188Channel

標題: 我做了傻仔,分享一下,其他師兄唔好中招 [打印本頁]

作者: dan_cwt    時間: 2011-6-3 17:43     標題: 我做了傻仔,分享一下,其他師兄唔好中招

作者: 黎明1    時間: 2011-6-3 20:30

白痴
你同朋友玩QQ可以發4仔給朋友睇
果D係錄像黎
作者: Song-1    時間: 2011-6-3 21:10

作者: twinhero    時間: 2011-6-3 22:04

作者: 刑爆    時間: 2011-6-3 22:07

作者: 波馬殺手    時間: 2011-6-3 22:53

作者: kobe1111    時間: 2011-6-3 23:35

作者: tiantiansn    時間: 2011-6-4 02:44

作者: systembug    時間: 2011-6-4 03:31     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: qw1324    時間: 2011-6-4 10:22

作者: lokwungkwung    時間: 2011-6-4 12:46

作者: canon123    時間: 2011-6-4 17:06

will you sure after you will pay 3000 and there will not any further payment.

800, I shall go to call chick already.
作者: chankent    時間: 2011-6-4 18:06

其實是騙局來的,我同情你的遭遇!當時你當局者迷,他們又給你看些似真非假的東西,不能怪自己,不過不要再付了,你想想,你完全處於被動的處境,你在q他,但他不回你。你就乜都做唔到,800當是買個人生經驗。咸濕總要付出代價!

作者: dan_cwt    時間: 2011-6-4 20:07

作者: tim33    時間: 2011-6-4 20:21

作者: kobe    時間: 2011-6-4 20:56

引用:
原帖由 systembug 於 2011-6-4 03:31 AM 發表
多謝師兄分享,d大陸人真係當香港人伙係豬, 呃完800仲想呃多3000, 當人地傻的
唔可以咁話,
人家設一個騙局,唔會理你是什麼人,
反正就要騙到錢就是,
台灣佬比大陸人騙得仲多,大陸女都叫台灣佬叫 呆胞啦.
800 元算買個經驗,下次有事上來問吓老前輩就慳番.
QQ 仲有好多中二獎,5000 元現金加 notebook 送比你,
仲有好多官網突然彈出話你中毒,要你執行掃毒程式,
好彩我用正板防毒軟件(百幾蚊一年)攔截咗,用免費的防毒軟件截唔到.
講出來等其他巴打知道係正確的.:smile_38:
作者: dan_cwt    時間: 2011-6-4 21:09

作者: kobe    時間: 2011-6-4 21:40

有次上東莞探朋友,他剛跟手機 sms 中了六合彩特碼,
買 30 元中了 1200 元,請我吃喝玩了一天,跟住個手機又
來 sms 叫佢入 800 元入戶口就有下期必中號碼,我朋友真的
想入錢被我喝住,解釋比佢知集團發 490 個 sms 就必有 10 個人中,
每人入 800 元,集團就有 8000 元收入,他經常到香港咁開通都中招,
何況神州大地,你話國內水魚有幾多,呃唔晒永遠有.
作者: mtvong    時間: 2011-6-4 22:57

甘都信 ! 你真系好無知 !
作者: systembug    時間: 2011-6-5 01:07     標題: 回覆 16# 的帖子

作者: 風月夜遊人    時間: 2011-6-5 04:33

作者: hkhome    時間: 2011-6-5 13:44

作者: 金龍王    時間: 2011-6-5 15:37

作者: Mr.Achilles    時間: 2011-6-5 15:49

Learn from this lesson .
作者: ming0202    時間: 2011-6-5 16:38

作者: 安達仔    時間: 2011-6-5 18:13

你真系錢多, 當一次好好的經驗吧.
作者: funnydiscuss    時間: 2011-6-5 19:14

作者: stanton_suen    時間: 2011-6-6 12:28

交800元給囡囡,自己拍喇!:smile_o13: :smile_o13:
作者: 裝潢    時間: 2011-6-7 16:33

作者: ching11ching    時間: 2011-6-7 17:42

作者: New-Guy    時間: 2011-6-9 12:29

作者: lee537460    時間: 2011-6-11 22:10

八百元買個教訓。
作者: chi@@    時間: 2011-6-14 00:44

作者: catlee320    時間: 2011-6-14 00:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)