188Channel

標題: 同人發生一夜情的人,太唔自愛了! [打印本頁]

作者: gnoww    時間: 2011-8-5 10:28     標題: 同人發生一夜情的人,太唔自愛了!

作者: andy0040    時間: 2011-8-5 10:32

作者: coconut1979    時間: 2011-8-5 10:36

作者: webman85    時間: 2011-8-5 10:37

引用:
原帖由 gnoww 於 2011-8-5 10:28 AM 發表
(我係女)
琴晚突然又想起我之前個件事(同左人one night stand),
個次之後,真係覺得好後悔好後悔,
覺得自己好cheap,好任性,好唔自愛。都唔知自己點解要搞d甘既野。
個次係我唯一一次,亦係最後一次。
真係好 ...
點解突然拎番出黎講呀~~~:smile_o06:
作者: damabird123    時間: 2011-8-5 10:39

引用:
原帖由 gnoww 於 2011-8-5 10:28 AM 發表
(我係女)
琴晚突然又想起我之前個件事(同左人one night stand),
個次之後,真係覺得好後悔好後悔,
覺得自己好cheap,好任性,好唔自愛。都唔知自己點解要搞d甘既野。
個次係我唯一一次,亦係最後一次。
真係好 ...
過左去咪唔好諗囉,你接受唔到 ons 已後唔好試就得了。
作者: osakagirl_07    時間: 2011-8-5 11:14

作者: coconut1979    時間: 2011-8-5 11:40

作者: osakagirl_07    時間: 2011-8-5 11:56

作者: earth2011    時間: 2011-8-5 12:00

樓主覺得接受唔到既,就以後都唔好再試咪得囉。後悔都於事無補架。收拾心情,儘快忘記左呢件事啦,好好生活落去啦!
作者: mikeydotnet    時間: 2011-8-5 12:57

作者: 易過借錢    時間: 2011-8-5 13:00

作者: wh_jacky    時間: 2011-8-5 13:37

作者: wonguncle27    時間: 2011-8-5 14:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)