188Channel

標題: 向西真掃黃,師兄小心!!!! [打印本頁]

作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2011-4-23 02:17     標題: 向西真掃黃,師兄小心!!!!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: winson62    時間: 2011-4-23 02:26

多謝師兄既報告.本來想上咀咀玩.現在都係留港次激通脹算!

作者: twleung888    時間: 2011-4-23 02:27

作者: ngkee    時間: 2011-4-23 02:34

作者: 棠叔    時間: 2011-4-23 02:54     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: qas123    時間: 2011-4-23 03:32

作者: 東發白    時間: 2011-4-23 06:23     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: musicktv    時間: 2011-4-23 09:43

作者: thomas-sep    時間: 2011-4-23 11:16

作者: alexstoneage    時間: 2011-4-23 11:55

作者: JJ-Armani    時間: 2011-4-23 12:07

作者: nkw2002    時間: 2011-4-23 13:07

作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2011-4-23 13:08

今次(向西)真打大風..我常去的邪骨,老板和(本地)公安關係良好..從無避忌....從無話生客唔做(打机)(唔做生客,食屎咩!!).. local公安,乜刀知,要掃晨早掃..可能老板比左XXXX,local公安唔掃.....現可能非本地公安掃(中央掃黃組?????乜都死!!!!!)...所以要"明查暗訪"所以生客要"正宗松骨"....唔怪得向西大巷桑拿知客***強調****絕無***机餐(我曾玩過,rmb112推油打机),我重笑知客9up無机餐..>>>>.向西系人刀知,MONLISA及RED SUN系中女扑野場,開左OVER5 YEARS,從無人郁佢所謂"鐵竇",邪骨妹話早几天,公安圍住該2髮廊大廈(樓上扑野)(7層)逐單位入去守查,捉左數十人!!!跟住封埋!!!!!除非師兄想食15天大6共產反...去向西真要小心!!!!
作者: SPACELESS    時間: 2011-4-23 16:35     標題: 天上無神仙

焗住去馬交啦
作者: Iixat    時間: 2011-4-23 16:42

作者: WONG18WONG    時間: 2011-4-23 19:46

作者: 常平葉問    時間: 2011-4-23 21:18

作者: 2007新手    時間: 2011-4-23 23:16

作者: 趙源嵩    時間: 2011-4-23 23:53

作者: ac18    時間: 2011-4-23 23:56

作者: 九方輸出    時間: 2011-4-24 00:17

作者: 咀咀之友    時間: 2011-4-24 00:21

作者: 孟波    時間: 2011-4-24 01:30

作者: 馬仔二奶輝媽    時間: 2011-4-24 01:51

作者: 大家安安    時間: 2011-4-24 02:49

作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2011-4-24 03:43

照網上報告sz各地打風形勢,刀系暫時少北上打机ML為佳.

今次一定唔系本地KO掃(本地公安每檔收XXX唔好!!掃左即掃左自己地頭提款机)應系更高(更貪)指示要掃,若不幸被捉,坐15日或/及烤你唔系數千,系數萬(知HK佬身嬌肉貴)(及因更高層掃,更貪!!),真唔低!!HK也有机場及ML,祇系貴!!但唔犯法唔會怕拉坐監!!

若在大6被拉坐15曰監,後果嚴重!!
1.極難捱2.份工即炒3.老婆輕唔采你,嚴重離婚4.仔女知你叫雞坐監,以後點做堂正老豆!!!上大6叫雞打机,省個几百蚊,後果嚴重!!

師兄唔知sz其他場老板同本地公安關係,更唔知本地公安同高層關系,所以根本唔知"安全"程度",你決定系sz打机ML真系at your own risk!!祝君好運!!!

(報載北京最最出名既"鐵竇""天上人間"因人事變動,一樣連根拔,殺過措手不及!!系大6並無真正"鐵竇"".....除非你知該場老板系胡主席*****及*******胡主席權力穩固!!!可以嗎???)
作者: guy5    時間: 2011-4-24 06:32

作者: 大卷廁紙    時間: 2011-4-24 08:34

作者: 單拖男    時間: 2011-4-24 09:27     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 趙源嵩    時間: 2011-4-24 10:33

作者: bluebro    時間: 2011-4-24 12:48

作者: yankumi    時間: 2011-4-24 14:26

作者: py2006    時間: 2011-4-24 16:52

作者: simonhing99    時間: 2011-4-24 18:41

作者: juneman    時間: 2011-4-26 02:21

作者: jiao886    時間: 2011-4-26 23:51

作者: fwtang2000    時間: 2011-5-5 17:51

作者: 大測量師炳文    時間: 2011-5-5 18:13

咁有無師兄中左招可以分享下!

作者: fwtang2000    時間: 2011-5-8 14:43

作者: 63577532    時間: 2011-5-18 04:00

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)