188Channel

標題: 在狂風暴雨的一天出發之唔駛驚, 公安在大廳 [打印本頁]

作者: ericxxxlau    時間: 2011-7-30 02:14     標題: 在狂風暴雨的一天出發之唔駛驚, 公安在大廳

作者: ericxxxlau    時間: 2011-7-30 02:24

作者: canon123    時間: 2011-7-30 04:48

睇尼.剩係CP重有得玩!陰公:smile_27:
作者: dmy06    時間: 2011-7-30 09:28

作者: While    時間: 2011-7-30 15:18

洗腳妹咩?巴呀唔該
作者: 好賭爛滾    時間: 2011-7-30 17:50

作者: 問號    時間: 2011-7-30 17:55

作者: vivapangpang    時間: 2011-7-30 21:24

dg 唔會再叫性都, 係變死都:smile_42: :smile_42:

第時睇你班 PK KO 食乜野:smile_34: :smile_34:
作者: JJ-Armani    時間: 2011-7-30 22:39

作者: Song-1    時間: 2011-7-31 01:13

作者: 孟波    時間: 2011-7-31 01:50

作者: someonehk12345    時間: 2011-8-4 13:20

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-8-4 13:25

引用:
原帖由 ericxxxlau 於 2011-7-30 02:14 AM 發表
尋日去左ca, 到步之後打比經理book 房, 打左幾間, 點知原來放晒假,  咩都冇開, 一場黎到唔通就咁走咩, 搵左間嘉x華按下腳仔都好啦,  上次都有美好回憶, 新裝修, 又靚又舒服, 服務仲好好o 入到去, 大堂經理熱情招待,  ...
x朗d囡囡麻麻地:smile_42: :smile_42:
作者: feng1007    時間: 2011-8-4 15:34

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)