事中既F而家係咪樓主既另一半?
係既話恭喜樓主有段咁美滿既網上情緣
認同,真係十足十浪漫愛情故事一樣,我諗個結局會好感人。
作者: gary7641    時間: 2012-1-20 23:50

作者: lcs635241    時間: 2012-1-21 00:20

我覺得反應差真係因為好多人都只係想搵女既傾計對男既冇太大興趣姐 -3- 人之常情黎既
不過 真係好好睇呀 祝你有段good relationship =)
btw 支持你呀ching :smile_38: 我都覺得最重要係過得到自己個關 對得住自己:smile_o12:
作者: LOVEF    時間: 2012-1-21 01:02

作者: 大球    時間: 2012-1-21 02:09

高質素分享
作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 02:45

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 02:48

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 02:52

作者: groomsman    時間: 2012-1-21 02:59

吾會阿好好睇!!

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 03:00

作者: kraxi    時間: 2012-1-21 09:33

好鍾意睇呢類型嘅文,
同我打個d都幾似

有感性,有性!
好少c hing 會咁打!support u
期待下part

作者: Violet~紫    時間: 2012-1-21 09:39

作者: JZX100    時間: 2012-1-21 10:00

作者: alantse36    時間: 2012-1-21 10:20

BROTHER, I LIKE YOUR POST, PLEASE GO ON!!
作者: 蕉氣勃勃    時間: 2012-1-21 13:16     標題: 回覆48 #的帖子

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 17:26

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 17:28

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-21 17:30

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 17:31

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 17:37

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 18:48

作者: LOVEF    時間: 2012-1-21 19:10

作者: damabird123    時間: 2012-1-21 21:15

引用:
原帖由 PostitCY 於 21-1-2012 02:45 AM 發表
Part VII

同F一齊既時間真係好開心,一齊在一個月後就係佢生日,所以都想比個驚喜佢:smile_44: .
雖然佢DADDY同MAMMY都唔係度住,成日就得返佢自己係屋企,所以好多時我都會放左工就去佢企陪佢,佢都配左條KEY比我,方 ...
ching 好感人的情節牙!我近排都好小睇文,但你呢個 post 真係好好睇,一定要讚:smile_o12:

千其唔好停…繼續…一定支持你!
作者: mikeydotnet    時間: 2012-1-21 21:56

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 22:14

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 22:17

作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 22:19

作者: damabird123    時間: 2012-1-21 22:26

引用:
原帖由 PostitCY 於 21-1-2012 10:17 PM 發表
多謝多謝..
其實係諗返呢段回憶既時後,個心都好痛,所以既感覺我仲記得,就係越記得,就越痛.
好敬佩你,但我做唔到你咁君子行為。你心痛我感受得到… 支持你!
作者: PostitCY    時間: 2012-1-21 22:38

作者: damabird123    時間: 2012-1-21 22:43

引用:
原帖由 PostitCY 於 21-1-2012 10:38 PM 發表
又唔好講到敬佩咁嚴重, 我都唔知點解當時可以咁君子,唯一既解識就係我第一眼見F,就已經鍾意左,唔想佢唔開心,同後悔, 又或者當時未有咁需要掛,我都唔知.
但我無後悔當時無攪到佢,但就真係自己打左好多次.....:smile_ ...
男仔面對一個靚女仔可以臨危不亂真唔容易,其實我想知如果一個女仔係咁既情況之下想你慰寂下佢而你又無做個女仔唔會嬲咩?

所以話 ching 你真係好君子囉,咁既情況自打係好正常吖!:smile_o12:
作者: PostitCY    時間: 2012-1-22 00:20

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-22 00:31

作者: PostitCY    時間: 2012-1-22 13:15

作者: gary7641    時間: 2012-1-22 13:24

作者: PostitCY    時間: 2012-1-22 14:19

作者: kraxi    時間: 2012-1-22 16:54

so sad...
引用:
原帖由 PostitCY 於 22/1/2012 14:19 發表
Part VIII

同F相處好甜密,時間過得好快己經拍左拖差唔多半年,當時我屋企有D事,令到我好煩,平時我有咩都會同F講,但當時唔係幾敢講比佢知,因為都係關於父母既一啲事,總之屋企成日都嘈,返到屋企,亞媽就鬧人,咩 ...

作者: damabird123    時間: 2012-1-22 17:16

引用:
原帖由 PostitCY 於 22-1-2012 12:20 AM 發表
"其實我想知如果一個女仔係咁既情況之下想你慰寂下佢而你又無做個女仔唔會嬲咩?" 我諗呢句真係要D C姐C妹答先得.....

呢個問題我唔敢問F,因為唔想提起佢唔開心既事, 但我覺得,個女仔會明白妳點對佢,雖然咁既情 ...
己前試過女友想要但個刻我唔係好想,佢同我暗示我無咩反應,佢真係嬲。所以之後對啲有 feel 既女仔如果佢地想要都唔敢拒絕,但到衣家我都唔知啲女仔會唔會因為被拒絶而嬲,真係好想知。
作者: damabird123    時間: 2012-1-22 17:18

引用:
原帖由 PostitCY 於 22-1-2012 02:19 PM 發表
Part VIII

同F相處好甜密,時間過得好快己經拍左拖差唔多半年,當時我屋企有D事,令到我好煩,平時我有咩都會同F講,但當時唔係幾敢講比佢知,因為都係關於父母既一啲事,總之屋企成日都嘈,返到屋企,亞媽就鬧人,咩 ...
ching 睇黎你既慘痛經歷開始喎,我相信你個 ending 真係好感人,記住一有時間 update 比我地分享,一定有實質支持你。
作者: maverickk    時間: 2012-1-22 18:11

作者: icehin0922    時間: 2012-1-22 19:10

樓主寫得好好
睇完好感慨啊
小弟覺得 宜家比較年輕既[一小部分]女仔都係不甘安穩
你雖然對佢真心真意 但係佢地硬係尋求新鮮咁 有人喪追就會把持唔住
題外話:小弟覺得今時今日既香港 男女倒轉左
以前就男人易變 女人求安定 家陣倒轉 女人易變 男人求安定

樓主加油 期待你下一part~
作者: damabird123    時間: 2012-1-22 21:08

引用:
原帖由 icehin0922 於 22-1-2012 07:10 PM 發表
樓主寫得好好
睇完好感慨啊
小弟覺得 宜家比較年輕既[一小部分]女仔都係不甘安穩
你雖然對佢真心真意 但係佢地硬係尋求新鮮咁 有人喪追就會把持唔住
題外話:小弟覺得今時今日既香港 男女倒轉左
以前就男人易變  ...
ching ,, 我都有咁既感覺!女人好似做左以前男人個地位咁。
作者: helloman2011    時間: 2012-1-22 21:17

作者: asl    時間: 2012-1-22 21:53

咁而家陪你一生嘅一定非你嘅最愛啦!
作者: PostitCY    時間: 2012-1-22 23:34

作者: PostitCY    時間: 2012-1-22 23:37

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-22 23:39

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-22 23:44

作者: LOVEF    時間: 2012-1-23 00:46     標題: 回覆73 #的帖子

作者: PostitCY    時間: 2012-1-23 01:13

作者: PostitCY    時間: 2012-1-23 01:21

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-23 01:26

作者: PostitCY    時間: 2012-1-23 01:38

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-23 01:56

作者: PostitCY    時間: 2012-1-23 02:05

作者: @BarterFair    時間: 2012-1-23 02:09

作者: icehin0922    時間: 2012-1-23 10:40

點解我冇得用引用功能架!!!!!:smile_o02: :smile_o02:
引用番82# PostitCY ching 果段
係啊 小弟每次諗起ching你講既主題 我就會諗起 一首歌
[張敬軒-我的天 首歌既歌詞就係對家陣既人愛情觀無言既控訴]

引用番84# @BarterFair ching果段
咪係囉 最頂唔住 (男同女都係!!)
明明自己已經有另一半(呢個係重點)
重要出去撩男/女仔 唔係做朋友果種wo 係搞曖昧果D 如果岩FEEL既 上埋床又得
作者: lch2503    時間: 2012-1-23 11:35

作者: damabird123    時間: 2012-1-23 11:41

引用:
原帖由 PostitCY 於 23-1-2012 01:13 AM 發表
Part IX
祝大家新年快樂! 身體健康!

F日日都有打比我,問我點?我知佢好驚我做錯事,但咁樣日日關心既問後,對我反而仲難抽離.
雖然無襯口講分手,但明事理既都知發生咩事,以前係傾電話既甜蜜已經無左,換來既只係一 ...
ching :祝你新年進步,龍年心想事成。

你寫得真係非常之好,呢度都好耐無睇過咁感人既故事了。記得唔好停牙!

其實你會唔會把 T 做  F 個替身呢,我心急想知下文估下咋,如果不中請勿見怪。 support support....

作者: damabird123    時間: 2012-1-23 11:46

引用:
原帖由 icehin0922 於 23-1-2012 10:40 AM 發表
點解我冇得用引用功能架!!!!!:smile_o02: :smile_o02:
引用番82# PostitCY ching 果段
係啊 小弟每次諗起ching你講既主題 我就會諗起 一首歌
[張敬軒-我的天 首歌既歌詞就係對家陣既人愛情觀無言既控訴]

引用 ...
ching 你按引用個制咪得囉!

我都認同你講法,單身揾 sp 無問題,但有另一半既就唔應該,都要顧及另一半既感受架麻。
作者: PostitCY    時間: 2012-1-23 13:14

作者: damabird123    時間: 2012-1-23 13:21

引用:
原帖由 PostitCY 於 23-1-2012 01:14 PM 發表
我又唔覺得寫得好好,有D CHING,C姐描寫仲好,好似係現場一樣。

呢個POST其實係想講T,但無F既出現,又好難帶出T出黎。
但係唔會有代替既感覺。
唔係吖!我就好鐘意,相反果啲純粹血浴長城,連場大戰我無興趣去睇。近期好難得有你呢啲咁感人既 post,千其唔好停牙, ching.

原來個 post 係講 T架…真係出奇意外,咁就更加吸引我去追啦!
作者: @BarterFair    時間: 2012-1-23 13:37

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)