188Channel

標題: 王剛住宿包交 [打印本頁]

作者: glue123    時間: 2011-5-10 11:25     標題: 王剛住宿包交

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: green1    時間: 2011-5-10 15:49

作者: glue123    時間: 2011-5-10 17:46

引用:
原帖由 green1 於 2011-5-10 03:49 PM 發表

深圳7天係有翡翠台, 但有時的房部盒仔無, 咁就要叫服務員搞搞佢. 最近深圳的房(7天, 268都好), 好多都成日爆, 師兄你最好係網上訂左房先. 試過7日前訂268都訂唔到.
我問左前台話無翡翠台!
貢7好生意,而且我發現住客系大6佬多過香港,香港客去曬邊度威? 可能多數中意桑拿過夜,其他即日仙
作者: canon123    時間: 2011-5-10 17:57

over 200 per night, there is a lot of choice la.why just go to 7 days or 268
作者: glue123    時間: 2011-5-10 18:08

引用:
原帖由 canon123 於 2011-5-10 05:57 PM 發表
over 200 per night, there is a lot of choice la.why just go to 7 days or 268
200頭就接受, 過度酒店唔多呀
作者: skit2010    時間: 2011-5-10 18:14

作者: glue123    時間: 2011-5-10 18:17

引用:
原帖由 skit2010 於 2011-5-10 06:14 PM 發表
there have many choice in SZ
我蒲開果頭嘛,朋友都在果邊, 住遠唔方便
作者: dicky6328    時間: 2011-5-10 18:35

作者: glue123    時間: 2011-5-10 19:11

引用:
原帖由 dicky6328 於 2011-5-10 06:35 PM 發表
皇崗我去過,黃江我都去過,就系末過王剛:')
sory sorry 系皇崗 , 你知唔知用其他同音字有乜目的? 系唔想人地求其在search engine打個key word都揾到我地的post
作者: gga1238    時間: 2011-5-10 19:33     標題: 回覆 4# 的帖子

請問師兄會有也選擇呢?可否提供一下呢?嗰頭真係好似冇嘜得揀播!!!
作者: gga1238    時間: 2011-5-10 19:35     標題: 回覆 7# 的帖子

樓主講得啱,冇理由在皇崗玩完劈都貓晒仲要搭車老年咁遠返房架!!!
作者: gga1238    時間: 2011-5-10 19:36     標題: 回覆 7# 的帖子

我班朋友住皇軒,五舊水人仔一晚呀!!!好貴...不過理境就確係唔錯!
作者: JJ-Armani    時間: 2011-5-10 20:47

作者: dicky6328    時間: 2011-5-10 21:07

作者: glue123    時間: 2011-5-10 21:38

引用:
原帖由 JJ-Armani 於 2011-5-10 08:47 PM 發表
企理, 安全就得啦...:smile_o12:
系果頭要企理起碼要去268:smile_45:
作者: glue123    時間: 2011-5-10 21:41

引用:
原帖由 dicky6328 於 2011-5-10 09:07 PM 發表

其實比其他search都幾好,可以比多D人分享得到
最慘可能人地打"皇崗"揾地方無端端search到鹹濕討論區呢:smile_42:
作者: Golfer16    時間: 2011-5-11 00:46

作者: 孟波    時間: 2011-5-11 00:53

作者: gga1238    時間: 2011-5-12 16:16

不過268好多時都要你租368的房,因為平房通常早爆,同埋...隔音差咗少少,嘻嘻...試過有次做做吓聽見開門聲,嚇鬼死,走去門口裝吓,完來係隔離開門,頂!
作者: glue123    時間: 2011-5-12 19:29

引用:
原帖由 gga1238 於 2011-5-12 04:16 PM 發表
不過268好多時都要你租368的房,因為平房通常早爆,同埋...隔音差咗少少,嘻嘻...試過有次做做吓聽見開門聲,嚇鬼死,走去門口裝吓,完來係隔離開門,頂!
既系四百幾港銀,真系窮鬼唔好返大6啦:smile_15:
作者: toyuta    時間: 2011-5-12 21:45

作者: 愛喝貪玩郎    時間: 2011-5-14 14:51     標題: 回覆 19# 的帖子

作者: oscar066    時間: 2011-5-14 14:56

作者: 抽水天王    時間: 2011-5-14 23:13

作者: gga1238    時間: 2011-5-14 23:14

唔好意思呀,我冇地址播,其實我只係聽我啲老友講,我都未去過,不過如你想知我問問老友先,之後再pm你
作者: gga1238    時間: 2011-5-14 23:17     標題: 回覆 20# 的帖子

係呀...所以我班老友而家都冇再去268,唔知轉咗去咩嘢國住,話又乾淨又平喎!
作者: glue123    時間: 2011-5-15 00:00

引用:
原帖由 gga1238 於 2011-5-14 11:17 PM 發表
係呀...所以我班老友而家都冇再去268,唔知轉咗去咩嘢國住,話又乾淨又平喎!
咪就系我講的南國咯,你睇睇我上面寫南國的缺點,如果一個人住系ok, 同女住就好撚失禮啦
作者: LivingDeath    時間: 2011-5-15 01:09

作者: glue123    時間: 2011-5-15 17:07

引用:
原帖由 LivingDeath 於 2011-5-15 01:09 AM 發表
我住過皇x賓館同彩田路城市客x都ok:smile_o13:
城市客X好似在崗廈? 至憎崗廈, 揾間茶餐廳都無
作者: 蝴蝶陣營    時間: 2011-5-16 11:27

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-16 13:11

作者: zhumuo    時間: 2011-5-17 14:09

作者: glue123    時間: 2011-5-19 10:22

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-16 01:11 PM 發表
月租出租屋 啦:smile_30:
樓下有食蕉的大廈先安全架,住得下人, 連管理水電煤要3K:smile_27:
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-19 10:39

作者: glue123    時間: 2011-5-19 11:05

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-19 10:39 AM 發表

咁拿貴 :smile_27:

有無分租房 :smile_13:
听讲深圳都有劏房,好似话千几, 自住就唔好住啦,做炮房就可以
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-20 01:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)