188Channel

標題: 請教海南島 [打印本頁]

作者: 飛跪    時間: 2011-5-16 01:48     標題: 請教海南島

作者: 查篤撐    時間: 2011-5-16 02:12

作者: qas123    時間: 2011-5-16 02:50

作者: tonywonggh    時間: 2011-5-16 09:49

作者: 水上鄉下飛    時間: 2011-5-16 11:08

作者: 熊。貓    時間: 2011-5-16 11:25

:smile_o08: 你夜晚出去搭果d 三輪車,問司機就會帶你去
三亞唔怕冇女食,最怕你唔鍾意食:smile_o05:  
不過三亞你有朋友就會好d,因為好易俾人斬你一頸血,我試過去買個椰青,本地人就收你2蚊雞,外地黎既收你5-8蚊一個都有
:smile_o06: 有d酒店都設有桑拿:smile_o01:  偷跳唔成問題:smile_o10:
作者: Louis2006    時間: 2011-5-16 18:00

作者: 飛跪    時間: 2011-5-16 18:52

作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-5-16 19:23

引用:
原帖由 飛跪 於 2011-5-16 01:48 AM 發表
大家好,小弟由於工作,遲d會到海南島三亞市三日,想問下各位師兄,有無去過當地偷跳嘅經驗可以分享下。

乖乖地工作,拉9左偷乜鬼跳
作者: 馬仔    時間: 2011-5-16 22:41

三亞唔平啦
快仔兩舊
好果你食得落:smile_30:
作者: 孟波    時間: 2011-5-17 01:18

作者: Dupplo    時間: 2011-5-17 13:44

作者: JJ-Armani    時間: 2011-5-17 22:12

作者: twinhero    時間: 2011-5-18 03:16

作者: 二官    時間: 2011-5-18 08:28

作者: 熊。貓    時間: 2011-5-20 13:32

引用:
原帖由 Louis2006 於 2011-5-16 06:00 PM 發表
Sauna也會斬你一頸血?

:smile_o08:果陣第一日去到落機,真係想去按按就算...按按下,個技師竟然問我打唔打JJ:smile_o04:話1舊水
哇:smile_o04:技師姐姐,你都30幾歲,咁既收費...我錢多都唔想俾你打啦:smile_o03:
作者: hoting115    時間: 2011-5-31 22:12

作者: 人到無求    時間: 2011-5-31 22:33

作者: hoting115    時間: 2011-5-31 22:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)