188Channel

標題: Form 1到大學畢業既生活 [打印本頁]

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 18:44     標題: Form 1到大學畢業既生活

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sia    時間: 2011-6-29 18:48

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 18:58     標題: P.2

可能因為小弟乜運動都玩得好勁,經常越級挑戰師兄師姐,所以同d師姐關係特別好,話說有次係學校練波,有個師姐好大波,下概34c,甘練波少不免有身體接觸架啦,個晚七點半個場就熄燈,甘我話不如傾陣計先,甘就上左無人行既樓梯,好似係第三層,個陣我忍吾住一邊車佢,一邊大大力甘搾佢,好在佢比我車緊叫吾出喳,車完後「死靚仔,邊度學反黎架」甘我就知道,得米,而尼條女日後仲lo埋我第一次,遲d再打,手軟

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 19:02

可能小弟心態同行為都比較早熟,我個一刻都係博下架喳,我估條女吾敢爆我既

作者: andy7472    時間: 2011-6-29 19:04

作者: andy7472    時間: 2011-6-29 19:08

作者: bcm    時間: 2011-6-29 19:08

個標題點解叫p2既?:smile_o06:
作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 19:09

吾好意思我個part2擺錯位Tim 尼part係跟番(form one 到大學畢業)

作者: bcm    時間: 2011-6-29 19:21

I see,你而家自己搞吾到架,你叫版主幫你移去part 1啦^‧^
引用:
原帖由 ilovewomen2000 於 2011-6-29 07:09 PM 發表
吾好意思我個part2擺錯位Tim 尼part係跟番(form one 到大學畢業)

作者: 只有五寸半    時間: 2011-6-29 19:27

作者: vincent7528    時間: 2011-6-29 19:41

作者: 芬奇臨    時間: 2011-6-29 20:31

作者: 芬奇臨    時間: 2011-6-29 20:33

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 22:55

其實小弟細個個陣對性既態度同其他人有d,吾同,小弟既第一次係俾sp,而吾係女朋友,而個地點仲奇怪,吾係佢屋企或者我屋企,而係公眾地方!所以小弟曰後同一d正常既性事已經見怪不怪。
都係講番第一次啦,個年係form two暑假,甘就去補習啦,我仲記得個日要練排球,所以着校隊衫,甘我不嬲補補下都會自己放break去後梯食煙既,甘有個相熟既學姐sms我一齊食,甘ok la,一齊去。我仲記得個陣個學姐係背心牛仔褲甘既,最重要既係大家一直曖昧緊既!一開始我地係係第三層既後梯食煙傾計既,之後我話不如落最底啦,落到去,原來得番道消房門,你要走既話只可以往上層走。甘個陣食完煙,你眼望我眼,就好自然車啦,甘車得就更自然隻手吾規舉啦,一野攝入背心入面玩,可能係佢都有玩運動,好彈手既,哈,正合我意!我一路玩一路聽住有冇腳步聲,都咪話吾驚!
玩玩下,條女開始黎料,佢話忍吾住,但係講緊既時候佢只係用左大概三十几秒時間除晒的衫!但係我仲係一件都未除阿!佢跟手一野扯低我條褲幫我吹,天啊甘多位ching,相信你地都會銘記第一次俾人吹既感覺!真係正撚到想即刻口爆佢呀!
佢見狀立即同我講「吾好爆住呀!」跟手佢坐上黎,吾係講笑,一入去個下我覚得有d窄,痛痛地,不過當j頭入左之後,啊頂佢,直情另一個天堂啊!佢入面成個城門水塘呀!我即刻發左癲甘小佢,不過佢叫得好大聲,搞到我要掩住佢個口,之後到我禁佢埋牆小佢,心諗:吾使甘多水呀麻,吾撚理啦,大大力甘繼續,過多一陣我差吾多想出,佢大嗌:喂,你射話我知呀!我話:屌!我有撚經驗咩,射去邊呀,跟住佢用紙巾幫我包住,好彩,一滴不漏!過多幾秒我聽到有腳步聲,仆街啦,佢未著衫呀!佢更加利害既係着番晒所有野大約用左廿几秒,甘我地即刻坐番係度食煙吹水扮無野,之後見個看更簽完補就走了,好彩,虛驚一場,小弟第一次就係甘無左啦!

作者: vincent7528    時間: 2011-6-29 23:04

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 23:13

吾該晒ching提醒,之後每part我都會標明番

作者: 窩輪法王    時間: 2011-6-29 23:30

wa..you so small age already so experience..ging, you so good la!
作者: Hkwargod    時間: 2011-6-29 23:45

之後仲有冇同c姐keep住性關係?
引用:
原帖由 ilovewomen2000 於 2011-6-29 11:13 PM 發表
吾該晒ching提醒,之後每part我都會標明番

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-29 23:45

其實小弟甘多年黎,一直有黑暗個面,慘就慘在中學個陣圈子細,一講實揚,希望係度可以張d回憶一次過寫晒出黎,日後既往事回分別包括左情,性,同埋俾sp出賣

作者: happyhk2011    時間: 2011-6-29 23:47

作者: happyhk2011    時間: 2011-6-29 23:49

作者: Hkwargod    時間: 2011-6-30 00:03

呢度係一個好既地方,share自己既野
有時有d野同唔到fd問,可以係呢度出post問人
引用:
原帖由 ilovewomen2000 於 2011-6-29 11:45 PM 發表
其實小弟甘多年黎,一直有黑暗個面,慘就慘在中學個陣圈子細,一講實揚,希望係度可以張d回憶一次過寫晒出黎,日後既往事回分別包括左情,性,同埋俾sp出賣

作者: HERBERT-HERBERT    時間: 2011-6-30 00:03

作者: HERBERT-HERBERT    時間: 2011-6-30 00:08

作者: I_am_a_man    時間: 2011-6-30 00:13

作者: arthuryau8699    時間: 2011-6-30 00:28

support quick quick write le:smile_13:
作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-30 02:03

Part 3

其實有人懷疑係正常既,因為大部份人對好多事既反應都係say no先既,掉番轉諗,如果小弟冇發生過尼d事而見到尼個post既話,我直頭會話「尼條撚樣吾好吹大d,得個十二,三歲,毛都未生啦!」所以甘多位師兄,真係不喜勿插,皆因屈左係心度好多年,我淨係諗到可以係度暢所欲言!
言歸正傳,查實小弟中學個陣只係溝吾到一條女,而個條女,我就叫佢m啦,尼條女就吾係好身材既,不過就好靚,勁多仔溝,好似in大公司甘,要過五關斬六將架,好彩,去到final in得番我同另一條仔爭佢,諗住實無死,點知就係定過頭,衰左,心諗咪溝下一個lor。

慢慢地,我都好少見m,直到一個月後,我聽我個陣條女話:m好耐無番黎上堂,一反黎就嘔。我聽完個下個心好撚酸!好想打7條仔,個一刻我聽完就算。夜晚再打俾佢:「m,你而家打算點?」其實佢都知通天架啦,不過佢講過既以下一番說話,小弟銘記於心。m:「點解你當曰吾積極d?你個時快過佢我而家吾使甘!」個刻俾佢講到我火火地,跟住佢喊住甘再講:「我知你而家有女,他曰你無女既話,你會吾會諗起我?」我屌呀,個刻心情真係百感交雜,小弟個款就似硬漢,但係個一刻...吾撚係講笑,我都只能忍住眼淚..我:「一切等你搞掂晒先,曰後再算,最緊要係你身體。」尼次經歷,令我意會到,甘多位師兄,當遇到您既the special one既時候,吾好放走佢,吾好令彼此後悔。
今次尼part無sex,吾好意思,下part補上!

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-6-30 02:12

吾該晒locorocococo幫我key part2呀,可吾可以問多少少野,就係點係page one加番邊個#係屬於邊part ga,甘大家會睇得舒服d

作者: kataBB    時間: 2011-6-30 02:26

作者: singgame2    時間: 2011-6-30 04:08     標題: 回覆 27# 的帖子

Thank you I will remember that
作者: twinhero    時間: 2011-6-30 04:35

作者: joseph.yychen    時間: 2011-6-30 10:18

樓主, 第一次就打野戰! Good!
作者: Vantofler    時間: 2011-6-30 10:52

作者: Chau_WC    時間: 2011-6-30 11:32

作者: jameson77    時間: 2011-6-30 14:24

作者: 111134lu.wei    時間: 2011-6-30 14:49

作者: timerset    時間: 2011-6-30 15:16

作者: sonydog99    時間: 2011-6-30 18:54

waiting for next part ~
作者: 伕子    時間: 2011-6-30 19:15

作者: 見我    時間: 2011-6-30 19:17

只能講好佩服你,前途無可限量。

你個post好好睇,有sex又有人情味。讚!

作者: haobao    時間: 2011-6-30 22:52

作者: t-1    時間: 2011-7-1 03:07

作者: takuen    時間: 2011-7-1 08:58

作者: simonng230580    時間: 2011-7-1 11:58

作者: miffy2011    時間: 2011-7-1 12:41

good story, support ar, waiting for your update !!!
作者: ECPK    時間: 2011-7-1 13:25

作者: tony81617032    時間: 2011-7-1 15:56

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-7-3 02:22

甘多位師兄尼几曰忙搵工,遲左出post,吾好意思!

先講一單笑料,都係form3個年,有曰放學搭巴士,甘大家都知校服係恤衫加西褲架啦心口仲會show校名既。

甘小弟一上車梗係嘟八達通啦,不過嘟極都冇反應,甘就唯有岑銀包啦,點知大力得溢,成堆卡片,証件跌左出黎,仲有個dom!甘梗係即刻羅番個套先啦,點知有個師9由頭望到我落尾!!!仲同隔離個c9講:尼間中學不嬲都几好架,好彩我個女吾係讀尼間喳!
屌呀!直情想走去同佢:c9,而家大撚把人吾帶套呀,你小心抱孫呀!

好,下一part講被sps出賣!

作者: jerryfaifaifai    時間: 2011-7-5 00:02

作者: lucky0125    時間: 2011-7-5 00:27

作者: etoeto3535    時間: 2011-7-5 01:37

作者: -EdGaRLaU-    時間: 2011-7-5 01:50

作者: bruno197    時間: 2011-7-5 20:02

作者: 111134lu.wei    時間: 2011-7-5 21:16

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-7-6 03:12

Part4
俾sp出賣

各位ching,尼part比較複習,等我交待清楚先,個陣我form six,甘我本身就同三條仔一齊玩既,甘就好自然搵番一group既女同學啦。
甘當時好得意既,我地表面上係各自一pair既,甘女既,分別係a,b,c同d女啦。當時,a女係我既御用sp,搵佢救火最好,尼條女幾玩得,含吹已經吾多講,最撚勁係佢好夾得!當佢對大野夾住我細路個陣,對波一路夾一路蕩,仲要條利係甘奶住我個J頭!你諗都諗到几淫啦,搞到我好多次都射落佢下巴同個鼻度,諗番都爽!

至於b女,佢同a女係好姊妹黎既,我同佢就只係搞過一次,無特別,不過有次几齊人既回憶,當時我地三個唱k甘我坐中間啦,甘個陣b女未知我同a有路既,見凍鍋,甘就用校嬲嬲我地三個,a女話眼訓,訓陣先,甘我就同b靜靜地車,然後好溫柔甘按佢阿妹啦,當時仲聽住「當風箏遇上風」而我尼邊就當「左手遇上lun!」係尼個時候本來訓著左個條女係校嬲下捉住我隻手,再攝入去佢對波,仆街,俾隔離條女知點算!吾理住,揸左先,各位師兄係咪覚得好過隱呢?因為左邊同右邊條女都吾知你地有路,個刻好似雙動偷情架,但係日後,我就俾尼兩條女搧得反吾到轉頭啦

另一邊廂,講下c女先,佢同d女就熟的既,我諗尼條女係仔見到都想嗒既,5尺6,10x磅,33b到c之間,24,33。眼大鼻高識著衫,重點,對眼係識講淫話個隻!甘我梗係溝佢,不過尼個好得意,佢同我咀,俾我摷,就係死都吾同我一齊,佢好仆街架,成日搵我過橋扮佢條仔,搞到人前人後好恩愛架,所以尼條女我對佢又愛又恨。

至於d女,當時佢係我條女,甘好正常甘發展啦,直到新年個排,佢問:其實你同阿a咩關係?我心諗:仆街!但係就反問佢你邊度聽番黎,點知佢話:b女乜都同我講晒,你吾使吾認!我好無奈甘死狗,但心裏面仲諗緊:佢都冇講同我個part,死八婆,寫個叻字俾你。

最後係點?我梗係哄得番條女啦,不過六國大封相啦,a又喊,b又喊,d又喊,我就想喊都無得喊,甘又無得怪人既,確係衰自己,經過個次之後,真係搵食行遠d啦

作者: elo38    時間: 2011-7-8 00:18

very good I like it c hing
作者: sagacitypoorgod    時間: 2011-7-9 06:51

諗諗下~查實你d行為都幾不智下架~好彩就話姐...好似你上堂摸個女同學咁...999....咁就應該上電視or news...有排你玩呀....
奇怪都唔知點解咁多人話支持~~~~講玩
作者: 14191419    時間: 2011-7-9 11:07

作者: heygirl12    時間: 2011-7-9 11:21

作者: ilovewomen2000    時間: 2011-7-10 03:22

Ching講得岩,小弟細個個陣行為真係不知,我可以用膽大妄為形容小時候既我,如果ching們見到小弟真人既話,一定估吾到我有甘既過去,小弟而家個款係好斯文既

作者: 德德    時間: 2011-7-10 04:23

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)