188Channel

標題: 娶大陸妹唔好? 我朋友,住公屋,娶左後,2人合錢60萬買陽光新幹線! [打印本頁]

作者: cinda_    時間: 2011-5-9 17:24     標題: 娶大陸妹唔好? 我朋友,住公屋,娶左後,2人合錢60萬買陽光新幹線!

作者: Billingman    時間: 2011-5-9 18:00

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-9 18:49

作者: canon123    時間: 2011-5-9 19:23

關夜遊乜事?:smile_o14:
作者: tybea    時間: 2011-5-9 19:37

作者: 桑拿小王子    時間: 2011-5-9 20:14

作者: dickykung    時間: 2011-5-9 20:27

9唔搭8:smile_41:
作者: 豆腐dove    時間: 2011-5-9 20:58     標題: 回覆 1# 的帖子

死左幾多港佬:smile_38: 散左幾多港家庭:smile_39: 你又知唔知呀:smile_38:
作者: koreansam    時間: 2011-5-9 22:13

深圳骨妹講野冇句真, 靠得住, 豬都會爬樹;
作者: 中山新人狼    時間: 2011-5-9 22:38

作者: damonling    時間: 2011-5-9 23:22

作者: kwuntongbo    時間: 2011-5-9 23:29

作者: 狼男    時間: 2011-5-9 23:34

作者: 孟波    時間: 2011-5-10 01:04

作者: 趙源嵩    時間: 2011-5-10 01:15

作者: XbiZ!dX    時間: 2011-5-10 01:44

作者: qas123    時間: 2011-5-10 02:12

作者: twinhero    時間: 2011-5-10 05:03

作者: cryuff2005    時間: 2011-5-10 11:14

我娶港女,wife搵1.5萬,家庭總收入約5萬,樓值500萬,樓價賺約250萬,流動支金約100萬,又有小孩,股票值又有100萬,娶港女朋十分好。
無用的人,只好娶大陸女,還以因為好彩。
作者: o_~    時間: 2011-5-10 11:23

作者: cryuff2005    時間: 2011-5-11 00:33

有一個家真幸福,不是自掘墳墓。
娶大陸妹,不事生產,只識使錢,才是自掘墳墓。
作者: cryuff2005    時間: 2011-5-11 00:45

大陸妹在大陸可能是雞,亦可能有many男友,性生活可能充實。
娶大陸妹可能是娶隻雞回家,我接受唔到,怎見人?
作者: cryuff2005    時間: 2011-5-11 01:09

在大陸,金錢是十分有用。
我經常在正骨場玩,
給小費100,200,300 or 400....?
任何事可做。
別人的wife,親姐妹亦可做。
In China, I tried to make love with HK peope's wife, 親姐妹 and 骨妹在正骨場。
大陸妹只可玩,不可娶。
娶了大陸妹,還以為好彩,真stupid!!!!!
作者: lau60285505    時間: 2011-5-13 04:20

作者: JJ-Armani    時間: 2011-5-14 18:39

作者: cryuff2005    時間: 2011-5-14 23:52

I agree 個女仔係正骨場識的,即係雞
作者: cryuff2005    時間: 2011-5-15 18:33

I agree個女仔就算不係雞, 日日都要被客抽水
作者: rmlso    時間: 2011-5-16 21:11

引用:
原帖由 cryuff2005 於 2011-5-15 06:33 PM 發表
I agree個女仔就算不係雞, 日日都要被客抽水
有同感:smile_39: :smile_39: :smile_39:
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-5-16 21:25

引用:
原帖由 cinda_ 於 2011-5-9 05:24 PM 發表
而家升左150,160萬, 人仔又勁升, 佢地又生左仔, 而家女仔轉左sales都搵5-6k, 我friend在港搵10k, 總算唔錯, 個女仔係正骨場識的,
關娶大陸妹咩樹,要娶左先可以買 甘你買左未

當年我同阿二一齊,買益田豪園居,供左十二年,同阿二分手,升左3.14126倍,番香港同原配講,佢將我dddddd野掉晒出街,快dddddd揾阿三四五六
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-5-16 21:34

引用:
原帖由 cinda_ 於 2011-5-9 05:24 PM 發表
而家升左150,160萬, 人仔又勁升, 佢地又生左仔, 而家女仔轉左sales都搵5-6k, 我friend在港搵10k, 總算唔錯, 個女仔係正骨場識的,
2人合錢60萬,女免男AA:smile_30: :smile_30:
作者: cryuff2005    時間: 2011-5-18 00:34

我已買港樓,港樓升值,約升了250萬,我娶港女十分好。
只娶大陸女,只買大陸樓,升左150,160萬就very happy,
真是未見世面,正一鄉下仔,無出色。
作者: 陳七@監察事務所    時間: 2011-5-18 12:02

只娶港女,只買香港樓,升左250萬就very happy,
咪一樣是未見世面,同正一鄉下仔無分別。
補左地價未,賣左套現咪一樣無地方住,早dddddd分拆買多層啦:smile_o10:

作者: tiantiansn    時間: 2011-5-18 14:44     標題: 樓主

作者: cryuff2005    時間: 2011-5-19 22:26

不是happy。
只是鄉下仔出些post,覺可笑才reply 。
鄉下仔只識娶大陸女,買大陸樓,公屋,居屋和補左地價。
竟不知可買私樓。
真短視。
作者: cryuff2005    時間: 2011-5-29 11:02

Any Ching
discuss the topic

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)