188Channel

標題: 今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。 [打印本頁]

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 22:14     標題: 今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 22:21

作者: oscar066    時間: 2011-5-1 22:30

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 22:31     標題: 一佰三每個。房租一百

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 22:34

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 22:39     標題: 兄師,唔好咁,透露下做邊行,都得掛。

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 22:43

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 22:49     標題: 我每個月玩一次,您呢?

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 22:54

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 22:59     標題: 師兄,幾個月無去,咁忍得呀!

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 23:09

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 23:21     標題: 師兄,休息咪當保養身体,會襟玩 d 假!

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-1 23:26

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-1 23:31     標題: 咁,大約您光顧了多少條囡呢?

作者: zzzdingo    時間: 2011-5-1 23:40

作者: samliu1968    時間: 2011-5-1 23:57

死囉,我公司間廠遲D搬過去博羅,我咪無啖好食?
作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 00:00     標題: 都唔可以咁講,之前我去果度玩,都OK喎

作者: 孟波    時間: 2011-5-2 01:16

作者: ntk1239    時間: 2011-5-2 01:30

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:54 PM 發表
我幾個月無玩 :smile_13:
因嚴打有間水圍快餐店關門
以前一個月兩次
c-hing不是剛剛去咗在水一方玩嗎?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
作者: canon123    時間: 2011-5-2 01:31

3 x130 = 390 + 100 room = 490...

go CP better la.. no need to have fast food
作者: patrickmanstap    時間: 2011-5-2 01:45

作者: JTZZ1    時間: 2011-5-2 02:10

作者: 查篤撐    時間: 2011-5-2 04:13

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 08:01     標題: 師兄,無估錯,我是在果邊附近工幹。

作者: JJ-Armani    時間: 2011-5-2 09:45

作者: earth008    時間: 2011-5-2 12:03

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-5-1 10:14 PM 發表
今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。
d女幾多,不過靚女不多。
第一條囡,勁好,波大樣靚,童顏巨乳。
不過下面鬆,大殺風點,屌!
把幾火,落街再挑第二個,
點知除衫唔掂,對波下墜。
妖,又落街挑過。
第三 ...
幾條女都像黑洞那麼深寬:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

你都系轉下地盤,

三月份我逛惠州市內金葉總車站附近 salon都好多靚妹仔,這期多女比前一,兩年好!

130快餐,150外賣!

吾好難為自由食黑洞

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 16:04     標題: 惠州太大了,工幹果邊只近圓州,無計。

作者: 綠色既小毛蟲    時間: 2011-5-2 16:51     標題: 回覆 27# 的帖子

>....................<

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 17:05     標題: 您的發帖量達50,就有PM

作者: 綠色既小毛蟲    時間: 2011-5-2 17:16

發帖量 only 44
已設可以收短消息 :smile_15:

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 17:22     標題: 您賣果部SCANNER,20蚊,車費同人工都唔止。

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 17:27     標題: 我發唔到短消息比您喎。

作者: 綠色既小毛蟲    時間: 2011-5-2 18:00     標題: 回覆 32# 的帖子

> 發帖量
還差5個, 哈哈

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 19:00     標題: 您之前上過約多少條囡呀?

作者: UNOWAT    時間: 2011-5-2 20:04

作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-2 22:25     標題: 呢D好平常姐,年紀,撈邊行,綽咗幾條女。

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-3 00:12

作者: o靚仔南    時間: 2011-5-3 01:03

作者: devonaoki    時間: 2011-5-3 02:01

作者: 第一次玩的人    時間: 2011-5-3 08:16

師兄可否講講怎樣坐車去
作者: 鄭子洋    時間: 2011-5-3 09:36     標題: 如果想快d去到圓州鎮。

作者: benzx    時間: 2011-5-3 14:16

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 17:44     標題: 都係各自修行罷啦

引用:
原帖由 benzx 於 2011-5-3 02:16 PM 發表
thanks for your information
i am interested, please PM me when u go next time and see if i can join...
回覆:正所謂社會越來越複雜,大家都係各自修行好過啦。
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-3 19:55

作者: blue4tom    時間: 2011-5-3 19:59

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 20:15     標題: 師兄真係好,咁好心機,用手機發帖。

引用:
原帖由 blue4tom 於 2011-5-3 07:59 PM 發表
我係惠州市玩過幾次,都係叫的士佬帶路,有兩三條街,其中一條係成條街都紅燈髮廊,¥平D以中女為主,我目標係姑娘仔,唔係大姑娘,所以去左另一條街有什麼"姊妹"的街名,果度只有4,5間髮廊,不過D女後生好多,服務比深圳既快餐 ...
回覆:師兄真係好,咁好心機,用手機發帖。
           仲發得咁多字,多謝支持!
           我已后去玩,會死都唔認是香港人及比貼士了。
作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 20:23     標題: 點解比人BAN?

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-3 07:55 PM 發表
做咩比人BAN :smile_13:
回覆:點解比人BAN?
           皆因衰多口囉!自己撈果行飽和咗,
           辛辛苦苦讀完大學,囉到牌加十年經驗,識好多人都可以失業半年。
           人工仲得個兩皮鬆少少,其他行業,有張 HD 都有此人工啦,
           飽和到付出多多,回報少少。

於是咪把事實在大學校園區張貼,告戒讀該科的大學生小心,
           點知出事囉。:')

作者: 中山新人狼    時間: 2011-5-3 20:28

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 20:46     標題: 如來如此!您都幾好記性喎!

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2011-5-3 08:28 PM 發表

原帖由 blue4tom 於 2011-4-19 10:31 PM 發表
吊~出Post到而家短短分零鐘八十幾個人涕~無個人回~真係做返潛艇算9數~天下太平呀~咩事都無~你地去玩得開心 ...
回覆:如來如此!您都幾好記性喎!
           仲比你碰到佢發帖tim
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-3 21:36

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 22:37     標題: 咁都比您查到我d嘢喎!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-3 09:36 PM 發表

5通你毒 a/c :smile_13:
回覆:咁都比您查到我d嘢喎!
           唸我都要用d,陰d陰d唔覺唔覺,温和的方法去做呢樣嘢
          (通知班自以為前途光明的會計大學生小心!)

不過講真,我都轉行了,越來越多大學生行錯路,
          入巳飽和不堪的會計呢行,都已經唔再
          關我事了,好心無好報!
          唯有不時看各行各業/會計界,看下d人醒悟的帖,笑下囉!

唔係點呀?各版主!

作者: 小心火警    時間: 2011-5-3 23:17

引用:
原帖由 鄭子洋先生 於 2011-5-3 10:37 PM 發表

回覆:咁都比您查到我d嘢喎!
           唸我都要用d,陰d陰d唔覺唔覺,温和的方法去做呢樣嘢
          (通知班自以為前途光明的會計大學生小心!)

不過 ...
我以前都好鍾意食快仔架,01-04一星期去沙咀食3,4次,仲要系過夜多,依家沙咀己死,向西覆亡,水圍最後據點都無埋,只好遠走他方,師兄幾時有野玩叫埋我啦,thanks
作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-3 23:55

引用:
原帖由 小心火警 於 2011-5-3 11:17 PM 發表

我以前都好鍾意食快仔架,01-04一星期去沙咀食3,4次,仲要系過夜多,依家沙咀己死,向西覆亡,水圍最後據點都無埋,只好遠走他方,師兄幾時有野玩叫埋我啦,thanks
回覆:師兄都幾大食、有米、仲好得閒,唔駛做咁款。,
           佩服!:smile_35: :smile_35: :smile_35:
           你肯定閱女無數,勁過我,綽過超過我 500條囡。
           01-04年48個月,208個星期,當每星期綽 3 條囡,都624條女啦,
           何況您唔止呢四年北上玩,

作者: 大6A    時間: 2011-5-4 00:01

作者: earth008    時間: 2011-5-4 00:09

引用:
原帖由 blue4tom 於 2011-5-3 07:59 PM 發表
我係惠州市玩過幾次,都係叫的士佬帶路,有兩三條街,其中一條係成條街都紅燈髮廊,¥平D以中女為主,我目標係姑娘仔,唔係大姑娘,所以去左另一條街有什麼"姊妹"的街名,果度只有4,5間髮廊,不過D女後生好多,服務比深圳既快餐 ...
惠州市內得幾到有salon 金葉附近,河南岸舊區,下板塘,紅花湖舊區。
其實快餐有勿服務,吹幾野就插,插完走入:smile_42:

sauna好多但好散!

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 00:12     標題: 登入名稱可以話接近無限!

引用:
原帖由 大6A 於 2011-5-4 12:01 AM 發表

無限分身:smile_53:
回覆:可以是鄭子洋紳士、爵士、戰士、鬥士、勇士、勇者、使者
           鄉紳、烈士、先哲、威龍等等,根本就乜岔到得。
           不過很少人好似我咁得閒,每張帖都咁多字,又經常上來post d 嘢,加上
           d文筆,好易認得出,是否本人啦!
作者: 大6A    時間: 2011-5-4 00:14

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 00:25     標題: 係呀!好撚悶呀。

引用:
原帖由 大6A 於 2011-5-4 12:14 AM 發表

就係想講

你寫 d 嘢

好撚悶呀:smile_38:
回覆:係呀!好撚悶呀。:smile_30: :smile_30: :smile_30:
           難得有條友仔,仲浪費青春回我d帖,呵~呵:smile_30: :smile_30: :smile_30:

作者: 大6A    時間: 2011-5-4 00:32

作者: 紀仁安    時間: 2011-5-4 00:41

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 00:55     標題: 轉,您今年幾大呢?

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-4 12:41 AM 發表

靠估姐
多數都係 a/c 啦 :smile_13:
其實而家行行難搵食  衰起上黎 有PCLL 果D仲燶過你
另外揸 ENGINE 牌果D一樣差

我咩牌都無 :smile_42: 燶過晒你地啦
我人工仲低過大陸骨妹d小費:smil ...
回覆:轉,您今年幾大呢?
作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 01:01     標題: 超,理人家事,做乜燃積。

引用:
原帖由 大6A 於 2011-5-4 12:32 AM 發表

你去婚後生活再睇下吖:smile_38:
回覆:超,理人家事,做乜燃積。
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-4 15:47

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 16:23     標題: 三張幾仲后生,睇下有乜公營機構請人。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-4 03:47 PM 發表
:smile_30: 三張幾 :smile_27:
回覆:三張幾仲后生,平時,看下報紙,睇下有d乜公營機構請人----如工會、馬會、學會。
           請年假去見工。
           人工開頭低d,但到50-60歲都有得撈,又唔同講法。 :smile_35: :smile_35:  :smile_35:
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-4 16:35

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-4 17:06     標題: 想成功,就要有耐力地一年又年咁。留意招人廣告!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-4 04:35 PM 發表
工會都有 :smile_41: 咩工:smile_41:

馬會矛回音 ...... :smile_13::smile_13::smile_13: sent 評磅員 :smile_22:
回覆:想成功,就要有耐力地一年又年咁。留意招人廣告!
           比d心機。:smile_35: :smile_35: :smile_35:
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-5 00:51

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-5 01:00     標題: 小弟都了無良方,自身難保呀!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-5 12:51 AM 發表

:smile_30:我已經3年又3年 :smile_27:

有咩post 易d請架 :smile_39:
回覆:小弟都了無良方,自身難保呀!
           連叫雞都要由幫襯桑拿,變成快仔,
           節儉下就知啦。
           年紀大咗,多個錢係身,好d,
           每日飲杯奶茶11蚊,看看報紙6元,一個月按摩一次(280元),
           叫雞一次(500元),看看雜誌(約每月100),我已好滿足。
           上述共花約1,600而已!
作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-5 01:10     標題: 錢到用時,方恨少!

所以我四十歲人都未去過旅行,
最多去過澳門一次,返下中山鄉下
難得家中老虎賢妻又有相同看法
我又住緊公屋,都算托賴
作者: 紀仁安    時間: 2011-5-5 01:25

作者: 鄭子洋先生    時間: 2011-5-5 11:05     標題: 好話勒,好話勒。

好話勒,好話勒。
平有平玩,貴有貴玩
自己好景時,去黃崗太子酒店,
人仔1,500一次桑拿都照去二十次以上(未計北上車費),

唸起上來都后悔,自己咁花錢,不過d女又真係no.1咁正。
仲有d囡囡似我中學時的班花,
每次有十幾條囡,穿透視裝比您挑。
上下粉嫩,波形又水滴狀,依家回憶都扯旗!
插入去又緊,表情十足,
用佢粉嫩乳頭撥弄您的青根龟頭,正、正、正!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

但現在d女質素也下降了許多。
不值這價

作者: 寶馬愛頭皮    時間: 2011-5-12 01:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)