188Channel

標題: #1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305 [打印本頁]

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 06:17     標題: #1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: echo4292    時間: 2011-5-16 07:44

作者: 寂寞小JM    時間: 2011-5-16 07:53

真係笑左 我記得有一次佢都有食 真係插得好爽 啪啪聲ga

作者: wcday    時間: 2011-5-16 08:10

作者: Water_man    時間: 2011-5-16 08:18

SUpport ! but u better natural next time~~~ no need pills~
作者: silksocksboy    時間: 2011-5-16 08:27

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 08:38

最後都照科左 800 俾佢....

同埋真係無射到咯.. 都無力充血 ~ 點射:smile_o03:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 08:43

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 06:17 AM 發表
妖.. 全晚訓唔到..唯有起身打篇文.. 不過大家當笑料睇就算

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕 ...
沾總出舖… 支持下先…

你買隻咩牌子既藥,谷成晚都頂得順,唔使出,無咩料到喎…
作者: happiboy    時間: 2011-5-16 11:24

作者: happyhk2011    時間: 2011-5-16 11:31

作者: 婚後一條蟲    時間: 2011-5-16 12:01     標題: 比佢contact我

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:04

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-16 07:53 AM 發表
真係笑左 我記得有一次佢都有食 真係插得好爽 啪啪聲ga

你指的佢.. 係故事中的男主角 ?
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:05

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 08:43 AM 發表

沾總出舖… 支持下先…

你買隻咩牌子既藥,谷成晚都頂得順,唔使出,無咩料到喎…
都唔記得啦.. 至少四年前的事... 個晚真係無料到.. 有料到個 d 留返下一篇得閒講
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:05

引用:
原帖由 happiboy 於 2011-5-16 11:24 AM 發表
7仔可以買到咩葯???
哈哈.. 應該要自己發掘下嘛 :smile_o06:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:08

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:05 PM 發表

都唔記得啦.. 至少四年前的事... 個晚真係無料到.. 有料到個 d 留返下一篇得閒講
沾總!你都會咁失敗呀?科左八舊咩都無,唔似你喎…
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:17

哈哈.. 不勞而獲個 D 反而最大斬鑊...  ~ ~ 多謝雀兄支持我先呀. ...

就算出唔到野, 但女上男下望住對竹筍波有得渣.. 兼且仲係我朋友最 fit 最瘦的全盛時期先有機會接觸佢... 咪當賺左咯 ~ 你應該明白有時朋友反而係唔容易得手.. 拎到甜頭就好似明日中六合彩一樣咁興奮
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:21

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:17 PM 發表
哈哈.. 不勞而獲個 D 反而最大斬鑊...  ~ ~ 多謝雀兄支持我先呀. ...

就算出唔到野, 但女上男下望住對竹筍波有得渣.. 兼且仲係我朋友最 fit 最瘦的全盛時期先有機會接觸佢... 咪當賺左咯 ~ 你應該明白有時朋友反而 ...
沾總!家下無左主席個舖…唔支持你點得呀!

你都可以咁講既,係就係蝕章嫁啦,不過好過無啦!

加油…
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:28

我就係見主席唔知點解離開左.. 搞到無地方生根........忍唔住出 post 招下魂吹水呀..

咁你呢排仲有冇去玩影印機呀 :smile_30:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:33

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:28 PM 發表
我就係見主席唔知點解離開左.. 搞到無地方生根........忍唔住出 post 招下魂吹水呀..

咁你呢排仲有冇去玩影印機呀 :smile_30:
你真係好嘞!比個"豆" 我地吹…介唔介意先?

有呀!佢一著性感個日就有水抽…仲有兩次好鬼正添…

不過無用啦!得個睇字…無得食,仲攪到無心機做野…
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:35

哈哈, 你估佢知唔知你心郁郁架仙 ~ 我呢個豆無限添吹添坐 ~:smile_40:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:39

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:35 PM 發表
哈哈, 你估佢知唔知你心郁郁架仙 ~ 我呢個豆無限添吹添坐 ~:smile_40:
佢唔知既…因為平時我係公司好正經,同埋抽到水都係地方淺窄,有時都係佢對波 high 埋我度,唔關我樹嫁…

你唔介意咁我就日日踩你個豆架啦…

係波,你上次係公司單野,老細後未知吾知呀?
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:47

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 09:39 PM 發表

佢唔知既…因為平時我係公司好正經,同埋抽到水都係地方淺窄,有時都係佢對波 high 埋我度,唔關我樹嫁…

你唔介意咁我就日日踩你個豆架啦…

係波,你上次係公司單野,老細後未知吾知呀?
其實早排我係公司度 , 因為加人工的事, 已經同老闆簽左份解僱書, 依家其實係自由身.. 係返公司度試用一個月架咋...

個件事知唔知.. 我冇追究啦.. 唔通自挖墳墓.. 呢 d 公眾行為不檢.. 可大可小.. 佢地唔提.. 我都唔理啦
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:51

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:47 PM 發表

其實早排我係公司度 , 因為加人工的事, 已經同老闆簽左份解僱書, 依家其實係自由身.. 係返公司度試用一個月架咋...

個件事知唔知.. 我冇追究啦.. 唔通自挖墳墓.. 呢 d 公眾行為不檢.. 可大可小.. 佢地唔提.. 我 ...
屌!呢啲係衣家公司既技兩,迫員工自顧,勿都唔能使比吖痳…

唉!無法啦!家下揾咩食都難…

無事就好啦!咩會咁大獲架咩?
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 21:54

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 09:51 PM 發表

屌!呢啲係衣家公司既技兩,迫員工自顧,勿都唔能使比吖痳…

唉!無法啦!家下揾咩食都難…

無事就好啦!咩會咁大獲架咩?
下... 公眾露械唔大件事 ? 係度咁爆響口.. 都唔知會唔會變 viviyu ~

不過佢係覺得我工作唔穩定.. 但仲嘈人工要加.. 所以話炒左我仲可以俾多 d 錢請個做野穩定的人...
但老細生意.. 有幾多個人入到去願做呀.. 有時仲要做到成積咁.. 我個位兩年前走左十個人架啦
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 21:57

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 09:54 PM 發表

下... 公眾露械唔大件事 ? 係度咁爆響口.. 都唔知會唔會變 viviyu ~

不過佢係覺得我工作唔穩定.. 但仲嘈人工要加.. 所以話炒左我仲可以俾多 d 錢請個做野穩定的人...
但老細生意.. 有幾多個人入到去願做呀.. ...
但你係係公司入面喎…超 vv 唉!佢……我一早預左佢會咁架啦…:smile_39:

嘩!你個咩位黎嫁…三殺位黎嫁一定…
作者: dada__pig    時間: 2011-5-16 22:03

入黎留個位支持下占總先,有機會再聊

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:04

鬼咩.. 今年請我返黎個時, 有個客話想開始俾多 D 單我地.. 再加上一個大客.. 同一時間兩個大客的野, 再加埋雜客.. 其實好多鎖碎事要跟的時候, 感覺就會好麻煩。

之前的都可以話係三殺位.. 公司得幾個人.. 又唔會點升同點加人工, 好似黃昏工業咁的死款。加上老闆前年因為錢.. 聽閒成個人變左一排,所以本身咪嚇襯員工走埋咯。總之奇怪事天天都可以發生,今日我就花左半小時陪老闆特訓.. 教佢點用部 A 貨 Iphone 去 send sms ... 同埋教佢點用 touchscreen 寫字...
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:05

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-16 10:03 PM 發表
入黎留個位支持下占總先,有機會再聊

今日你要咁早走呀.. 有了你.. 我地呢兩個男人多好多樂趣 ~
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:09

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:04 PM 發表
鬼咩.. 今年請我返黎個時, 有個客話想開始俾多 D 單我地.. 再加上一個大客.. 同一時間兩個大客的野, 再加埋雜客.. 其實好多鎖碎事要跟的時候, 感覺就會好麻煩。

之前的都可以話係三殺位.. 公司得幾個人.. 又唔會點 ...
唉!衣家無計嫁啦,難揾工,幾難食都要食…唯有騎牛揾馬囉…

打工仔仲要敎埋老細用 i-phone ,頂佢叫雞預哩你呀?
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:16

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 10:09 PM 發表

唉!衣家無計嫁啦,難揾工,幾難食都要食…唯有騎牛揾馬囉…

打工仔仲要敎埋老細用 i-phone ,頂佢叫雞預哩你呀?
我仲要俾佢串我咁肥.. 帶你去大陸搵女仔大把女要你.. 但係香港叫我點出人頭地.. 有時被佢窒完都冇聲出
鬼叫老闆你話佢衰.. 又衰唔晒.. 好.. 就一定 no way....
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 22:20

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:25

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:20 PM 發表
support~~睇完笑咗~~kaka~~:smile_30:
:smile_o09:  肥谷當然係帶俾人歡樂架啦.. 今日心情好嗎 ~ 冰冰
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:29

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:16 PM 發表

我仲要俾佢串我咁肥.. 帶你去大陸搵女仔大把女要你.. 但係香港叫我點出人頭地.. 有時被佢窒完都冇聲出
鬼叫老闆你話佢衰.. 又衰唔晒.. 好.. 就一定 no way....
咁好似人生攻擊波,肥同溝女兩回事波,你老闆真係幾衰…咁既氣真係幾難吞落肚:smile_22:
作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:30

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:33

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:30 PM 發表
:smile_o01: 笑了
你終於出黎啦.. 等左你呢隻馬仔好耐啦 :smile_o06:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:33

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:30 PM 發表
:smile_o01: 笑了
主席又浦頭一刻…:smile_22:
作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:34

作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:35

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:35

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:34 PM 發表
JIMMY~~~~~~~~~~~~:smile_o05::smile_o05:等我做咩:smile_o13:
你唔開 post.. 雀店又關左.. 就無邊個 post 可以吹得到... 好似打游擊咁...
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:36

見各位老朋友都係度.. 我都不妨將自己的瘀事... 來出黎同大家分享一下。

話說小弟初戀時都已經好大... 廿歲仔.. 不過唔夠三個月就被人放左飛機.. 拍過一輪散拖後.. 唔經唔覺單身左一年。

於是, 我走左去女人.com 度,年三十晚去 forum 留言話想搵一夜情啦。當時又驚又怕的情況下,見左個女仔

不過.. 個女仔係肥少少. 無所謂啦.. 寂寞使我難奈.. 慾火需要焚身。起碼佢有對大波呀...

好.. 先去爆房.. 個陣佢又唔叫我去沖涼喎... 反而大家一開始就做... 印象中都好似無咩前戲咁.. 我錫佢.. 佢又無回應... 啜佢 lin... 都唔會叫..
不過我自己就樂在其中,係咁狂啜 360 ~ 啜到咁上下.. 我話想做.. 佢就同我講佢鍾意訓係度... 咁即係又唔吹.. 又唔錫.. 攤左係度任砌..

好.. 砌咪砌... 一支野咁隊入去.. 見佢又無點嗌.. 除左有少少水之外... 咁我自動波架啦... 無論我慢插.. 快插.. 甚至成支插晒入去自己扭黎扭去... 玩埋九淺一深.. 佢都只係被我扑到好細聲叫左一下.... 老漢推車左一個鐘.. 唔理佢咩反應啦.. 我自己射 Q 左就算:smile_22:  射完佢就拿拿聲去左沖涼.. 我呢.. 本能射左就有點眼訓.. 原本仲諗住射完應該要陪女傾下計.. 再攬下陪下先好.. 點知都係訓著左.. 咁話晒射完之後都凌晨四點鐘... 挨到抽十分鐘傾計算係咁。點知訓著左就出事, 第二朝唔見左條女.. 手上的電話被人偷左.. 喊黎都冇用.... 仲要扑左條死魚.. 咁就係我人生第一次難忘的一夜情...

作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:37

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:38

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:35 PM 發表
雀雀~~~~~無睇鍾+寶咩~~~~~~~~
有吖…家陣少左佢啲戲… A貨個個今晚又唔見人…:smile_22:
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:40

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:35 PM 發表

你唔開 post.. 雀店又關左.. 就無邊個 post 可以吹得到... 好似打游擊咁...
我個上星期吹爆左,你都好少入黎…
作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:40

作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 22:41

作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 22:44

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:45

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:44 PM 發表
快d~~~
快d~~~
快d~~~

快 d 咩?...........
作者: dada__pig    時間: 2011-5-16 22:46

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:05 PM 發表

今日你要咁早走呀.. 有了你.. 我地呢兩個男人多好多樂趣 ~
等多我一個鐘先番黎
哈哈~~你地都唔會掛住我架啦
閃多陣先~~~再見:)

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:47

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 10:40 PM 發表

我個上星期吹爆左,你都好少入黎…
上個星期累到咩心機都無... 同埋我去左第二度煲緊條女傾計.. 唔想分心嘛
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:48

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:41 PM 發表
心情呢樣嘢~~都ok嘅~~
美人話 OKay.... 咁似乎今日無受天氣影響啦

不過星期六有冇影響你出街玩呀
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:48

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:44 PM 發表
快d~~~
快d~~~
快d~~~

出左啦.. 等住你地黎笑 :smile_30:
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:49

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-16 10:46 PM 發表

等多我一個鐘先番黎
哈哈~~你地都唔會掛住我架啦
閃多陣先~~~再見:)
你講架.. 我咁耐都無同你傾.. 一於等到傾到為止呀:smile_38:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 22:49

作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:50

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:51

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:49 PM 發表
我星期六做宅女啊:smile_30: :smile_30:
次次都估錯.. 我仲諗緊你會唔會去街.. 識下靚仔個陣.. 你既然做左宅女... :smile_40:

我仲諗緊自己去唔去一個朋友的酒會..不過我都知唔好玩.. 可能志在飲酒. 識下其他人
作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 22:51

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:52

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:50 PM 發表
你係咪貼錯區  好似笑話黎
引笑入性 :smile_30:
過多排啦... 再打多一個故仔出黎.. 不過我 D 故仔都好快用晒架啦...
作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 22:52

作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 22:53

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:53

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:47 PM 發表

上個星期累到咩心機都無... 同埋我去左第二度煲緊條女傾計.. 唔想分心嘛
有好野唔釘聲比啲兄弟,獨食波…:smile_22:
作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 22:54

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 22:54

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:51 PM 發表
因為他就出新文!

唔係波…我地有排吹喎…:smile_30:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 22:55

作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 22:56

作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 22:56

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:57

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:53 PM 發表
吓~條女甘pk嘅~~~:smile_22: :smile_22: :smile_22:
哈哈.. 係我入世未深咋.. 原來都唔係一件咩野出奇的事, 無被人偷荷包都算係咁
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:58

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 10:53 PM 發表

有好野唔釘聲比啲兄弟,獨食波…:smile_22:
下.. 我想識個位女仔.. 佢因為大哥欠錢... 捉左佢去做 1 樓 1.. 第一次都係被左 D 客喎
不過我又倒唔介意去識個位女仔... 所以咪想花時間去傾.. 睇下做唔做到朋友
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 22:59

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:54 PM 發表
我都回憶起我第一次的ons , 我就係平安亦發生
唔係呃豬呀嘛 :smile_44:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:00

作者: friend_forever    時間: 2011-5-16 23:00

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:01

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:55 PM 發表
見心情一般咪出少日街囉~~你幾時去朋友嘅酒會?結婚party~~
真係生日飲酒個 d... 不過我估佢都係幫朋友架啦.. 男的收 $350...
$300 我都仲會癲下.. D 好疏的朋友.. 突然間生日叫佢去酒局... 而且以前都知生日搞局.. 佢有錢袋的.. 所以興趣不大
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:02

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 10:56 PM 發表
佢鍾意買獨贏 唔買連贏
都可以買對踫 win 或者保 p 都得掛…:smile_o02:
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:02

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 11:00 PM 發表
你個陣幾歲啊~:smile_13: :smile_13:
ons ? 講緊 24 咯....

反而真係飲野媾女.. 或者睇有冇即食個一兩年.. 係 age 28... 即係三年前追唔到女之後的事 ~:smile_34:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:03

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:03

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 11:02 PM 發表

都可以買對踫 win 或者保 p 都得掛…:smile_o02:
問題係依家連個 P 都未輪到.. 都唔知煲幾耐先開到
作者: 馬場我話事    時間: 2011-5-16 23:04

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:04

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:58 PM 發表

下.. 我想識個位女仔.. 佢因為大哥欠錢... 捉左佢去做 1 樓 1.. 第一次都係被左 D 客喎
不過我又倒唔介意去識個位女仔... 所以咪想花時間去傾.. 睇下做唔做到朋友
你想幫佢脫苦海咩?
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:04

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-5-16 11:04 PM 發表
你教下佢
佢識,唔使人敎啦…:smile_o12:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:05

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:05

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 11:03 PM 發表
搞手~~有錢收~~350–個人~~:smile_45: :smile_45:
係呢... 如果收 320... 我 okay 接受.. 當物價高漲抽多少少水我都仲 okay... 油尖旺收 350.. 真係呃左好多

我曾經搞過三十人的.. 最後有四十個到.. 我唔賺都多左幾百蚊... 何況佢收咁多.. 所以諗緊去唔去咯.. 因為我開始無晒 D 酒肉朋友間中去任飲場飲.. 但飲又俾咁貴
左右做人難..
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:06

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 11:04 PM 發表

你想幫佢脫苦海咩?
唔駛啦.. 條女自己脫左苦海... 自申話夠錢開左美容店.. 一個人係舊商舖度工作
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:07

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 11:00 PM 發表
唔係!!阿豬未夠十八就無咗!
未夠十八.. 脆豬一隻 ~ ~ ~ :smile_40:
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:08

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:13

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 11:08 PM 發表
咪出去識更多fd囉~最緊要飲得開心~
一係識你個班.. 哈哈.. 我一定無得搵食的.. 我去做保安.. 邊條八兩金埋黎就我壓陣
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:14

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 11:06 PM 發表

唔駛啦.. 條女自己脫左苦海... 自申話夠錢開左美容店.. 一個人係舊商舖度工作
條女有啲本事喎…諗得過…沾總…
作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:14

作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:15

作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:15

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:16

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-16 11:15 PM 發表
占總~~~~~~~
好耐無見啦.. dell 兄 ~
作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:16

作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:17

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:17

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-16 11:14 PM 發表
good morning~~~~~~~~
差啲唔記得你係  easy  添…哈哈…
作者: CM2    時間: 2011-5-16 23:18

作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:22

作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:24

作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:24

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 11:22 PM 發表
你肯出嚟咩~~:smile_30: :smile_30:
我最重要睇荷包姐... 呢期都仲可以.. 我都好耐無飲野.. 出黎無妨啦 ~ 任飲又得.. D 坐係度聽住歌吹水的我都岩 ~
作者: tsang_jimmy    時間: 2011-5-16 23:25

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-16 11:18 PM 發表

心淡了:smile_39:
呢排有無斬獲?
我呢期就冇呀... 我都有留意無駐腳點呀.. 但我都唔係成日上黎.. 我諗我會學主席咁.. 呢個爆完.. 會開埋個續集場先咯.. 爆左兩個之後.. 再諗係咪繼續啦
作者: icecoldceci    時間: 2011-5-16 23:25

作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:25

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-16 11:18 PM 發表

心淡了:smile_39:
呢排有無斬獲?
咩心淡呀?

近排無買呀!心情都唔好呢...
作者: damabird123    時間: 2011-5-16 23:26

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 11:24 PM 發表
雀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
凍凍...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)