188Channel

標題: 長安沙頭酒店好很好玩 [打印本頁]

作者: caveryok    時間: 2011-4-26 13:12     標題: 長安沙頭酒店好很好玩

作者: shaja    時間: 2011-4-26 13:37

呢位ching唔該唔好賣廣告啦...信你一成都死....兩三個星期又copy and paste...好心你啦...
作者: i-boy    時間: 2011-4-26 13:57

作者: blackhennessy    時間: 2011-4-26 14:07

作者: caveryok    時間: 2011-4-26 14:23

作者: CP斯文仔    時間: 2011-4-26 14:33

作者: 地散    時間: 2011-4-26 15:07

作者: 中港澳骨王    時間: 2011-4-26 15:43

作者: canon123    時間: 2011-4-26 15:59

new comer, cannot trust. thank for Ad.
作者: tom.chiu    時間: 2011-4-26 16:37

廣告 廣告 :smile_38: :smile_38:
作者: shaja    時間: 2011-4-26 17:05

引用:
原帖由 caveryok 於 2011-4-26 02:23 PM 發表
除你怎想,我只是分享,有人搞事,說我是廣告佬也沒法

2011-4-3 05
end_of_the_skype_highlighting:46 PM  只看該作者     

長安沙頭酒店好很好玩 之前我通常都係去開常平玩,近排覺得D女越來越大支野,比錢出黎玩仲要比女放飛機,玩緊果時無乜野,一返到房又話早走又話呢樣唔做果樣唔做,
好多次要搞到半夜去桑拿,不過D桑拿都幾唔錯,仲keep到,不過本人鐘意去唱下歌搵女過夜,不過呢排真係覺得常平D女高左,成日都話要走,半夜
走雞呢幾次都發生係我身上,試過轉場,情況一能樣,好能down既情況下,有個老友帶我去第度試下,真係一玩愛上,D女又純,返到房又狂野,口爆再做都無炸型
真係以為自己玩緊桑拿,我去過五六次都一樣,好好玩,仲有跳舞,D女雖然唔係天仙咁能靚,個個人口味唔同,只要你唔好搵豬扒就得,
有D人鐘意玩D特別D既就無能計啦,不過D服務就真係好得,可能好多師兄都去過,不過我雞齡淺,覺得真係值得試下,酒水又唔貴,
好以尋晚我同朋友十幾個人去玩,飲左十幾打酒,埋單都係二千九百幾,姐三千,每人都唔洗三百,有興趣D師兄可以去試下,我就去到搵個靚女主任叫小琴(呢個比較nice D)訂房,
留5,6條女先,等我地食飽飯,再上k房,k房都有野食,不過我覺得得個D煲仔飯好食D,其它就…普通啦,然後一到七點D女就開始出黎,行沙圈,之後就返房玩到差唔多
十點就開始黎料,~~跳舞~~除能清果隻~~D波飛來飛去,緊係去搶包山啦,玩到癲,之後就唱下歌,玩下,埋單去食個宵夜之後上房,房就一聲今下叫個小琴同你訂能埋,酒店就去加誼,2舊水,D房唔錯,玩到第二朝,去飲茶,條女成2點先走,算係咁啦,~~~~~打到手都軟~~唔識去就問我,係咁多~~~完
作者: shaja    時間: 2011-4-26 17:06

你自己話係咪廣告...2011年4月3日已post過出黎...內容一撚樣
作者: caveryok    時間: 2011-4-26 17:07

作者: shaja    時間: 2011-4-26 17:09

唔撚篤爆你都唔得...就係睇撚到你呢個post, 所以比多次機會沙頭, 點撚知...100條女都冇, 仲要9成扒都唔扒.....係度賣廣告都冇用啦....
作者: 大空女優    時間: 2011-4-26 17:20

作者: shaja    時間: 2011-4-26 17:30     標題: 回覆 6# 的帖子

你直頭係做煤啦...人地樓主話24號去, 你就22號去..仲話入埋人間房玩...你都幾得架wor...又唔知人咩頭咩路,又話入左人間房玩...咁撚大支野...都服左你lor..:smile_30: :smile_30:
作者: roony100    時間: 2011-4-26 18:40

唔係比市公公收左佢當了嗎

作者: JJ-Armani    時間: 2011-4-26 20:38

作者: martinso928    時間: 2011-4-27 10:04

2-3年前都有去,次次唔送洒 (其實送少少做樣都好) 沙頭有鬼, 女.........唉! 喺好放!  嗰樣就可以用衰形容.  光豬好多時都有 幾件真豬.  都咪嘩唔驚! 軟硬件都唔得!  家吓仲再加15日假你去啦! :smile_27:
作者: Hellomoto325    時間: 2011-4-27 11:11

作者: caveryok    時間: 2011-4-27 12:27

作者: CP斯文仔    時間: 2011-4-27 15:44

作者: muumuu    時間: 2011-4-27 15:54

作者: lzamin    時間: 2011-4-27 16:01

作者: Billingman    時間: 2011-4-27 16:13

作者: caveryok    時間: 2011-4-27 17:24     標題: 回覆 25# 的帖子

作者: qas123    時間: 2011-4-27 19:36

作者: barlowyau    時間: 2011-4-27 21:02

作者: caveryok    時間: 2011-4-27 22:49     標題: 回覆 28# 的帖子

作者: MoonLiteRace    時間: 2011-4-27 23:46

作者: caveryok    時間: 2011-4-28 00:18     標題: 回覆 30# 的帖子

作者: David1968    時間: 2011-4-28 02:38

作者: caveryok    時間: 2011-4-28 10:15     標題: 回覆 32# 的帖子

作者: lonely-tony    時間: 2011-4-28 11:36

作者: buzzbaby    時間: 2011-4-28 11:37

作者: caveryok    時間: 2011-4-28 16:44     標題: 回覆 35# 的帖子

作者: MoonLiteRace    時間: 2011-4-28 20:19

作者: 人王    時間: 2011-4-28 20:45

作者: caveryok    時間: 2011-4-28 20:48     標題: 回覆 37# 的帖子

作者: barlowyau    時間: 2011-4-28 21:00

作者: 人王    時間: 2011-4-28 21:14

作者: barlowyau    時間: 2011-4-28 22:26     標題: 回覆 41# 的帖子

作者: UNOWAT    時間: 2011-4-28 23:19

作者: 棠叔    時間: 2011-4-29 01:01     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 芒果神    時間: 2011-4-29 11:59

睇得出師兄真係去玩,但沙頭最近真係唔得,極少女,CA的玩法就係要坐多幾個先有氣氛好玩,但而家的媽咪你攞多個都問你不如放返俾我啦,以前邊有的咁既事發生?

講真呢個場係我去過大陸咁多場家教最好,極少女12點前走人,個個都肯擔擔抬抬,有時返房真係桑拿服務,但個場呢兩年同公安關係差,被掃,被封,搞到女方面一闋不振,再好家教都無用啦,要食扒。

在那裡玩了幾年,前幾年係堅好玩,女玩得放,係K房即籍演奏都試過,個個任抄無格手,同個媽咪也好很熟了,但現在,安全係一個問題,貨源係另一個問題,有時媽咪打到電話給我我都真係屌佢,個場唔搞返掂都真係好難說服我再去。
作者: barlowyau    時間: 2011-4-29 15:13     標題: 回覆 45# 的帖子

作者: caveryok    時間: 2011-4-29 17:32     標題: 回覆 45# 的帖子

作者: 1891    時間: 2011-4-29 23:30

作者: tony5116    時間: 2011-4-29 23:43

作者: caveryok    時間: 2011-4-30 01:13     標題: 回覆 49# 的帖子

作者: temple    時間: 2011-4-30 10:59

作者: 寶馬愛頭皮    時間: 2011-5-12 00:59

作者: 查篤撐    時間: 2011-5-12 02:43

作者: bluerainman    時間: 2011-5-24 13:59

作者: artming    時間: 2011-5-26 18:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)