188Channel

標題: 402有錢佬行 [打印本頁]

作者: shaja    時間: 2011-4-3 16:31     標題: 402有錢佬行

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: JJ-Armani    時間: 2011-4-3 18:40

作者: tony5116    時間: 2011-4-3 18:54

作者: canon123    時間: 2011-4-3 19:25

then, what happen after KTV???
作者: koreansam    時間: 2011-4-3 20:54

仲等咩啞:smile_22:
作者: andy_2008    時間: 2011-4-3 21:43

引用:
原帖由 shaja 於 2011-4-3 16:31 發表
都好耐冇去有錢佬, 早幾日睇到生果日報介紹, 見D囡囡都好似幾好, 就相約老友行動, 三個人, 有一個CP新手, 可謂處男下海...哈哈....既然有新手, 當然要同佢玩盡D啦...先去WM洗個白白先...睇囡先...一睇...一個字....( ...
which newspaper ??
作者: 刀劍合一    時間: 2011-4-3 23:17

作者: oscar066    時間: 2011-4-3 23:22

作者: andy_2008    時間: 2011-4-4 00:41

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-4-3 23:22 發表

樓主已講得好清楚,睇真d~~~~~:smile_51:
thanks for your information
作者: 孟波    時間: 2011-4-4 00:46

作者: fenom    時間: 2011-4-4 20:01

作者: SMUmbrella    時間: 2011-4-4 20:45

作者: andy_2008    時間: 2011-4-4 21:03

引用:
原帖由 fenom 於 2011-4-4 20:01 發表
小弟果日都在場....40%可食用麻麻地同意,新年後D女每況愈下
仲有,DJ八成都係扒....慘=.=
DJ 可以食? how much ?
作者: 中'出新人狼    時間: 2011-4-4 21:32

作者: andy_2008    時間: 2011-4-4 23:23

樓主, more detail please
作者: shaja    時間: 2011-4-5 00:17

其實有幾多可食用都係睇你自己....我見有D閪過如花咁都有人要...你話我點答你地呢...
不過以我自己既口味就有60-70個食得落啦 (連埋model計)....:smile_30:
作者: fenom    時間: 2011-4-5 01:41

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)