188Channel

標題: 上海油壓 [打印本頁]

作者: joe22011981    時間: 2011-4-17 17:47     標題: 上海油壓

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: SaChisachi    時間: 2011-4-17 18:09

i have tried few times in shanghai, called the agent and gals arrived with what ching mentioned....no expensive at all
作者: basshw    時間: 2011-4-17 18:53

作者: 馬尼拉    時間: 2011-4-17 20:51

引用:
原帖由 basshw 於 2011-4-17 06:53 PM 發表
上海妹有無歧視呀:smile_41:
唔好玩啦....在上海做的女女...都是...湖南北...就算是浙江女都少....更唔好話上海本土妹
作者: benben2013    時間: 2011-4-17 22:13

作者: joe22011981    時間: 2011-4-17 23:00

當然係湖南個d做呢行啦,,,,,,不過香港人係上海都有運行, 去左洗頭順便洗面, 個美容經理都過黎打個招呼, 問係咪香港人,,,,做野個度,,,個女經理, 仲請我食飯,,,,,你幾時見過大陸女仔請食飯......返而深圳d女一知你係香港人,,,,湯你啦,,,,超現實...
作者: 孟波    時間: 2011-4-18 01:33

作者: lone-lone    時間: 2011-4-18 05:04

作者: 風火連天    時間: 2011-4-18 10:34

作者: lulu2007    時間: 2011-4-18 11:26     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: leonnakata    時間: 2011-4-18 12:05

作者: bluerainman    時間: 2011-4-18 21:09

作者: glue123    時間: 2011-4-19 00:06

睇路呀, 上海好多老凹架, 我同朋友都比人凹過,執返條命仔算好彩, 過程系比街邊皮條佬tum去酒吧,話巧多靚女,送我去,坐一陣,就飲一兩杯啤酒,條女陪坐左一陣,埋單有個大漢行埋來, 張單3千8, 我當場知道乜野事,我話點會貢貴, 大漢凶神惡殺,我嚇到想喊, 然後我比個荷包拒睇,得二千幾, 拒話算數, 問我住邊間酒店,揾4個大漢夾我上的士護送到酒店, 到酒店好彩放我走,可能知道我系外地人,送埋我走就唔識揾翻間野報仇, 真人真樹
作者: oscar066    時間: 2011-4-19 00:37

作者: champ2011    時間: 2011-4-19 00:51

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)