188Channel

標題: 淫賤會所第一章Jenny一門之隔part2 (原創)更新在#12 [打印本頁]

作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-18 20:44     標題: 淫賤會所第一章Jenny一門之隔part2 (原創)更新在#12

作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-18 20:49

作者: 逍遙自在任我行    時間: 2012-1-18 22:17

thanks for sharing.
作者: kennyice    時間: 2012-1-18 23:18

加油啊..
作者: topcontiny    時間: 2012-1-19 23:37

新人黎講呢篇相當唔錯,如你所講的話(還有幾位女主角未出場)
期望在角色關係上多下一點功夫和加強一點故事背景
加油加油
作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-20 02:20

作者: muzzi    時間: 2012-1-20 09:54

引用:
原帖由 紅褲路飛 於 2012-1-18 08:44 PM 發表
夏天快來臨了 又係開始狩獵既時間
先介紹下我自己 其實都冇咩好介紹
只不過係講下點解呢個時間就係開始狩獵既時間 因為本人是一名救生員 每逢這個時間就是要搵工
今年去到一個私人屋院返工
初期見工時在想 ...
very good and exciting story, thanks for sharing, fully support
作者: yfmak    時間: 2012-1-21 03:28

女傭被剃毛、捆綁、電棒攻穴,老爺過足癮後中出
作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-22 17:34

作者: 劉金發作品    時間: 2012-1-22 17:52

行文活潑!人物對話生動!繼續努力!
作者: ajenny    時間: 2012-1-22 19:00

引用:
原帖由 紅褲路飛 於 2012-1-18 08:44 PM 發表
夏天快來臨了 又係開始狩獵既時間
先介紹下我自己 其實都冇咩好介紹
只不過係講下點解呢個時間就係開始狩獵既時間 因為本人是一名救生員 每逢這個時間就是要搵工
今年去到一個私人屋院返工
初期見工時在想 不是 ...
我以為你寫我TIM
作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-23 00:31

作者: 紅褲路飛    時間: 2012-1-23 16:41

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)