188Channel

標題: 福田水x方, 回鄉咭 被scan 了,小心被捕 [打印本頁]

作者: sapcei    時間: 2011-7-29 19:09     標題: 福田水x方, 回鄉咭 被scan 了,小心被捕

作者: canon123    時間: 2011-7-29 19:20

又係新手作故仔! 你朋友邊位呀?上星期五, 幾點過福田関口?

佢只可以打一个電話. 點解吾打俾侓師或家人但通知你?

另每間酒店,過夜SN 都被 scan 回鄉咭啦.一日何止過萬?為何偏偏選中你朋友?

驚就留港.吾好北上
作者: sapcei    時間: 2011-7-29 19:30

作者: canon123    時間: 2011-7-29 19:41

福田水x方回鄉咭 被scan 了,小心被捕一>呢個係標題!

你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,一>呢個係你回覆!

福田水x方幾時搬到羅湖?原有店鋪又係邊間?

你自己都攪吾清楚. 點說服人呀?

另外,你又點知邊間場賣料呢? 如果知,揚名等各師兄吾好去中招啦.

功德無量.

作者: wetgirl    時間: 2011-7-29 19:46

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-29 07:41 PM 發表
福田水x方回鄉咭 被scan 了,小心被捕一>呢個係標題!

你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,一>呢個係你回覆!

福田水x方幾時搬到羅湖?原有店鋪又係邊間?

你自己都攪吾清楚. 點說服人呀?
X2:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-29 19:47

作者: sapcei    時間: 2011-7-29 19:50

作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-29 20:02

作者: canon123    時間: 2011-7-29 20:03

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 19:50 發表

如果你是高手, 一講就知是羅湖関口, 皇室假期, 瑪亞城, 水立方這幾間啦 !

看你只識在這裏上網吹水, 指指点点, 我的用意是希望港同胞小心啫

老頭, 今天星期五晚, 我趕上深圳消費,  ...
水立方係羅湖関口? 我只知係福田口岸有間. 真係好耐無去羅湖.下次搵下水立方係羅湖邊道先!
我喜歡上網吹水.但指指点点.睇人睇心情啦!

多謝你提示同胞小心. 但除非吾住酒店或十二點前離開 SN. 吾係請你教我點樣可以吾使SCAN回鄉証?
周末北上.應該.
玩得開心D!
小心你D資料外流.

作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-29 20:09

作者: simonhing99    時間: 2011-7-29 20:14

作者: canon123    時間: 2011-7-29 20:16

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2011-7-29 20:09 發表

原有店鋪被查封了,  一直都開不了............所以搬左去福田  
哦,原來係錦! 多謝提點喎. :smile_30:
作者: goyouyo    時間: 2011-7-29 20:20     標題: 回覆 11# 的帖子

作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-29 20:27

作者: Androyd    時間: 2011-7-29 20:29

作者: canon123    時間: 2011-7-29 20:44

引用:
原帖由 goyouyo 於 2011-7-29 20:20 發表
明眼人都看出這裏幾個户口, 是同一個人, 一唱一和, 分身術:smile_38:
話你知,我 ACCOUNTS 得一個.從無分身. 版主可以查 IP.

我行得正.吾需要分身!
作者: 問號    時間: 2011-7-29 21:11

作者: 豆腐dove    時間: 2011-7-29 21:12     標題: 回覆 16# 的帖子

算啦老人家,佢都收o左皮o羅,唔好嬲
作者: canon123    時間: 2011-7-29 21:47

引用:
原帖由 問號 於 2011-7-29 21:11 發表

我有三年都無番過大陸玩sn,估唔到變左咁多,去酒店過夜都要SCAN回鄉証咩規矩黎架?重打算遲下上去輕鬆下添,請問師兄,呢個規律只在一線地方定全國統一,謝謝
我知道係廣東一帶. 佢地SCAN去公安. 公安睇下有冇通輯犯. 但應係全國統一!

已開始有一年了!
作者: canon123    時間: 2011-7-29 21:51

引用:
原帖由 豆腐dove 於 2011-7-29 21:12 發表
算啦老人家,佢都收o左皮o羅,唔好嬲
我無嬲 以事論事啫! 多謝你.

只係睇吾過眼D分身開帖亂嗡廿四又吾 make senses...
作者: goyouyo    時間: 2011-7-29 21:59

作者: 問號    時間: 2011-7-29 22:33

作者: canon123    時間: 2011-7-29 22:38

引用:
原帖由 goyouyo 於 2011-7-29 21:59 發表

我知道係廣東一帶. 佢地SCAN去公安. 公安睇下有冇通輯犯.====>>> Are u 公安 ? How do u know? Evidence pls???

但應係全國統一! =====>>>> why says 應係全國統一 ?? ===>> not sure ??? then says 應係全 ...
近排未離開過廣東一帶.所以未證實其他地區. 記憶中係全國執行.
另成年前既野,又吾係我立法.點記得呀?

佢地SCAN去公安 !全世界都知啦.你吾係話我知 D SN 自己存底去買資料嗎? 
要證據, 我又吾係KO. 俾乜野你呀? 你又要D乜證據呀?  
如你話D SCAN吾係去公安既. 吾該請提出證據!
作者: thomaswt341    時間: 2011-7-29 23:35

作者: 孟波    時間: 2011-7-30 00:35

作者: 肥仔寧    時間: 2011-7-30 01:12

引用:
原帖由 canon123 於 29-7-2011 07:20 PM 發表
又係新手作故仔! 你朋友邊位呀?上星期五, 幾點過福田関口?

佢只可以打一个電話. 點解吾打俾侓師或家人但通知你?

另每間酒店,過夜SN 都被 scan 回鄉咭啦.一日何止過萬?為何偏偏選中你朋友?
...
scan 一個又係錯.scan一萬個又係錯......................
作者: canon123    時間: 2011-7-30 03:06

引用:
原帖由 thomaswt341 於 2011-7-29 23:35 發表

C 兄我撐你,我識人係酒店前台做,真係 SCAN 資料去公安,如果帶女爆房,條女一樣要 SCAN 證件。基本上你無野既公安係唔會嚟搞你。
thank for your post and support.
作者: milk27    時間: 2011-7-30 04:28

作者: milk27    時間: 2011-7-30 04:32

作者: milk27    時間: 2011-7-30 04:42

作者: rongo    時間: 2011-7-30 05:09     標題: 回覆 15# 的帖子

作者: dmy06    時間: 2011-7-30 09:22

作者: goyouyo    時間: 2011-7-30 12:23

作者: mmabl    時間: 2011-7-30 12:50

作者: canon123    時間: 2011-7-30 14:46

引用:
原帖由 dmy06 於 2011-7-30 09:22 發表

有evidence都好難係度比到你拉, 唔清楚可以問, 但係問都問得客氣d。雖然好多回覆唔一定係堅料,但呢單野,上得大陸住酒店多,好多人都知啦。

再講,你理得我係唔係公安, 係唔係開酒店, 你又係邊位呢?
thank for support
作者: canon123    時間: 2011-7-30 14:48

引用:
原帖由 goyouyo 於 2011-7-30 12:23 發表

************明眼人都看出這裏幾個户口, 是同一個人, 一唱一和, 分身術****************
明眼人都看出某某,你及 某某,是同一個人, 一唱一和, 分身術

作者: thomaswt341    時間: 2011-7-30 15:00     標題: 回覆36 #的帖子

作者: xingzuo2    時間: 2011-7-30 16:13

作者: 記著食藥    時間: 2011-7-30 18:31

作者: Song-1    時間: 2011-7-30 18:32

作者: Pat華    時間: 2011-7-30 18:36

作者: 問號    時間: 2011-7-30 18:39

作者: sam932    時間: 2011-7-30 19:34

作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-30 19:47

作者: canon123    時間: 2011-7-30 19:51

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2011-7-30 19:47 發表
係呀係呀............回鄉咭 被scan 會拉架....快d剪燃晒d回鄉咭呀:smile_43: :smile_03: :smile_03:  
我啱啱先換領新既.我重要北上.吾剪!
作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-7-30 20:09

作者: canon123    時間: 2011-7-30 23:38

我都數吾清SCAN左幾多次.未驚過!
作者: ken393    時間: 2011-7-31 13:57

作者: desperado11    時間: 2011-7-31 16:30

謝謝師兄好意。
我經常scan, 風險是有的。譬如爆房後我的女友
跟什麼案有關,我也有可能被牽連。
正所謂色字頭上一張刀,比起扣留15天,這風險還
可以接受。
作者: 雷霆救兵    時間: 2011-7-31 19:54

作者: sapcei    時間: 2011-7-31 21:23

作者: 中女社社長    時間: 2011-7-31 23:16

作者: ceogoy    時間: 2011-8-1 12:52

作者: 中港澳骨王    時間: 2011-8-1 14:19

作者: 人賤聯.    時間: 2011-8-1 15:39

作者: nning    時間: 2011-8-1 23:40

作者: ip4ws    時間: 2011-8-2 17:46

作者: sapcei    時間: 2011-8-3 11:54

作者: sapcei    時間: 2011-8-3 11:55

作者: trick_etc    時間: 2011-8-3 12:14

作者: pccw123    時間: 2011-8-3 12:28

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 07:09 PM 發表
福田水x方, 回鄉咭被 scan 了進电腦 , 小心被捕

大運會在即, 各桑拿場 要把客人的回鄉咭 scan 了進电腦, 不良份子, 包括桑拿員工,
會把資料賣給不法份子,銀行開户, 作洗黑錢用途o

在大陸洗 ...
簡 D 無登記 身份証既 桑拿場按囉,
我去開咀咀果間 98.99%鐵既從來都無要我 scan乜 scan物 ,用黑咭仲有折天 :smile_40:

作者: watsoho    時間: 2011-8-3 13:22

作者: canon123    時間: 2011-8-3 16:37

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-8-3 11:54 發表
Appledaily news: Aug 3., 2011
夫妻團聚申請人 重婚踎監資料網上任睇, 公安洩 3000港人私隱

本報訊】內地湖南省公安廳疑電腦保安有漏洞,令超過 3,000名有配偶在內地申請來港的港人個人私隱資料外洩,不 ...
內地湖南省公安廳疑電腦保安有漏洞. 政府要登記.你可以話吾俾咩? 政府係有漏洞.吾係攞去賣! 攪清楚先登!

關夜遊乜事?
關 SN SCAN 咭乜事?
作者: canon123    時間: 2011-8-3 16:38

引用:
原帖由 watsoho 於 2011-8-3 13:22 發表

who are u?
禁你又係邊位呀:smile_41:
作者: cocowzz    時間: 2011-8-4 19:12

作者: cocowzz    時間: 2011-8-9 20:02

作者: cocowzz    時間: 2011-8-14 16:05

作者: kf2011    時間: 2011-8-15 01:50     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: cocowzz    時間: 2011-8-15 12:30

作者: sapcei    時間: 2011-8-16 21:59

作者: ofbkr90    時間: 2011-8-16 23:22

作者: thin002    時間: 2011-8-17 17:32

作者: yp250c    時間: 2011-8-17 18:01

作者: applegq    時間: 2011-8-23 18:57

作者: ben_bluesky    時間: 2011-8-23 19:01

作者: 5billy    時間: 2011-8-23 20:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)