188Channel

標題: 終告QQ中蕉 [打印本頁]

作者: wolamcaii    時間: 2011-4-20 01:35     標題: 終告QQ中蕉

作者: 刑爆    時間: 2011-4-20 01:45

作者: elfy    時間: 2011-4-20 07:06

引用:
原帖由 wolamcaii 於 2011-4-20 01:35 AM 發表
我同事係QQ識左個女仔約左出去玩好開心的一次:smile_30:
第二次回港要我地去羅湖接佢回港:smile_27:
都幾傷重要留院
希望各位小心:smile_45:  
比條女攪?? 還是去泡吧扮大佬?? :smile_38: :smile_38: :smile_38:
你唔講清楚...點知衰什麼??:smile_13: :smile_13: :smile_13:
作者: elfy    時間: 2011-4-20 07:09

引用:
原帖由 wolamcaii 於 2011-4-20 01:35 AM 發表
我同事係QQ識左個女仔約左出去玩好開心的一次:smile_30:
都幾傷重要留院
從來他們只要錢不攪人.... ! 99.99% 以上,  係條仔做了衰嘢, 條女才有所回報... 如果唔係..他們要錢不要人! :smile_34: :smile_34: :smile_34:
作者: mason1997    時間: 2011-4-20 10:13

作者: LWCW    時間: 2011-4-20 12:15

引用:
都幾傷重要留院
一定係條仔做了衰嘢, 條女才有所回報...
作者: lung007    時間: 2011-4-20 13:15

作者: EBYF    時間: 2011-4-20 14:14

作者: catlee320    時間: 2011-4-20 16:52

作者: mtvong    時間: 2011-4-20 22:19

引用:
都幾傷重要留院
你想講乜呀 ??
作者: 失戀自殺曾如峰    時間: 2011-4-21 02:17

作者: 中女社社長    時間: 2011-4-21 04:24

作者: 中女社社長    時間: 2011-4-21 04:26

作者: bigfishball    時間: 2011-4-21 21:55

作者: benny_por    時間: 2011-4-21 23:00

作者: ykk090    時間: 2011-4-22 00:44

作者: 失戀自殺曾如峰    時間: 2011-4-22 03:31

作者: 尿角添    時間: 2011-4-22 12:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)