188Channel

標題: 有冇師兄好似我咁~!? [打印本頁]

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-15 18:26     標題: 有冇師兄好似我咁~!?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Dupplo    時間: 2011-6-15 18:28

作者: oscar066    時間: 2011-6-15 18:29

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-15 18:35

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-15 06:28 PM 發表

會 5 會係因為陌生環境有壓力所引至?!
唔關事~

係cp 隔離有人拍門都驚啦~

係香港~ 咁安全... 正大光明~

不過香b d囡囡真係索lo~ 冇cp倉女咁後生~ 但係靚好多lo~

但係cp倉~ 我會先同囡囡食下飯~ 搞前兩個鐘頭吹下水~ 調下情~

而香b 一黎就要開波~ 碌野都唔係好夠硬...

仲諗住係cp 玩左咁耐~ 已經習慣哂同唔同囡囡搞~ 唔會怕醜~

點知一樣係唔得...
作者: canon123    時間: 2011-6-15 19:22

how old are you, Ching?  if you are like me, over 50... it is normal cannot eat fast food, need to have some time buffer to make it rise... hahah
作者: basshw    時間: 2011-6-15 19:50

作者: vivapangpang    時間: 2011-6-15 20:12

要有feel先出到?
我以前刀係咁喎....

作者: ATP    時間: 2011-6-15 21:00

see doc.................................
作者: 瀏覽器    時間: 2011-6-15 21:35

作者: 楊明綸    時間: 2011-6-15 23:27

作者: kingofsex    時間: 2011-6-15 23:40

作者: 孟波    時間: 2011-6-16 00:32

作者: 芬奇臨    時間: 2011-6-16 01:34

作者: qas123    時間: 2011-6-16 01:52

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-16 02:33

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-6-15 11:40 PM 發表

香港D一樓一, 限九個字, 趕喉趕命, 好撚玩.:smile_22:
就係呢樣衰~

咁講樣同身材~ 香B 果D真係得...

好似上大陸SN 都500人仔... 連埋搭車, 真係6~7百港紙~ 如果係CP 和階號~ 成8~9百添~

但係CP倉真係D囡囡越整越衰... 真係有西都可以坐係度等客...

我D普通話咁屎~ 條女唔識廣東話~ 我咪一樣出到~

其實CP倉好處係大把時間~ 我做完1~2次, 都唔想做~ 有時連條囡都想叫佢走...

所以有陣時比囡囡放飛機我都OK~ 因為佢訓我隔離仲周身唔自在~

我仲可以比少D添~
作者: 武天老師    時間: 2011-6-16 08:18

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-6-16 09:00

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-15 06:28 PM 發表

會 5 會係因為陌生環境有壓力所引至?!
人在香港都可能有壓力
作者: 一條膠龍    時間: 2011-6-16 09:29

作者: Dupplo    時間: 2011-6-16 10:06

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-6-16 10:17

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-16 10:06 AM 發表

對我泥講,係香港的話,壓力就四方八面,如泉湧至!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
所以要定時返大陸relax吓
作者: Bunryuu    時間: 2011-6-16 11:27

引用:
原帖由 武天老師 於 2011-6-16 08:18 AM 發表
嘩!吓吓4Q?!
梗係鈴鬆盤頭裂啦!
小心冧偈呀師兄!

唔係我想嫁~

果次~ 做完2Q 我已經玩緊手機... (通常只有囡囡會咁做)

智能手機既威力...

點知條女又係咁拎隻腳整上我身~ 隻手又摸我條腰...

咁咪再黎多Q LO~

第4Q 早晨Q 老規矩嫁啦~
作者: Bunryuu    時間: 2011-6-16 11:30

引用:
原帖由 一條膠龍 於 2011-6-16 09:29 AM 發表

帶套吹就真係差少少, 要安全就將就下lor.....同樣都係北, 過到來好多都自覺帶袋!
我不嬲都唔好~

不過條女一口擔落黎~ 唔通叫佢帶袋吹咩...?

不過帶袋吹, 我寧願唔好吹~ 用手搞硬仲好~

硬左拿拿聲入~ 吉10零下出左算~

45分鐘~ 搞咁多野真係唔夠時間~
作者: Dupplo    時間: 2011-6-16 11:36

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-6-16 11:57

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-6-16 11:27 AM 發表

唔係我想嫁~

果次~ 做完2Q 我已經玩緊手機... (通常只有囡囡會咁做)

智能手機既威力...

點知條女又係咁拎隻腳整上我身~ 隻手又摸我條腰...

咁咪再黎多Q LO~

第4Q 早晨Q 老規矩嫁啦~
可能你砌得條女好舒服,所以咪..
作者: 彩虹車神    時間: 2011-6-16 12:31

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-6-16 13:22

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-16 11:36 AM 發表

sorry ! 我係定時返傷講個隻!:smile_35: :smile_35:
賺人仔,真係羨慕
作者: ac18    時間: 2011-6-16 17:05

作者: 中港澳骨王    時間: 2011-6-16 18:00

作者: 中山新人狼    時間: 2011-6-16 18:01

作者: 遠航飛機仔    時間: 2011-6-16 18:22

作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-6-17 14:07

作者: o_~    時間: 2011-6-17 14:40

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-18 06:59

由於心有不甘,第2日去左觀塘洗樓,復仇成功。 仲食到好野。 家用只係3舊。 食過最正既囡。

作者: jwtong    時間: 2011-6-19 01:47

no condom bj is king
作者: qas123    時間: 2011-6-19 02:03

作者: keith2011hk    時間: 2011-6-19 02:52

作者: andy9977    時間: 2011-6-19 08:36

作者: eric_so888    時間: 2011-6-19 08:46

作者: nokia8110    時間: 2011-6-19 10:35

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-19 11:23

引用:
原帖由 keith2011hk 於 2011-6-19 02:52 AM 發表

係啦,呢啲係「性功能障礙」嘅前病徵,通常,一個正常人喺射咗一次之後,身體要大量血液同機能勞累及體力去補充,再製造精液去應付身體嘅變化。

但喺短時間內連續射4次, ...
我心目中既目標只係3次夠皮~ 根本冇諗住4次~

過程係~ 做兩次~ 諗住訓到天光~ 我已經玩緊手機~ 上緊網~

點知囡囡拎隻腳踏住我~ 隻手又掃我腰~ 咁點jack!? 「八婆~ 死開啦!!!」

比佢摸摸下又硬左...

咁你做唔做先~!?

不過我冇問題~ 因為係觀塘遇到好野~

45分鐘內搞掂~ 成功係香港「破處」

証明我係心理壓力~

香b 你會feel 到囡囡係催鐘~ 因為cctv 都見到d客係門口行來行去~

觀塘~ 有幾多師兄丫~ 我上去都係撞到 1~2個... 感覺囡囡冇咁心急~

囡囡唔出聲~ 佢仲叫我「慢慢」「唔駛急住走」 (其實都心知即係叫你快d走)

佢全程冇黑面~ 不過我知佢係心急~ 特登講d野出黎... 驚你黑名單佢~

咁既情況~ 邊有心機砌丫~ 趕頭趕命~

觀塘唔同~ 冇咁多客~ 不過我都盡量快d~ 渣都唔渣~ 錫都廢事~ 大大力咁鋤~

佢叫得假d 就大大力鋤落去~ 果然好快出野~

不過我都傷... 盤骨位不斷撞擊...

但係就feel 到囡囡下面收縮... 好少囡囡會比我feel 到... 仲要個死人dom 厚到咁...

我冇d 師兄咁好心機玩咁多野~ 總知一夠硬就要大大力咁鋤~

鋤爆佢!!!

囡囡本來「扮叫」都變「真叫」...

我就唔信佢唔痛...

我d 嗜好都幾變態~ 囡囡好多時吹我都冇反應...

但係硬起左~ 整痛囡囡就好有反應~

成日係cp 同囡囡做~ 佢地捉實我隻手... 我就更加大力... 本來唔叫都e 娃鬼叫...

原來我既敏感帶係lin頭~ 任d囡囡點吹我下面~ 都冇咩特別感覺~

插入去, 就要大大力咁鋤~ 唔慢得~ 一慢就分心~ 跟住就軟返...

其實我唔係好o岩叫雞~ 去cp前~ 係香港快仔場~ 冇一次成功出野~

係cp 過夜經過多次「實戰」 習慣左同陌生女人上床~ 返黎香港試下啦~

係香b 一樣唔得~ 唔甘心, 見觀塘咁平去再試下~ 得左~

不過小弟仲係「新手」 目前成功食到既囡囡只有6件...

當然~ 出唔到野果d 唔計在內~

仲有播~ 如果囡囡係新做~ 冇技術~ 要我主動~ 我又係唔得嫁播~

人地話第1次好快出野...

我第1次... 到第n次都出唔到野~

試過食偉哥添~ 都係唔得~

仲要一定用男上女下先得~ 轉姿勢一定軟返~

可能始終都要有感情先做到... 叫雞係好間梗黎做~

冇計啦~ 鬼叫溝唔到女咩...

咪唯有次次唔同lo~
作者: earth008    時間: 2011-6-19 11:25

如果第一鍋飯,條女除曬衫,好好身材,你吾會自動硬,應該系你身體問題囉!

保下身細路!
作者: oscar066    時間: 2011-6-19 11:34

作者: oscar066    時間: 2011-6-19 11:36

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-20 03:22

引用:
原帖由 earth008 於 2011-6-19 11:25 AM 發表
如果第一鍋飯,條女除曬衫,好好身材,你吾會自動硬,應該系你身體問題囉!

保下身細路!
我係咁嫁,除哂衫,好索,身材好都無用。 渣佢無感覺。 係要比佢鍚我Lin,先識硬,佢騎我又係無感覺,係男上俯衝式大大力鋤先有料到。 囡囡下面D肌肉收縮到啜往我咁。 我諗佢都好痛。 但係我要咁先興奮。

作者: fwtang2000    時間: 2011-6-20 09:23

作者: Song-1    時間: 2011-6-20 15:25

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-21 01:53

開始慣,今日再食一件,出到無問題。 不過囡囡麻麻地。

作者: 抽水天王    時間: 2011-6-21 07:41

作者: 苦男仔    時間: 2011-6-21 11:21

作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-6-21 13:03

作者: fenom    時間: 2011-6-21 22:08

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-22 02:47

引用:
原帖由 fenom 於 2011-6-21 10:08 PM 發表
141果D濕鳩雞....哂錢又趕時間,寧遠坐個幾鐘上CP/ZMT享受好過:smile_40:
CP倉都唔見得好得去邊。 唯一可取之處係 300蚊Q,上去SN坐底500人仔,仲要100和階號, 兼且有十五日集中營恐懼症。 計落香港平D, 不過要趕D。 CP就慢慢嘆,但係價錢貴。 我而家兩邊走,下下CP好重皮。 香港一星期玩兩三次都影響不大。CP,要有錢先有得玩。

作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-6-22 09:48

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-22 11:32

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-22 09:48 AM 發表

師兄有冇試下酒店高鐘呢:smile_41:  
唔關事嫁~ 酒店高鐘係條女靚~ 身材正~

不過我初初出黎玩~ 真係叫過好多次雞~ 全部都出唔到野...

直到有一次係CP... 都搞左2粒幾鐘先得... 男上... 前臂都酸痛喇... 第2日小腹位都痛...

然後再食靚女~ 出唔到...

之後再食21歲o靚妹~ only 做到1次... 同一件囡翻食~ 又唔得~ (成晚播)

換左件20歲o靚妹~ only出到一次

再換囡~ 21歲~ 一晚4次... (不過呢件好好招呼就真... 仲主動問我~ 吹出黎好唔好)

諗住一晚4次都得~ 應該ok啦~ 去香b 搵d 正野試下先~ (唔得lo... 囡囡仲講... 幫你打出黎好唔好)

唔甘心~ 第日見到觀塘有平野~ 諗住睇下咋~ 點知比我遇到正野... 緊入啦~ 中途軟左... 後尾硬返... 之後又出到播~

隔兩日又去第2間房食~ ok 冇問題~ 不過仲未去到「得心應手」

其實我唔係好o岩係歡場世界...

因為靚女~ 裸體~ 渣波~ 我係冇反應... 挑唔起我火...

我亦都可以控制到囡囡吹我都冇反應...

反而佢錫我lin 先有反應...

到全硬~ 我感覺就好似用佢個西黎打飛機咁...

都幾悶下~ 真係為「食囡」而「食囡」

有d 女仔fd話~ 我根本就唔係果d人~ 只不過間硬將自己變成果d人~

咁講真~ 我都好想可以「享受」呢種樂趣~

晚晚唔同~ 件件新鮮~ 天下美女~ 食盡大江南北~

如果我可以消除障礙~ 我一定食「鬼妹」

貴d 都要試下~ 可惜... 我驚到時扯唔起~ 哂錢...

另外係~ 酒店高鐘冇咩咁特別咋... 咪又係北姑~

賣得貴姐~

之前係cp 識件囡囡係香港做過~ 叫價$700 但係cp 過夜先rmb $500...

而大家心目中既酒店高鐘索女~

好可能係各大sn場都搵得到~

香港玩~ 45分鐘 $800 唔抵玩lo~
作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-6-22 12:17

作者: 紀仁安    時間: 2011-6-22 14:54

作者: Bunryuu    時間: 2011-6-23 03:26

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-22 12:17 PM 發表

你幾大呀:smile_41: 你有冇食緊西藥呀~有影響架喎~:smile_38:  
唔關事,視乎囡囡態度。 黑面,催鐘,或者好似遜

作者: 龍虎亂舞    時間: 2011-6-23 10:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)