188Channel

標題: 大家有無留意E家好多女係QQ賣廣告 [打印本頁]

作者: 睡公子    時間: 2011-3-21 18:52     標題: 大家有無留意E家好多女係QQ賣廣告

作者: 04011891    時間: 2011-3-21 18:56

作者: 睡公子    時間: 2011-3-21 19:05

作者: 香港雞蟲    時間: 2011-3-21 19:08

引用:
原帖由 睡公子 於 2011-3-21 06:52 PM 發表
大家有無留意E家好多女係QQ賣廣告話三百蚊執一劑
D相往往都好靚下, 又話一定係真人
個個都有段POST話叫你唔洗驚, 話佢驚過你
有哂時間話几點到几點好似番工咁
又話一定唔出街
之後仲有D話可以過夜8舊水一晚,

佢地多數會有埋屋企D相話住小區, 有保安, 好多都係羅湖!
佢地仲會話如果唔係真人你可以即走, 有D仲會大你話補車錢比你添呀

唔知有無CHING試過呢
三百蚊就唔係多, 都几吸引, 因為枉枉D女都好索下:smile_47:
我最怕比人打劫又或者捉黃腳雞姐:smile_13:
麻煩大家分享下呀!:smile_15:
咁你都信
作者: 趙源嵩    時間: 2011-3-21 19:10

作者: 睡公子    時間: 2011-3-21 19:10

作者: 中'出新人狼    時間: 2011-3-21 19:11

作者: 睡公子    時間: 2011-3-21 19:38

作者: pointhk    時間: 2011-3-21 19:46

作者: 睡公子    時間: 2011-3-21 19:51

作者: pointhk    時間: 2011-3-21 19:59

作者: ray07    時間: 2011-3-21 20:30

作者: JJ-Armani    時間: 2011-3-21 21:16

作者: mittle-lee    時間: 2011-3-21 21:56

不要信呀!全都是假的。亲身体验。。。上星期天跟着这些广告去到罗湖,致电囡囡后,按她的指示上到了她的家。开门的是一个化了很厚庄的老女人(我想大约40多吧)根本就不是相中人(差天共地)。看见只有她一个人在家,就胆粗粗入去看看,屋內环境也可以,但这时她竟然说:要服务吗?要先付费后服务呵。。心想你比钱我都5知起5起到头啦!第一时间仲5走人咩!。。。。。唉!想都想到啦!如果真是相中人我比500元都比5切啦!点会300元2个钟任做致得架,好彩只是货不对版无损失。仲有呀,我估好几个广告都是同一个人发的,因为地点都是在附近地区的。
作者: wh_jacky    時間: 2011-3-21 22:00

作者: canon123    時間: 2011-3-21 22:15

usually, I do not trust those AD and will not go.. too dangerous... better go Sha Tsui. also 300...
作者: 孟波    時間: 2011-3-22 01:27

作者: 查篤撐    時間: 2011-3-22 04:57

作者: suishen    時間: 2011-3-22 15:24

作者: 北妹G飯    時間: 2011-3-22 21:28

作者: mtvong    時間: 2011-3-23 00:29

我到撞到甘樣的QQ G ! 話系梅林的
作者: 曦霖    時間: 2011-3-31 03:26

甘你都信,俾多少少直接去东莞

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)