188Channel

標題: 各位有性生活既情侶麻煩入一入來解答我問題呀 [打印本頁]

作者: ho60902006    時間: 2011-8-20 13:55     標題: 各位有性生活既情侶麻煩入一入來解答我問題呀

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: RayC12    時間: 2011-8-20 13:58

作者: ho60902006    時間: 2011-8-20 14:08

越少越好掛

作者: earth2011    時間: 2011-8-20 14:11

引用:
原帖由 ho60902006 於 2011-8-20 01:55 PM 發表
其實您同您地既伴侶幾耐搞一次?搞既定義為有前戲有插!
同埋大家覺唔覺一個星期兩三次真係太多?我唔想我男友次次見我都係問我搞唔搞得!呢個次數我覺得已經算多

第一, 搞時會先有前戲, 令女方舒服咁進入性愛前既狀態,先正式做愛.
妳BF搞妳時咩前戲都唔做 ?
第二, 妳幾多歲 ?
如果係廿零既, 一星期兩三次都可以接受既. 但睇黎妳 BF 好似係想泄慾多D.
因為呢樣野, 要大家有 FEEL 先會雙方做得開心!
依家既問題係妳 BF 成日都想做, 而妳又唔係咁想做.
咁做既次數應該妳地雙方商量下, 其實真係冇準則架.
一星期可以係一至無數次, 視乎當事人既姐.
妳覺得多咪同佢恊調減 D 囉.
如果妳 BF 真係好似以上我講咁, 妳搵過另一個吧啦, 佢只係當妳係泄慾工具黎咋 !!!

作者: RayC12    時間: 2011-8-20 14:13

作者: giggs1120    時間: 2011-8-20 14:34

作者: ho60902006    時間: 2011-8-20 14:54

如果已拍了兩年幾呢

作者: RayC12    時間: 2011-8-20 14:55

作者: bcm    時間: 2011-8-20 14:59

其實呢d眞糸冇準則,我同男友一齊左三年以上,仲係好多前戲同做得好密,尼d要大家協調。同佢好好傾下^^
引用:
原帖由 ho60902006 於 2011-8-20 01:55 PM 發表
其實您同您地既伴侶幾耐搞一次?搞既定義為有前戲有插!
同埋大家覺唔覺一個星期兩三次真係太多?我唔想我男友次次見我都係問我搞唔搞得!呢個次數我覺得已經算多

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mo ...

作者: ho60902006    時間: 2011-8-20 15:03

好一時時
可能因為好多時做只係想滿足他
而自己又好驚有bb之類
加上如果唔做就會令男朋友唔開心 所以心理壓力好大

作者: giggs1120    時間: 2011-8-20 15:09     標題: 回覆 7# 的帖子

作者: RayC12    時間: 2011-8-20 15:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)