188Channel

標題: 暑期工 [打印本頁]

作者: hayashi888888    時間: 2011-8-13 16:52     標題: 暑期工

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Song-1    時間: 2011-8-13 17:44

作者: 東方不敗2008    時間: 2011-8-13 22:01

作者: 原保立竹    時間: 2011-8-13 22:25

作者: canon123    時間: 2011-8-13 22:59

暑期工,有冇 PART TIME 阿蟬?:smile_30: :smile_30:
作者: 孟波    時間: 2011-8-14 02:25

作者: 單拖男    時間: 2011-8-14 13:56     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: haecohaeco    時間: 2011-8-14 15:28

作者: 孟波    時間: 2011-8-15 01:27

作者: kf2011    時間: 2011-8-15 01:42     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: yuenlong168    時間: 2011-8-23 16:55     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-8-23 17:27

引用:
原帖由 hayashi888888 於 2011-8-13 04:52 PM 發表
昨日在深圳辦完事,見有時間,蛇去間邪骨想鬆一鬆,點知知客話只有浴足和中醫,泰式中式都無,再打電話給另一家相熟的主任,答案相同,記時正常開工未知, 是管到甘嚴?只好打電話給君媽, 君媽一聽電話就話有很多暑期工, 快上來試, 到步就女都唔使睇,因為太多舊菜認得我,叫亞姨搵個大波ga因為想試新野. 話說呢條女服務可以, 樣子唔差, 5'2" 34C,26,35左右,有baby fat. 唔車又要唔環保吹,但喜歡人麼西,越麼佢就越high,水源充足.叫聲發自內心,真係真人發聲ga. 所以話有d肥ga女係好吊d ga.我以前試過d瘦ga,結果細老附近ga骨頭撞妹妹ga骨頭大家叫痛,冇晒隱., 完事後君媽叫我下次再來, 試多幾個, 因為暑期工就快返學
肉眼睇都咁犀利

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)