188Channel

標題: 與外傭中心老板娘的一次. (Update 20110801) [打印本頁]

作者: kensen    時間: 2011-7-25 17:19     標題: 與外傭中心老板娘的一次. (Update 20110801)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tyt01236    時間: 2011-7-25 17:21

作者: jacky1031    時間: 2011-7-25 17:23

作者: anne_anne    時間: 2011-7-25 17:26

作者: kensen    時間: 2011-7-25 17:28

引用:
原帖由 jacky1031 於 2011-7-25 17:23 發表
支持下先!點解你請工人我請工人,待遇不同?

可能公司唔同....後來知道佢地一個人搞間公司出黎...
作者: hongogo    時間: 2011-7-25 17:31     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: good_job    時間: 2011-7-25 18:10

期待, 加油! 等你出post.
作者: andy7472    時間: 2011-7-25 18:20

作者: melco1963    時間: 2011-7-25 18:26     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: den-mo    時間: 2011-7-25 18:30

果個老板娘一定好渴....
作者: earth2011    時間: 2011-7-25 19:51

支持下係, 快d出 part 2 :smile_38:
作者: ECPK    時間: 2011-7-25 20:31

作者: ivan偉    時間: 2011-7-25 20:43

作者: idolhk    時間: 2011-7-25 20:43

Part 2 pls

作者: chrisfokla73    時間: 2011-7-25 21:01

支持玩熟女....正呀
作者: KK2628KK    時間: 2011-7-25 21:17

作者: Water_man    時間: 2011-7-25 21:22

期待下集!!!!!!!!!!!!
作者: 見我    時間: 2011-7-25 21:54

支持。等待中.....

作者: lung67    時間: 2011-7-25 22:18

作者: 天涯孤客    時間: 2011-7-25 23:13

邊間公司,我又去果度請人:smile_30:
作者: happyberry2006    時間: 2011-7-25 23:22

作者: noah_poon    時間: 2011-7-25 23:24

支持下係, 快d出 part 2 :smile_30:
作者: scchim    時間: 2011-7-25 23:26

作者: hung476    時間: 2011-7-25 23:31

支持! part 2
作者: 持久男    時間: 2011-7-25 23:36

作者: 小王子    時間: 2011-7-25 23:54

係咪來自....得x :smile_35:
作者: anfman    時間: 2011-7-26 01:05

作者: sam789    時間: 2011-7-26 01:06

作者: ihatecnc2011    時間: 2011-7-26 01:22

作者: ykdeng0064    時間: 2011-7-26 01:36

聽落去都正爆啊.....c兄好野
作者: taksuk    時間: 2011-7-26 01:38

支持,支持!
作者: tata    時間: 2011-7-26 02:58

push!!!
作者: 易過借錢    時間: 2011-7-26 04:07

作者: yy830    時間: 2011-7-26 06:52

GOOD POST
作者: alan92alan    時間: 2011-7-26 07:34

作者: SuiBea    時間: 2011-7-26 09:02

作者: 14噸車    時間: 2011-7-26 09:34     標題: 與外傭中心老板娘的一次

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-26 09:41

作者: Seductive    時間: 2011-7-26 10:48

作者: 岸toto    時間: 2011-7-26 10:59

等緊下集:smile_46:
作者: 二級技工    時間: 2011-7-26 11:54

作者: Dionysus1    時間: 2011-7-26 12:08

作者: miffy2011    時間: 2011-7-26 12:28

Part 2 pls!!!

作者: joseph.yychen    時間: 2011-7-26 12:42

push一下先!
作者: hongkongken    時間: 2011-7-26 13:21

引用:
原帖由 kensen 於 2011-7-25 05:19 PM 發表
我本身用開的工人,她跟我說做埋依三個月就返家鄉唔再續約.咁我唯有打去外傭中心找幫手.之前跟開我的AGENT已經無做,電話裡邊的女仕跟我說.我叫CANDY,你可以有時間上來睇下工人的資料先.我係第二晚放工的時間就一去找C ...
u fxxx her ? how come ?
作者: MooMoo135    時間: 2011-7-26 15:10

作者: CK4095    時間: 2011-7-26 15:12

作者: 入油強    時間: 2011-7-26 15:18

邊間呀?我都去見見老板娘:smile_35: :smile_35:
作者: jumboleung    時間: 2011-7-26 15:35

作者: kamshek    時間: 2011-7-26 16:08

:smile_41:   師兄可以介紹吓,順手請番個女傭都好吖﹗  :smile_30:
作者: Doctor_House    時間: 2011-7-26 16:35

作者: te00    時間: 2011-7-26 16:39

作者: failung11    時間: 2011-7-26 16:54

無?影?,度唔掂??

作者: 二級技工    時間: 2011-7-26 17:08

作者: wahwah2010    時間: 2011-7-26 17:23

作者: 有酒今天醉    時間: 2011-7-26 17:45

作者: 犯了錯的獅子    時間: 2011-7-26 19:19

PART 2 PLSSSSSSSSSSS
作者: flashbee    時間: 2011-7-26 20:14

Thanks for 35 ball ball boss report !
作者: kelvin10171970    時間: 2011-7-26 21:28

作者: ngkk0702    時間: 2011-7-26 21:48

支持、期待 P2...

作者: hjmll    時間: 2011-7-26 22:19

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-27 00:31     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-27 00:32

作者: Kay1130    時間: 2011-7-27 00:44

作者: couplescrazy    時間: 2011-7-27 01:31

作者: catrace    時間: 2011-7-27 01:38

作者: ihatecnc2011    時間: 2011-7-27 02:39

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-27 07:30

作者: Water_man    時間: 2011-7-27 08:11

waiting for part 2
作者: pynews    時間: 2011-7-27 10:33

作者: ncp81    時間: 2011-7-27 11:33

又拖.............快出下集
作者: Giveson    時間: 2011-7-27 12:24

作者: boochia    時間: 2011-7-27 12:30

作者: KK2628KK    時間: 2011-7-27 15:14

作者: kinvo    時間: 2011-7-27 15:52

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-27 16:10

作者: 逍遙自在任我行    時間: 2011-7-27 16:38

你出埋下集仲多人支持啦...
作者: flashbee    時間: 2011-7-27 16:40

What time eat the 35C boss ?
作者: 阿銀ookk    時間: 2011-7-27 17:01

作者: 麻那煩煩    時間: 2011-7-27 17:49

作者: idolhk    時間: 2011-7-27 19:10

唔夠喉。
Support go go part 3

作者: D-fend    時間: 2011-7-27 20:24

精彩報告!

作者: andy7472    時間: 2011-7-27 20:31

作者: free_hkben    時間: 2011-7-27 22:55

努力,加速。
引用:
原帖由 kensen 於 2011-7-25 17:19 發表
我本身用開的工人,她跟我說做埋依三個月就返家鄉唔再續約.咁我唯有打去外傭中心找幫手.之前跟開我的AGENT已經無做,電話裡邊的女仕跟我說.我叫CANDY,你可以有時間上來睇下工人的資料先.我係第二晚放工的時間就一去找C ...

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-27 23:08

作者: arthuryau8699    時間: 2011-7-28 00:42

請快快"出"埋去啦:smile_38:
作者: tyt01236    時間: 2011-7-28 06:24

作者: ngkk0702    時間: 2011-7-28 07:03

Support go go part 3..
間公司係邊到、我又請工人、請pm地址我。

作者: yy830    時間: 2011-7-28 09:48

PART 3 PLS
作者: scchim    時間: 2011-7-28 10:53

作者: 雨宮慶太    時間: 2011-7-28 11:31

呢種經歷真系唔系人人有
作者: tammW    時間: 2011-7-28 11:32

i love 熟女 2 .......................... :smile_40:
作者: AkiraYuki    時間: 2011-7-28 12:12

作者: jumboleung    時間: 2011-7-28 12:36

作者: kaho1015    時間: 2011-7-28 13:39

作者: 伕子    時間: 2011-7-28 16:32

作者: kensen    時間: 2011-7-29 16:33

Part 3

咁我按完CANDY條腰後,就同佢講,你成日出去見客,又要去入境處搞申請,我幫你按下對腳啦.跟住我就試下係佢胳肢窩扶佢向後坐,順便貼下佢波邊,睇下佢有冇咩反感,結果佢冇出聲,咁我就跟手坐左係佢旁邊的CHAIR度,拿起佢隻腳幫佢按小腿.按左細手幾下,叫都啊左幾聲話好酸軟.我話根係啦,日行夜行,你估唔攰咩.佢隻腳已經放左係我大腿上,當時佢著的百摺裙係睇唔到底底的,所以佢都冇按住條裙,佢雙手放左係兩旁的椅X度(X係椅子旁邊放手的地方,我唔知點打).我仲讚佢隻小腿好滑,好性感,佢只係係度笑,邊度滑呀,你唔好亂氹人啦,你同D後生女講啦.我都差唔多四十,自己知自己事啦.我同佢講,唔知係.你望落都唔似四十,如果你唔同我講,仲以為你大我兩年.因為小弟當年係二十八.咁佢就知我話佢係三十歲.佢都唔知幾開心,對腳就打開左小小.我就開始越按越上,去到膝頭的位置,我就將我的CHAIR向CANDY埋一D,咁佢就向住我係九十度角,我眼就望住佢膝頭,但佢就唔留意自己向住我的大腿已經打開左好多,百摺裙入面的底底己經比我睇到,係黃色喱士的,係喱士入面見到黑色的毛毛,望落去應該係比較滑的質料.佢仲話我按佢個膝頭按得好舒服,咁我當然就快手快腳,180度轉身,按埋佢另外那邊的膝頭,轉身再拿起佢隻腳,我再將佢隻腳打得開D.我今次睇得好清楚,個喱士款式,睇到我都扯到硬曬.我心諗都係博一博佢比唔比我摸佢大腿,咁我就向上移,邊按就邊問舒唔舒服,佢都話好舒服.仲到大腿中間的位置,已經貼到佢的百摺裙,咁我就停左係度繼續按,點知佢用手張條裙向上推高,暗示我可以繼續按.咁我繼續按時,佢就講左句.我條底褲都比你睇左好耐,你又真心幫我按,都冇咩大不了,咁我當然就有些面紅咁話,我都有D唔好意,你又咁有女人味,我幾鐘意呀你依一種女性.過左三十秒後佢同我講,你想唔想同我造愛,我當堂呆左,咩話.佢就話冇野啦.我即刻補返佢想,好想,好想想,佢就笑左下.佢同我講,見到硬左咁耐都好辛苦,比佢出黎休息下啦.我話依度,佢話係呀,乜你唔想咩.我話想呀,未試過.我心諗佢會唔會捉我黃腳雞,跟住佢起身走去鎖門,熄埋門口盞燈,入返黎,坐返係我面前.咁叫見我冇行動.佢就話乜你咁嫁,人地都主動出到聲,你仲坐係度,主動D得唔得呀!我即刻收到.因為我同佢都係面對面咁坐.咁我就即刻鍚向佢個咀.咀都好型合我的動作.佢個咀好軟,錫落去口感好好,我好耐都未試過依一種感覺.咁我都同佢交換左成幾分鐘口水.咁我隻左手攬住佢條要,右手就搓下佢個波,點知一摸,點解有個BRA係度.我就停左口,問佢.頭先我按你背時都冇BRA帶,點解前面會有個BRA係度.我仲以為你真心添.佢同我講,傻瓜我個BRA係埋件無肩背心入面.佢叫我試下張件衫向下推.一推就成對奶跌左出黎,第一次見佢對奶,都唔係好墮,淺啡色,都唔係好深.我即刻同佢講好靚呀.氹到佢幾開心.佢仲話有小小墮,我話唔墮,跟手再同佢打車輪,右手第一次渣落佢個波度,好溫暖,好軟,佢就哎左兩聲,跟住停左口,同我講話我渣得佢好溫柔好舒服,我當然唔敢大力渣啦,一陣冇得玩點算呀.我話你舒服就得啦.我就好快咁用口去錫佢粒”的”,佢哎次一聲好大聲,我幾驚比隔望單位聽到.佢跟住細力咁打我個頭一下,你個咸濕BB呀.
作者: StoneRoses    時間: 2011-7-29 16:47

good post
please continue

作者: wonguncle27    時間: 2011-7-29 16:59

作者: 二級技工    時間: 2011-7-29 17:05

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)