188Channel

標題: 皇崗口岸天橋好多小偷..小心 [打印本頁]

作者: on0126    時間: 2011-3-15 01:42     標題: 皇崗口岸天橋好多小偷..小心

作者: 紀仁安    時間: 2011-3-15 01:45

作者: on0126    時間: 2011-3-15 01:50     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: 3toone    時間: 2011-3-15 01:50

作者: on0126    時間: 2011-3-15 01:52     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: pccw123    時間: 2011-3-15 02:48

引用:
原帖由 on0126 於 2011-3-15 01:42 AM 發表
皇崗口岸換錢忖近好多小偷.那些都是說去那裡.派名片.昨日同朋友剛上天橋.可能剛換錢.朋友腰包上天橋被碰!但不感覺大力.包巳打開了一半.我和朋友回頭看.那大陸仔裝對其他人說去那裡.要不要車..各師兄要小心...他們好 ...
佢地樓梯度望住邊個換錢,換幾多,換完放係邊度,等條水魚上左天橋至落手:smile_22:
下次師兄試試企係樓梯轉角位度望望下面間乜乜找換店丫:smile_44:
作者: canon123    時間: 2011-3-15 04:44

度度都有小偷啦.吾偷你既但會搶你.

各師兄.小心D啦!
作者: wh_jacky    時間: 2011-3-15 21:43

作者: koreansam    時間: 2011-3-15 22:11

皇崗口岸換錢, 非常愚蠢嘅行為
作者: on0126    時間: 2011-3-15 22:57     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: input    時間: 2011-3-15 23:05

作者: payday    時間: 2011-3-16 00:32

大陸處處都係危險:smile_45:
作者: 孟波    時間: 2011-3-16 00:46

作者: JJ-Armani    時間: 2011-3-17 22:12

作者: sex21h    時間: 2011-3-18 08:31

作者: 陳鑫淼    時間: 2011-3-18 08:52

本身間找換店已經係賊店, 出左名經常換假野, 千其唔好去啲關口找換店換錢. 有人試過報公安都無用, 話唔係佢地管, 佢地真係無法無天.
作者: 香港雞蟲    時間: 2011-3-18 09:04

引用:
原帖由 on0126 於 2011-3-15 01:42 AM 發表
皇崗口岸換錢忖近好多小偷.那些都是說去那裡.派名片.昨日同朋友剛上天橋.可能剛換錢.朋友腰包上天橋被碰!但不感覺大力.包巳打開了一半.我和朋友回頭看.那大陸仔裝對其他人說去那裡.要不要車..各師兄要小心...他們好 ...
腰包一定要擺前面:smile_29: :smile_29:
作者: semen_djb    時間: 2011-3-19 01:34

上個月我在找換店出面仲碰到個跌錢黨.一個手持份報紙.在後拍我一下.我回望時佢對我講.你跌左野.并用手指著地上一個銀包.由于平時听得新聞多.所以無中計.采佢都傻.結果佢另一同黨馬上拾回銀包走人所以在大陸認真打醒十二分精神.
作者: basshw    時間: 2011-3-19 01:57

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)